Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hiç farketmez canım ya ,aklında bulunsn güzel bi isim olsun ,sana güveniorm.

yok bee yapmadım makyaj filan bugünde yaparsam acaip karşılanıo zaten aaa hayırdır düğün filanmı var diye insanlar alışkın beni makyajsız görmeye ondan düğünümde mükemmel bi gelin olduumu sölüodu herkes:)herşeyin zamanı var kuzum bee biz naparak boş

cok isim dusunmedim ama..ben böyle karmasik hic duyulmamis isimleri sevmiyorum..normal bilinen isimler olsun zeynep yusuf hasan huseyin adem zehra gibi yada anlasilir turkce isimler olsun duru ,yagmur,yaprak, sirin, seker , serbet ... felan

hiç farketmez canım ya ,aklında bulunsn güzel bi isim olsun ,sana güveniorm.
teşekkür ederim canım :) inş bulduğumda paylaşırım senle :)
öyle canım yapacak bişey yok.evet sadece dğünde makyajlı olunca bi farklı oluyo gelin galiba.bende hiç yapmzdım dairedeki arkadaşlar makyaj yapsan ne kadar güzel olursun filan demeye başlamışlardı.çalıştığın yerde de tuhaf kaçıyosa boşver tabi ...
cok isim dusunmedim ama..ben böyle karmasik hic duyulmamis isimleri sevmiyorum..normal bilinen isimler olsun zeynep yusuf hasan huseyin adem zehra gibi yada anlasilir turkce isimler olsun duru ,yagmur,yaprak, sirin, seker , serbet ... felan

bende söyledniği zaman anlamı anlaşılan isimler seviyroum ama klasik değil.eşimin ailesinde mesela ayşe fatma mehmet diye bahst, 70 tane insan tarif edilir o mu bu mu diye.çok olanları bu yüzdende sevmiyorum ben.inş olsunda bi hayırlısıyla iş isim bulmaya kalsın diyosun yani, :)

ayy aklıma bişey geldi isim deyince :)) eşimin ailesini kızdırıp kudurtmak için çok tuhaf bi isim bulmuştuum.bence hitapta hoşta anlamsız yani :)) biz artvinliyiz ya artvinin eski adı livane ... oğlum olursa livane , kızım olursa liva koycam filan diyodum geçenlerde.hah aşkım tam sana uygun seçim cevabıda tabiki hi gecikmedi :)) ee dedim napalım millet izmir istanbul paris aydın koyaken iyi, ben niye livane koymayım filan :)))

bende snein gibi düşünüyorum erkekler belli edemiyorlar ne düşündüklerini farklı anlıyor farklı tepkiler veriyorlar, :)))) Kırmızıyı severim beyazı da ama en çok moru severim :)))) büyüdüler mi ranza alırsın, beraber oje sürerler bugidi ile saçlarını sararlar ben teyzemle abla kardeş büyüdüm çok memnumum halimden. Cinsiyet için ağlanmaz tamam içinde kalır keşke kızım olsa oğlum olsa diye ama Candaşın dediği gibi vardır bir hikmeti bu işlerin.

sen livane koy bende divane koyacam

hellocum iyiym sagol canim...gezmekle mesguldum dun...dun aklima sen geldin oyuncakcida hello kitty oyuncaklari vardi foto cekeyim dedim ama o yasli kadin foto ceksem kimbilir ne derdi

kızlar nabersiniz.. ben birazdan tekrar kontrole gidecem bugünki dr.umun söyleyeceği şeyler benim için çok önemli kızlar netten hesaplayınca bugün 5+5 oluyoruz. korkum iki günde iki katına çıkması gereken değerin bir haftada üç katına çıkması yani ayın 15inde 1018 di 19unda 2554 22sinde ise 3980 çıktı değer artışında bi sorun olduğunu dr.umda söyledi bakalım bugün kendisi bakacak inşallah geç döllenme felan der ve ileriki haftalarda haftasını yakalayacğı müjdesini verir.. hepinizi öpüyorum görüşürüz..

valla canım keşke kapak olsa :)) kabullenmeye çalışma aşamasında olabilrim :) hamile kalırsam giyemem tabide, aaa bak ben onu hiç düşünmemiştim ya.kalamıyorum ya ondan :))) neyse yarın anlarız sonucu.yok yok darılmaca filan.bizimde planımız öyle ya bakalım ne olur.burda dr a gitcez eğer çatlama 16. günden sonra olursa eşimin yanına gitmem lazım, başka dr la görüşmek lazım filan.karışacak yani.o da bi umut yani.bakalım nasipte neler var.ama dr a gitcem aksilik olmazsa ...
sen livane koy bende divane koyacam

:)) anlaşık :)) aman bide arkadaşlıkları denk düşerse vay geldi hem milletin hem bizim halimize :)) livaneyle divane :))

Son düzenleme:

canım inş dr dan çok güzel haberlerle dönersin.of ya ilki yetmiyo sanki şimdi de bu çıktı ( inş sadece korktuğunla kalırsın ve bebeğin çok sağlıklıdır.

bu arada ben izlemiyorumda reklamda gördüm.kuzey güneyde, kıcvanç tatlıtuğ bağlama çalıyodu.ne komik olmuş ya.valla ben ki bağlama hastasıyım herkese yakıştırırm ama ona hiç yakışmamış saz ya.kayrayamamış bi tuhaf olmuş

dağınık dağınık yazayım.türkü dinliyodum ordan esinleniyorum tabiki :) bektaş ismini çok severim ben.turna isminide.Turna'nın anlamını araştırırken Hz.Alinin sakalı olduğunu duymuştum ama hiç bi kaynak yok bu konuda.bile var mı içinizde ?

Son düzenleme:
Allaha çokşükür daha iyiyim canım.

minnoslar ben kisir yapiyorum.. birazdan arkadasa gidecem..benim ev kic kadan oldugu icin davet edemiyorum.. malzemeleri alip gitcem

vaayyy bizde artvin göçmeniyiz 1913de savaş zamanı dedemler göç etmişler bursaya artvin şavşatlıyız hemşooooooooo

canım güzel haberler alırsın inşallah kuzummmm dualarımız seninlee

hellom hoşgeldinm nasılsın canım çınar beyler iyilermi :)
loneliness sende kalbini ferah tut en güsel hediyeni alman dileğiyle

Kızlar ben öğle arasındayım. Okudum yazdıklarınızı. Öptüm sizleri...

Hellom sakın öyle düşünme. Bizler öyle düşünmeyiz canım...

canım benim dualarım sizinleeee,valla sanki güzel erkek isimleri az ya ,kocam umut olsun diyo istersen ikinci ismini sen bul diyo ,ama ben bulamadm,sende liste varya beğendiğin olursa yolla bana erkek isimleri

İsim konusunda erkek çocuk için Kayra ismi çok güzel..Oğlum olsaydı adı Kayra olacaktı.Anlamı Allah'ın Lütfu demek diye biliyorum

hellocum iyiym sagol canim...gezmekle mesguldum dun...dun aklima sen geldin oyuncakcida hello kitty oyuncaklari vardi foto cekeyim dedim ama o yasli kadin foto ceksem kimbilir ne derdi

allah korumuş canını , çekmiş kadar oldun canım teşekkür ederim. Kısır mııııııııııııııııııııııııııı bende yapayım ama çok kötü oluyor ya benim kısırlar.

benim aklıma direkt geldi dedim çizme eskimeden seneye kalcak :))) bu çocuk yapma işi zor bir iş miş hepimiz anladık. Gününü tutturcan falan hedefe yönelik çalışmak gerekli. Hele bir yarın olsun hayır olsun. Ona göre plan program yaparız.

cezammm ya heyecanladım inşallah

minikler ya allah ya bismillah :)

valla mı ? hemşeriymşiz desene :)) biz burda 3 ledik 4 ledik ya :)) hemşehri olaraktan :)) hiç yüzünü görmedim ama bizlere benzermişsin gibi hissetmiştim :) boşa değilmiş:)
Kızlar ben öğle arasındayım. Okudum yazdıklarınızı. Öptüm sizleri...

Hellom sakın öyle düşünme. Bizler öyle düşünmeyiz canım...
canım görüşürüz.koolay gelisn.
minnoslar ben kisir yapiyorum.. birazdan arkadasa gidecem..benim ev kic kadan oldugu icin davet edemiyorum.. malzemeleri alip gitcem
kolay gelsin.görüşürüz.
İsim konusunda erkek çocuk için Kayra ismi çok güzel..Oğlum olsaydı adı Kayra olacaktı.Anlamı Allah'ın Lütfu demek diye biliyorum

benimde kuzenim koydu.güzel isim.ama bazen anlamar bildiğimizden farklı çıkıyomuş dün okudum şaşırıdm.bak linkide atıyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...lis-bilinen-isimler-ecrin-aleyna-irem-vs.html

kıtty, kzım sen manyak mısın ya :)) ne alınması üzülmesi, aksine seviniyoruz biz.hatta bence sen hiç koymuyosun bile ben olsam daha çok koyardım :) bekliyoruz arkasını :)

hayret valla şaşırdım kendime.oysa her bişey aldığımda hamile kalrsam giyemem elemesi yapıyodum.in çizmenin ve senin ğrun olsun.haklısın canım valla zorda ne kelime ki :)

ben öğrencilerimi çok seviyorum..onlar çalışsın iyi birer meslek sahibi olsun ben başka bişey istemiyom........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…