- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #10.121
yetti valla tak ettiamin canım inşallh.....yetti beeeetak etti canımızaaaaaa
Eki Görüntüle 293203 kuzulaaaaaaarrr. Nasıl özlemişim ya. Benim cadı uyudu da nefes aldım azıcık. Offfff çok zormuş. Hem güzel hem zor. Emme sorunu yaşıyoruz, sağıp da veriyorum sütümü kuzuma. Sağmal inek gibiyim, iki saatte bir pompaaaAllah sizin de başınıza verince anlayacaksınız artık. Tecrübeli anneler ayrı tabiii 11 günlük olduk. Birbirimize alıştık artık kızımla ama ben zorunluluk icabı iki dakika yanından ayrılsam, ağlayarak dönüyorum. öyle sinirlerim bozuk.emzirme olayından caydık artık, sağlık ocağındaki deneyimli ebe göğsümün anatomik olarak uygunsuz olduğunu söyledi. Ben de sağıyorum, çıplak göğsümde veriyorum napayım, psikopat oldum Allahtan sütüm var Ama bu durumu kabullenene kadar ne ağladım bilemezsiniz. Hstane terliğine yazılan tüm adlar silinmişşşşş bilginizeee Bu iyi haber. Bir de kızımın resmini koyayım da pozitif motivasyon olsun, böyle de tatlı oluyor veletler Bir gün topikçek hepimiz anne oluıcaz, biliyorum
Eki Görüntüle 293238 Teşekkür ederiz Teyzesi Bir de göz atarız böyle
Eki Görüntüle 293238 Teşekkür ederiz Teyzesi Bir de göz atarız böyle
....................................
kız senem sonsuz maşallahhhhhhh ağzı burnu maşallahı var canım benim mis gibi kokuodur oğlum olsunnn alayım bu kızı dicem ama benim oğlum küçük olcak kızından:)canım rabbim güzel ömür versin evladına dualarımız onunla terlik meselesinede sevindim:)
netten ucuz testlerden sipariş vermiştim geldi yaptım negatif kızlar sahayı candaşıma bırakıorum
netten ucuz testlerden sipariş vermiştim geldi yaptım negatif kızlar sahayı candaşıma bırakıorum
görüşürüz kızlar ben eve gidiyorum.mesaim bittiiiiiiiiiiii
çatlamadan sonra 15 gün geçtimi?
benim testler yalancı çoban hikayesine döndü:)daha dur bi, bismillah.kızım senin testlere güven olmaz hem öğrenemedin mi :)
senem, gerçekten ömrümde gördüğüm en güzel bebeklerden biri iklim.bebekken çirkin doğuyolar.ama iklimin doğuşu bile gerçekten çok güzel maşşalah.allah eşine ve sana kolaylıklar versin.büyüdüğünde işiniz zor olacak kesin
çok fenasınnnnnnnnnnnnnnnnngörüşürüz kızlar ben eve gidiyorum.mesaim bittiiiiiiiiiiii
yok daha 8 gün geçti:)
benim testler yalancı çoban hikayesine döndü:)
çok fenasınnnnnnnnnnnnnnnnn
Eki Görüntüle 293203 Kuzulaaaaaaarrr. Nasıl özlemişim ya. Benim cadı uyudu da nefes aldım azıcık. Offfff çok zormuş. Hem güzel hem zor. Emme sorunu yaşıyoruz, sağıp da veriyorum sütümü kuzuma. Sağmal inek gibiyim, iki saatte bir pompaaaAllah sizin de başınıza verince anlayacaksınız artık. Tecrübeli anneler ayrı tabiii 11 günlük olduk. Birbirimize alıştık artık kızımla ama ben zorunluluk icabı iki dakika yanından ayrılsam, ağlayarak dönüyorum. Öyle sinirlerim bozuk.Emzirme olayından caydık artık, sağlık ocağındaki deneyimli ebe göğsümün anatomik olarak uygunsuz olduğunu söyledi. Ben de sağıyorum, çıplak göğsümde veriyorum napayım, psikopat oldum Allahtan sütüm var Ama bu durumu kabullenene kadar ne ağladım bilemezsiniz. Hstane terliğine yazılan tüm adlar silinmişşşşş bilginizeee Bu iyi haber. Bir de kızımın resmini koyayım da pozitif motivasyon olsun, böyle de tatlı oluyor veletler Bir gün topikçek hepimiz anne oluıcaz, biliyorum
kıttty, canım keşke güzel bi haber verebilsem ama muhtmel a-olarak her ayki haberi veririm gibime geliyo :)
nazlım,boşver kızma.bende aslında biraz alınmıştım başlarda bizi bırakıyolar, işleri hamile kalıncaya dek teselli bulmakmış filan diye ama belli bi süre sonra orda durumları değerlendirmeye alıp bizleri unutyolar.normal geliyo artık bana.gelende saolsun gelmeyende.ama bırakmayanlar baş tacımız.
herkesten fiske yedim:)napayım kızlar test yapma hobim var benim millette fobi olur bende hobi oldu sürekli yapasım gelio hiç bi çişim boşa gitsin istemiorum:):):)
minikeri bende merak ettim hellom pasiflora mart annelerinde bizi unuttu ona kızgınım ben biz hamile kalınca bırakmıcas merak etme burayı herkese öpücüklerrrrrrr
bugün çok yoğundum yorgunluktan geberiom
şit, benim eski yazıları okursan ovulasyon testi için çiş biriktiriyordum bir kaç kere yazdım özgürce çişimi yapmak istiyorum kapta çiş biriktirmekten tükendim diye :)))
siz kıyamazsınız bize. ilginç hergün gelsin demiyoruda ne bilm bir cee yapabilr amannnnnnn sağ olsun canları.
eve gidince ohhh mis gibi dinlen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?