ne iyi öğretmensiniz siz ya :) maşallah valla. inş olanların çocuklarıda sizler gibi iyi öğretmenlerle karşılşır.öptüm canım.bu gece uğrun olsun inş...
hayırlısı olsun demekten başkası yok :) kırmızıda ne çok sevrmiş bizi ya ! :)yalnız değilsin yoldaş bende varım senle yürümeye :) ee makyaj mı yaptın şimdi bugün ? ben bu eşimin yokluğunda bebeğin gelmezliğinde kafayı sıyırdım benlikten çıktım resmen :) hergün oje sürüyorum ki nefret ederdim.makyaj pek yapmam ama rujsuz ve allıksız çıkmam.etekler kısaldı.topuklular revaçta. eşimde dalga geçiyo eee o kadar para harcıyon şık olmazsan ayıp olur filan diye. o da artık kızmaktan vazgeçti bu hallerimi kabullenmeye başladı galiba :) aman bende de ne şans var ya, ne koca yanaşıyo ne çocuk ... gelirlerse o zman acımı çıkartcamda onlardan, haberleri yok ...
ay evet ya demiştin de unutmuşumpardon ( umut çok güzel gerçekten.bendki listede de genelde kız isimleri var ama ben aklıma geldikçe yazarım sana.diğerini kuran dan mı istiyosunuz yoksa yine güncel isimlerden olabilir mi canım ?
inş umudun son bulsun :) bu ay göbeğin dolsun şeker :) atlasım ya senle hiç konuşmadık herhalde, çocuğun olunca inş istediğin isimler var mıydı ?
teşekkür ederim canım :) inş bulduğumda paylaşırım senle :)hiç farketmez canım ya ,aklında bulunsn güzel bi isim olsun ,sana güveniorm.
öyle canım yapacak bişey yok.evet sadece dğünde makyajlı olunca bi farklı oluyo gelin galiba.bende hiç yapmzdım dairedeki arkadaşlar makyaj yapsan ne kadar güzel olursun filan demeye başlamışlardı.çalıştığın yerde de tuhaf kaçıyosa boşver tabi ...yok bee yapmadım makyaj filan bugünde yaparsam acaip karşılanıo zaten aaa hayırdır düğün filanmı var diye insanlar alışkın beni makyajsız görmeye ondan düğünümde mükemmel bi gelin olduumu sölüodu herkes:)herşeyin zamanı var kuzum bee biz naparak boş
cok isim dusunmedim ama..ben böyle karmasik hic duyulmamis isimleri sevmiyorum..normal bilinen isimler olsunzeynep yusuf hasan huseyin adem zehra gibi yada anlasilir turkce isimler olsun duru ,yagmur,yaprak, sirin, seker , serbet ... felan
chnb, hepimiz bu eerkeklerin vurdumduyazlığından şikayetçiyiz...eşim bana şimdiden diyorki eğer kötü bişey olursa onada kendini hazırlaki çok üzülmee...tabii demesi kolay dimi...kayıbımda hiç ağlamadım yanında konuşmadık ble nerdeyse birgün patladım artık sizinle paylaştım sadece ve ağlayamadığım için kafamın tepesine kadar dolmuşum çeşmeleri birgün bir açtım sarıldık birbirimize offf ne bileyim ya eşim bide 2 erkek kardeşini kaybetti bide oğlunu kaybetti biz yine ağlıyoruzda onlar ağlayamıyorlarda...allahımda onların doğasını bir başka yaratmış bizim gibi olsalardı şaşırırdık kim ağlasın kim sustursun dimi ama...kızma canım eşine sen sakin ol belki oda düşünüyor ama sen üzerine gidiyorsan suçlu sen oluyorsundur...yoksa evlat kadar güzel bişey varmı istemezmi oda bir çocuğu daha olsun...
hellom, yaa 2 kız banada süper geldi...diyorumki kızım olursa odalarını kırmızı beyaz yazptırıcam ayyy süper olacak...bugün yazmıştım arkadaşıma önce erkek sonra kız dediler çok ağlamış bir kızı var zaten erkek istiyordu hele kocası deli gibi istiyordu çok üzülmüşler eşime dedimki millet evladı olsun diye nerelere gidiyor çare arıyor...bizimkilerde şaşırmışlar yaa hayırlı ve sağlıklı olsun yeterki allahım....
Sağ olasın. Sen iyisindir inşallah. İnşallah bu öğretmenler gününde ömrünün en güzel haberini alırsın hediye olarak...
Öyle canım biraz sakinleştim ben de . Çok feciydik ama Allahtan oğlan uyuyordu...
ince düşünceli hayatı sorgulayan insanların hayatları zor oluyor basit insanlardan olacaksın ooo milletin eşi neeler neeler yapıyor herkes susuyor oturuyor benimkinde ani değişiklik olsa farkediyorum.
10 haftalık bebeğimi kaybettim biliyorsunuz Mayısda doğmuş olacaktı. Şimdi Çınar var ama korkum daha büyük korkudan pek birşeyin tadıa varamıyorum. O yüzden sizleri daha da iyi anlayabiliryorum. Yeni bebeklerimizle acılarımız diner inşallah.
hellocum cinarin kiyafetleri cok tatli, insallah iyi gunlerde giysin oglumuz. bende opuyorum canim
teşekkür ederim canım hediye gelmişti Derya ekler misin dedi esk şirketten birilerine inat diye e şimdi onu eklersem Esraya ayıp olurdu diye ekledik, Eşim pek sıcak bakmadı olaya ama ekledik .
Kuzum çok sevindim bebeğimizin iyi olmasına, erkek kız sağlıklı uzun ömürlü olsunlarda ama mevlam herkesin de gönlüne göre versin.
Dün bir de bir öğretmen arkadaş durgun. Ben de uzaktayım. Her zaman bakımlıdır, makyajlıdır. Dün sade bir haldeydi. Birileriyle kaynatıyor aaa filan dediler. Sanki hamilelikle ilgili. Ben de baktım bir şey mi var dedim. Yok diye lafı çevirdi. Üzüldüm. Bir arkadaş daha var. Onun da benimkiyle oğlu var. İlk bebeğini o da benim gibi 6 aylık kaybetmiş. Şimdi ikiz hamile. 21 haftalık. Onunla güzel muhabbet ediyoruz. Dün galiba ona da sıkıldım...
Bazen düşünüyorum ben işte face resim koyuyorum, sizinle burada herşeyi paylaşıyorum acaba yanlışmı yapıyorum diye ama hepinizin hepimizin bir gün bebeklerine kavuşacaklarını bildiğim için içim rahat, Bazen insanlar tepkilerini kontrol edim derken mahvediyor. Mevlamın işi zor ya türlü türlü kulu var hepsine de yetiyor.
Günaydınlar, -
güle güle kullan ama uzun soluklu kullanamayacaksın bebek olunca kesinlikle giydirtmem sana o kadar yüksek topuk :)
birde sen niye kendi kendine yakıştırma yapıyorsun bacım. Benim kocam dibimdeydi de 9.ayda yakaladık senn ne zamannn kafayı takarsın olmuyor dersin derim ok. Umarım bua y gelmiştirde bebişimiz sanada kapak olur :))) allah korusun bu ay olmazsa bir dahaki ay sana dr kontrolünde yumoş yap diye baskı yapıcam darılmaca kırılmaca yok.
günaydın kuzularrrrrr hemen açıklama yapayım...ben gene hatalı hesaplamışım..9 aralık:))) ben 42 günde falan adet oluyoordumya ona göre hesaplayınca 15 aralık oluyordu..ama bu ay tedavi olunca o kadar uzamayacak..7 aralılığıda yanlış hesaplamışım..iğneyi yaptırdığım günden itibaren saymışım..yanlış aslında yarından itibaren 15 gün saymam gerekiyormuş...dün iğne yaptırdımya bugün akşam gece 12 için ilişki önerdi doktor..ama benim akıllı kocam anlamamış..dün gece film izlerken uyuyakalmışım..eşim 23.50 de beni uyandırdısaat geldi diyeeeeee iki saat açıklama yaptım. çok komikti yaaaaaa utandı bide uyandırdığı için:)
bu arada geçen sene bugün kürtaj oldum...şu sıralarda hastanede ağlamakla meşguldum..
Allahım duy sesimi inşallah bebeğimden ayrıldığım bugün tekrar bu gece bi mucize gönderirsin inşallah..aminnnnnnnnnnn
kuzu bu gece için bol şanslar hayırlısıyal gelsin kuzucuğum. Eşine de helall olsunyemin eidyorum benimki uyandırmaz salla yapardı bak yemin ettim :)
kızlar günaydınnnnnminikler canım benim çk zor anlıyorm ama üzme canını çk dua et,inşallah bugün herşey yolunda gider,çk dua ediyorm,haberlerini bekliyorz.senemcim maşaallahhhhhh o nasıl bişi öyle ya oyuncak bebek gibii maşallahhhh yerim onu vallaa.doğumun rahat geçmiş ne güzel darısı bebek bekleyen diğer annelerimizin başınaa.nazlım hepimizin hikayeleri 3 aşağı 5 yukarı aynı,ne kadar acı ama rabbim inşallah kısa zmanda ilacını verip bi daha yaşatmaz bize bunları.candaşcım bat tarihin yaklaşıyo inşallahda hiç gelmezzzzzzz,sen yinede günleri sayma hiç takvime bakma,hasta olcakmışın gibi davran,ben öle yapmıştm çünküü.lounesss canım seninde lekelenme olmuş ama merak etme benim yaklaşık 15 gün gelmişti iğne vurdurmuştm,bende progestanı ovül yolla alıyorm hala kullanıyorm,ağız yoluyla ilk aldığım zaman resmen bayılcak gibi oldm acayip baş dönmesi ve sersemlik yaptı sonra dr ovül yolla al dedii.bolbol dua et bende çk dua ediyorm inan çk iyi geliyooo.pileo da çk gelmiyoo artık yamatekede,hello sende iyisin canım artk sıradaki en yakın annemiz sensin yanlış hatırlamıyosm,cezacım inşallah bu ay seninde son olur ve 9 ay regli olmazsnn,diğer arkadaşlarım adını yazamadıklarm sizlerde iyisiniz inşallahh ,dilerim en kısa zamanda isteklerinize nail olursunuz
hoşgeldin canım, yamatake var sanırım , ben ondan sonra mıyım bilemiyorum. İyi olduğunuza sevindm. Oğluşunda iyidir. Erkek ismi Umut çok süperadıyla yaşasın.
hoşgeldin canım.nasılsın ? Yok ya beklemiyorum.olmayacak çünkü.bu gidişle tedaviyede başlasak yine olmaz.anlamadım neden böyle oluyo.sanırım sebepsiz hamile kalamayanlara bende eklencem.üzülsekte elden gelen bişey olmayınca kabullenmek zorunda kalıyoruz.hayırlısı olsun inş ....
bak ya hıııııı
ayy aklıma bişey geldi isim deyince :)) eşimin ailesini kızdırıp kudurtmak için çok tuhaf bi isim bulmuştuum.bence hitapta hoşta anlamsız yani :)) biz artvinliyiz ya artvinin eski adı livane ... oğlum olursa livane , kızım olursa liva koycam filan diyodum geçenlerde.hah aşkım tam sana uygun seçim cevabıda tabiki hi gecikmedi :)) ee dedim napalım millet izmir istanbul paris aydın koyaken iyi, ben niye livane koymayım filan :)))
valla canım keşke kapak olsa :)) kabullenmeye çalışma aşamasında olabilrim :) hamile kalırsam giyemem tabide, aaa bak ben onu hiç düşünmemiştim ya.kalamıyorum ya ondan :))) neyse yarın anlarız sonucu.yok yok darılmaca filan.bizimde planımız öyle ya bakalım ne olur.burda dr a gitcez eğer çatlama 16. günden sonra olursa eşimin yanına gitmem lazım, başka dr la görüşmek lazım filan.karışacak yani.o da bi umut yani.bakalım nasipte neler var.ama dr a gitcem aksilik olmazsa ...güle güle kullan ama uzun soluklu kullanamayacaksın bebek olunca kesinlikle giydirtmem sana o kadar yüksek topuk :)
birde sen niye kendi kendine yakıştırma yapıyorsun bacım. Benim kocam dibimdeydi de 9.ayda yakaladık senn ne zamannn kafayı takarsın olmuyor dersin derim ok. Umarım bua y gelmiştirde bebişimiz sanada kapak olur :))) allah korusun bu ay olmazsa bir dahaki ay sana dr kontrolünde yumoş yap diye baskı yapıcam darılmaca kırılmaca yok.
bak ya hıııııı
sen livane koy bende divane koyacam
kızlar nabersiniz.. ben birazdan tekrar kontrole gidecem bugünki dr.umun söyleyeceği şeyler benim için çok önemli kızlar netten hesaplayınca bugün 5+5 oluyoruz. korkum iki günde iki katına çıkması gereken değerin bir haftada üç katına çıkması yani ayın 15inde 1018 di 19unda 2554 22sinde ise 3980 çıktı değer artışında bi sorun olduğunu dr.umda söyledi bakalım bugün kendisi bakacak inşallah geç döllenme felan der ve ileriki haftalarda haftasını yakalayacğı müjdesini verir.. hepinizi öpüyorum görüşürüz..
Allaha çokşükür daha iyiyim canım.bir de bu bchg denen olay zamanla artıyor. ilk testi öğleden sonra ikincisini sabah yaptırdıysan bile değerlerde sapma olur. bir de 2000 ve 4000 rakamlarını nasıl elde etti ki o doktor? her hafta için çok geniş değer aralıkları var. bir de geç döllenme denen olay var. hiç canını sıkma bu rakamlarla minikler.
loneliness, sen nasılsın canım?
Sağ olasın. Sen iyisindir inşallah. İnşallah bu öğretmenler gününde ömrünün en güzel haberini alırsın hediye olarak...
Öyle canım biraz sakinleştim ben de . Çok feciydik ama Allahtan oğlan uyuyordu...
canım hastaneden cuma günü çıktım. doktor 8-9 gün sonra gel dedi. ama yattıım yerden bişey anlaşılmıyor. eşime dedim cumaya kadar dayanamıycam, perşembeye alcam,7 gün olcak dedim. o da tamam dedi. telefonda ise perşembe dedim sadece, sekreter 24 kasım günü diyince o zaman benim jeton düştü öğretmenelr günü olduğu. Allahım inşallah iyi gecer. Allahım bu evladımı bağışla diye dua ediyorum yattığım yerden. elimden başka bişey gelmiyor.Canım çok iyi etmişsin yazmakla. Oğlunda anneannesinin hatıralarını okur ilerde... Bu kasım ayı da olumsuzluklarıyla geçsin gitsin inşallah...
İnşallah iyi haberlerle gelirsin...
Doğru canım ama insan yine de çok üzülüyor. Arkadaşının gibi ağlamadım ama ben de 12. haftada erkek olduğunu duyunca çok üzülmüştüm. 12. haftada pek demezler aslında. bEN EŞİME bak bu da erkek galiba kıpır kıpır dedim. Dr de evet ded gülerek. Sonra bulntılarım çoktu diye bir daha asla çocuk yapmam dedim eşime. Eşim kız olur3. de deneriz demişti. Büyük sözüme tövbe diyorum... Ama dediğim gibi ben de erkek deyince üzülmüştüm. Ama niye bilmem ama yine oğlum olur diye düşünüyorum...
dün komşum geld, ana okuluna giden çocuğu var. perşembe günü doktoar gidicem dedim, çocuk öğretmenler günü kutlarsın o gün dedi. masumun kalbine doğmuştur inşallah. çocuk öyle diyince içime umut doğdu sanki.
inşallah canım. ben de bi kalp atışlarını görsem rahatlıycam.hellocum cinarin kiyafetleri cok tatli, insallah iyi gunlerde giysin oglumuz. bende opuyorum canim
nazlim yazini okudum canim cok etkilendim gercekten. Hepimizin yasadiklari ayri ayri zor. Ama gecti bitti cok sukur. Rabbim ilk once bizlere saglikli uzun omurler versin ,sonrada insallah yavrularimiza. Her aci cok zor. Bazen dusunuyorum ben burdayken aileme bisi olursa diye, yada buralarda bize bisi olursa.. dusundukce hep aglamakli olurum . valla cok hislendim
lonelinesscim yat bacim sen dinlen. Ne guzel annecinde yaninda . Insallah bebisin kucaginda oldugu zaman bunlari gulumsemeyle hatirlarsin canim
Candascim insallah enisteyi odevlerini unutmuyordur. Arada kontrol et. Bende esime yedirmistim keciboynuzu. Benimki oyle eline vermeden hayatta icmez. BAsinda bekliyodum. Burun kivira kivira iciyodu. insallah ise yarar canim. Bide hem sen daha yeni 2 tane elbise almamismiydin canim yaaseni seni!!! burdada benim bi arkadasim var. Ne zaman alisverise gitsek bana bisi aldirmaz. Sen yeni bisi almamismiydin der hep. Bende ondan huy kaptim valla
ayy hatirladimda benimde siyah cizmem yok. Kapanmadan once tuylu bi bot almistim. simdi uzun etegin altina gitmiyor. Bak bende alayim
Renkliatlascim sinirli gordum seni. Dur bakalim bacim ya dereyi gormeden pacalari sivamayalim. Merak ettik seni .. BU arada yazmistim brownini yaptim cok guzel oldu. Yarin arkadaslari cagiricam . Yoksa o bi tepsiyi ben yersem sorma hic halimi.
Cezacim ignelerin sifaolsun insallah..
Senemcim bu kiz nasil tarif edeyim , prenses demek az kaliyo. Dunyanin 8. harikasi galiba..masallah tututu nazar degmesin kizimiza .. Candasin dedigi gibi ilk dogan bebekler boyle cirkin bisi olur sonradan toparlarlar. Seninki melek gibi yaa.. bizim yerimizede kokla onu annesi.. Gormeden, dokunmadan ozledim valla. Yerim onu ben sutun varmis cok sukur. Komposto ic daha cok sut yapiyor diyorlar. Insalah alisir minik cok opuyorum
kizlar evet ugramayan var ama canlari sogulsun. Genelde dogum yapacaklari ayin topigindeler. Bende rast geliyorum arasira. Ama ben bu topikten kopamiyorum valla. Ne yapiyonuz ne ediyonuz catliyom meraktan
miniklercim yaa ben anlamadim nasil bir arkadastir bu. Bu nasil bi soylemdir? sende yapistirsaydin lafi. Gercekten sinirlendim. canim bbide anlamadigim sey hemen kandaki sayidan nasil bu karara vardi. Sen suan kac haftaliksin? insallah yarin doktordan gelince hemen yaz kendini cok uzme yipratma canim. Daha hicbisi belli degil
chnb ablacim valla bana soylenecek sey birakmamis kizlar. Ne kadar kizsakta onlar bizim en buyuk destekcimiz. Insalah gecer ablacim. herzaman olur tartismalar, kavgalar. onemli olan anlayip birbirine sarilmak. zaten size oylesinizdir ablacim.
gunlukcum canim Allah razi olsun.. insallah bak lekelerinde gitmis. Kanamali bolgede gidecek insallah. kendine dikkat et
Peppecim canim cok sagol hayirli haberlerim var insallah
bende gittim geldim doktora. Bebisimizi gordukellerini ayaklarini , kalbini atisini.. hersey cok guzel normal dedi doktor. bu arada bizim sipa 1 hafta onden gidiyormus. Bugun 9+6 gunluguz. yArin 10 haftalik olucaz. bide doktor konusmaya baslarken ''senin oglus'' dedi. Allah soyletti dedi. Bende dedim biz kiz diye seviyoruz. Oda bu lafimi unutma falan dedi. Yani boyle kizlar. bakalim kimin tahmini tutacak. Insalah Rabbim o gunleride gostersin. Hellom sen baya tutturmussun valla. Banada hala kiz geliyo hayirlisi bakalim. iliski icinde hersy normal bi sakinca yok dedi.
canım böyle haberler bana umut oluyor. maşallah diyeyim iki gündür lekelenme bile yok, durdu sanki. ama kıpırdamaya korkuyorum yatıyorum hala. doktor vajinal olarak çok etkili progestan dedi. ağızdan alındığında sadece %10u emiliyormuş.kızlar günaydınnnnnminikler canım benim çk zor anlıyorm ama üzme canını çk dua et,inşallah bugün herşey yolunda gider,çk dua ediyorm,haberlerini bekliyorz.senemcim maşaallahhhhhh o nasıl bişi öyle ya oyuncak bebek gibii maşallahhhh yerim onu vallaa.doğumun rahat geçmiş ne güzel darısı bebek bekleyen diğer annelerimizin başınaa.nazlım hepimizin hikayeleri 3 aşağı 5 yukarı aynı,ne kadar acı ama rabbim inşallah kısa zmanda ilacını verip bi daha yaşatmaz bize bunları.candaşcım bat tarihin yaklaşıyo inşallahda hiç gelmezzzzzzz,sen yinede günleri sayma hiç takvime bakma,hasta olcakmışın gibi davran,ben öle yapmıştm çünküü.lounesss canım seninde lekelenme olmuş ama merak etme benim yaklaşık 15 gün gelmişti iğne vurdurmuştm,bende progestanı ovül yolla alıyorm hala kullanıyorm,ağız yoluyla ilk aldığım zaman resmen bayılcak gibi oldm acayip baş dönmesi ve sersemlik yaptı sonra dr ovül yolla al dedii.bolbol dua et bende çk dua ediyorm inan çk iyi geliyooo.pileo da çk gelmiyoo artık yamatekede,hello sende iyisin canım artk sıradaki en yakın annemiz sensin yanlış hatırlamıyosm,cezacım inşallah bu ay seninde son olur ve 9 ay regli olmazsnn,diğer arkadaşlarım adını yazamadıklarm sizlerde iyisiniz inşallahh ,dilerim en kısa zamanda isteklerinize nail olursunuz
bana doktorum ikiye kaylama günü için 2 gün de olabilir 3 gün de demişti. önemli olan artış olması dedi. yani 3 gün düşünürsek kötü değil canım artışın. inşallah iyi haberlerle gelirsin.kızlar nabersiniz.. ben birazdan tekrar kontrole gidecem bugünki dr.umun söyleyeceği şeyler benim için çok önemli kızlar netten hesaplayınca bugün 5+5 oluyoruz. korkum iki günde iki katına çıkması gereken değerin bir haftada üç katına çıkması yani ayın 15inde 1018 di 19unda 2554 22sinde ise 3980 çıktı değer artışında bi sorun olduğunu dr.umda söyledi bakalım bugün kendisi bakacak inşallah geç döllenme felan der ve ileriki haftalarda haftasını yakalayacğı müjdesini verir.. hepinizi öpüyorum görüşürüz..
ayy aklıma bişey geldi isim deyince :)) eşimin ailesini kızdırıp kudurtmak için çok tuhaf bi isim bulmuştuum.bence hitapta hoşta anlamsız yani :)) biz artvinliyiz ya artvinin eski adı livane ... oğlum olursa livane , kızım olursa liva koycam filan diyodum geçenlerde.hah aşkım tam sana uygun seçim cevabıda tabiki hi gecikmedi :)) ee dedim napalım millet izmir istanbul paris aydın koyaken iyi, ben niye livane koymayım filan :)))
canım güzel haberler alırsın inşallah kuzummmm dualarımız seninleekızlar nabersiniz.. ben birazdan tekrar kontrole gidecem bugünki dr.umun söyleyeceği şeyler benim için çok önemli kızlar netten hesaplayınca bugün 5+5 oluyoruz. korkum iki günde iki katına çıkması gereken değerin bir haftada üç katına çıkması yani ayın 15inde 1018 di 19unda 2554 22sinde ise 3980 çıktı değer artışında bi sorun olduğunu dr.umda söyledi bakalım bugün kendisi bakacak inşallah geç döllenme felan der ve ileriki haftalarda haftasını yakalayacğı müjdesini verir.. hepinizi öpüyorum görüşürüz..
canım benim dualarım sizinleeee,valla sanki güzel erkek isimleri az ya ,kocam umut olsun diyo istersen ikinci ismini sen bul diyo ,ama ben bulamadm,sende liste varya beğendiğin olursa yolla bana erkek isimleri
hellocum iyiym sagol canim...gezmekle mesguldum dun...dun aklima sen geldin oyuncakcida hello kitty oyuncaklari vardifoto cekeyim dedim ama o yasli kadin foto ceksem kimbilir ne derdi
valla canım keşke kapak olsa :)) kabullenmeye çalışma aşamasında olabilrim :) hamile kalırsam giyemem tabide, aaa bak ben onu hiç düşünmemiştim ya.kalamıyorum ya ondan :))) neyse yarın anlarız sonucu.yok yok darılmaca filan.bizimde planımız öyle ya bakalım ne olur.burda dr a gitcez eğer çatlama 16. günden sonra olursa eşimin yanına gitmem lazım, başka dr la görüşmek lazım filan.karışacak yani.o da bi umut yani.bakalım nasipte neler var.ama dr a gitcem aksilik olmazsa ...
:)) anlaşık :)) aman bide arkadaşlıkları denk düşerse vay geldi hem milletin hem bizim halimize :)) livaneyle divane :))
valla mı ? hemşeriymşiz desene :)) biz burda 3 ledik 4 ledik ya :)) hemşehri olaraktan :)) hiç yüzünü görmedim ama bizlere benzermişsin gibi hissetmiştim :) boşa değilmiş:)vaayyy bizde artvin göçmeniyiz 1913de savaş zamanı dedemler göç etmişler bursaya artvin şavşatlıyız hemşooooooooo
canım güzel haberler alırsın inşallah kuzummmm dualarımız seninlee
hellom hoşgeldinm nasılsın canım çınar beyler iyilermi :)
loneliness sende kalbini ferah tut en güsel hediyeni alman dileğiyle
canım görüşürüz.koolay gelisn.Kızlar ben öğle arasındayım. Okudum yazdıklarınızı. Öptüm sizleri...
Hellom sakın öyle düşünme. Bizler öyle düşünmeyiz canım...
kolay gelsin.görüşürüz.minnoslar ben kisir yapiyorum..birazdan arkadasa gidecem..benim ev kic kadan oldugu icin davet edemiyorum.. malzemeleri alip gitcem
İsim konusunda erkek çocuk için Kayra ismi çok güzel..Oğlum olsaydı adı Kayra olacaktı.Anlamı Allah'ın Lütfu demek diye biliyorum
allah korumuş canını , çekmiş kadar oldun canım teşekkür ederim. Kısır mııııııııııııııııııııııııııı bende yapayım ama çok kötü oluyor ya benim kısırlar.
benim aklıma direkt geldi dedim çizme eskimeden seneye kalcak :))) bu çocuk yapma işi zor bir iş miş hepimiz anladık. Gününü tutturcan falan hedefe yönelik çalışmak gerekli. Hele bir yarın olsun hayır olsun. Ona göre plan program yaparız.
cezammm ya heyecanladım inşallah
minikler ya allah ya bismillah :)
ne iyi öğretmensiniz siz ya :) maşallah valla. inş olanların çocuklarıda sizler gibi iyi öğretmenlerle karşılşır.öptüm canım.bu gece uğrun olsun inş...
hayırlısı olsun demekten başkası yok :) kırmızıda ne çok sevrmiş bizi ya ! :)yalnız değilsin yoldaş bende varım senle yürümeye :) ee makyaj mı yaptın şimdi bugün ? ben bu eşimin yokluğunda bebeğin gelmezliğinde kafayı sıyırdım benlikten çıktım resmen :) hergün oje sürüyorum ki nefret ederdim.makyaj pek yapmam ama rujsuz ve allıksız çıkmam.etekler kısaldı.topuklular revaçta. eşimde dalga geçiyo eee o kadar para harcıyon şık olmazsan ayıp olur filan diye. o da artık kızmaktan vazgeçti bu hallerimi kabullenmeye başladı galiba :) aman bende de ne şans var ya, ne koca yanaşıyo ne çocuk ... gelirlerse o zman acımı çıkartcamda onlardan, haberleri yok ...
bende snein gibi düşünüyorum erkekler belli edemiyorlar ne düşündüklerini farklı anlıyor farklı tepkiler veriyorlar, :)))) Kırmızıyı severim beyazı da ama en çok moru severim :)))) büyüdüler mi ranza alırsın, beraber oje sürerler bugidi ile saçlarını sararlar ben teyzemle abla kardeş büyüdüm çok memnumum halimden. Cinsiyet için ağlanmaz tamam içinde kalır keşke kızım olsa oğlum olsa diye ama Candaşın dediği gibi vardır bir hikmeti bu işlerin.
ince düşünceli hayatı sorgulayan insanların hayatları zor oluyor basit insanlardan olacaksın ooo milletin eşi neeler neeler yapıyor herkes susuyor oturuyor benimkinde ani değişiklik olsa farkediyorum.
10 haftalık bebeğimi kaybettim biliyorsunuz Mayısda doğmuş olacaktı. Şimdi Çınar var ama korkum daha büyük korkudan pek birşeyin tadıa varamıyorum. O yüzden sizleri daha da iyi anlayabiliryorum. Yeni bebeklerimizle acılarımız diner inşallah.
hellocum cinarin kiyafetleri cok tatli, insallah iyi gunlerde giysin oglumuz. bende opuyorum canim
teşekkür ederim canım hediye gelmişti Derya ekler misin dedi esk şirketten birilerine inat diye e şimdi onu eklersem Esraya ayıp olurdu diye ekledik, Eşim pek sıcak bakmadı olaya ama ekledik .
Kuzum çok sevindim bebeğimizin iyi olmasına, erkek kız sağlıklı uzun ömürlü olsunlarda ama mevlam herkesin de gönlüne göre versin.
Bazen düşünüyorum ben işte face resim koyuyorum, sizinle burada herşeyi paylaşıyorum acaba yanlışmı yapıyorum diye ama hepinizin hepimizin bir gün bebeklerine kavuşacaklarını bildiğim için içim rahat, Bazen insanlar tepkilerini kontrol edim derken mahvediyor. Mevlamın işi zor ya türlü türlü kulu var hepsine de yetiyor.
Günaydınlar, -
güle güle kullan ama uzun soluklu kullanamayacaksın bebek olunca kesinlikle giydirtmem sana o kadar yüksek topuk :)
hellom sorma bende çok heyecanlıyım....eşimi ben akşam eve gideyim tebrik edeceğim
hadi güzel haberlerle gel minikler....
bu arada mesleğimin 6. yılında yarın yemin ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?