Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Candaş ben de gördüm ama kızlar birkaç dakikada siliyorlardı önceden. Yeni uygulama mı bu...

sema halletti allah razı olsun artık işte bu ben yazan yerde ovulasyon testlerim çıkıo hehehehehe millette şaşırcak bu ne diye iltifatlarınız için allah razı olsun ablalarım :)

Bilgi için çok teşekkürler chnb.Bilmediğimiz neler öğreniyoruz hergünO gelsinde ben ona araştırır en güzel isimi bulurum İnşallah

sema halletti allah razı olsun artık işte bu ben yazan yerde ovulasyon testlerim çıkıo hehehehehe millette şaşırcak bu ne diye iltifatlarınız için allah razı olsun ablalarım :)

sen demek test demek bacim ondan dolayi testleri ekledim hem biraz espirili olsun diye nazlim = ovulasyon testleri

Candaş ben de gördüm ama kızlar birkaç dakikada siliyorlardı önceden. Yeni uygulama mı bu...

yok onu yapabiliyoruz, bende untmuşum.sadece site yönetimine dersen kesşnlikle silinmiyo, silersende ceza alıyosun filan.tecrübeyle sabit :))

arkadaslar eklediginiz resmi silmek icin..mesaj duzenleme paneline tikliyorsunuz. daha sonra acilir ama altta eklenti seklinde acilir,, asagida gelismis duzene tiklayin, sonra gelismis msj duzeni cikar , ust sag kösede gulen suratin yaninda atac isareti var uzerine gelince eklentiler yazar , onu tikladiginizda ayri pencere acilir. o pencerede daha önce eklediginiz tum resimler kayitlidir..altta da silmek istediginiz resim vardir ama kucuktur, silmek istediginiz resmin sag ust kösesine fareyle gelince otomatik X isareti cikar, X tiklayip silin..isterseniz ustteki resimlerden ekleyebilirsiniz , eklemek icin alttaki bosluga resimleri suruklemeniz yeter.. ben nazlimin ovulasyon testlerini gördum surukledim..iste ben yaziyordu ya
nazlimla özdeslesen testleri koydum

ben kaçtım, atlas ben becerebildim ya işlem değişmiş gülen yüzüde hiç göremedim neyse yarın sakin kafaya deneyim..

öptüm hepinizi.

minikler güzel haberlerle gel inş .

bende gördüm.............gerçekten güzelmiş:)kendi gözümle görmeden inanmam:)

kızlar değerim düşüşe geçti düşük yapıyormuşum yarın testlerim yapılacak

ah kiyamam caniiimmm..Rabbim yardim etsin insallah dusmez tutunuverir son dakka vurusu yapar bebis..Allah saglikli evlat versin Rabbim bebisine ömur versin insallah..umudunu koru canim,tamamen dusmeden ondan vazgecme..insallah dua edelim rabbim hayirli bir evlatsa saglikli olacaksa onu sana bagislasin insallah

Minikler senden haber var mı diye bakmak için girmiştim.Malesef kötü haberler geldi senden.Güzelim ne olur dirayetli ol.Ne söylesem teselli olmayacak biliyorum ama güçlü olmaya çalış.Rabbim hakkında hayırlısını versin.Dualarımız seninle.

Son düzenleme:

hep dileğimiz,duamız Allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin..üzülme canım..vardır bir hayır diyerek hep teselli bulmaya çalıştık..lütfen gelişmelerden haberdar et..

hep dileğimiz,duamız Allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin..üzülme canım..vardır bir hayır diyerek hep teselli bulmaya çalıştık..lütfen gelişmelerden haberdar et..

saolun kızlar diyeceğim o ki neden hamile kalamıyoruz die sitem etmeyin ne olur bunu yaşamak daha da zor hemen kaldım ama tutunmadı daha yaramı sarmadan bi yara daha açtı içimde yarın nasıl okula gideceğimi bile bilmiyorum öğrencilerim duayla yolladılar ama nasip değilmiş demekki kese görünmedi zaten usg bakan dr dış gebelik mi die baktı değilmiş ama düşmeye başlamış dedi kanamam yok nasıl olur dedim yoğun bi kanaman olacak vücut atacak ya da dr.una sen sonucu götür ilaçla düşürcez dedi ağladım beklesem hiç umut yok mu dedim sağlığın söz konusu dedi. dr.uma gösterdim o da düşük yapıyosun dedi beta değerine bakalım düşmüş olması lazım dedi saat 5'i geçiyordu tahlil çıktığında dr. gitmişti memuru dr.u aradı yarın sabah gelsin tahlilleri yapacaz düşük yapıyor demiş sabahtan yine hastane yolu düz gider keşke özel bir güne gelmeseydi unuturdum blki ama yarın çok kötü oldu........
uzun bir süre cesaret edemeyeceğim sanırım o gelmiyosa bende istemiyorum.....

canim hayirlisi olsun..özel gun diye dusunme..insallah atlatirsin hep birlikte atlatiriz yalniz degilsin bunu unutma..ögretmenler gunumuz kutlu olsun her ne kadar huzunlude olsa , burda senin gibi arkadaslarin var cogumuz ögretmeniz..maalesef bizim meslekte böyle acilari yasayamiyorsun, okula gidip o cocuklara yansitamiyorsun acini, her zaman gulumsemeliyiz icimize atmaliyiz acilarimizi...olsun bebis saglikli degilmis, bir suru ögrencilerin var onlara saril unutursun acilarini, sana cicekler getirecekler, öpecekler, sarilacaklar , sansliyiz bir suru cocugumuz var aslinda! er yada gec bebisler gelecek moralini bozma canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…