- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #10.141
Sağol Canım ya. Aslında benim ağrım olmadı pek. Ağrı eşiğim mi yüksek, operasyon mu çok başarılıydı bilemedim. Hemen o gün kalktım zaten ayağa. Çok şükür iyiyim şimdi de... Emzirmeye de kafayı takmıyorum artık. Napayım, biberondan alsın şimdilik. Belki büyüyünce alır. Bol bol öpüyorum Teyzesi.Görmeye de beklerimhoşgeldin taze anne :) bizde seni çok özledik gerçekten.maşallah nar tanemize :) emzirme olayı biraz can sıkıcı olmuş ama olsun canınız sağolsun.hem sütün varmış önemli olan bu, onu doyurabiliyosun ne güzel :)) ağrıların azalmıştır inş.çok öpüyoruz seni :) nar taneyide hepmizin yerine doyasıya öp :))
Çok teşekkürler TeyzesiiiAllah nazarlardan saklasın.Ne güzel birkız bu böyle.Allah ailesiyle beraber uzun ömüler versin
Çok sağol ya. Moral oluyor böyle şeyler duyunca. Benim kaynana, kaynanalığını bol bol yapıyor zira. Minnoşum bugün banyosunu yaptı, mis gibi koktu teyzesi. Kokladım senin yerine çok çok.ağzı burnu..mükemmel yaaaaaaa
önemli olan sütün gelmesi ya o da olmasaydı...mama vermek zorunda kalacaktın..üzme kendini..kokla minnoşu bizim yerimizee..
Ben de eşimden bir yaş büyüğüm, bişey olmazkız senem sonsuz maşallahhhhhhh ağzı burnu maşallahı var canım benim mis gibi kokuodur oğlum olsunnn alayım bu kızı dicem ama benim oğlum küçük olcak kızından:)canım rabbim güzel ömür versin evladına dualarımız onunla terlik meselesinede sevindim:)
senem, gerçekten ömrümde gördüğüm en güzel bebeklerden biri iklim.bebekken çirkin doğuyolar.ama iklimin doğuşu bile gerçekten çok güzel maşşalah.allah eşine ve sana kolaylıklar versin.büyüdüğünde işiniz zor olacak kesin
oyyy41 kere maşallah ya, biblomm biblom. İnan bizde özledik, bu kadar yoğunluğun arasında vakit bulup geldin ya ne mutlu. SÜtün olmasına çok sevindim. Canım bu emirme işi varya çok zormuş. Chnb günlük geçen bana yazdılar onun peşinden teyzem arkadaşım insanı harbiden demoralize ediyormuş. Hastane terliğindeki isimler silinmiş mi vooooooovvvvv inşallah. Mutluluğunuz daim olsun. Aha diyorum darısıda benim ve bizim başımıza olsun inşallahhhh :)))
en doğrusu bu kelime.evet kırıldık.beklerdik :)canım bizler onları merak edioruz burda bizi bırakmayan arkadaşlarımz güzel haberler aldıkça biz onlardan daha çok sevinioruz kızmak demiyelimde o zaman kırılmak diyelim
ayy hatırlıyorum ben yaa :)))şit, benim eski yazıları okursan ovulasyon testi için çiş biriktiriyordum bir kaç kere yazdım özgürce çişimi yapmak istiyorum kapta çiş biriktirmekten tükendim diye :)))
siz kıyamazsınız bize. ilginç hergün gelsin demiyoruda ne bilm bir cee yapabilr amannnnnnn sağ olsun canları.
eve gidince ohhh mis gibi dinlen.
inş yanılıyorumdur.ama bu ay bende çok merakla bekliyorum.candaşşş inşallah yanılıyorsundur :)
nazlım kolay gele şeker.
ayyy sorma nazlım yaaa kaç saat oldu kızımla kavga ediyoruz zavallıyı tv ye bağladım barbi oynayacaktı izin vermedim çocuğa:))
durum tahmin ettiğimdende vahim o zman :)) maşallah ya örenk anne, kilolarda gitmiş hemencik ... darısı önce hamile kalıp çocuk doğrduktan sonra bizim başımıza :)Sağol Canım ya. Aslında benim ağrım olmadı pek. Ağrı eşiğim mi yüksek, operasyon mu çok başarılıydı bilemedim. Hemen o gün kalktım zaten ayağa. Çok şükür iyiyim şimdi de... Emzirmeye de kafayı takmıyorum artık. Napayım, biberondan alsın şimdilik. Belki büyüyünce alır. Bol bol öpüyorum Teyzesi.Görmeye de beklerim
Çok teşekkürler Teyzesiii
Çok sağol ya. Moral oluyor böyle şeyler duyunca. Benim kaynana, kaynanalığını bol bol yapıyor zira. Minnoşum bugün banyosunu yaptı, mis gibi koktu teyzesi. Kokladım senin yerine çok çok.
Ben de eşimden bir yaş büyüğüm, bişey olmazÇok teşekkürler güzel dilekler için.
Sorma, eşim şimdiden sinir oluyorPlan yapmış kendince. Etrafımızdaki oğlan çocuklarına benim sütümden içirip hepsini bizim kızla süt kardeş yapacakmış, nikah düşmesin diye
Kitycim şimdiden başla bu konuda kendini geliştirmeye, zira beceriksize çıkıyor adın emziremeyinceHerkeste bi akıllar... Bu arada ben 10 günde tam 10 kilodan kurtuldum cicim. Geriye kaldı 2 kilo. Tabi düşükten kalan da vardı. Şöyle bi 7-8 kilo daha verdim mi, düğünümdeki kiloma dönücem. Hiçbir şey yapmadan, kendiliğinden gidiyor. Hiiiiiç düşünme ne olacak diye.
kızlar selammmm teşekkürler beni sormuşsunuz ancak yazıyorum....
candaşım sende yarın okursun:))
eşim henüz gitmedi kızlar bu hafta sonuna kadar demişler benim sabırsız eşimde burdaki işinden ayrıldı alem adam evde yani o yüzdende çok giremiyorum...gidemiceksin diyorum oda kızıyor:)) neyse hayırlısı olsun artık bekliyoruz anlayacağınız...
en doğrusu bu kelime.evet kırıldık.beklerdik :)
ayy hatırlıyorum ben yaa :)))
hahahaha, way be ne günlerdi, offf hadi ya bebişlerim hepiniz gelin, anneninzin göbeklerine konun. Nar taneme yetişeim hadi gari.
:)) yazık çocuğa :)) kk bi sevdadır kitabı yazsak mı ne :))
bende kaçıyorum.öptüm hepinizi. atlas uykunu almışsındır artık :)
senem canım maşallah 41 kere ne kadar tatlı bir bebek bu yaa allah size bağışlasın onu...canım hiç üzülme emzirme konusunda sütün varya ona şükür benim sütüm bile olmamıştı canım benim....
hellommmmmmmmmm, kanamalı bölge var ama lekelenme yok haftaya kontrol var inşallah gitmiştir kanamlı bölgede canım benim..
minikler canım, ne oldu bence herkey yolunda ama haberlerini bekliyorum...
loneliness, canım yaa öyle düşünme dicem ama çevredeki insanların sözleri zaten yıkıyor bizi ama sen bol su dinlenme ve ayaklarının altına yastık koy gerisi allaha dua etmek...bu defa bişey olmayacak canım...
candaş, yarın inşallah moralin düzgün başlarsın işe canım....
naazlım yaa ağlamamak için zor tuttum kendimi allahım bir adaha yaşatmasın kimselere bizede....
nuray canım benimde uykum akşam üstü çok geliyor ama kızım uyutmuyor bende sinirli oluyorum...aslında uyusam süper olacak çünkü midem çok bulanıyor...bu arada yazdımmı bilmiyorum canım benimde doğum 3 temmuz olarak görünüyor...seninle 1 hafta var aramızda..allah sağlıkla kucağımıza alamamızı nasip etsin inşallah...
bugün bir arkadaşımla görüştüm geçen hafta dr erkek demişti bu hafta kız demiş çok üzülmüş çok ağlamış...bir kızı var..dedim allah iyiliğini versin sağlıklı olsun önemli olan oo...benimkide kız diye düşünüyorum iki kızım düşüncesi bile süper allahım sağlık versin iki cadı düşünsene diyorum eşime oda hep sağlıklı olsun hiç önemli değil cinsiyeti diyor...
renkliatlas, bende cezaya katılıyorum hayırdır bu uyku sevdası...
chnb, biz pek anlamıyoruz bu işlerden ama inşallah güzel olacak sonucu...
dr_alb, tekrar tebrikler canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
renkliatlas, hamişlerin yanına cinsiyett yazsan güzel olmazmı?
senem, kız
yamatake, kız
hellom, erkek
pileo, erkek
taf, erkek
sinau, erkek
günlük, ?
nuray, ?
lonelines,?
minikler,?
dr_alb,?
sıralama doğrumudur kızlar doğuma göre yani?
kızlar sadece ilk sayfaya baktım geçmişebakamadım bugün tahlil verdim 3980 çıktı akşama kadar moralim bozuk bir de okuldan aramızda en büyük olan bayan arkadaş(iki oğlu var) bana verdiği morali aynen yazıyorum ''hocam üzülme başka iyi bir dr bul bir sene de korun sonra düşünürsün'' şok oldum sanki bebeğimin alınmasına karar verildi herşey bitti de moral işimiz kaldı hiç duymazdan geldim ama ağladım.. okul çıkışı yine devlet hastanesindeki dr.uma gittim olayı anlattım o sakin insan bile sinirlendi koskaca .... hastanesinde bakılan tahlile bakın ya dedi usg sonucunu gösterdim kesen oluşmuş ama betahcg artışında bir sorun var dedi kesinlikle dış gebelik değil fakat sorunlu bir gebelik dedi bir de bir daha oraya gitme dedi ben ağlaya ağlaya derdimi anlatmaya çalışıyorum sonra ben bakacam sana dedi öğleden sonraya randevu verdi saat bir buçukta tekrar usg bakılacak çok bi umut vaadetmedi açıkcası ama yinede içimde bir umut dua edin yalvarırım dua edin nasıl dayanırım hiç bilmiyorum yarın büyük sınav benim için
Eki Görüntüle 293203 Kuzulaaaaaaarrr. Nasıl özlemişim ya. Benim cadı uyudu da nefes aldım azıcık. Offfff çok zormuş. Hem güzel hem zor. Emme sorunu yaşıyoruz, sağıp da veriyorum sütümü kuzuma. Sağmal inek gibiyim, iki saatte bir pompaaaAllah sizin de başınıza verince anlayacaksınız artık. Tecrübeli anneler ayrı tabiii 11 günlük olduk. Birbirimize alıştık artık kızımla ama ben zorunluluk icabı iki dakika yanından ayrılsam, ağlayarak dönüyorum. Öyle sinirlerim bozuk.Emzirme olayından caydık artık, sağlık ocağındaki deneyimli ebe göğsümün anatomik olarak uygunsuz olduğunu söyledi. Ben de sağıyorum, çıplak göğsümde veriyorum napayım, psikopat oldum Allahtan sütüm var Ama bu durumu kabullenene kadar ne ağladım bilemezsiniz. Hstane terliğine yazılan tüm adlar silinmişşşşş bilginizeee Bu iyi haber. Bir de kızımın resmini koyayım da pozitif motivasyon olsun, böyle de tatlı oluyor veletler Bir gün topikçek hepimiz anne oluıcaz, biliyorum
kızlar sadece ilk sayfaya baktım geçmişebakamadım bugün tahlil verdim 3980 çıktı akşama kadar moralim bozuk bir de okuldan aramızda en büyük olan bayan arkadaş(iki oğlu var) bana verdiği morali aynen yazıyorum ''hocam üzülme başka iyi bir dr bul bir sene de korun sonra düşünürsün'' şok oldum sanki bebeğimin alınmasına karar verildi herşey bitti de moral işimiz kaldı hiç duymazdan geldim ama ağladım.. okul çıkışı yine devlet hastanesindeki dr.uma gittim olayı anlattım o sakin insan bile sinirlendi koskaca .... hastanesinde bakılan tahlile bakın ya dedi usg sonucunu gösterdim kesen oluşmuş ama betahcg artışında bir sorun var dedi kesinlikle dış gebelik değil fakat sorunlu bir gebelik dedi bir de bir daha oraya gitme dedi ben ağlaya ağlaya derdimi anlatmaya çalışıyorum sonra ben bakacam sana dedi öğleden sonraya randevu verdi saat bir buçukta tekrar usg bakılacak çok bi umut vaadetmedi açıkcası ama yinede içimde bir umut dua edin yalvarırım dua edin nasıl dayanırım hiç bilmiyorum yarın büyük sınav benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?