Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hayırlısı canım benim. Adetin 2 ya da 3. günü diyorlar genelde. Git be kuzum ne olacak... Ankarada yaşıyorsun galiba. İstanbulda olsa dr önerebilirim ama Anarayı bilemiyorum canım...

Sağol canım. Duygulandım yine...

Paylaştığınız şarkılardan Onur Akın Asi ve Maviyi dinledim.Şimdi Gaybana gecelere geçtim.Sonra Sil Baştana geçeceğim..Ve Candan ERÇETİN her şarkısını sıkılmadan dinleyebileceğim kadın..Hepsi çok severek dinlediğim sanatcılar,şarkılarMüzik ruhun gıdası hanımlar.Hayatımda ki herşeye şükür ediyorum hep.En azından umudumuz var yaşama dair..

Son düzenleme:

kuzum ayrıntı kısmını inan hiç bilmiom muhtemelen doktorun sana söler hangi testleri yaptırmanı bende 6 ay çocuk olmayınca gittim doktora kadoın bana liste verdi adet olunca 3.gün yaptır bunları eşimdende sperm testi istedi ama gerek kalmadı o ay hamile kaldım ağlama kuzum benim hemşommm artvinliler dayanıkı güçlü olur da

Canım eşin orada yaptırsa olur. Dr ye gidince neler yapılması gerektiği konusunda yönlendirilir. Sen hiç rahim filmi çektirdin mi? Allah korusun bazen çok az da olsa kürtaj sonrası tüplerde yapışıklık filan olabiliyor. Rahim filminde değil de sanırım histeroskopide anlaşılır yapışıklık olup olmadığı...

merhaba,
umarım herkes iyidir bugün..
öğretmen arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsun...

Candaşcığım, ne yazık ki iki kaybım var benim. 9. Haftadan sonrasını göremedik...

daha önceden 2 kere gittim 3. gününmde , kandan bakıyolar sanırım o zman.ama yine gideyim.gideceğim artık.aslında tedavi bebeği olmasın filan diye değilde, bazıları lüzumsuz ya.eşin yok napcaksın diyenler bi yanda var ya, onlar canımı sıkar diye belki, belki eşimden uzakta bu dönemi geçirmek istemediğinden.ama sonuçta uzun yıllar uğraşacağıma eşimin yokluğunda gerçirmeyi yeğlerim.bulcam artık bi dr.kimside para ttuzağı ya.tafa sorabilrim.
kesinlikle.beni sakinleştiren 2 şey.eşim tarafından bile tescillendi, biri müzik (özellikle türküler) ikincide kk :) şükür yinede .allah beterindne esirgesin inş.
bakcaz artık.güçlü olurda bugğn bi tuhafım yani.zaten ben az bi türkü dinlesem kopartırım bağımı dünyayla.havada karanlık ki sorma.aa bu arada benim hayatımın şarkısı.onur akından inadına..tanıyan herkete evet senin şarkın der :) şimdi bebekte inat oldu resmen :)

eşim o zman orda yaptırsın madem.rahim filmi çekinmedim o hep aklımda 12. ayı bekliyodum çekinmek için.artık kaçış yok yapılacak.dr kürtaj sonrasında bahstmişti, yapışıkık olabilir diye.baktığında sıkıntı yok dedi ama detaylı değildir .. peki eşim izin alcak dmeiştim ya, adetten sonra 14-22. gün arasımı izin almalı, yada 7-14 arasımı

merhaba,

Candaşcığım, ne yazık ki iki kaybım var benim. 9. Haftadan sonrasını göremedik...

Sağ olasın canım. Allah en tez zamanda sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin... Geliişmeleri paylaş bizimle canım...

İzini malum çalışmalar için mi dr ye gitmek için mi alacak. İzin alıp Ankaraya mı gelecek. Sen bir dr ye git canım. Durumunu anlat. Haatta perinatolog olsun. Riskli gebeliklerle ilgilenen. O seni yönlendirir. Sonra eşinle ekstra yaptırmanız gerekenleri yaptırırsınız... Testlerin bir kısmı için özel gün yok. Ama sen önce adetin 2 ya da 3. günü için iyi bir dr ye randevu al.Ama bu dr herkesin gittiği sıradan bir dr olmasın...

candaşım benimde işten kaçıp kendimi dağlara filan vurasım var bugün negatif enerji üstümde bi roman havası açayım bari çiçekçi kız falan az kendime geleyim dağıldım koptum

Kızlar ben okula gidiyorum.. Allaha emanet olun...

Açıkca söylemek gerekirse ben hemşireyim ama sizler Kadın-Doğum üzerine uzmanlık yapmış gibisiniz

çalışmalar için ablacım, dr için eşimin gelmesi şart değil sanırım değil mi ? perinatolog bulabilrim inş.iyi bi dr a gitcem.aa bizim burda çok ii bi hastane var, vekillerin filan gittiği.hatta başbakanı yatırmışlardı bi kere, orda %50 özel bi indirimimiz vardı oraya bakayım ama kadın doğumcusuda iyiyse .. saol ablacım yardımların için
candaşım benimde işten kaçıp kendimi dağlara filan vurasım var bugün negatif enerji üstümde bi roman havası açayım bari çiçekçi kız falan az kendime geleyim dağıldım koptum
valla bende de vard az azaldı.2 arkadaşın yanına uğradım, anlattım , miniklerden bahsettim ... dr a gitcem dedim. ama bunu bi siz, bi o kızlar bide annem bilecek.başkasına asa söylemicem.bi de o durumun baskısına maruz kalmayayım.dinledim romanları :) geldi mi keyfin yerein :)
Kızlar ben okula gidiyorum.. Allaha emanet olun...
canım görüşürüz.öpüyroum ...
Açıkca söylemek gerekirse ben hemşireyim ama sizler Kadın-Doğum üzerine uzmanlık yapmış gibisiniz

bizim kızlar çok geliştirmişler kendilerini ya sorma maşallahları var yani :)) sende bize yardımcı olursun ama değil mi ?

gunaydin kizlar ...gecmisi okumadim suan cekyatta uzanarak yazmaya calisiyorum..yeni uyandim..sahura kalktim bu gece uyuz kocam yuzunden..ben sahura kalkmadan tutacam artik, o persembe leri bende tutacam dedi, onun yuzunden kalktim biseyler hazirlamak icin..ayy uff yaa tutmasin o benide kaldirmasin gece gece sinirlendim payladim..benim bi ton borcum var senin neyin var dedim...sahura kalkiyom uyuyamiyom sonra uykuya daliyorum sersem oluyorum yeni kalktim ama sersemim hic enerjim yok..

merhaba,

merhaba canım, öğretmenler günün kutlu olsun ....

inş 3. de herşey çok güzel olur, şimdi sen korunuyo muydun ? deniyo muydun ?

günaydınn,,,

buruk bir gün topik için.

öğretmenler gününüzü kutluyorum öğretmenlerim.

candaş nazlım siin 15. gün oldu mu ki bu kadar eminsiniz.

chnb oğluşun evleneceği zaman hemen çocuk yapmaya başlar eşimin kardeşinde de aynı durum var. Çocuklar inan bu kadar takmıyorlar bizler üzerine gittikçe sorun sahibi oluyorlar.(galiba )
Hayatı bu kadar ince düşünüyorsun ve yaşıyorsun ki bu ne kadar büyük naiflik. Kötü düşünmeyelim. Analdığım kadarıyla renkliatlasın eşide çok büyük aman aman bir sorun yokmuş.

geçen gün düşündüm şu Tüp bebek tedavisini bulan adam kesin cennetlik ya tedavi olsun vss. Çocuklarımıza bebeklerimie kavuşalım. Sağlıklı uzun ömürle inşallah.

bugün teyzeme gidiyorum. Tüm gün yokum. Tizim üniversitede öretmen ona çiçek alan olmamıştır ben gidimde alim bari.

kıtty, canım günaydın.düşünceli yeğen ya :) teyzeninde öğretmenler günü kutlu olsn, slmlar bizdende.bizim ilişkinin birinin üzerinden 13. gün, diğerinin üzerinde 11. geçti.olsaydı çıkardı ya.adet olcam kesin, ağrısıda geldi.

atlas, canım günaydın.bari azcık uyuda kendine gel.maşallah ya epey tuttun, darısı bana ..

Yoook ben Karabük-Safranbolu'da yaşıyorum.İşyeri hemşireliği yapıyorum

ben oralara cok geldim... 1,5 sene önceye kadar zonguldak da calisiyordum ,gezmeye cok geliyordum..evimin önunden tren vardi direk karabuke ...

hepimizin ögretmenler gunu kutlu olsun arkadaslar...kutlayanlarada tesekkur ederim öpuyorum yanaklarinizdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…