Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay canım benimmmmmmm rabbim duysun sesini inşallahhhhhhhhhhh
candaşım yaaa hayırlısı hakkımızda bee dicek söz yok kuzum başka

maalesf ki artık kelimeler tükendi.dua dua dua ... yardım etsin allah ....

evet kiz! esim at gibi avrat diyo bana ,kisrak gibi benim karim diyor.. ben öyle deyince cok hosuma gidiyor, bayiliyorum öyle benzetmesine..atlara bayiliyorum cunku..

olsun rekolar bizde kalsin ilerde hatirlar guleriz aboo deriiz neydi o calisma gunleri...

nazlım, dünki yazını okudum.hep şanssızlıklar üstü üste gelmiş.hemşireye sinir oldum ama dr undan allah razı olsun binlerce kez çok iyiymiş.gerçekten insanlık önemli bu zmanlarda.zaten yeterince sıkıntı varken dr und moral bozması hoş olmazdı.benimde dr um.yalnız ilkkez muayneye gittim kürtaj olmam gerektiğini biliyodum ama bide başkasına gideyim dedim.çok güleryüzlüydü.kürtajdan sonra odama geldiğinde gülücükler atıyodu bize neşe vermeye çalışıyodu.saolsun.hamile kalırsam ona giderim sanırım ki. hastane köklü olmasına rağmen her işi yanlış yapmışları.adım yanlış, soyadım yanlış, doğum yerim ve tarihim herşey yanlıştı.ama dr iyi diye giderim sanırım.allah ok ötü günleri kimselere yaşatmasın inş ...

ama maşallahın var yani :) eşin haksız değil kısrak gii kadınsın

inş rekor bizde kalsında gülerek analım :)

atladıım sahnelerdeki şeyleride yazsaydı b urayı seller götürürdü:)aklımdan çıksa keşke kuzum hafızamın o günki o 3 saatlik bölümünü silse biri ömrümde öyle ağrı çekmedim öyle acı çöekmedim rabbim beterinden sakınsın inşallah bunlarla son bulsun acılarımız güleryüz çokkk önemli hemşire tam bi maldı 7 tane güvenlik görevlisi eşimin üstüne gelmiş düşünsene kızı dövdük içerde sanki bide bi gece kaldım 200 tl para aldılar devlet hastanelerini kimse kötülemesin valla 2 gece kaldım orda misss sultanlar gibi bakıldım hemde odada 4 kişiydik çok eğlendik gece parti verdik hastaneden kaçtık kantine:)çaylar cipler dondurmalar havada uçuştu tabi herkes beni mutlu etme derdinde:)

gerizekalı, işte böylelerinin başına gelse diye içinden geçirmiyo değil insan.terbiyesiz.zaten derdniz size yeter.ohh en azından devlettekiler açığı kapatmış ...

canım bu dünya etme bulma dünyası.bizim teyzemn gelini 2. ye hamile diyodum ya ( bele yaşıt) ilki erkek, 2. yide kız istiyolardı sanırım o da erkekmiş.herkes için bu yorumu kullanmam.chnab ablacım diyeceğim o kişiye özel.sakın kendine pay çıkarma.annem bişey dedi cinsiyetle ilgili, anne dedim dünyada herşey amaçlı.allah 2 sinide erkek verdiyse var bildiği.kendi ortalığı karıştırdı, yapmadığı kalmadı huzur bırakmadı, gelinliği böyleydi.allah ona 2 erkek evlat verdi, biz biriyle başedemedik allahım ona 2 gelin verecek o zaman bizim yapamdığımızı yapacak o sabi sübyan dedim.inş yaparda.canımızı çok yaktı.dostken düşman olduk kanlarımızla.şimdi hemşirede o misal.elbet ettiğini bulacaktır.belki kel alaka oldu ama paylaşmak istedim ...

kesinlikle arkadasim bende devlet hastanesi taraftariyim cok guzeldi benim kaldigim yerde..mis gibi artik devletler...

ama maşallahın var yani :) eşin haksız değil kısrak gii kadınsın

inş rekor bizde kalsında gülerek analım :)

ayy tesekkur ederim bacim...sende öylesin valla masallahin var

kesinlikle arkadasim bende devlet hastanesi taraftariyim cok guzeldi benim kaldigim yerde..mis gibi artik devletler...

ayy tesekkur ederim bacim...sende öylesin valla masallahin var

sağolasın canım :)

kızlar günaydınnnnnminikler canım benim çk zor anlıyorm ama üzme canını çk dua et,inşallah bugün herşey yolunda gider,çk dua ediyorm,haberlerini bekliyorz.senemcim maşaallahhhhhho nasıl bişi öyle ya oyuncak bebek gibii maşallahhhhyerim onu vallaa.doğumun rahat geçmiş ne güzel darısı bebek bekleyen diğer annelerimizin başınaa.nazlım hepimizin hikayeleri 3 aşağı 5 yukarı aynı,ne kadar acı ama rabbim inşallah kısa zmanda ilacını verip bi daha yaşatmaz bize bunları.candaşcım bat tarihin yaklaşıyo inşallahda hiç gelmezzzzzzz,sen yinede günleri sayma hiç takvime bakma,hasta olcakmışın gibi davran,ben öle yapmıştm çünküü.lounesss canım seninde lekelenme olmuş ama merak etme benim yaklaşık 15 gün gelmişti iğne vurdurmuştm,bende progestanı ovül yolla alıyorm hala kullanıyorm,ağız yoluyla ilk aldığım zaman resmen bayılcak gibi oldm acayip baş dönmesi ve sersemlik yaptı sonra dr ovül yolla al dedii.bolbol dua et bende çk dua ediyorm inan çk iyi geliyooo.pileo da çk gelmiyoo artık yamatekede,hello sende iyisin canım artk sıradaki en yakın annemiz sensin yanlış hatırlamıyosm,cezacım inşallah bu ay seninde son olur ve 9 ay regli olmazsnn,diğer arkadaşlarım adını yazamadıklarm sizlerde iyisiniz inşallahh ,dilerim en kısa zamanda isteklerinize nail olursunuz

hiç bi iyiylikte kötülükte karşılıksız kalmıo kuzum allah büyük ama bu dünyada ama gerçek alemde herke hakettini yaşıcak senin adet belirtin varmı bacım

hoşgeldin canım.nasılsın ? Yok ya beklemiyorum.olmayacak çünkü.bu gidişle tedaviyede başlasak yine olmaz.anlamadım neden böyle oluyo.sanırım sebepsiz hamile kalamayanlara bende eklencem.üzülsekte elden gelen bişey olmayınca kabullenmek zorunda kalıyoruz.hayırlısı olsun inş ....

hiç bi iyiylikte kötülükte karşılıksız kalmıo kuzum allah büyük ama bu dünyada ama gerçek alemde herke hakettini yaşıcak senin adet belirtin varmı bacım

mutlaka canım.şükür ki ahiret tesellimiz var.adet belirtilerim var.kasık ve bel ağrısı.ama gebelikteki gibi değil bildiğin adet öncesi kasık ağrısı.ama yarın testi yapcam.biliyorum negatif ama bu ay niyetim böyleydi sonucu bilmeme rağmen iptal etmicem.sende var mı peki ? Ateşinde azalmaya başlamış galiba ?

umutsuzluğa hiç düşme gülüm,bi kere oldu allahın izniyle gene olacak,sana sadece zaman lazım demekki,bide senin ikizdi galiba benim tek olduğu halde bünye 5 ayda zor toparladı canım senin hiç kolay değil ama allahın izniyle 2011 kapatmadan çoğunuzdan bekliyorm müjdeli haberleri,bide eşine kavuşsan inşallah herşey dahada güzel olcak...

İnşallah canım öyle olur...tek dileğimiz bu..kızlar görüşürüz ben çıkıyorum veli ziyaretine gideceğim...öptm..umarım minikler güzel haberlerle gelir......

he yavrum düştü bugün yaa candaş manyak oldum normlade ben 7de uyanırım öyle makyaj yapan bi tip değilimdir yüzümü yıkar dişlerimi fırçalar üstümü giyinir çıkarım evden çeyrek geçe filan ateş ölçüorumya kaç günüdr 6.30 da uyanıom yaa normalde 7de ölçmem lazım ama yarım saat oynuyo 6.30 da ölçtüm 36.5 uyumuşum kalktım bida ölçtüm 36.7 çıktı ama ilki baz alınıo benim bel ağrım var bide memelerim balon gibi oldu patlamaya hazırlar:)adet belirtisi zaten testte negatif kuzum

canım bilmiyorum ki ya, umudu kaybetmemekte elde değil.durum zor tabide, olacağı varsa çat çat oluyo valla.bide marifetmiş gibi ay ben 2 ay adet gördüm 3. de dr gittim o ayda hamile kaldım diyenler varya dellendiriyo beni.bunu diyenlerde akıl veriyo ya sana ona dahada bi sinir oluyorum.bazıları gerçekten iyi niyetle yanaşıyo.şu günlerde ilişki olsun filan, şöyle yap iyi olur, böyle yap iyi olur.diyorum emin olun sizden daha fazla bilgim var ama olmayınca olmuyo.bilmiyorum ki bünya mi hala toparlanmadı.evet ikizdide bu kadar zmanda çok oldu artık.ben kendi adıma bu yıldan hiç ümitli değilim.umarım diğer kızlar yılı kapatmadan müjdelerine kavuşurlar.bende belki 2012 yi kaptamadan kavuşursam şükrederim :) çok sağol desteğin için canım.şimdi erkek isimlerine bakmaya başladınız mı şeker ?

canım benim dualarım sizinleeee,valla sanki güzel erkek isimleri az ya ,kocam umut olsun diyo istersen ikinci ismini sen bul diyo ,ama ben bulamadm,sende liste varya beğendiğin olursa yolla bana erkek isimleri

[video=youtube;EymAJQ-Ki3U]http://www.youtube.com/watch?v=EymAJQ-Ki3U[/video] benim halaaa umudum vaarr

İnşallah canım öyle olur...tek dileğimiz bu..kızlar görüşürüz ben çıkıyorum veli ziyaretine gideceğim...öptm..umarım minikler güzel haberlerle gelir......
ne iyi öğretmensiniz siz ya :) maşallah valla. inş olanların çocuklarıda sizler gibi iyi öğretmenlerle karşılşır.öptüm canım.bu gece uğrun olsun inş...

hayırlısı olsun demekten başkası yok :) kırmızıda ne çok sevrmiş bizi ya ! :) yalnız değilsin yoldaş bende varım senle yürümeye :) ee makyaj mı yaptın şimdi bugün ? ben bu eşimin yokluğunda bebeğin gelmezliğinde kafayı sıyırdım benlikten çıktım resmen :) hergün oje sürüyorum ki nefret ederdim.makyaj pek yapmam ama rujsuz ve allıksız çıkmam.etekler kısaldı.topuklular revaçta. eşimde dalga geçiyo eee o kadar para harcıyon şık olmazsan ayıp olur filan diye. o da artık kızmaktan vazgeçti bu hallerimi kabullenmeye başladı galiba :) aman bende de ne şans var ya, ne koca yanaşıyo ne çocuk ... gelirlerse o zman acımı çıkartcamda onlardan, haberleri yok ...

canım benim dualarım sizinleeee,valla sanki güzel erkek isimleri az ya ,kocam umut olsun diyo istersen ikinci ismini sen bul diyo ,ama ben bulamadm,sende liste varya beğendiğin olursa yolla bana erkek isimleri
ay evet ya demiştin de unutmuşum pardon ( umut çok güzel gerçekten.bendki listede de genelde kız isimleri var ama ben aklıma geldikçe yazarım sana.diğerini kuran dan mı istiyosunuz yoksa yine güncel isimlerden olabilir mi canım ?
[video=youtube;EymAJQ-Ki3U]http://www.youtube.com/watch?v=EymAJQ-Ki3U[/video] benim halaaa umudum vaarr

inş umudun son bulsun :) bu ay göbeğin dolsun şeker :) atlasım ya senle hiç konuşmadık herhalde, çocuğun olunca inş istediğin isimler var mıydı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…