- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #10.321
kızlar değerim düşüşe geçti düşük yapıyormuşum yarın testlerim yapılacak
canım benim ya ne yazsak boş biliyorum ama elim kolum kırıldı resmen okuyuncasaolun kızlar diyeceğim o ki neden hamile kalamıyoruz die sitem etmeyin ne olur bunu yaşamak daha da zor hemen kaldım ama tutunmadı daha yaramı sarmadan bi yara daha açtı içimde yarın nasıl okula gideceğimi bile bilmiyorum öğrencilerim duayla yolladılar ama nasip değilmiş demekki kese görünmedi zaten usg bakan dr dış gebelik mi die baktı değilmiş ama düşmeye başlamış dedi kanamam yok nasıl olur dedim yoğun bi kanaman olacak vücut atacak ya da dr.una sen sonucu götür ilaçla düşürcez dedi ağladım beklesem hiç umut yok mu dedim sağlığın söz konusu dedi. dr.uma gösterdim o da düşük yapıyosun dedi beta değerine bakalım düşmüş olması lazım dedi saat 5'i geçiyordu tahlil çıktığında dr. gitmişti memuru dr.u aradı yarın sabah gelsin tahlilleri yapacaz düşük yapıyor demiş sabahtan yine hastane yolu düz gider keşke özel bir güne gelmeseydi unuturdum blki ama yarın çok kötü oldu........
uzun bir süre cesaret edemeyeceğim sanırım o gelmiyosa bende istemiyorum.....
çok şanslısınız gerçekten.Allah anneliğide nasip edecek inş ama yüzlerce binlerce öğretmenin annesi olmakta bambaşka güzel.öğretmenler günün kutlu olsun canım.canim hayirlisi olsun..özel gun diye dusunme..insallah atlatirsin hep birlikte atlatiriz yalniz degilsin bunu unutma..ögretmenler gunumuz kutlu olsun her ne kadar huzunlude olsa , burda senin gibi arkadaslarin var cogumuz ögretmeniz..maalesef bizim meslekte böyle acilari yasayamiyorsun, okula gidip o cocuklara yansitamiyorsun acini, her zaman gulumsemeliyiz icimize atmaliyiz acilarimizi...olsun bebis saglikli degilmis, bir suru ögrencilerin var onlara saril unutursun acilarini, sana cicekler getirecekler, öpecekler, sarilacaklar , sansliyiz bir suru cocugumuz var aslinda! er yada gec bebisler gelecek moralini bozma canim..
canım, üzüldük işte miniklerlebu arada slmn alykm kızlar nasılsınız
oh be çok şükür :)canim daha sorunu sormadim esime... gelsin soracamama esimin dedigine göre cok ciddi bisey degilmis canim, o problem olsada bebegin babasi gibi olur saglikli olurmus, sadece ilerde evlenince bu sorunu bilip ona göre bebek yapmalari gerekir dedi.cok takmasin dedi.tup bebek yapsinlar hemen dedi
Şükür bir tanesi var canım. 3000 bebekten birinde olur demişti Edirnedeyken dr. Ben hep böyle yüzdelik dilimlerde şanssızımdır. Allah büyük dert vermesin. Sizlere de zaman zaman ısrar ediyorum ya test konusunda. Benim başıma geldi sizler de yaşamayın istiyorum... Bazen aklıma şu geliyor. Evlenmeden önce oğlum bu durumu söylemek zorunda kıza. Sevdiği biri olur da bu yüzden ayrılırlarsa oğlum üzülürse diye çok korkuyorum...
Doğru ama aklıma bazen geliyor işte... Normalde de biraz karamsarımdır. Uyuz oğlağım işte...
canım seninde 1 taneden fazla mıydı düşüğün ? okumuştumda hatırlayamadım yaminiklerim; okudum yazdıklarını, bekledim bekledim, ne yazsam diye düşündüm... ne desek boş gelecek şimdi sana, biliyorum. hepimiz ne yazık ki bir ya da birkaç kez yaşadık bu durumu, bu duyguları...
chnb'nin önerdiği testleri ben de not ettim. güveneceğin, psikolojinden anlayacak bir doktorla birlikte tahlilleri yaptırıp görülmesi gereken bir tedavi varsa onu görüp hayırlısını istemek gerek...
önce kendini toparla, sonrasında gelişecek herşey. iyi ol ve zamanın acılarını sarmasını bekle tatlım. herşey güzel olacak bir gün ve o gün geldiğinde biz sapasağlam olmalıyız... umudunu yitirme lütfen..
canım çok sağol.bende öpüyorum seni çok ... kötü bi haberle başladık güne ya yazacak bişey bulamadım şimdinazlicim ben seni kacirdim ama yaaa. tamda misafirim gelecegi gun buda yapilmaz ki bana(((
renkliatlascim borwnini ikram ettim misafirlere. cok begendiler sagolasin. bende senin gibi kisir yaptim. ve arkadasin pogacalari super oluyor. cagirdim onu erkenden. dedim gel bana pogaca yap kafayi yemeden.sagolsun oda geldi yapti. ama cok sevindimki sorun bende degilmis. Mayamdan ve unumdan kaynaklaniyomus. Arkadasta kabartamadi. onun evinde yaptigi gibi olmadi. yani sorun bende dgilmis cok sukur. Bunu ogrenmis oldum. artik bolbol pogaca yapicam insallah. yeni maya ve un aldiktan sonra.
candascim cizmelerin hayirli olsun canim gule gule kullan. optum
Topiğimizde ki bütün öğretmen arkadaşların Öğretmenler gününü kutluyorum.
kuzum haklısın herşeyde bende üzülmedim yemin ederim hiç üzülmedim sadece hayırlısını diledim rabbim senden böylesi hayırlıymış dedim akşam markete gidleimde ped alalım bari tedavi adetin 3 yada 4.günü başlanıo kuzumNazlım günaydın canım, bende test yaptım sabah.ve negatif .... üzülmek değilde ne zaman olacak dedim. umutsuzluk çöktü .tedavi bebeği olsunda istemiyorum galiba. ilki korunurken oldu bu tedavili olacak şansa bak dedim.ama sonra çelişkilerimi bi kenara itip önce anne olabilmen önemli ,hayrlı sağlıklı olabilmesi önemli dedim.sonra ben geldim aklıma.bende tedavi bebeğiyim mesela.sanırım klomenle annem hamile kalmıl 15. ayında.ve sonra dedim ki ya yeniden kayıp olursa ? eşimi mi beklemeliyim filan ? sabah sabah neler düşünmedim ki .. ve buraya geldim miniklerin durumunu öğrendim.ne düşüneceğimi bile bilemedim( Allahım ona sabırların en büyüğünü versin .... göndereceklerinide inş önce miniklerden sonra bizlerden geri almasın.dayanılması güç gerçekten.ama gelen allahtan. o yüzden kabul etmekten başka çare yok.iallah isyandan esirgesin hepimzi....
Chnb, bende tedaviye başlayalım diyodum ya.onun için ne zman gitmek gerek ? adetliyken mi ilk kontrol gitmeliyim.ve benim hiç tanıdğım bi dr yok.sadece kürtaj dr umu biliyorum...
canım benim ya ne yazsak boş biliyorum ama elim kolum kırıldı resmen okuyunca( Yemin ederim gece sana, cezaya lonelinese nasıl dua ettim.senin içinde kızı boşuna üzdüler diye içimden geçirip dr a kızdım dediğin şeyi düşündüm sabah, ya hamile kalsamda yeniden yaşasam napardım diye ? başa gelen elbet çekilirde gerçekten çok zor.Allahım sana güç kuvvet versin.Hayırlı sağlıklı yavrunu göndersin.bende seni yürekten hissettim kızlar gibi.Dualarımız senle.ve inş bi mucize olsun Allahım yardımcın olsun.Keşke bu güne denk gelmeseydi bende katılıyorum ama yaşanacakmış demekki.ve sadece bize göre güzel bi şansın var.bissürü .ocukların var senin.diğer öğretmen arkadaşların.düşündümde hayatta çocuk sahibi olmak nasip olmazsa candan sevecek, beni örnek alacak kimsem yok etrafımda.kardeşlerimin çocukları bile olsa ne kadar canımdan olabilirler ki ? senin ömrün boyunca çocukların olacak hep haberlerini alacaksın.ve inanıyorum ki annede olacaksın.burda çok umutsuz zamanlarımız olsada inanıyorum bigün anne olacağız hepimiz.er yada geç.allah herşeyi güzel gönlüne, güzel yüzüne göre versin canım benim ((
çok şanslısınız gerçekten.Allah anneliğide nasip edecek inş ama yüzlerce binlerce öğretmenin annesi olmakta bambaşka güzel.öğretmenler günün kutlu olsun canım.
canım, üzüldük işte miniklerlesen nasılsın ?
oh be çok şükür :)
ablam ya sen nelerle baş etmişsin, sen mi karamsarsın.sen bizim idolümüzsün melek ablam.Oğlun için yazdığın şeyde aynısı aklıma geldi, ya bi sıkıntı olursa kız arkadaşına mutlaka söylemek zorunda diye.Ama allahım korktuğundan esirgesin inş öyle bişey olmayacak olsa bile ne vakalar teknolojiyle çözülmüş, o da çözülür tabi allahın izniyle.allah hepimzii korktuklarından esirgesin.Öğretmenler gününde kutlu olsun. öğrencilerin çok şanslı .. senin gibi duyarlı bi ablaları öğretmen olmuş.tüm kızlar öyle gerçektende bizim topikteki.ama sen büyümüğümüzsün ektra tecrübelisin :) o yüzden sana özel yazdım kızlarda kızmaz bence :)
canım seninde 1 taneden fazla mıydı düşüğün ? okumuştumda hatırlayamadım ya
canım çok sağol.bende öpüyorum seni çok ... kötü bi haberle başladık güne ya yazacak bişey bulamadım şimdi
canım sende öğretmendin sanırım.öğretmenler günün kutlu olsun ....
Cezam, Senem, Renkliatlas, Minikler, Chnb, Lonelines kızlar öğretmenler gününüz kutlu olsun.İyi ki sizler gibi öğretmenlrimiz var ve inş günün birinde evlatlarımız olursa inş öğretmenleri ya siz olursunuz yada sizler gibi duyarlı insanların öğrencileri olur.İyi ki varsınız.Yeni nesil sizlerin eser i
vay bebeişim onur akın hee süpersin gaybana geceleride dinle bayılırım bu adama açayımda bende dinliyeyim şiiri bende özel seçtim örtmen arkadaşlarım içinne kadar güzel bir şiirdi nazlım.ellerine sağlık, yazarında yüreğine sağlık.son 3 kıtayı çok beğendim
ruhum daraldı resmen oofff( benimde dilime bi türkü dolandı gitmiyor ( asi ve mavi ....
bugün kederliyim, beterim bugün
sesime ses değse çığlık oluyor
üşüyor toprak, taşlar üşüyor
vuslatı yakın eden yollar üşüyor
yumma gözlerini uyuma bugün
bütün gölgeler akşam oluyor
üşüyor yaprak dallar üşüyor
savrulup yırtılan rüzgar üşüyor
(içimde kış gibi bir mevsim üşüyor)
oysa ben senden neler neler isterdim
senli sevdalarda doğmak isterdim
sabahlar isterdim asi ve mavi
büyüsün isterdim ışığın rengi
bende haftasonu almıştım, eşimde niye aldın ki ihtiyacın olmayacak filan demişti.yanılabilirsin dedim ... hayırlısı olsun bee ... bi ara detayları yazsana. tedavide napcam yani ben ? smear testi yaptırcam galiab.eşiminde spermiogram testi yaptırması gerek.acaba orda yaptırıp getirse olur mu ki ? ve eşim izne ayrılacaktı.benim yanımda ne zamandan beri olması gerek.şöyle ayarlayabilriz ya 7 ile 15. günler arası. yada 14-22 arası.kuzum haklısın herşeyde bende üzülmedim yemin ederim hiç üzülmedim sadece hayırlısını diledim rabbim senden böylesi hayırlıymış dedim akşam markete gidleimde ped alalım bari tedavi adetin 3 yada 4.günü başlanıo kuzum
yok ablam ya biz sana kızmayız, tecrübelerinden faydalanıyoruz.her zman yaz.annelik tabi düşünürsün.inş herşeyinizde kolaylıklar versin allah.Çok sağ olasın canım benim. Ben de sizleri kardeşlerim belledim. Bazen bazı şeyler yazıyorum kızarlar mı diyorum ama sonra ben büyüğüm alınmasınlar diyorum. Canım dr, Allah bazı organları çift yaratmış diğerinin görevini de görsün diye açıklama yapmıştı o zaman. Çocuğu olur demişti. Ama bu eşimin genetik işi çıkınca biraz daha düşündüm. Azosperm diye bir şey de olabiliyormuş bu cinsiyet kromozomlarıyla sıkıntısı olanlarda. Eşimde de bir y fazladan var. O zamandan testislerden operasyonla sperm alıp tüp bebek yapılıyormuç. İleri için Allah kerim. Ama annelik işte yine bazen takıyorum. Bir evladım var şükür Allah hepinize sağlıklı evlatlar versin...
ellerine sağlık :) inş öğrencilerin yüksek puanlar alırlar...Bu arada yazılı sorusu hazırladım. Bugünün hatırına kolay oldu bu sefer...
vay bebeişim onur akın hee süpersin gaybana geceleride dinle bayılırım bu adama açayımda bende dinliyeyim şiiri bende özel seçtim örtmen arkadaşlarım için
umutsuzluk zmanında tutunma şarkısı gibi gelir bana, tarz farklıda olsa gücü var şarkının.Aklıma diğer topiğimden Bursalı Edamecrin adlı arkadaş geldi biri ikiz, bir tek ileri hafta bebeklerini kaybetmişti. Sonra kızı oldu. Sil Baştan şarkısını onun sayesinde dinledim. Çok güzeldi:
Gücün var mı sevgilim
Derin sularda inci tanesi aramaya
Cesaretin kaldıysa
Hala benle aşktan konuşmaya
Söyle canım sevgilim
Hayat bize oyun oynuyor olabilir mi
Yorgun gibi bir halin var
Duyguların karışık olabilir mi
Sil baştan başlamak gerek bazen
Hayatı sıfırlamak
[ kaynak: http://sarki.alternatifim.com/goster.asp?ac=6906 ]
Sil baştan sevmek gerek bazen
Her şeyi unutmak
Sanki bugün son günmüş gibi
Dolu dolu yaşamak istiyorum ben
Her ne çıkarsa yoluma
Selam verip yürümek istiyorum ben
Sil baştan başlamak gerek bazen
Hayatı sıfırlamak
Sil baştan sevmek gerek bazen
Her şeyi unutmak
evet biliyorum.bayağı hayranı sanırım nazım hikmetin.ama olunmayacak gibide değil ki ... onur akın baba gibi ya.abi gibi.bence can gibi. düşüncelerimin özeti gbii. ben çok fena duygusala bağladım sanırım.yemin ediyroum dokunslar ağlayacamcandaş nazım hikmete ithafen sölüyo bu şarkıyı
klibin başında mavi gözlü asi şaire sevgiler yazıyo
Elbette Sözleri
Güneş her akşam batıp her gün doğuyorsa
Çiçekler solup solup tekrar açıyorsa
En derin yaralar kapanıyorsa
En büyük acılar unutuluyorsa
Neden aynı kalayım söyleyin bana
En derin yaralar kapanıyorsa
En büyük acılar unutuluyorsa
Ben neden aynı kalayım söyleyin bana
Elbette bazen çiçek açıp bazen solacağım
Elbette daladan dala konup sonra uçacağım
Elbette bugün ağlıyorsam yarın güleceğim
Elbette önce çekip gidip sonra dönrceğim
İnanmadım asla inanamam
Her şeyin bir sonu olduğuna
Elbette bugün ağlıyorsam yarın güleceğim
Elbette önce çekip gidip sonra dönrceğim
Ben de Candan Erçetine bayılırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?