Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Elimden gelen birşeyler olura tabi ki seve seve yardımcı olurum.
peki hocam :) ımarım pişman olmazsın :) şimdi biz eşimle tayinciyiz ve 1 yıldır deniyrouz.ilk gebeliğim korunurken oldu.şimdi muayene olup bi sorun yoksa tedavi denicez.eşimde izne ayrılcak.ben bu ara 30-31 günde adet oluyorum. şimdi eşim adetim kaçıncı gününden itibaren yanımda olsun diyorum bilemedim de .... ya 7.-15. gün arası yada 14.-22. gün arası ...

geçti mi sinirin azcık ?

kuzu senindemi keyfin yok beee bugün sıkıntıklı bi gündüyiz sanki ateş ne durumda benimki yükseldi yine:)ama bi halta yaramıo tabi kocamda dalga geçti sabah benle kikirdedi dana ateşimi ölçerken bide ben gece uykudan uyandım saate baktım 4 sonra yeniden uyudum 7 de kalktım ölçtüm

candaşım dinledim valla çiçekçi kız kendime geldim biraz

gecti canim yaa..valla öyle kötuyum ki suan , agzimda garip bi tat..sersem bi kafa..is yapmam lazim evde enerjim hic yok.. saclarim kabarmis dama duman gözler kaymis beterim yanigece boyunca karnim agridi bide acaip gazim var cok afedersiniz resmen bomba gibiyim...

Bende Zonguldak'a çok gelmişimdir.Malum yakın olunca.Karabük'te çalışıyorum ama evim Safranbolu'da..Balkona çıkınca tarihi Safranbolu'yu görüyorum.Ve o manzarayı çok seviyorum

onlar geçsinler dalgasını, biz atalım taklaları.oh valla ya ..iyi bari kendine gelmişsin ...

canım ya kötü bigün seni bekliyo ozman desene allah kolaylık versin.gazda kötü oluyo hakikaten. canım diyorum ki acaba bebek gelio olabilir mi ? elimizde sen ceza ve peppe var.umudumuz sizlerde inş güzel haberler verirsiniz ya.

Sevgili Candaş;

Eşin izin durumunu ayarlayabilirse 12-18 gün arası en uygun zaman bence.Keşke zaman aralığınız dar olmasada 11-20 gün arası en güzeli olur.Topiğe çok yazmasamda hepinizin hikayesini az-çok biliyorum,çünkü sıkı takipcisiyim bu topiğin.Eğer ki tedavi olman gerekiyorsada bundan hiç çekinme candaş.Bunu şöyle düşün,dişin ağrısa doktora gidersin çözümüne bakarsın.İlaç kullanman gerekiyorsa ilaç kullanırsın,çektirmen gerekiyorsa çektirirsin dişini.İşte buda böyle birşey bizlerin çocuk sahibi olmak için belli yollardan geçmesi gerekiyorsa geçicez.Aşılama,tüp bebek adı her neyse.

Kadın olmak ne zor değil mi?Ama mükafatıda öyle güzel alacağız ki hepimiz,değecek biliyorum.Tedavi sürecinde umudun dahada yeşerecektir.İnancın artacaktır.

evet canim ya resmen tersimden kalktim ...My Ovulation Chart sende yollasana ates tablonu bi bakiyim

Bende Zonguldak'a çok gelmişimdir.Malum yakın olunca.Karabük'te çalışıyorum ama evim Safranbolu'da..Balkona çıkınca tarihi Safranbolu'yu görüyorum.Ve o manzarayı çok seviyorum
harika manzaraymis..bayiliyorum safranboluya masal sehri gibi tabi eski safranboludan bahsediyorum..yeniside guzel temiz ve duzenli ama karabuk u hic begenmedim cok karanlik ve pis geldi bana..safranbolu öyle degil..ben zonguldak filyos taydim..bartina yakindim,deniz kiyisi bi yer..benimde 4.5 sene evim full karadeniz manzaraliydi, ama surekli kabuslarimda deniz kabarir benim evimi basardi, ordan taynim cikti bi sure hala karadenizin kabarip dalgalarin evimi göturdugunu görup durdum manzaranin zararlari

elinizdekilerden birini cikar canim benim adet belirtileri basladi göguslerim cok beter agriyor..gaz sorunum her zaman var ama dun daha beterdi neden bilmiyorum..kisir yedim dun o yapti diye dusunuyorum
sen nasilsin canim?

353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com bak bakalım kuzucumm sana niye içi boş yapmış öyle

canım çok sağol.ne güzel yazmışsın.öyle tabi ya.kim ne der düşüncem yok aslında.kendi içimde yaşadığım bi durum, ilkiyle çelişki belkide.yada ben ne zaman bişeye güvenmeye başlasam o asla olmaz.bebek konusunda da hamile kalmadan evvel, ben tedaviyle anne olurum diyodum.hamile kaldım şaşırttı beni dedim, kürtaj oldum hemen hamile klcam o korku bitti dedim 12 ay oldu durum böyle.ilk düşünceme dönüşteyim yani.maalesef ülkemiz insanın bakış açısıda belkide ürkütüyodur, onlara söylemeyecek olsamda etkiliyo olabilir.hep duyarız marifetmiş gibi derler ya.aaa çok ağladım ben ilk ay olmadı 2. ay da 3. ayda hamile kaldım diye.ama senin durumunu hafife alırlar yada acırlar filan.bunlarda etkili galiba.gideceğim ama dönüş yok.dediğinde çok mantıklı.inş mükafatlarımızıda alacağız hayırlısıyla.izin günlerinide ayarlamaya çalışalım belki denk getirilebiliriz.sen kaç yaşındasın canım ? denemelere ne zman başlıcan ?

anladım canım inş süpriz olsun diye demeden geçemicem.bende karışığım ya.çok ağlayasım var bugün.beş karış değil suratım ama dokunmasınlar yani...

ve 70 kere yazdım ya bugün :) sıkıntılı zmanlarımda hep paylaştığımı fark ettim.şimdi bi kere daha :)) öptüm şekerler.

Bir umuttur yasamak bil
Seveceksin inadina
Yüregin kan aglasa da
Güleceksin inadina

Zindanlara düssen bile
Ateslerde sönsen bile
Binlerce kez ölsen bile
Dogacaksin inadina

Hayat budur umutlar çok
Ne süphe duy ne de kork
Öyle teslim olmakta yok
Yeneceksin inadina

tatlim baya yukselmis..neden ici bos yapiyo biliyon mu? uykusuzluk sleep deprived i isaretleyince icini bos yapiyo sanrim atesi uykusuzluk etkiliyor

bende gece uyandım ya ondan böle yüksekçıkmıştır olsa çıkardı testte zaten erken gebelik testi elimdekiler 10 uml diyo adete kalmış 2-3 gün amannn önümüzdeki aya inşallah kuzular vakit hemencik geçio

benim elimde dandik gebelik testi var adetime 6 gun var, testi yapsam cikmaz demi

kızlar merhaba...

öğretmenlerimizin bu özel gününü kutluyorum...hepinizi çok seviyorum...

minikler canım allah yardımcın olsun bugün moralim çok bozuk akşamdan beri seni düşünüyorum...gözünü kapat aç bütün acıların son bulsun canım...allahım bir daha yaşatmasın...keşke bir mucizeyle gelsen bize ne güzel olurdu...

yaa varya yazdığınız sözler şarkılar beni benden aldı ağladım...çok hüzünlendim zaten buruk bir gün...onur akın favorilerimden, candan erçetin bayılırım, şebnem ferah süper, nazım hikmet bir başka....

candaşım, dün sen yazmıştın dimi kuzey güneyde kuzeyin bağlama çaldığını diziyi baştan beri izliyorum ve beğeniyorum oyunculuklar süper akşamki bölüm çok güzeldi...ve sonunda kuzeyin bağlama çalması beni bitirdi sesi tam oturmamıştı ama çok etkileyiciydi yaa mest oldum resmen...

off iyice duygusala bağlandım zaten yapımda var...

'
bende cok etkilendim kuzeyden, cok guzeldi yaaa..

guzel siir ....bizim topigin siiri olsun bu...yenecez insallah canim ya kör talihimizi...benimde umudum yok bu ay..insallah bi dahaki ay cabuk gelsin hemen gelsin yumurtlama gunleri beklemek bile istemiyorum

benim elimde dandik gebelik testi var adetime 6 gun var, testi yapsam cikmaz demi

çıkmaz bebeğim yaa sabır zaten belli edio kendini gelcekmi gelmicekmi hayırlısı ben hiç üzülmüorum inan sağlıklı olsun kucaama alcaam evladım olsun rabbim en iyisini bilir hep hayırlısı diye dua edelim

bende bu ay cok istekli degildim..ucak meselesi yuzunden, eger hamile kalirsam esim 1 hafta sonra felan turkiyeye gidecek isinden dolayi..beni burda birakicakmis öyle dedi..hamileysen bindirmem dedi.30 aralikta zaten yine gidecez son kez...o yuzden hevesim kacti bebek icin, hamile kalsam bi dert kalmasam ayri dert :44::44: zaten belirtilerde basladi herzamanki gibi,,ne oluyorda olmuyor anlamis degilim yaa:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…