kızlar sadece ilk sayfaya baktım geçmişebakamadım bugün tahlil verdim 3980 çıktı akşama kadar moralim bozuk bir de okuldan aramızda en büyük olan bayan arkadaş(iki oğlu var) bana verdiği morali aynen yazıyorum ''hocam üzülme başka iyi bir dr bul bir sene de korun sonra düşünürsün'' şok oldum sanki bebeğimin alınmasına karar verildi herşey bitti de moral işimiz kaldı hiç duymazdan geldim ama ağladım.. okul çıkışı yine devlet hastanesindeki dr.uma gittim olayı anlattım o sakin insan bile sinirlendi koskaca .... hastanesinde bakılan tahlile bakın ya dedi usg sonucunu gösterdim kesen oluşmuş ama betahcg artışında bir sorun var dedi kesinlikle dış gebelik değil fakat sorunlu bir gebelik dedi bir de bir daha oraya gitme dedi ben ağlaya ağlaya derdimi anlatmaya çalışıyorum sonra ben bakacam sana dedi öğleden sonraya randevu verdi saat bir buçukta tekrar usg bakılacak çok bi umut vaadetmedi açıkcası ama yinede içimde bir umut dua edin yalvarırım dua edin nasıl dayanırım hiç bilmiyorum yarın büyük sınav benim için
Eki Görüntüle 293203 Kuzulaaaaaaarrr. Nasıl özlemişim ya. Benim cadı uyudu da nefes aldım azıcık. Offfff çok zormuş. Hem güzel hem zor. Emme sorunu yaşıyoruz, sağıp da veriyorum sütümü kuzuma. Sağmal inek gibiyim, iki saatte bir pompaaaAllah sizin de başınıza verince anlayacaksınız artık. Tecrübeli anneler ayrı tabiii 11 günlük olduk. Birbirimize alıştık artık kızımla ama ben zorunluluk icabı iki dakika yanından ayrılsam, ağlayarak dönüyorum. Öyle sinirlerim bozuk.Emzirme olayından caydık artık, sağlık ocağındaki deneyimli ebe göğsümün anatomik olarak uygunsuz olduğunu söyledi. Ben de sağıyorum, çıplak göğsümde veriyorum napayım, psikopat oldum Allahtan sütüm var Ama bu durumu kabullenene kadar ne ağladım bilemezsiniz. Hstane terliğine yazılan tüm adlar silinmişşşşş bilginizeee Bu iyi haber. Bir de kızımın resmini koyayım da pozitif motivasyon olsun, böyle de tatlı oluyor veletler Bir gün topikçek hepimiz anne oluıcaz, biliyorum
netten ucuz testlerden sipariş vermiştim geldi yaptım negatif kızlar sahayı candaşıma bırakıorum
kıttty, canım keşke güzel bi haber verebilsem ama muhtmel a-olarak her ayki haberi veririm gibime geliyo :)
nazlım,boşver kızma.bende aslında biraz alınmıştım başlarda bizi bırakıyolar, işleri hamile kalıncaya dek teselli bulmakmış filan diye ama belli bi süre sonra orda durumları değerlendirmeye alıp bizleri unutyolar.normal geliyo artık bana.gelende saolsun gelmeyende.ama bırakmayanlar baş tacımız.
kızlar selammmm teşekkürler beni sormuşsunuz ancak yazıyorum....
candaşım sende yarın okursun:))
eşim henüz gitmedi kızlar bu hafta sonuna kadar demişler benim sabırsız eşimde burdaki işinden ayrıldı alem adam evde yani o yüzdende çok giremiyorum...gidemiceksin diyorum oda kızıyor:)) neyse hayırlısı olsun artık bekliyoruz anlayacağınız...
senem canım maşallah 41 kere ne kadar tatlı bir bebek bu yaa allah size bağışlasın onu...canım hiç üzülme emzirme konusunda sütün varya ona şükür benim sütüm bile olmamıştı canım benim....
hellommmmmmmmmm, kanamalı bölge var ama lekelenme yok haftaya kontrol var inşallah gitmiştir kanamlı bölgede canım benim..
minikler canım, ne oldu bence herkey yolunda ama haberlerini bekliyorum...
loneliness, canım yaa öyle düşünme dicem ama çevredeki insanların sözleri zaten yıkıyor bizi ama sen bol su dinlenme ve ayaklarının altına yastık koy gerisi allaha dua etmek...bu defa bişey olmayacak canım...
candaş, yarın inşallah moralin düzgün başlarsın işe canım....
naazlım yaa ağlamamak için zor tuttum kendimi allahım bir adaha yaşatmasın kimselere bizede....
nuray canım benimde uykum akşam üstü çok geliyor ama kızım uyutmuyor bende sinirli oluyorum...aslında uyusam süper olacak çünkü midem çok bulanıyor...bu arada yazdımmı bilmiyorum canım benimde doğum 3 temmuz olarak görünüyor...seninle 1 hafta var aramızda..allah sağlıkla kucağımıza alamamızı nasip etsin inşallah...
bugün bir arkadaşımla görüştüm geçen hafta dr erkek demişti bu hafta kız demiş çok üzülmüş çok ağlamış...bir kızı var..dedim allah iyiliğini versin sağlıklı olsun önemli olan oo...benimkide kız diye düşünüyorum iki kızım düşüncesi bile süper allahım sağlık versin iki cadı düşünsene diyorum eşime oda hep sağlıklı olsun hiç önemli değil cinsiyeti diyor...
renkliatlas, bende cezaya katılıyorum hayırdır bu uyku sevdası...
chnb, biz pek anlamıyoruz bu işlerden ama inşallah güzel olacak sonucu...
dr_alb, tekrar tebrikler canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
renkliatlas, hamişlerin yanına cinsiyett yazsan güzel olmazmı?
senem, kız
yamatake, kız
hellom, erkek
pileo, erkek
taf, erkek
sinau, erkek
günlük, ?
nuray, ?
lonelines,?
minikler,?
dr_alb,?
sıralama doğrumudur kızlar doğuma göre yani?
anam oğlanlar bastırmış kızları hemen candaş renkli ceza ben peppe chnb abla birer kız yapmamıs lazım:)
ablam üzdüysem affet kalemim pek acıklıdır benim daha düşük sahnesini geçtim onu yazmaya cesaret edemem kendim içinde siizn içinde herşey zordu herşey ama geçti gitti bitti zaman aldı götürdü acıları yeni dostlıklar yeni umutlar dahada yürekten edilen dualar aldı yerini şükürler olsun rabbime ondan gelen herşeye sonsuz şükürler olsun bunlar bize bi armağan diye düşünüorum bazen rabbim şükrettiğimiz için bizi çok seviyo diye düşünüorum bizi seçti o cennetine yanına evlatlarımızı aldı düşünsene bi yakınımız öldüünde dualar edioruz arkasından allahım cennetine al onu diye biz bilioruz cennette evlatlarımız var rabbimin emanetleri en güzel şekilde gerçek alemdeler şefaatlerine nail olalım inşallahhhh
kızlar sadece ilk sayfaya baktım geçmişebakamadım bugün tahlil verdim 3980 çıktı akşama kadar moralim bozuk bir de okuldan aramızda en büyük olan bayan arkadaş(iki oğlu var) bana verdiği morali aynen yazıyorum ''hocam üzülme başka iyi bir dr bul bir sene de korun sonra düşünürsün'' şok oldum sanki bebeğimin alınmasına karar verildi herşey bitti de moral işimiz kaldı hiç duymazdan geldim ama ağladım.. okul çıkışı yine devlet hastanesindeki dr.uma gittim olayı anlattım o sakin insan bile sinirlendi koskaca .... hastanesinde bakılan tahlile bakın ya dedi usg sonucunu gösterdim kesen oluşmuş ama betahcg artışında bir sorun var dedi kesinlikle dış gebelik değil fakat sorunlu bir gebelik dedi bir de bir daha oraya gitme dedi ben ağlaya ağlaya derdimi anlatmaya çalışıyorum sonra ben bakacam sana dedi öğleden sonraya randevu verdi saat bir buçukta tekrar usg bakılacak çok bi umut vaadetmedi açıkcası ama yinede içimde bir umut dua edin yalvarırım dua edin nasıl dayanırım hiç bilmiyorum yarın büyük sınav benim için
nazlım cnm yarın gidecem senin dr.un tavrı çok hoşuma gitti benim bu gittiğimde adam öle sevecen işte bugün kapısının önünde bayanlar sohbet ediyor bir tanesi ben izmirden geldim bu dr.u duydum dedi izmirde dr.mu yoktu dediler ordakiler hormonlarımı altüst ettiler bu dr. 6 ayda düzeltti bundan sonra bebişin gelmesini bekliycez dedi ama bu dr. da ocakta gidiyormuş yazdıklarını okudum bugün çok sulugözüm bana dr.un telini de özelden yazar mısın cnm yarın burda muayne olacam herşey yolunda derse ziya beye devam edecem benim için moral çok önemli aşırı duygusalım kafaya çok takıyorum sanırım ilacım ziya beyde :) tahlil felan şuan hiç düşünmüyorum nerde olsa yapılır tahlil parayı verdikten sonra bu devirde para dışında maneviyata değer veren çok az kişi kalmış maalesef.. bugün dr.umun tavrından da anladığım beta testini boşyere yaptırmış hastane sanırım o dr.un kızdığı şeyde tahlileri yaptırıp hazırca gitmemdi hastaneye pek para bırakmayacak olmama bozulmuş demekki
canım bence çok düşük değil değerin.kızlar sadece ilk sayfaya baktım geçmişebakamadım bugün tahlil verdim 3980 çıktı akşama kadar moralim bozuk bir de okuldan aramızda en büyük olan bayan arkadaş(iki oğlu var) bana verdiği morali aynen yazıyorum ''hocam üzülme başka iyi bir dr bul bir sene de korun sonra düşünürsün'' şok oldum sanki bebeğimin alınmasına karar verildi herşey bitti de moral işimiz kaldı hiç duymazdan geldim ama ağladım.. okul çıkışı yine devlet hastanesindeki dr.uma gittim olayı anlattım o sakin insan bile sinirlendi koskaca .... hastanesinde bakılan tahlile bakın ya dedi usg sonucunu gösterdim kesen oluşmuş ama betahcg artışında bir sorun var dedi kesinlikle dış gebelik değil fakat sorunlu bir gebelik dedi bir de bir daha oraya gitme dedi ben ağlaya ağlaya derdimi anlatmaya çalışıyorum sonra ben bakacam sana dedi öğleden sonraya randevu verdi saat bir buçukta tekrar usg bakılacak çok bi umut vaadetmedi açıkcası ama yinede içimde bir umut dua edin yalvarırım dua edin nasıl dayanırım hiç bilmiyorum yarın büyük sınav benim için
canım erkekler kadınlar gibi olmuyor. birde anladığım kadarıyla çok yoğun eşin. biz onlara göre beyin olarak daha rahatız ve çok şeyi kafaya takıyoruz. sabırlı ol canım.Bu arada biz de eşimle 2 gündür feci tartışıyoruz. Bazen hak etmediğini düşünüyorum. 11 yıldır beni böyle kırmamıştı hiç. Zaten hassasız nedir bu diyesim geliyor. Acılarımızı onlar ne kadar yaşıyor ki... Çok üzgünüm bu günlerde...
Bu arada biz de eşimle 2 gündür feci tartışıyoruz. Bazen hak etmediğini düşünüyorum. 11 yıldır beni böyle kırmamıştı hiç. Zaten hassasız nedir bu diyesim geliyor. Acılarımızı onlar ne kadar yaşıyor ki... Çok üzgünüm bu günlerde...
kanamalı bölge gitmiştir inşallah, allahım ya yemin ediyorum 1,5 senedir ettiğim dua kadar birde annemin hastalığında ettim sanıyorum.
Canım iyi olun herkes bebişiyle mutlu ve sağlıklı olsun.
günlük cinsiyet tahmini yapmak çok zor oluyor senin için ama topiğe kız lazım. Nar taneme baksana bu kadar güzel olunur mu yamaşallahh.
bugün annemle beni düşündüm bazı anılarımı yazıyorum unutmamak için sonra dedim anne kız olmak çok büyük mutlulukiki tane kızz fikri inanılmaz güzel geldi.
Bu arada biz de eşimle 2 gündür feci tartışıyoruz. Bazen hak etmediğini düşünüyorum. 11 yıldır beni böyle kırmamıştı hiç. Zaten hassasız nedir bu diyesim geliyor. Acılarımızı onlar ne kadar yaşıyor ki... Çok üzgünüm bu günlerde...
chnb erkekle kadın kesinlikle farklı yaradılışları bile farklı. Eniştem çok kısmetsiz davranışlarda bulunmuş sanıyorum. Burada tartışsak konuşşak varya özünde hep aynı hareketler aynı bencillikler. Onların ince davranmalarını beklememek gerekiyor. Birde kendi duygu ve düşüncelerini iafade edemiyorlar kim bilir onların içinde ne fırtınalar kopuyor.
Hayat da çok yıpratıyor insanı, iş stresi evet o konuda ilginç ya, kadınlar iş streslerini evlerine eşlerine yansıtmıyorlar ama erkekler için iş çok önemli stres hemen yansıyor en azınan benimki yansıtıyor.
canım bence çok düşük değil değerin.
4000i geçmesi gerekiyordu değil mi, ne kalmış ki, bence fark çok az.
umudunu yitirme canım.
biliyorum çok zor.
oluyor arada tartışmalar. bir de biz ekstra hassas olduğumuzdan daha çok can yakıyor düşüncesizce sarf edilen sözler. ben de dün akşam regl önceki gerginliğin de etkisiyle tartışmaya taraf oldum. zorla adamı tartışmaya soktum aslında. ortada fol yok, yumurta yok. en sonunda ağzımdan çıkanlara kendim inanamadım "sen düşünüyor musun doktora ne zaman gideceğiz diye, tahlil sonuçları ne olacak hiç düşünüyo musun".. bilinçaltım su yüzüne çıktı... sonra eşim pişman, ben şaşkın öylece kaldık.
tamam onlar da üzüldü,acıyı bizimle birlikte yaşadı. ama biz her gün kafamızda binbir soru işaretiyle dolaşıyoruz. onlar içinse yaşandı, bitti. erkekle kadının farkı bu...
canım erkekler kadınlar gibi olmuyor. birde anladığım kadarıyla çok yoğun eşin. biz onlara göre beyin olarak daha rahatız ve çok şeyi kafaya takıyoruz. sabırlı ol canım.
oluyor arada tartışmalar. bir de biz ekstra hassas olduğumuzdan daha çok can yakıyor düşüncesizce sarf edilen sözler. ben de dün akşam regl önceki gerginliğin de etkisiyle tartışmaya taraf oldum. zorla adamı tartışmaya soktum aslında. ortada fol yok, yumurta yok. en sonunda ağzımdan çıkanlara kendim inanamadım "sen düşünüyor musun doktora ne zaman gideceğiz diye, tahlil sonuçları ne olacak hiç düşünüyo musun".. bilinçaltım su yüzüne çıktı... sonra eşim pişman, ben şaşkın öylece kaldık.
tamam onlar da üzüldü,acıyı bizimle birlikte yaşadı. ama biz her gün kafamızda binbir soru işaretiyle dolaşıyoruz. onlar içinse yaşandı, bitti. erkekle kadının farkı bu...
kanamalı bölge gitmiştir inşallah, allahım ya yemin ediyorum 1,5 senedir ettiğim dua kadar birde annemin hastalığında ettim sanıyorum.
günlük cinsiyet tahmini yapmak çok zor oluyor senin için ama topiğe kız lazım. Nar taneme baksana bu kadar güzel olunur mu yamaşallahh.
bugün annemle beni düşündüm bazı anılarımı yazıyorum unutmamak için sonra dedim anne kız olmak çok büyük mutlulukiki tane kızz fikri inanılmaz güzel geldi.
chnb erkekle kadın kesinlikle farklı yaradılışları bile farklı. Eniştem çok kısmetsiz davranışlarda bulunmuş sanıyorum. Burada tartışsak konuşşak varya özünde hep aynı hareketler aynı bencillikler. Onların ince davranmalarını beklememek gerekiyor. Birde kendi duygu ve düşüncelerini iafade edemiyorlar kim bilir onların içinde ne fırtınalar kopuyor.
Hayat da çok yıpratıyor insanı, iş stresi evet o konuda ilginç ya, kadınlar iş streslerini evlerine eşlerine yansıtmıyorlar ama erkekler için iş çok önemli stres hemen yansıyor en azınan benimki yansıtıyor.
Canım çok iyi etmişsin yazmakla. Oğlunda anneannesinin hatıralarını okur ilerde... Bu kasım ayı da olumsuzluklarıyla geçsin gitsin inşallah...
kizlar yazilanlari okudum ama simdi evden cikmam lazim. bugun dr kontrolum var benimde. herkese gibi bende dularinizi bekliyorum. gelince yazicam insallah opuyorum
bu arada atlascim brownini yaptim cok guzel oldu sagol canim opuyorum
İnşallah iyi haberlerle gelirsin...
chnb, hepimiz bu eerkeklerin vurdumduyazlığından şikayetçiyiz...eşim bana şimdiden diyorki eğer kötü bişey olursa onada kendini hazırlaki çok üzülmee...tabii demesi kolay dimi...kayıbımda hiç ağlamadım yanında konuşmadık ble nerdeyse birgün patladım artık sizinle paylaştım sadece ve ağlayamadığım için kafamın tepesine kadar dolmuşum çeşmeleri birgün bir açtım sarıldık birbirimize offf ne bileyim ya eşim bide 2 erkek kardeşini kaybetti bide oğlunu kaybetti biz yine ağlıyoruzda onlar ağlayamıyorlarda...allahımda onların doğasını bir başka yaratmış bizim gibi olsalardı şaşırırdık kim ağlasın kim sustursun dimi ama...kızma canım eşine sen sakin ol belki oda düşünüyor ama sen üzerine gidiyorsan suçlu sen oluyorsundur...yoksa evlat kadar güzel bişey varmı istemezmi oda bir çocuğu daha olsun...
hellom, yaa 2 kız banada süper geldi...diyorumki kızım olursa odalarını kırmızı beyaz yazptırıcam ayyy süper olacak...bugün yazmıştım arkadaşıma önce erkek sonra kız dediler çok ağlamış bir kızı var zaten erkek istiyordu hele kocası deli gibi istiyordu çok üzülmüşler eşime dedimki millet evladı olsun diye nerelere gidiyor çare arıyor...bizimkilerde şaşırmışlar yaa hayırlı ve sağlıklı olsun yeterki allahım....
Doğru canım ama insan yine de çok üzülüyor. Arkadaşının gibi ağlamadım ama ben de 12. haftada erkek olduğunu duyunca çok üzülmüştüm. 12. haftada pek demezler aslında. bEN EŞİME bak bu da erkek galiba kıpır kıpır dedim. Dr de evet ded gülerek. Sonra bulntılarım çoktu diye bir daha asla çocuk yapmam dedim eşime. Eşim kız olur3. de deneriz demişti. Büyük sözüme tövbe diyorum... Ama dediğim gibi ben de erkek deyince üzülmüştüm. Ama niye bilmem ama yine oğlum olur diye düşünüyorum...
canım erkekler kadınlar gibi olmuyor. birde anladığım kadarıyla çok yoğun eşin. biz onlara göre beyin olarak daha rahatız ve çok şeyi kafaya takıyoruz. sabırlı ol canım.
Canım çok iyi etmişsin yazmakla. Oğlunda anneannesinin hatıralarını okur ilerde... Bu kasım ayı da olumsuzluklarıyla geçsin gitsin inşallah...
kizlar yazilanlari okudum ama simdi evden cikmam lazim. bugun dr kontrolum var benimde. herkese gibi bende dularinizi bekliyorum. gelince yazicam insallah opuyorum
İnşallah iyi haberlerle gelirsin...
chnb, hepimiz bu eerkeklerin vurdumduyazlığından şikayetçiyiz...eşim bana şimdiden diyorki eğer kötü bişey olursa onada kendini hazırlaki çok üzülmee...tabii demesi kolay dimi...kayıbımda hiç ağlamadım yanında konuşmadık ble nerdeyse birgün patladım artık sizinle paylaştım sadece ve ağlayamadığım için kafamın tepesine kadar dolmuşum çeşmeleri birgün bir açtım sarıldık birbirimize offf ne bileyim ya eşim bide 2 erkek kardeşini kaybetti bide oğlunu kaybetti biz yine ağlıyoruzda onlar ağlayamıyorlarda...allahımda onların doğasını bir başka yaratmış bizim gibi olsalardı şaşırırdık kim ağlasın kim sustursun dimi ama...kızma canım eşine sen sakin ol belki oda düşünüyor ama sen üzerine gidiyorsan suçlu sen oluyorsundur...yoksa evlat kadar güzel bişey varmı istemezmi oda bir çocuğu daha olsun...
hellom, yaa 2 kız banada süper geldi...diyorumki kızım olursa odalarını kırmızı beyaz yazptırıcam ayyy süper olacak...bugün yazmıştım arkadaşıma önce erkek sonra kız dediler çok ağlamış bir kızı var zaten erkek istiyordu hele kocası deli gibi istiyordu çok üzülmüşler eşime dedimki millet evladı olsun diye nerelere gidiyor çare arıyor...bizimkilerde şaşırmışlar yaa hayırlı ve sağlıklı olsun yeterki allahım....
Doğru canım ama insan yine de çok üzülüyor. Arkadaşının gibi ağlamadım ama ben de 12. haftada erkek olduğunu duyunca çok üzülmüştüm. 12. haftada pek demezler aslında. bEN EŞİME bak bu da erkek galiba kıpır kıpır dedim. Dr de evet ded gülerek. Sonra bulntılarım çoktu diye bir daha asla çocuk yapmam dedim eşime. Eşim kız olur3. de deneriz demişti. Büyük sözüme tövbe diyorum... Ama dediğim gibi ben de erkek deyince üzülmüştüm. Ama niye bilmem ama yine oğlum olur diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?