İnşallah canım...Bilgi için çok teşekkürler chnb.Bilmediğimiz neler öğreniyoruz hergünO gelsinde ben ona araştırır en güzel isimi bulurum İnşallah
kızlar değerim düşüşe geçti düşük yapıyormuşum yarın testlerim yapılacak
saolun kızlar diyeceğim o ki neden hamile kalamıyoruz die sitem etmeyin ne olur bunu yaşamak daha da zor hemen kaldım ama tutunmadı daha yaramı sarmadan bi yara daha açtı içimde yarın nasıl okula gideceğimi bile bilmiyorum öğrencilerim duayla yolladılar ama nasip değilmiş demekki kese görünmedi zaten usg bakan dr dış gebelik mi die baktı değilmiş ama düşmeye başlamış dedi kanamam yok nasıl olur dedim yoğun bi kanaman olacak vücut atacak ya da dr.una sen sonucu götür ilaçla düşürcez dedi ağladım beklesem hiç umut yok mu dedim sağlığın söz konusu dedi. dr.uma gösterdim o da düşük yapıyosun dedi beta değerine bakalım düşmüş olması lazım dedi saat 5'i geçiyordu tahlil çıktığında dr. gitmişti memuru dr.u aradı yarın sabah gelsin tahlilleri yapacaz düşük yapıyor demiş sabahtan yine hastane yolu düz gider keşke özel bir güne gelmeseydi unuturdum blki ama yarın çok kötü oldu........
uzun bir süre cesaret edemeyeceğim sanırım o gelmiyosa bende istemiyorum.....
nbr özgecim ya giremedm bi ara nasılsın miniklere üzüldm ya allah yardımcısı olsun inşminikler canımm coookk dikkat et kendine neolur.. taaa derinlerde hissettim acını... umudunu yitirme hiç lütfeennn.
bu arada slmn alykm kızlar nasılsınız
nbr özgecim ya giremedm bi ara nasılsın miniklere üzüldm ya allah yardımcısı olsun inş
canim daha sorunu sormadim esime... gelsin soracamama esimin dedigine göre cok ciddi bisey degilmis canim, o problem olsada bebegin babasi gibi olur saglikli olurmus, sadece ilerde evlenince bu sorunu bilip ona göre bebek yapmalari gerekir dedi.cok takmasin dedi.tup bebek yapsinlar hemen dedi
iyidir canımcım ne olsun aynı saçma ve yoğun hayat:)) sen nasılsın???? yoktun epeydir???
Sağ olsun. Ben de evlenince sağlıklı bebekleri olsun bizim gibi uğraşmasın diye pgt ile tüp bebek istiyorum canım. Eşim ise doğal istiyor. Genetikçiye sordum oğluma baktırayım mı? Baktırma dedi baktırsan da ne değiştirebilirsin. Sorun varsa da senelerce üzülmüş olursun. Evlenmeden önce o baktırsın dedi. Bu arada daha önce yazdım mı bilmiyorum. Oğlum doğuştan tek testisli. Ona da çok üzülüyordum önceden.. Bir de bbu ihtimal çıktı...
Aleyküm selam... Allaha hamdolsun demek lazım. Ama üzgünüz. Sen nasılsın?
canim uzulme sakin..o da Allahtan oglun ergenlige girdiginde yaptirirsiniz o testi yada evlenmeden önce baktirir..en azindan bilerek yaptirir..buyuk ihtimalle sizin bebegi pgt ile yaparlar cunku bir suru yumurta dölleyecekler iclerinden en saglikli bi kactanesini ekecekler rahme, onlarda risk almak istemezler canim,hayirlisi olsun..rabbim kolaylik versin.sanmiyorum ben tup bebekle yaptiktan sonra bebekte bir sorun ciksin..saglikli bir oglun var , esinde kromozom fazlaligi oldugu halde saglikli bir insan, dogmus buyumus ve cocugu bile olmus.böyle bakinca gercekten kafaya takacak bi durum yok..tek testisli olmasinida dert etme rabbim baska dert vermesin minnosa..en azindan teki var dimi ama?
kuru bulantılarla boguşuyrm canım ya ya bende üzüldm inan girer girmez gördm ve acıyı hissettm allah yardımcısı olsun inş hakkında herşeyn hayırlısını versn rabbim
Şükür bir tanesi var canım. 3000 bebekten birinde olur demişti Edirnedeyken dr. Ben hep böyle yüzdelik dilimlerde şanssızımdır. Allah büyük dert vermesin. Sizlere de zaman zaman ısrar ediyorum ya test konusunda. Benim başıma geldi sizler de yaşamayın istiyorum... Bazen aklıma şu geliyor. Evlenmeden önce oğlum bu durumu söylemek zorunda kıza. Sevdiği biri olur da bu yüzden ayrılırlarsa oğlum üzülürse diye çok korkuyorum...
Şükür bir tanesi var canım. 3000 bebekten birinde olur demişti Edirnedeyken dr. Ben hep böyle yüzdelik dilimlerde şanssızımdır. Allah büyük dert vermesin. Sizlere de zaman zaman ısrar ediyorum ya test konusunda. Benim başıma geldi sizler de yaşamayın istiyorum... Bazen aklıma şu geliyor. Evlenmeden önce oğlum bu durumu söylemek zorunda kıza. Sevdiği biri olur da bu yüzden ayrılırlarsa oğlum üzülürse diye çok korkuyorum...
Amin canım... Allah kimseye acı yaşatmasın...
canim uzulme sakin..o da Allahtan oglun ergenlige girdiginde yaptirirsiniz o testi yada evlenmeden önce baktirir..en azindan bilerek yaptirir..buyuk ihtimalle sizin bebegi pgt ile yaparlar cunku bir suru yumurta dölleyecekler iclerinden en saglikli bi kactanesini ekecekler rahme, onlarda risk almak istemezler canim,hayirlisi olsun..rabbim kolaylik versin.sanmiyorum ben tup bebekle yaptiktan sonra bebekte bir sorun ciksin..saglikli bir oglun var , esinde kromozom fazlaligi oldugu halde saglikli bir insan, dogmus buyumus ve cocugu bile olmus.böyle bakinca gercekten kafaya takacak bi durum yok..tek testisli olmasinida dert etme rabbim baska dert vermesin minnosa..en azindan teki var dimi ama?
tek dicegm şu bunları düşünme canım rabbim bunu verdyse emin ol dermenınıda yanında gönderecektr yarın oglun büyüdgnde karşısına rabbim olması gereken kişiyi göndercektr o yüzden sadece dua et allah saglıklı ömürler versn ogluna
bence öyle bir nedenden dolayi ayrilmazlar..simdi dusunme bunlari Rabbim ne yazdiysa o olur. sen teslim ol sadece,cok ince dusunuyorsun uzuluyorsun..ben anne olmadigimdan belki anlamiyorum, benim annemde senin gibi önceden gelecekte olacaklar icin endiselenir kafayi takar hasta ederdi kendini..babam sara epilepsi hastasi, dr dr gezdirirdi biziya ilerde cikarsa ya cocuklarim hasta olursa diye ...2 kardesiz, kardesimden sonra 3 kurtaj yaptirmis sirf bu korkusu yuzunden, ya dogacak bebek hasta olursa, ya esim bi yerlerden bayir nöbet gecirirken duser ölurse cocuklarla ortada kalirsam..hala da böyle panik biridir...ya karakter yada annelik duygusu..bunu anne olunca anlarim heralde
insallah aklina gelenler olmaz
saolun kızlar diyeceğim o ki neden hamile kalamıyoruz die sitem etmeyin ne olur bunu yaşamak daha da zor hemen kaldım ama tutunmadı daha yaramı sarmadan bi yara daha açtı içimde yarın nasıl okula gideceğimi bile bilmiyorum öğrencilerim duayla yolladılar ama nasip değilmiş demekki kese görünmedi zaten usg bakan dr dış gebelik mi die baktı değilmiş ama düşmeye başlamış dedi kanamam yok nasıl olur dedim yoğun bi kanaman olacak vücut atacak ya da dr.una sen sonucu götür ilaçla düşürcez dedi ağladım beklesem hiç umut yok mu dedim sağlığın söz konusu dedi. dr.uma gösterdim o da düşük yapıyosun dedi beta değerine bakalım düşmüş olması lazım dedi saat 5'i geçiyordu tahlil çıktığında dr. gitmişti memuru dr.u aradı yarın sabah gelsin tahlilleri yapacaz düşük yapıyor demiş sabahtan yine hastane yolu düz gider keşke özel bir güne gelmeseydi unuturdum blki ama yarın çok kötü oldu........
uzun bir süre cesaret edemeyeceğim sanırım o gelmiyosa bende istemiyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?