Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

üzme canım kendini lütfen...umarım yarın öğleyin doktorun güzel şeyler söyleyecek..Allahım korusun siziiiiii

minikler, canım benim ağlama üzülme ne olur...bhcg belki yanlış çıktı hayatta herşey oluyor canım ben kızıma hamileyken 4 aylık down sendromlu sonucu çıktı 3 lü taramada göbekten su alındı neler neler yaşadık sonuç çıkana kadar ruh gibiydim...inşallah senin bebekde bir problem olmayacak lekelenme falan yok dimi bak biz lekelenmede yaşadık bozma moralini yarın senin için güzel bir gün olsun canımsın yaaa...aspirin falan kullandığını söyledin dimi? sende pıhtılaşma var diyemi kullanıyordun canım? allahım onu size bağışlasın yüce rabbim...canım üzüntüde herşeye sebep bişey olmasın diyee dua et seninleyiz...o öğretmen arkadaşında maşallah yani nasıl bir saygısızlık duyarsızlıktır bu yaa hiç bişey dememesi daha makbulmüş malesef canım çevremizde bu tür insanlar okadar çokki hiiiççç aldırma duymamazlıktan gelmişsin iyi olmuş...

netten ucuz testlerden sipariş vermiştim geldi yaptım negatif kızlar sahayı candaşıma bırakıorum

Canım maşallah. Bir bebek bu kadar mı güzel olur. Allah sağlıkla uzun ömür versin, güle güle büyütmeyi nasip etsin...Sütünü sağıp vermeye devam et. Ama her gün emzirmeyi de araaradeneki unutmasın canım. Anatomik bozokluk ne ki? Göğüs ucu mu çökük? Zamanla düzelir inşallah... Sütün bol olsun içsin kızımız bol bol...

Candaş inşallah güzel haberler verirsin canım benim...

Canım hayırlısı olsun. Gitmek de gitmemk de hayırlı olan olsun inşallh...

Canım benim gitsin artık şu kanamalı bölge... İnşallah güzel haberler vereceksin.

Amin canım. Bu ay güzel haberlerini bekliyoruz, testlere güvenmeyiz sende:))

Canım densiz insanlar çok. Bana yakın bir öğretmen arkadaş erken doğum ardından düşükten sonra beni yanlış anlama demek Allah böyle uygun görmüş. Bir çocuğun var ona ömür versin yıpratma kendini boş yere demişti. İnsan kırılıyor tabi. Allah büyüktür inşallah bir şey olmayacak canım. Dualarımız seninle canım. Ben 3 kez yaşadım 2 tane 8 haftalık, bir de 25 haftalık. Allah kimseye yaşatmasın. Dualarımdasın canım.

Canım dr konusunda haklısın moral de çok önemli bizim gibi hassa hastalar için...

Bu arada biz de eşimle 2 gündür feci tartışıyoruz. Bazen hak etmediğini düşünüyorum. 11 yıldır beni böyle kırmamıştı hiç. Zaten hassasız nedir bu diyesim geliyor. Acılarımızı onlar ne kadar yaşıyor ki... Çok üzgünüm bu günlerde...

canım bence çok düşük değil değerin.
4000i geçmesi gerekiyordu değil mi, ne kalmış ki, bence fark çok az.
umudunu yitirme canım.
biliyorum çok zor.

canım erkekler kadınlar gibi olmuyor. birde anladığım kadarıyla çok yoğun eşin. biz onlara göre beyin olarak daha rahatız ve çok şeyi kafaya takıyoruz. sabırlı ol canım.

oluyor arada tartışmalar. bir de biz ekstra hassas olduğumuzdan daha çok can yakıyor düşüncesizce sarf edilen sözler. ben de dün akşam regl önceki gerginliğin de etkisiyle tartışmaya taraf oldum. zorla adamı tartışmaya soktum aslında. ortada fol yok, yumurta yok. en sonunda ağzımdan çıkanlara kendim inanamadım "sen düşünüyor musun doktora ne zaman gideceğiz diye, tahlil sonuçları ne olacak hiç düşünüyo musun".. bilinçaltım su yüzüne çıktı... sonra eşim pişman, ben şaşkın öylece kaldık.
tamam onlar da üzüldü,acıyı bizimle birlikte yaşadı. ama biz her gün kafamızda binbir soru işaretiyle dolaşıyoruz. onlar içinse yaşandı, bitti. erkekle kadının farkı bu...

canım bence çok düşük değil değerin.
4000i geçmesi gerekiyordu değil mi, ne kalmış ki, bence fark çok az.
umudunu yitirme canım.
biliyorum çok zor.

bir de bu bchg denen olay zamanla artıyor. ilk testi öğleden sonra ikincisini sabah yaptırdıysan bile değerlerde sapma olur. bir de 2000 ve 4000 rakamlarını nasıl elde etti ki o doktor? her hafta için çok geniş değer aralıkları var. bir de geç döllenme denen olay var. hiç canını sıkma bu rakamlarla minikler.

loneliness, sen nasılsın canım?

kizlar yazilanlari okudum ama simdi evden cikmam lazim. bugun dr kontrolum var benimde. herkese gibi bende dularinizi bekliyorum. gelince yazicam insallah opuyorum
bu arada atlascim brownini yaptim cok guzel oldu sagol canim opuyorum

canım bir bakıma bu taşmalar iyi oluyor rahatlıyor insan, Erkekler öyle fenalar ki bişi dmeyince herşeyi sorunsuz olarak algılıyor rahatlıyor da rahatlıyorlar. Zor günler geçiriyoruz ama eminim geçecek bu günler.

senemi tahmin ettim tuturdum, hatta baş teyzesi ünvanınıda aldım erkek diyenler vardı.

çiğdem diye arkadaş vardı tuturdum kızı olacak dmeiştim

kendimi tutturdum.

yeliz diye arkadaşım var tutturdum.

pileoma ilk erkek dedim sonra sapıttım kız dedim tutturdum sayırlır. umarım Yiğit büyüyünce bana kısmas :)

citaknuraya kız diyorum.

sinua tahmin etmişmiydim hatırlamıyorum.

lonilness ve günlük kaldı :)

minikler canım allah bilir ne olacağını, o kadar fark yok tahliller arasında

renkliatlas kuzu merak ettim seni.

chnb, hepimiz bu eerkeklerin vurdumduyazlığından şikayetçiyiz...eşim bana şimdiden diyorki eğer kötü bişey olursa onada kendini hazırlaki çok üzülmee...tabii demesi kolay dimi...kayıbımda hiç ağlamadım yanında konuşmadık ble nerdeyse birgün patladım artık sizinle paylaştım sadece ve ağlayamadığım için kafamın tepesine kadar dolmuşum çeşmeleri birgün bir açtım sarıldık birbirimize offf ne bileyim ya eşim bide 2 erkek kardeşini kaybetti bide oğlunu kaybetti biz yine ağlıyoruzda onlar ağlayamıyorlarda...allahımda onların doğasını bir başka yaratmış bizim gibi olsalardı şaşırırdık kim ağlasın kim sustursun dimi ama...kızma canım eşine sen sakin ol belki oda düşünüyor ama sen üzerine gidiyorsan suçlu sen oluyorsundur...yoksa evlat kadar güzel bişey varmı istemezmi oda bir çocuğu daha olsun...

hellom, yaa 2 kız banada süper geldi...diyorumki kızım olursa odalarını kırmızı beyaz yazptırıcam ayyy süper olacak...bugün yazmıştım arkadaşıma önce erkek sonra kız dediler çok ağlamış bir kızı var zaten erkek istiyordu hele kocası deli gibi istiyordu çok üzülmüşler eşime dedimki millet evladı olsun diye nerelere gidiyor çare arıyor...bizimkilerde şaşırmışlar yaa hayırlı ve sağlıklı olsun yeterki allahım....

canım erkekler kadınlar gibi olmuyor. birde anladığım kadarıyla çok yoğun eşin. biz onlara göre beyin olarak daha rahatız ve çok şeyi kafaya takıyoruz. sabırlı ol canım.

Sağ olasın. Sen iyisindir inşallah. İnşallah bu öğretmenler gününde ömrünün en güzel haberini alırsın hediye olarak...

Öyle canım biraz sakinleştim ben de . Çok feciydik ama Allahtan oğlan uyuyordu...

Sağ olasın. Sen iyisindir inşallah. İnşallah bu öğretmenler gününde ömrünün en güzel haberini alırsın hediye olarak...

Öyle canım biraz sakinleştim ben de . Çok feciydik ama Allahtan oğlan uyuyordu...

kizlar yazilanlari okudum ama simdi evden cikmam lazim. bugun dr kontrolum var benimde. herkese gibi bende dularinizi bekliyorum. gelince yazicam insallah opuyorum
bu arada atlascim brownini yaptim cok guzel oldu sagol canim opuyorum

güzel haberlerini okumayı dört gözle bekliyorum canım.. güle güle git, güle güle gel..

nurayım umarım herşey yolundadır....meraktayım ama sen gelince bizzz kaçıncı uykuda oluruz kim bilir yarın okuruz canım öpüyorum seni ve miniğini...

hellocum cinarin kiyafetleri cok tatli, insallah iyi gunlerde giysin oglumuz. bende opuyorum canim
nazlim yazini okudum canim cok etkilendim gercekten. Hepimizin yasadiklari ayri ayri zor. Ama gecti bitti cok sukur. Rabbim ilk once bizlere saglikli uzun omurler versin ,sonrada insallah yavrularimiza. Her aci cok zor. Bazen dusunuyorum ben burdayken aileme bisi olursa diye, yada buralarda bize bisi olursa.. dusundukce hep aglamakli olurum . valla cok hislendim
lonelinesscim yat bacim sen dinlen. Ne guzel annecinde yaninda . Insallah bebisin kucaginda oldugu zaman bunlari gulumsemeyle hatirlarsin canim
Candascim insallah enisteyi odevlerini unutmuyordur. Arada kontrol et. Bende esime yedirmistim keciboynuzu. Benimki oyle eline vermeden hayatta icmez. BAsinda bekliyodum. Burun kivira kivira iciyodu. insallah ise yarar canim. Bide hem sen daha yeni 2 tane elbise almamismiydin canim yaa seni seni!!! burdada benim bi arkadasim var. Ne zaman alisverise gitsek bana bisi aldirmaz. Sen yeni bisi almamismiydin der hep. Bende ondan huy kaptim valla
ayy hatirladimda benimde siyah cizmem yok. Kapanmadan once tuylu bi bot almistim. simdi uzun etegin altina gitmiyor. Bak bende alayim
Renkliatlascim sinirli gordum seni. Dur bakalim bacim ya dereyi gormeden pacalari sivamayalim. Merak ettik seni .. BU arada yazmistim brownini yaptim cok guzel oldu. Yarin arkadaslari cagiricam . Yoksa o bi tepsiyi ben yersem sorma hic halimi.
Cezacim ignelerin sifaolsun insallah..
Senemcim bu kiz nasil tarif edeyim , prenses demek az kaliyo. Dunyanin 8. harikasi galiba..masallah tututu nazar degmesin kizimiza .. Candasin dedigi gibi ilk dogan bebekler boyle cirkin bisi olur sonradan toparlarlar. Seninki melek gibi yaa.. bizim yerimizede kokla onu annesi.. Gormeden, dokunmadan ozledim valla. Yerim onu ben sutun varmis cok sukur. Komposto ic daha cok sut yapiyor diyorlar. Insalah alisir minik cok opuyorum
kizlar evet ugramayan var ama canlari sogulsun. Genelde dogum yapacaklari ayin topigindeler. Bende rast geliyorum arasira. Ama ben bu topikten kopamiyorum valla. Ne yapiyonuz ne ediyonuz catliyom meraktan
miniklercim yaa ben anlamadim nasil bir arkadastir bu. Bu nasil bi soylemdir? sende yapistirsaydin lafi. Gercekten sinirlendim. canim bbide anlamadigim sey hemen kandaki sayidan nasil bu karara vardi. Sen suan kac haftaliksin? insallah yarin doktordan gelince hemen yaz kendini cok uzme yipratma canim. Daha hicbisi belli degil
chnb ablacim valla bana soylenecek sey birakmamis kizlar. Ne kadar kizsakta onlar bizim en buyuk destekcimiz. Insalah gecer ablacim. herzaman olur tartismalar, kavgalar. onemli olan anlayip birbirine sarilmak. zaten size oylesinizdir ablacim.
gunlukcum canim Allah razi olsun.. insallah bak lekelerinde gitmis. Kanamali bolgede gidecek insallah. kendine dikkat et
Peppecim canim cok sagol hayirli haberlerim var insallah
bende gittim geldim doktora. Bebisimizi gorduk ellerini ayaklarini , kalbini atisini.. hersey cok guzel normal dedi doktor. bu arada bizim sipa 1 hafta onden gidiyormus. Bugun 9+6 gunluguz. yArin 10 haftalik olucaz. bide doktor konusmaya baslarken ''senin oglus'' dedi. Allah soyletti dedi. Bende dedim biz kiz diye seviyoruz. Oda bu lafimi unutma falan dedi. Yani boyle kizlar. bakalim kimin tahmini tutacak. Insalah Rabbim o gunleride gostersin. Hellom sen baya tutturmussun valla. Banada hala kiz geliyo hayirlisi bakalim. iliski icinde hersy normal bi sakinca yok dedi.

Günaydın kızlar...

Nuraycığım hadi hayırlısı sağlıkla doğsun da gerisi önemli değil. Ben annenin ilk çocuğunun kız olmasını isterim. Hem kızlar erkek bebeklerden daha kolay oluyor ilk zamanlar. Hem de hemen büyüsün de bana yardım etsin diye... Ben oğlanda çok zorlandım O yüzden 5 yıl aklımın ucundan geçmedi. Sakın siz benim gibi aralamayın...

Renkliatlas ben de endişelendim canım. İnşallah iyisindir. Uyuyup uyanamadın, sonra enişte geldi, sohbet filan derken bakamamışsındır belki de...

Hellom canım kış da geldi. Montların filan oluyor mu? Ne giyiyorsun dışarı çıkarken?

Diğer kızlar nasıllar? Benim ilk 2 saatim boş. Duş alacağım şimdi çıkarım bir saat sonra.

Nazlım Candaş işte olurlar iyi çalışmalar onlara.

Minikler aklıma geldi benim 7 haftalıkken 3000 di. Ona rağmen doktorum belki geç döllenmedir filan demişti. 4000 e az kalmış. İyi düşünelim canım. Senin sata göre tam ne kadarlık? Kişiden kişiye değişiyor değerler.

Dr bacım sen nasılsın? İkiz bekliyorum senden...

Loneliness, sen de yarın gideceksin dr ye di mi? gÜZEL HABERLER VER BİZLERE.

şU KASIM ÇIKSIN, HEM GÜZEL BAŞLADI, HEM ZOR GEÇİYOR. aRALIKTA HER ŞEY GÜZEL OLSUN....

günaydın kızlar
benim chnb ablamı üzmüşmü eniştemiz canım ablam hayatta hiç bişey senden senin güzel canından kıymetli diil ben her zaman bunu sölerim kendini üzme sen çok iyi bi insansın
nurayım pipili gelio demek sendende anammm topiğe kız lazım kız güsel haberler almana sevindim kuzum
minbikler ziya beyin bilgilerini yazarım sana geldiinde senin için öne randevuda ayarlayabilirim tavsiyem cumartesi öğleden sonra gitmen çünkü az kişi oluyo o zaman eşin gelmezse işi olursa bende gelirim kuzum yanında yanlız bırakmam seni sen ziya beyle tanış sevceksin eminim iki sene bursnaın en iyi doktoru seçildi kendileri:)
herksi kocaman öpüyorum bende adet olsamda başlasam bi an önce yeni umuduma yeni ayıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…