valla mı ? hemşeriymşiz desene :)) biz burda 3 ledik 4 ledik ya :)) hemşehri olaraktan :)) hiç yüzünü görmedim ama bizlere benzermişsin gibi hissetmiştim :) boşa değilmiş:)
canım görüşürüz.koolay gelisn.
kolay gelsin.görüşürüz.
benimde kuzenim koydu.güzel isim.ama bazen anlamar bildiğimizden farklı çıkıyomuş dün okudum şaşırıdm.bak linkide atıyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...lis-bilinen-isimler-ecrin-aleyna-irem-vs.html
kıtty, kzım sen manyak mısın ya :)) ne alınması üzülmesi, aksine seviniyoruz biz.hatta bence sen hiç koymuyosun bile ben olsam daha çok koyardım :) bekliyoruz arkasını :)
hakikaten ya :)) inş öğrenciler dilediğin yerlere elirler.yıllardır böyle sözler duymamıştım ne güzel hala mesleğini yaşayıp yaşatanlar var.annaaaaaaaaaaaaaaa üstteki yazı ne kadar da karışık olmuşşş..okumayın ben size yazayım bi daha....hep hello yüzünden oldu
beyaz ten yeşil göz köydeki ninelerin filan konuşmalarını anlamıom hiç gürcüler değişik konuşuolar keşke görebilsem oraları pek güsel yer
hakikaten ya :)) inş öğrenciler dilediğin yerlere elirler.yıllardır böyle sözler duymamıştım ne güzel hala mesleğini yaşayıp yaşatanlar var.
tam o zman benziyosun :) yalnız bizde yeşil göz pek yoktur hep kahve yada ela :) eşimle gittiğimizde ana hepiniz birbirinizin aynısınız demişti ve ondan sonra artvinlidir kesin bu yorumları başladı dönüşte :) konuşmalar değişik bayağı.inş görmek nasip olur gerçekten çok güzel yerler.helede şavşat.
eşimle bi karadeniz turu hayalimiz var nasib olur inşallah kuzum
kendine yazmadan buraya yazayım :) nazlım canım, çocuklar duymasındaki duyguya ne kadar benziyosun ya :) maşallah ... kıskandım diyomuşum :)) maşallah valla ... zaten bizim topiğin kızlarına diyecek yok cidden hepsi birbirinden güzel ya :)
ona nil karaibrahimgile en berabtı seda sayana benzetenler çok:)bide kara melek diye bi dizi vardı ordaki kadına benzetiolar
yaniii :) ortaya bi karışık olabilr, hepsinden var bi benzerlik :) karakterleri geçte fiziksel olarak hepsi güzel yani :)) 2. olarak kara meleğe evet çok benziyosun ....
aynalı tahirdeki sedef:)kara melekle aynı kişi dimi sonra o aliye oldu:):) ay kadının adını bilmiom
nerden görüyonuz birbirinizi:)ben çıkıyom mesaim bittiiiiiiiiiiii
nerden görüyonuz birbirinizi:)ben çıkıyom mesaim bittiiiiiiiiiiii
özel güçlerimiz var şeker :)) anasını satayım hep hayalimdir 3 -4 gibi evde olmak ... neyse bunada şükr.8 -9 da evde olanlarda var.bizimki ortlama :) 17,30 ...
ben 7 de evde oluyom yemel hazırla ye kaldrı saat sekiz buçuk 9 oluyo
selamlar bacılar tekrar
temizlik bitti, yemek yapıcam birazdan.
ulen nerden görüyorsunuz birbirinizi.
kızlarrrrrrrrrrr minikleri merak ediyorum yemin ediyorum. Perşembede lonilleness gitcek dimi doktora. Citak gitti geldi, GÜnlük haftaya değil mi?
kızlar yaa düşük topiğine bakınıodum öyle benimle düşük yaoan çoğu insan hamile kalmış anam bizim yumurta sperm ilişkisi niye kurulmuyor acabaaa bizim yumoşlar en kalitelisini beklio sanırım
benden sonra hamile kalıp düşük yapanlar vardı.2 kere daha hamile kaldı düştü.ve şimdi 3. gebeliği.sağlıklı şükür.düşünsene 1 senede 4 kere hamile kaldı kadın.bizde sürünelim hala.herhalde en kalitelisini bekliyolar.eşek sıpaları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?