silersin msj duzenlemeye gir ordan abidik kubidik biseyler yaz
Site yönetimine desen siler mi ki?:44:
Minicik Umut, Kayra isminin telaffuzu hoş. Ama anlam konusuna dikkat. Candaşın dediği gibi bazılarının internette verilen anlamları doğru değil. Kayra Altay Türklerinin Yaratılış destanında geçiyor Kayra Han olarak. Tanrı. Bir ağacın 9 gölgesinde 9 insan cinsini yaratıyor. Erlik denilen şeytanla mücadele içindeler...
sema halletti allah razı olsun artık işte bu ben yazan yerde ovulasyon testlerim çıkıo hehehehehe millette şaşırcak bu ne diye iltifatlarınız için allah razı olsun ablalarım :)
Candaş ben de gördüm ama kızlar birkaç dakikada siliyorlardı önceden. Yeni uygulama mı bu...
olmadı arkadaş kaçırdım bennnnnnnnnnnnnnnnn bi dahaaaa
kızlar değerim düşüşe geçti düşük yapıyormuşum yarın testlerim yapılacak
ah kiyamam caniiimmm..Rabbim yardim etsin insallah dusmez tutunuverir son dakka vurusu yapar bebis..Allah saglikli evlat versin Rabbim bebisine ömur versin insallah..umudunu koru canim,tamamen dusmeden ondan vazgecme..insallah dua edelim rabbim hayirli bir evlatsa saglikli olacaksa onu sana bagislasin insallah
Minikler senden haber var mı diye bakmak için girmiştim.Malesef kötü haberler geldi senden.Güzelim ne olur dirayetli ol.Ne söylesem teselli olmayacak biliyorum ama güçlü olmaya çalış.Rabbim hakkında hayırlısını versin.Dualarımız seninle.
hep dileğimiz,duamız Allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin..üzülme canım..vardır bir hayır diyerek hep teselli bulmaya çalıştık..lütfen gelişmelerden haberdar et..
saolun kızlar diyeceğim o ki neden hamile kalamıyoruz die sitem etmeyin ne olur bunu yaşamak daha da zor hemen kaldım ama tutunmadı daha yaramı sarmadan bi yara daha açtı içimde yarın nasıl okula gideceğimi bile bilmiyorum öğrencilerim duayla yolladılar ama nasip değilmiş demekki kese görünmedi zaten usg bakan dr dış gebelik mi die baktı değilmiş ama düşmeye başlamış dedi kanamam yok nasıl olur dedim yoğun bi kanaman olacak vücut atacak ya da dr.una sen sonucu götür ilaçla düşürcez dedi ağladım beklesem hiç umut yok mu dedim sağlığın söz konusu dedi. dr.uma gösterdim o da düşük yapıyosun dedi beta değerine bakalım düşmüş olması lazım dedi saat 5'i geçiyordu tahlil çıktığında dr. gitmişti memuru dr.u aradı yarın sabah gelsin tahlilleri yapacaz düşük yapıyor demiş sabahtan yine hastane yolu düz gider keşke özel bir güne gelmeseydi unuturdum blki ama yarın çok kötü oldu........
uzun bir süre cesaret edemeyeceğim sanırım o gelmiyosa bende istemiyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?