Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin canım inşallh.....yetti beeeetak etti canımızaaaaaa
yetti valla tak etti

hoşgeldin taze anne :) bizde seni çok özledik gerçekten.maşallah nar tanemize :) emzirme olayı biraz can sıkıcı olmuş ama olsun canınız sağolsun.hem sütün varmış önemli olan bu, onu doyurabiliyosun ne güzel :)) ağrıların azalmıştır inş.çok öpüyoruz seni :) nar taneyide hepmizin yerine doyasıya öp :))

....................................

kız senem sonsuz maşallahhhhhhh ağzı burnu maşallahı var canım benim mis gibi kokuodur oğlum olsunnn alayım bu kızı dicem ama benim oğlum küçük olcak kızından:)canım rabbim güzel ömür versin evladına dualarımız onunla terlik meselesinede sevindim:)

renkliatlas neden uyuyorsun sennnnnnnnnnn....çok mu geldi uykunnnnn bir nedeni olabilir mi acaba

minikler iyi haberinizi bekliyoruz...

hellom afiyet bal şeker olsun...

günlük neden girmiyoooooo...

loneliness umarım öğrtmenler günün güzel geçer...doktor güzel şeyler söyler..

geçen sene bugün öğrenmiştim kalbinin durduğunu..zaman ne çabuk geçmiş...

netten ucuz testlerden sipariş vermiştim geldi yaptım negatif kızlar sahayı candaşıma bırakıorum

kız büyük oldumu zengin olacak derler.....hem dur bakalım bi kızı bin kişi ister bi kişi alır:) terlik meselesine bende sevindim......

netten ucuz testlerden sipariş vermiştim geldi yaptım negatif kızlar sahayı candaşıma bırakıorum

daha dur bi, bismillah.kızım senin testlere güven olmaz hem öğrenemedin mi :)

senem, gerçekten ömrümde gördüğüm en güzel bebeklerden biri iklim.bebekken çirkin doğuyolar.ama iklimin doğuşu bile gerçekten çok güzel maşşalah.allah eşine ve sana kolaylıklar versin.büyüdüğünde işiniz zor olacak kesin

görüşürüz kızlar ben eve gidiyorum.mesaim bittiiiiiiiiiiii

oh ne güzel ya :)

günlük hoigeldin, seni merak ettik bizde.nasılsınız ? bebğin, sen ve destina.eşin gitti mi ?

çatlamadan sonra 15 gün geçtimi?

yok daha 8 gün geçti:)

benim testler yalancı çoban hikayesine döndü:)

çok fenasınnnnnnnnnnnnnnnnn

oyyy 41 kere maşallah ya, biblomm biblom. İnan bizde özledik, bu kadar yoğunluğun arasında vakit bulup geldin ya ne mutlu. SÜtün olmasına çok sevindim. Canım bu emirme işi varya çok zormuş. Chnb günlük geçen bana yazdılar onun peşinden teyzem arkadaşım insanı harbiden demoralize ediyormuş. Hastane terliğindeki isimler silinmiş mi vooooooovvvvv inşallah. Mutluluğunuz daim olsun. Aha diyorum darısıda benim ve bizim başımıza olsun inşallahhhh :)))

nazlım kuduruk nazlım sen idrar testi yapma ya vallahi :) yahu benim 30. günde bile çıkmamıştı ooooooooooo oooooo

renkliatlas regl belirtilerim var diyip de moralize mi oldu nedir.

candaşşş kuzu yemin ediyorum meraktan çatlıyorum bu ay.

pepeee naber fıstıko.

taf pileo selam kıslar

yamatake nasıl durumlar.

nuray,günlük mucuk.

pasifflora gitti dimi gidiş o gidiş.

miniklerrrrrrrrrrrrrr gel artık dur faceden taciz edim.

herkesten fiske yedim:)napayım kızlar test yapma hobim var benim millette fobi olur bende hobi oldu sürekli yapasım gelio hiç bi çişim boşa gitsin istemiorum:):):)

minikeri bende merak ettim hellom pasiflora mart annelerinde bizi unuttu ona kızgınım ben biz hamile kalınca bırakmıcas merak etme burayı herkese öpücüklerrrrrrr

bugün çok yoğundum yorgunluktan geberiom

Son düzenleme:
kıttty, canım keşke güzel bi haber verebilsem ama muhtmel a-olarak her ayki haberi veririm gibime geliyo :)

nazlım,boşver kızma.bende aslında biraz alınmıştım başlarda bizi bırakıyolar, işleri hamile kalıncaya dek teselli bulmakmış filan diye ama belli bi süre sonra orda durumları değerlendirmeye alıp bizleri unutyolar.normal geliyo artık bana.gelende saolsun gelmeyende.ama bırakmayanlar baş tacımız.

canım bizler onları merak edioruz burda bizi bırakmayan arkadaşlarımz güzel haberler aldıkça biz onlardan daha çok sevinioruz kızmak demiyelimde o zaman kırılmak diyelim

şit, benim eski yazıları okursan ovulasyon testi için çiş biriktiriyordum bir kaç kere yazdım özgürce çişimi yapmak istiyorum kapta çiş biriktirmekten tükendim diye :)))
siz kıyamazsınız bize. ilginç hergün gelsin demiyoruda ne bilm bir cee yapabilr amannnnnnn sağ olsun canları.

eve gidince ohhh mis gibi dinlen.

bende plastik bardak alıom iş yerinden eve götürüom:):):)of ne hallere düştükk amann bu ay olmazsa önümüzdeki ay kış gelio ısınırken yapıverirriz birer velet napalım biz öbür çocuuda kışın yaptıydık:)eve gidince bi sürü ütüm var kuzum yaa adamcaazın kıyafeti yok giycek oturduum yerden yaparım onları artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…