ben hepimiz için dua ediyorum insaallah en kısa zamanda hamile kalacaz allahın izni ve inayeti ile .isteyin vereyim diyor CENAB-HAK bizde istiyor ve arzu ediyoruz.
işte bu bennnnnnnnnnnnnnnnn
iste geldim burdayiiimmm....
benimde :)) adette bari bal + çörek + tarçın kürüne mi başlasak, eşlerede keçiboynuzu kürü.unuttrumayalım ama.yine bi umutnapsak abi ya bi çözm bulsak hamişler anlatın amuda filanmı kalkalım töbe yarabbim:)ay sinirlerim bozuduakşam akşam
usandırdılar valla ... valla benim eş adım galiba umutsuzluk. aksi gibi çekiyorum yani.hani elimde bi eş olsa teselli etcem kendimi ama o dayok ki arkadaş :)Kızlar karamsarlık yok. Olacak Allah'ın izniyle. Bazıları nazlı çıkıyor. Ama fazla naz aşık usandırırmış. Gelsinler artık değil mi?
saol ablam,yok be kilolu değilsin sen valla.kızında yesin ya ilerde atar şimdi kilo alsa bile.inş sitediğin gibi olurda ana kız gezersiniz.ayy destina size kök söktürüyomuş allah kolaylık verin inş kardeşini kolay kabullenir ya ...selam kızlar...
ooo yine çeneler çalışıyor:))
candaş, vallahi bnimde senin gibi bir fiziğim olsa bende giyinirdim kasma kendini canım nasıl yakıştırıyorsan öyle takıl...sadece düğün zamanımda istediğim gibi giyinebildim, bunun dışında hiç istediğim gibi giyinemedim nedenmi? kilolarımdan tabiiki:)) kızımın fit olmasını çok istiyorum...ama maşallah kızımda anası gibi bir obur sormayın...bu günlerde boğazı hiç durmuyor yaa eşimde bana söyleyemiyor ama ben anladım onu benim gibi olacak diye korkuyor:)) vermemeye çalışıyoruz alt kata iniyor bir geliyor yemek yediği halde ordada yemiş bıcırık bende eşime diyorum ki odaha çocuk yesinki kilosu boyuna gitsin bazen bu konuda anlaşamıyoruz...şöyle bakımlı bir genç kız olsun istiyorum arkadaş gibi gezelim tabii ben o zamana 50 lerde olurum oda beni istemez:))
nazlım,,, oooooo neler duyuyorum bu ne güzellikmiş yazdıklarınıza göre allah eşine bağışlasın canım benim...
hellom, evet canım benim haftaya bir devlete bir özele gideceğim kan uyuşmazlığı olduğu için ayda bir test gerekiyor..devlette onu yaptırıcam...şzelede kontrol şu kanamalı bölge için...sen paylaş canım fotoları biz görünce içimiz açılıyor bebelerin senin ne suçun var canım benim...allahın takdiri hepimizin bir zamanı var kızlarınkide inşallah yüce rabbim daha fazla bekletmeden verecek göbüşlerine...
nuray canım maşallahben senden 1 hafta küçüktüm dr dediki 1 hafta büyük görünüyor...seni yakalamıştım sen dün itibariyle beni yine geçtin sanırım senin bebek kız benimki erkek sen kaçıyorsun ben kovalıyorum:))
eşim arkadaşıyla görüşmeye gitti bende uzanmıştım uyumuşum canım kızımın canı sıkılmış dedimki aç tv yi izle açmış uyumuş koltukta oda uyuyor...bu aralar kardeşin olsa masada nereye oturur falan diye sorular soruyoruz...hala söylemedik...bugün diyorki karnımı göstererek anne burda bebekmi var? yok kızım dedim ne zaman istersen olacak ben istemiyorum demezmi:)) sonra etrafımızdaki kardeşli çocukları özendirerek anlatmaya başladım istiyorum dedi...çok kıskanç eşimle el ele tutuşturmuyor birbirimizi öpsek bize küsüyor sevmiyorum sizi diyor..allah bize kolaylık versin...
inş canım.istemeyi mi bilmiyoruz anlamadım vallaben hepimiz için dua ediyorum insaallah en kısa zamanda hamile kalacaz allahın izni ve inayeti ile .isteyin vereyim diyor CENAB-HAK bizde istiyor ve arzu ediyoruz.
ah ilkleri yapabilsek 2. yi hiç istemicez de yapamıoz.yapanlarda hamile kalabilenler tam gaz devam etsin bencede :)Günlük tek çocuk olmaya alışıyorlar canım. Bizimki de pek istemiyor. O yüzden kızlar 1. leri yapıp çocuklar anlamadan 2.leri yapsınlar:))
ay silemiommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasıl yapcammm
canım bir sen bire pileo kalmıştı görmediğimiz...allah nazarlardan saklasın canım ve yüce rabbim sağlıklı, güzel, hayırlı bir evlat versin sana ve tüm kızlara...
chnb, evet canım aynen katılıyorum kızlar siz bizim gibi yapmayın 2 yaş dedimi bebeler 2. çalışmalara başlayın yoksa bizim gibi işiniz zor...
semaaaaaaaaa silemiom ben bu resmiiiiii nasıl yapcammm
anammm valla bütün aleme tanıttım kendimi ne malım ben yaaaaaaaaaa fikri olan yokmuyardımmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?