Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
annaaaaaaaaaaaaaaa üstteki yazı ne kadar da karışık olmuşşş..okumayın ben size yazayım bi daha....hep hello yüzünden oldu

beyaz ten yeşil göz köydeki ninelerin filan konuşmalarını anlamıom hiç gürcüler değişik konuşuolar keşke görebilsem oraları pek güsel yer

annaaaaaaaaaaaaaaa üstteki yazı ne kadar da karışık olmuşşş..okumayın ben size yazayım bi daha....hep hello yüzünden oldu
hakikaten ya :)) inş öğrenciler dilediğin yerlere elirler.yıllardır böyle sözler duymamıştım ne güzel hala mesleğini yaşayıp yaşatanlar var.
beyaz ten yeşil göz köydeki ninelerin filan konuşmalarını anlamıom hiç gürcüler değişik konuşuolar keşke görebilsem oraları pek güsel yer

tam o zman benziyosun :) yalnız bizde yeşil göz pek yoktur hep kahve yada ela :) eşimle gittiğimizde ana hepiniz birbirinizin aynısınız demişti ve ondan sonra artvinlidir kesin bu yorumları başladı dönüşte :) konuşmalar değişik bayağı.inş görmek nasip olur gerçekten çok güzel yerler.helede şavşat.

eşimle bi karadeniz turu hayalimiz var nasib olur inşallah kuzum

kendine yazmadan buraya yazayım :) nazlım canım, çocuklar duymasındaki duyguya ne kadar benziyosun ya :) maşallah ... kıskandım diyomuşum :)) maşallah valla ... zaten bizim topiğin kızlarına diyecek yok cidden hepsi birbirinden güzel ya :)

eşimle bi karadeniz turu hayalimiz var nasib olur inşallah kuzum

inş canım nasip olr.yani aslında bursa davasından tahmin etmeliydim :)) hiç sormakta aklıma gelmemişti :) yeni hemşom :)

ona nil karaibrahimgile en berabtı seda sayana benzetenler çok:)bide kara melek diye bi dizi vardı ordaki kadına benzetiolar

ona nil karaibrahimgile en berabtı seda sayana benzetenler çok:)bide kara melek diye bi dizi vardı ordaki kadına benzetiolar

yaniii :) ortaya bi karışık olabilr, hepsinden var bi benzerlik :) karakterleri geçte fiziksel olarak hepsi güzel yani :)) 2. olarak kara meleğe evet çok benziyosun ....

yaniii :) ortaya bi karışık olabilr, hepsinden var bi benzerlik :) karakterleri geçte fiziksel olarak hepsi güzel yani :)) 2. olarak kara meleğe evet çok benziyosun ....

aynalı tahirdeki sedef:)kara melekle aynı kişi dimi sonra o aliye oldu:):) ay kadının adını bilmiom

aynalı tahirdeki sedef:)kara melekle aynı kişi dimi sonra o aliye oldu:):) ay kadının adını bilmiom

sanem çelik.ama sedef başkası olabilir gibi ? yada o zman küçüktüm hatırlayaamadım :) diğerleri aynı kişi :)

nerden görüyonuz birbirinizi:)ben çıkıyom mesaim bittiiiiiiiiiiii

nerden görüyonuz birbirinizi:)ben çıkıyom mesaim bittiiiiiiiiiiii

özel güçlerimiz var şeker :)) anasını satayım hep hayalimdir 3 -4 gibi evde olmak ... neyse bunada şükr.8 -9 da evde olanlarda var.bizimki ortlama :) 17,30 ...

özel güçlerimiz var şeker :)) anasını satayım hep hayalimdir 3 -4 gibi evde olmak ... neyse bunada şükr.8 -9 da evde olanlarda var.bizimki ortlama :) 17,30 ...

ben 7 de evde oluyom yemel hazırla ye kaldrı saat sekiz buçuk 9 oluyo

ben 7 de evde oluyom yemel hazırla ye kaldrı saat sekiz buçuk 9 oluyo

yok canım ya 17,30 da evde olsam daha ne isterim :) çıkış saatim bu.eve gitmem 18.30 u buluyo.çift vesait yaparsam ancak 7 de evde olabiliyorum ( o yüzden kalabalık şehirde yaşamaktan nefret ediyroum.hoş sizinkide farklı değildir ya ...

selamlar bacılar tekrar

temizlik bitti, yemek yapıcam birazdan.

ulen nerden görüyorsunuz birbirinizi.

kızlarrrrrrrrrrr minikleri merak ediyorum yemin ediyorum. Perşembede lonilleness gitcek dimi doktora. Citak gitti geldi, GÜnlük haftaya değil mi?

üstün yetenek şeker :)) ellerine sağlık, yormadın inş kendini ve çınar ı ? msn den görüştük ekleştik filan :))
bi ara sizlede ekleşelim ya :) gerçi facedende hallediriz :)

kızlar yaa düşük topiğine bakınıodum öyle benimle düşük yaoan çoğu insan hamile kalmış anam bizim yumurta sperm ilişkisi niye kurulmuyor acabaaa bizim yumoşlar en kalitelisini beklio sanırım

kızlar yaa düşük topiğine bakınıodum öyle benimle düşük yaoan çoğu insan hamile kalmış anam bizim yumurta sperm ilişkisi niye kurulmuyor acabaaa bizim yumoşlar en kalitelisini beklio sanırım

benden sonra hamile kalıp düşük yapanlar vardı.2 kere daha hamile kaldı düştü.ve şimdi 3. gebeliği.sağlıklı şükür.düşünsene 1 senede 4 kere hamile kaldı kadın.bizde sürünelim hala.herhalde en kalitelisini bekliyolar.eşek sıpaları.

napsak abi ya bi çözm bulsak hamişler anlatın amuda filanmı kalkalım töbe yarabbim:)ay sinirlerim bozuduakşam akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…