Nazlımcığım sağ olsaın. Gerçekten buradaki herkes kesinlikle çok iyi insanlar. Sorunu konuşmadan üstüne yatma yönündeyiz. Konuşumaya başladık. Ama canım cicimli değil. Oğlan olunca mecbur konuşuyorsun. Hakkını yemek istemiyorum bu hafta ve geçen hafta sınav haftası diye erken gelip oğlanla benden çok ilgilendi. Ama mesele yeni bebek ve teknik noktalara gelince çığırından çıkıyor. Yine başlıyoruz yok senin Nevşehire gitmek istemen yüzünden, yok senin ardı arkası kesilmeyen misafirlerin yüzünden. Tabi kırıyoruz birbirimizi... Nazlım ben de oğlumu çok özlüyorum bu aralar. Yine gözlerim doldu. Yoğun bakımda kaldığında görüyordum gözümün önünden gitmiyor canım. Son gittiğimizde malesef yoğun bakımdaki küvezi bomboştu canım.Düşüklerime de çok üzüldüm ama o oğlumun yeri başka oldu benim için. Sona yaklaşırken kaybetmek daha farklıymış ene azından benim için.
hep bi sonraki evrelerde olan kayıplar daha acımı verio insana bilemedim yani kese gördüm kalp atışı gördüm cinsiyetini öğrendim hayaller konuşulanlar yaşanan anılar daha fazlalaşınca acısı daha da artıyo daha da unutturmuolar kendilerini sanırım üzme kendini ablacım hepsi sınav bu yaşadıklarımızın elimize tek kalan daha yaşlanmış bi ruh bizimde nazımızı kim çekcek işte hıncımız birbirmizden çıkıo allaha binlerce şükür eşimle hiç bi sorunum yok hatta maşallah diyeyim etrsafta örnek gösterilen herkesin ağzında olan bi çiftiz ama konu bebek meselesi oldumu ben kendimi aşıyorum olmucak bi kimliğe bürünüyorum herkes çok kırıcı olabilio sanırım baya hassas bi mevzu olduundan kıyamam ben sanaaaaa
bir edebiyat hocası olarak kurduum cümleler nasıl hocam bana not verirmisin :)
Canım ağlayarak okudum yine. Sınav kağıdı olsa 100 'ü almıştın...Maşallah diyelim size. Bu aralar yine ruh halim iyi değil galiba. Kızlar güzel haberler versinler de sevinelim artık. Buradaki arkadaşların derdi hepimizin derdi oldu. Hep aklımdasınız. Sütü taşırdım evvah...
Nazlımcığım sağ olsaın. Gerçekten buradaki herkes kesinlikle çok iyi insanlar. Sorunu konuşmadan üstüne yatma yönündeyiz. Konuşumaya başladık. Ama canım cicimli değil. Oğlan olunca mecbur konuşuyorsun. Hakkını yemek istemiyorum bu hafta ve geçen hafta sınav haftası diye erken gelip oğlanla benden çok ilgilendi. Ama mesele yeni bebek ve teknik noktalara gelince çığırından çıkıyor. Yine başlıyoruz yok senin Nevşehire gitmek istemen yüzünden, yok senin ardı arkası kesilmeyen misafirlerin yüzünden. Tabi kırıyoruz birbirimizi... Nazlım ben de oğlumu çok özlüyorum bu aralar. Yine gözlerim doldu. Yoğun bakımda kaldığında görüyordum gözümün önünden gitmiyor canım. Son gittiğimizde malesef yoğun bakımdaki küvezi bomboştu canım.Düşüklerime de çok üzüldüm ama o oğlumun yeri başka oldu benim için. Sona yaklaşırken kaybetmek daha farklıymış ene azından benim için.
Dün bir de bir öğretmen arkadaş durgun. Ben de uzaktayım. Her zaman bakımlıdır, makyajlıdır. Dün sade bir haldeydi. Birileriyle kaynatıyor aaa filan dediler. Sanki hamilelikle ilgili. Ben de baktım bir şey mi var dedim. Yok diye lafı çevirdi. Üzüldüm. Bir arkadaş daha var. Onun da benimkiyle oğlu var. İlk bebeğini o da benim gibi 6 aylık kaybetmiş. Şimdi ikiz hamile. 21 haftalık. Onunla güzel muhabbet ediyoruz. Dün galiba ona da sıkıldım...
,nşallah candaşımdan güzel haberler alırız sırayla diğerlerinden ya sema nerlerde merak ettim ben ağlama ablam gitti süt gittiiiiiiiiiii:)
yaa keşke ama ağrım var.kesin adet olcam nazlım.hep önceden diydoum ki epeyce bi zman olmazsa yılını doldurduğunda olur sanırım yılıda pas geçeceğiz,nşallah candaşımdan güzel haberler alırız sırayla diğerlerinden ya sema nerlerde merak ettim ben ağlama ablam gitti süt gittiiiiiiiiiii:)
ay canlarr yaa sabah sabah uzuldum...ben dun gezmeye gittim gidis o gidis kocamla ayni saatte geldim allahtan yemegim vardi..simdide kalktim esime öglen yemegi icin kiymali makarna yaptim sabahin köru..anca postaladim herifi simdi oturdum basina..
chnb canim msjini simdi gördum aksama sorarim yada msn ye girince sorarim , simdi metrodadir...
gunaydin cumleten
yaa keşke ama ağrım var.kesin adet olcam nazlım.hep önceden diydoum ki epeyce bi zman olmazsa yılını doldurduğunda olur sanırım yılıda pas geçeceğiz(
bizde diyoruz bu kız nerelere kayboldu :)) nabersin şeker ?
iyiyim canim yaa kocanla tartismissin cok uzuldum ..insallah araniz duzelir..Kahvaltımı yaptım azıcık taşmış neyse ki:))
Renkliatlas iyisindir inşallah canım
valla canım bilmiyorum sonu nereye varır.ne zaman son bulur bu özlem.isteyince olmuyo dediğin gibi, istememezliğide biz yapamıyoruz.kafadan atma olayıda bence tamamen yalan.bende 2 ay ciddi anamda kafamdan atmıştım bebek meselesini.oldu mu ? hayır.. yani kafadan hamile kal olayına inanmıyorum ben... allahım sesimizi duysunda bekletmesin artık ya valla tak etti.her türlü zorluğa göğüs gereriö diyroum kendi adıma.babamın yanında karnı burnunda gezmeyi, geceleri eşsiz bebeğini sevmeyi herşeyi ama yinede gelmiyo.inş vardır göremediğimiz bi hayrı ve inş sadece anılarda yaşar bu sıkıntıda ömrümüze yapışmazrenkliatlas gezenti seni tahmin ettim gesmee gittiğini zaten 353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com ateşimi koyem bakdüştü accıkk
candaşım yaa ne acaip bişimiş bu çocuk yapmak istemeden oluyo steyince olmuyo kafamızdan atsak dicem oda olmuyo hayırlısıhakkımızda
chnb abla süt istedi canım valla akşam içeyim bari sıcacık
görüşürz ablam :) aminnnnn ...Ben çıkıyorum kızlar. Öptüm sizleri. Renklitaş çalışmalara devam o zaman canım.
SaĞ OL BİR KIZIM OLSUN SİZİN DE ÇİFTER ÇİFTER KIZ, ERKEK...:))
ay canim iyiyim yaa sorma dun resmen pestilim cikti..arkadasin 3 cocugu biri 10 yasinda biri 4 biride bebek..4 yasindakiyle ben ilgilendim..arkadas bankaya gitti bebekle.. bende 4 yasindaki selmayi ve buyuk oglani alip oyuncakciya gittim..selma yere koyulan oyuncaklar vardi yuruyo felan böyle havliyo domuzcuk felan var ne bilim ..musteri gelsin diye koymuslar..selma onla oynuyo bende arabasi var disarda arabasini tutuyorum neyse selma tum oyuncalari diziyo yere kipirdamayiin felan diyo emir veriyo..calisan kizlar bise demiyordu baska cocuklarda oynadi cunku , oyuncaklarin hepsini zenci bi bebek vardi o indirdi,oynadi sonra selma oynuyordu..abiside lego mego bakiyordu ic kisimlarda..aboo sonra yasli bi isvecli geldi ellerini beline koydu bize bir baktii!!!!aynen böyle bise de diyemedi.. ben selma gel bizi kovuyolar sana kiziyolar dedim..selma kostu yanima kadin hala eli belinde nefretle bakiyor uyuz isvecli neyse kadin biseyler dedi selma cat pat anliyor,selma kadina döndu agzinda sakiz vardi kadina dogru atti sakizi:18::18: boku yedim dedim ..kostum hemen yerdeki sakizi aldim ama kadin delirdi burdan gidin inte här diyo ..onu anliyorum..of dedim allah kahretsin rezil olduk.. bise de diyemiyom dil bilmiyorum..yusufa seslenemiyorum iyice bagircak cunku atildik oyuncakcidan selma neden attin dedim o sakizi , diyo o kadin bana sen attin bunlari yere dedi diyo.ben atmamistim diyo.. ee deseydin dedim , o kadar isvecce bilmiyorum diyo yazik kucumen kiz ..abiside toz oldu silahlara felan bakiyomus..dedim yusuf rezil olduk attilar bizi dedim ..sonra bi telefon reklami yapan yere geldik. orda reklam icin koyduklari panoya selma bi degdi kuuuutt yere yapisti...adamlar baktilar , bu yabancilar herseyi kiriyorlar felan demisler, yusuf dedi...aptallar dedim bende siz yabancisiniz biz degiliss ökuzler dedim..ister anlasin ister anlamasin..bize dil cikardi koca koca herifler anneleri gelene kadar epey rezil olduk..ona anlatinca baya guldu halimize oyuncakci kadin hep öyleymis oyuncak bile alsan azarliyor diyo , igrenc bi kadin o diyo...
yani anlayacagin baya macera yasadim..
iyiyim canim yaa kocanla tartismissin cok uzuldum ..insallah araniz duzelir..
valla canım bilmiyorum sonu nereye varır.ne zaman son bulur bu özlem.isteyince olmuyo dediğin gibi, istememezliğide biz yapamıyoruz.kafadan atma olayıda bence tamamen yalan.bende 2 ay ciddi anamda kafamdan atmıştım bebek meselesini.oldu mu ? hayır.. yani kafadan hamile kal olayına inanmıyorum ben... allahım sesimizi duysunda bekletmesin artık ya valla tak etti.her türlü zorluğa göğüs gereriö diyroum kendi adıma.babamın yanında karnı burnunda gezmeyi, geceleri eşsiz bebeğini sevmeyi herşeyi ama yinede gelmiyo.inş vardır göremediğimiz bi hayrı ve inş sadece anılarda yaşar bu sıkıntıda ömrümüze yapışmaz(
görüşürz ablam :) aminnnnn ...
ayyy canım ya anlattıklarını resmen yaşadığım valla :) çok sinir bozucu olmuş cidden, bide bize barbar derler, asıl barbar sizsiniz.gerçekten bizdeki hoşgörü kimsede yok ya.gelsinlerde ülkemizde insanlık gösterelim ... bizimde en büyük eksikliğiiz döviz 3 kağıtçılığı gerçide.yinede insan gibi davranabilmek gibi meziyetlerimiz yeterince var.çocuklarada kızdın mı peki ?
şeker çizmeyi aldım.9 cm topuk var.klasik tarzda biraz ama ben yeni beni çok beğendim.havalı duruyo bayağı :) eşimde diyo ben senin yanında kısa kalırım niye o kadar topuklu aldın diye.dedim moda deriz yahu :)) benim babamda annemde 5-6 cm kısa.onlara bak teselli ol.en azından normalde beni geçiyosun diye dedim :)
günaydın kuzularrrrrr hemen açıklama yapayım...ben gene hatalı hesaplamışım..9 aralık:))) ben 42 günde falan adet oluyoordumya ona göre hesaplayınca 15 aralık oluyordu..ama bu ay tedavi olunca o kadar uzamayacak..7 aralılığıda yanlış hesaplamışım..iğneyi yaptırdığım günden itibaren saymışım..yanlış aslında yarından itibaren 15 gün saymam gerekiyormuş...dün iğne yaptırdımya bugün akşam gece 12 için ilişki önerdi doktor..ama benim akıllı kocam anlamamış..dün gece film izlerken uyuyakalmışım..eşim 23.50 de beni uyandırdısaat geldi diyeeeeee iki saat açıklama yaptım. çok komikti yaaaaaa utandı bide uyandırdığı için:)
bu arada geçen sene bugün kürtaj oldum...şu sıralarda hastanede ağlamakla meşguldum..
Allahım duy sesimi inşallah bebeğimden ayrıldığım bugün tekrar bu gece bi mucize gönderirsin inşallah..aminnnnnnnnnnn
günaydın kuzularrrrrr hemen açıklama yapayım...ben gene hatalı hesaplamışım..9 aralık:))) ben 42 günde falan adet oluyoordumya ona göre hesaplayınca 15 aralık oluyordu..ama bu ay tedavi olunca o kadar uzamayacak..7 aralılığıda yanlış hesaplamışım..iğneyi yaptırdığım günden itibaren saymışım..yanlış aslında yarından itibaren 15 gün saymam gerekiyormuş...dün iğne yaptırdımya bugün akşam gece 12 için ilişki önerdi doktor..ama benim akıllı kocam anlamamış..dün gece film izlerken uyuyakalmışım..eşim 23.50 de beni uyandırdısaat geldi diyeeeeee iki saat açıklama yaptım. çok komikti yaaaaaa utandı bide uyandırdığı için:)
bu arada geçen sene bugün kürtaj oldum...şu sıralarda hastanede ağlamakla meşguldum..
Allahım duy sesimi inşallah bebeğimden ayrıldığım bugün tekrar bu gece bi mucize gönderirsin inşallah..aminnnnnnnnnnn
bencede asıl barbarlar onlar.vikingleriz diye bide gurur duyuyolar heegule gule giy canim...olsun esinde yaninda durmasn topuklu giyince..ne yapalim yada gurur duysun esim manken gibi at gibi hatun desn...
cocuklara kizmadim yaa ..yazik sucu yok ki 4 yasinda kiz minnacik..bisede yapmadi..oyuncaklari o indirmemisti baska cocuk indirmisti ama suc selmaya kaldi , gairban...ben sadece yusufa kizdim bizim yanimizda dursaydin en azindan söylerdin, onlari kardeesim indirmedi baska biri indirdi felan derdin dedim..ama oda cocuk 10 yasinda oda utaniyor , biri kizsa diyemez bizim sucumuz degil felan diyeneyse olan oldu valla..ay barbarin alasi bunlar cnaim yaa Allahin vikingleri..bide gurur duyuyolar viking denilince bögg tarihin en barbar pis adamlari vikingler degil mi? salak bunlar yaa
canım benim ya ne hallere düştük güler misin ağlar mısıngünaydın kuzularrrrrr hemen açıklama yapayım...ben gene hatalı hesaplamışım..9 aralık:))) ben 42 günde falan adet oluyoordumya ona göre hesaplayınca 15 aralık oluyordu..ama bu ay tedavi olunca o kadar uzamayacak..7 aralılığıda yanlış hesaplamışım..iğneyi yaptırdığım günden itibaren saymışım..yanlış aslında yarından itibaren 15 gün saymam gerekiyormuş...dün iğne yaptırdımya bugün akşam gece 12 için ilişki önerdi doktor..ama benim akıllı kocam anlamamış..dün gece film izlerken uyuyakalmışım..eşim 23.50 de beni uyandırdısaat geldi diyeeeeee iki saat açıklama yaptım. çok komikti yaaaaaa utandı bide uyandırdığı için:)
sen cezalisin duzeltmiycemyarin sabah degistiririm bacim... uzulme benimde 1 seneyi gecti eylulun 6 sinda yapmistim dusugu..of of bak bi seneyi gecti hala bebek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?