Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmişi okuyon sanırım allah kolay versin:)

ayyy sorma nazlım yaaa kaç saat oldu kızımla kavga ediyoruz zavallıyı tv ye bağladım barbi oynayacaktı izin vermedim çocuğa:))

Sağol Canım ya. Aslında benim ağrım olmadı pek. Ağrı eşiğim mi yüksek, operasyon mu çok başarılıydı bilemedim. Hemen o gün kalktım zaten ayağa. Çok şükür iyiyim şimdi de... Emzirmeye de kafayı takmıyorum artık. Napayım, biberondan alsın şimdilik. Belki büyüyünce alır. Bol bol öpüyorum Teyzesi.Görmeye de beklerim

Allah nazarlardan saklasın.Ne güzel birkız bu böyle.Allah ailesiyle beraber uzun ömüler versin
Çok teşekkürler Teyzesiii

ağzı burnu..mükemmel yaaaaaaa
önemli olan sütün gelmesi ya o da olmasaydı...mama vermek zorunda kalacaktın..üzme kendini..kokla minnoşu bizim yerimizee..
Çok sağol ya. Moral oluyor böyle şeyler duyunca. Benim kaynana, kaynanalığını bol bol yapıyor zira. Minnoşum bugün banyosunu yaptı, mis gibi koktu teyzesi. Kokladım senin yerine çok çok.

Ben de eşimden bir yaş büyüğüm, bişey olmazÇok teşekkürler güzel dilekler için.

Sorma, eşim şimdiden sinir oluyor Plan yapmış kendince. Etrafımızdaki oğlan çocuklarına benim sütümden içirip hepsini bizim kızla süt kardeş yapacakmış, nikah düşmesin diye

Kitycim şimdiden başla bu konuda kendini geliştirmeye, zira beceriksize çıkıyor adın emziremeyince Herkeste bi akıllar... Bu arada ben 10 günde tam 10 kilodan kurtuldum cicim. Geriye kaldı 2 kilo. Tabi düşükten kalan da vardı. Şöyle bi 7-8 kilo daha verdim mi, düğünümdeki kiloma dönücem. Hiçbir şey yapmadan, kendiliğinden gidiyor. Hiiiiiç düşünme ne olacak diye.

kızlar selammmm teşekkürler beni sormuşsunuz ancak yazıyorum....

candaşım sende yarın okursun:))

eşim henüz gitmedi kızlar bu hafta sonuna kadar demişler benim sabırsız eşimde burdaki işinden ayrıldı alem adam evde yani o yüzdende çok giremiyorum...gidemiceksin diyorum oda kızıyor:)) neyse hayırlısı olsun artık bekliyoruz anlayacağınız...

canım bizler onları merak edioruz burda bizi bırakmayan arkadaşlarımz güzel haberler aldıkça biz onlardan daha çok sevinioruz kızmak demiyelimde o zaman kırılmak diyelim
en doğrusu bu kelime.evet kırıldık.beklerdik :)
ayy hatırlıyorum ben yaa :)))
candaşşş inşallah yanılıyorsundur :)

nazlım kolay gele şeker.
inş yanılıyorumdur.ama bu ay bende çok merakla bekliyorum.
ayyy sorma nazlım yaaa kaç saat oldu kızımla kavga ediyoruz zavallıyı tv ye bağladım barbi oynayacaktı izin vermedim çocuğa:))

:)) yazık çocuğa :)) kk bi sevdadır kitabı yazsak mı ne :))

bende kaçıyorum.öptüm hepinizi. atlas uykunu almışsındır artık :)

durum tahmin ettiğimdende vahim o zman :)) maşallah ya örenk anne, kilolarda gitmiş hemencik ... darısı önce hamile kalıp çocuk doğrduktan sonra bizim başımıza :)

anlaştık :))

ayy gelmemmi :)) inş seneyede görmeye geliriz senem :) sırayla hepinizin çocuklarını görmeye çıkarım artık :))) telaşım yok ne de olsa :)

Son düzenleme:
senemcim ayy zaten diyorum ya kayganam gitse bizimkilere höddd der oturturumda :))) dimi herkes ne kadar merkalıymış arkadaş bebek büyütmeye. Ohhhh vallahi bayağı gitmiş maşallah kilolar açıkçası ben o kadar çok kilo verebileceğime inanmıorum. 85 ile bitirsem maratonu ilk 6 ayda 15 kilo verip 70 olsam sonraki 6 ayda 10 kilo hedefledim. Dİyetisyen bile buldum benim evrim diye arkadaşım var o gidiyor onu bile kafama yazdım. He he diyip geçeceksin napıcan çok şükür süt varmış :)

atlasın morali mi bozuktu acaba bu ne uykusu arkidiş.

günlük canım ne oldu bebek dr kontrolü ne zaman eniştem gidince haber verirsin. öptüm çok.

kızlar sema hiç girmedi yaa gesmeemi gitti acaba naptı

kızçeler ben kaçar, minikler ne yaptı abaca ya

akşam fırsat bulursam çelurum.

öptüm haçan sizi.

senem canım maşallah 41 kere ne kadar tatlı bir bebek bu yaa allah size bağışlasın onu...canım hiç üzülme emzirme konusunda sütün varya ona şükür benim sütüm bile olmamıştı canım benim....

hellommmmmmmmmm, kanamalı bölge var ama lekelenme yok haftaya kontrol var inşallah gitmiştir kanamlı bölgede canım benim..

minikler canım, ne oldu bence herkey yolunda ama haberlerini bekliyorum...

loneliness, canım yaa öyle düşünme dicem ama çevredeki insanların sözleri zaten yıkıyor bizi ama sen bol su dinlenme ve ayaklarının altına yastık koy gerisi allaha dua etmek...bu defa bişey olmayacak canım...

candaş, yarın inşallah moralin düzgün başlarsın işe canım....

naazlım yaa ağlamamak için zor tuttum kendimi allahım bir adaha yaşatmasın kimselere bizede....

nuray canım benimde uykum akşam üstü çok geliyor ama kızım uyutmuyor bende sinirli oluyorum...aslında uyusam süper olacak çünkü midem çok bulanıyor...bu arada yazdımmı bilmiyorum canım benimde doğum 3 temmuz olarak görünüyor...seninle 1 hafta var aramızda..allah sağlıkla kucağımıza alamamızı nasip etsin inşallah...

bugün bir arkadaşımla görüştüm geçen hafta dr erkek demişti bu hafta kız demiş çok üzülmüş çok ağlamış...bir kızı var..dedim allah iyiliğini versin sağlıklı olsun önemli olan oo...benimkide kız diye düşünüyorum iki kızım düşüncesi bile süper allahım sağlık versin iki cadı düşünsene diyorum eşime oda hep sağlıklı olsun hiç önemli değil cinsiyeti diyor...

renkliatlas, bende cezaya katılıyorum hayırdır bu uyku sevdası...

chnb, biz pek anlamıyoruz bu işlerden ama inşallah güzel olacak sonucu...

dr_alb, tekrar tebrikler canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

renkliatlas, hamişlerin yanına cinsiyett yazsan güzel olmazmı?

senem, kız
yamatake, kız
hellom, erkek
pileo, erkek
taf, erkek
sinau, erkek
günlük, ?
nuray, ?
lonelines,?
minikler,?
dr_alb,?

sıralama doğrumudur kızlar doğuma göre yani?

anam oğlanlar bastırmış kızları hemen candaş renkli ceza ben peppe chnb abla birer kız yapmamıs lazım:)
ablam üzdüysem affet kalemim pek acıklıdır benim daha düşük sahnesini geçtim onu yazmaya cesaret edemem kendim içinde siizn içinde herşey zordu herşey ama geçti gitti bitti zaman aldı götürdü acıları yeni dostlıklar yeni umutlar dahada yürekten edilen dualar aldı yerini şükürler olsun rabbime ondan gelen herşeye sonsuz şükürler olsun bunlar bize bi armağan diye düşünüorum bazen rabbim şükrettiğimiz için bizi çok seviyo diye düşünüorum bizi seçti o cennetine yanına evlatlarımızı aldı düşünsene bi yakınımız öldüünde dualar edioruz arkasından allahım cennetine al onu diye biz bilioruz cennette evlatlarımız var rabbimin emanetleri en güzel şekilde gerçek alemdeler şefaatlerine nail olalım inşallahhhh

çıkcam birazdan hemen gelişmeleri yaz çatlarımmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar sadece ilk sayfaya baktım geçmişebakamadım bugün tahlil verdim 3980 çıktı akşama kadar moralim bozuk bir de okuldan aramızda en büyük olan bayan arkadaş(iki oğlu var) bana verdiği morali aynen yazıyorum ''hocam üzülme başka iyi bir dr bul bir sene de korun sonra düşünürsün'' şok oldum sanki bebeğimin alınmasına karar verildi herşey bitti de moral işimiz kaldı hiç duymazdan geldim ama ağladım.. okul çıkışı yine devlet hastanesindeki dr.uma gittim olayı anlattım o sakin insan bile sinirlendi koskaca .... hastanesinde bakılan tahlile bakın ya dedi usg sonucunu gösterdim kesen oluşmuş ama betahcg artışında bir sorun var dedi kesinlikle dış gebelik değil fakat sorunlu bir gebelik dedi bir de bir daha oraya gitme dedi ben ağlaya ağlaya derdimi anlatmaya çalışıyorum sonra ben bakacam sana dedi öğleden sonraya randevu verdi saat bir buçukta tekrar usg bakılacak çok bi umut vaadetmedi açıkcası ama yinede içimde bir umut dua edin yalvarırım dua edin nasıl dayanırım hiç bilmiyorum yarın büyük sınav benim için

kuzum daha bişi belli değil lütfen sakin hcg kaç çıkması gerekiodu bu adamı bırakma üzmesin kimse kıyamam yarınmı gitcen tekrar o hocanında .......................

nazlım cnm yarın gidecem senin dr.un tavrı çok hoşuma gitti benim bu gittiğimde adam öle sevecen işte bugün kapısının önünde bayanlar sohbet ediyor bir tanesi ben izmirden geldim bu dr.u duydum dedi izmirde dr.mu yoktu dediler ordakiler hormonlarımı altüst ettiler bu dr. 6 ayda düzeltti bundan sonra bebişin gelmesini bekliycez dedi ama bu dr. da ocakta gidiyormuş yazdıklarını okudum bugün çok sulugözüm bana dr.un telini de özelden yazar mısın cnm yarın burda muayne olacam herşey yolunda derse ziya beye devam edecem benim için moral çok önemli aşırı duygusalım kafaya çok takıyorum sanırım ilacım ziya beyde :) tahlil felan şuan hiç düşünmüyorum nerde olsa yapılır tahlil parayı verdikten sonra bu devirde para dışında maneviyata değer veren çok az kişi kalmış maalesef.. bugün dr.umun tavrından da anladığım beta testini boşyere yaptırmış hastane sanırım o dr.un kızdığı şeyde tahlileri yaptırıp hazırca gitmemdi hastaneye pek para bırakmayacak olmama bozulmuş demekki

annneeeeemmm, bu ne şirinlik. tam bir melek kuzum..
tatlım, bu sinir bozukluğu doğum sonrası oluyor. zamanla hormonların değişecek ve geçecek bu sinir bozukluğu.ama canını sıkmamaya çalış, en azından sütün var ve kızına verebiliyorsun. çok da güzel bir yöntem geliştirmişsin. allah nazarlardan saklasın ikinizi de..

nazlım sabah yazmışsın ama ancak şimdi okudum doktorla tanışmanı...o üzücü günler gitsin bi daha da gelmesin..

canım, bozma hemen moralini. düşüncesizce konuşmuş iş arkadaşın..sen de yıpratma kendini. bak ne güzel doktor anlamış halinden. hem de oturduğun yerde dilinden anlayan bir doktor var. o kaldığı sürece gidersin, sonra ziya beye devam edersin işte.. o da çok insancıl biri anlattıkları kadarıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…