evet canım ben yazmıştım, seisde fena değil gibiydi galiba.dinlemedim de saz çok havada kalmaış mı ? bana öyle geldi.evet kahretsin ki duygusallık yapımızda yoksa oldu artık.mesela ben çok kazmaydım şimdi sulugöz olmaya adayım :))kızlar merhaba...
öğretmenlerimizin bu özel gününü kutluyorum...hepinizi çok seviyorum...
minikler canım allah yardımcın olsun bugün moralim çok bozuk akşamdan beri seni düşünüyorum...gözünü kapat aç bütün acıların son bulsun canım...allahım bir daha yaşatmasın...keşke bir mucizeyle gelsen bize ne güzel olurdu...
yaa varya yazdığınız sözler şarkılar beni benden aldı ağladım...çok hüzünlendim zaten buruk bir gün...onur akın favorilerimden, candan erçetin bayılırım, şebnem ferah süper, nazım hikmet bir başka....
candaşım, dün sen yazmıştın dimi kuzey güneyde kuzeyin bağlama çaldığını diziyi baştan beri izliyorum ve beğeniyorum oyunculuklar süper akşamki bölüm çok güzeldi...ve sonunda kuzeyin bağlama çalması beni bitirdi sesi tam oturmamıştı ama çok etkileyiciydi yaa mest oldum resmen...
off iyice duygusala bağlandım zaten yapımda var...
inş 14 şubatta en güzel hediyeyi veririsin eşine.allah güzel gönlüne göre versin.yazılacak herşeyi çok iyi özetlemişsin.ötesini dmeye gerek yok.inş mutluluğumuza mutluluk katacağımız günlerde yakın.sonuç itibariyle aile olmak önemli.?
Ben Şubatta 24 oluyorum nasipse.Ocak ayının başında adet olacağım muhtemelen ondan sonra denemelere başlayacağız İnşallah.14 Şubat benim doğumgünüm eşime en güzel sevgililer günü hediyesini vermek ve en güzel doğumgünümü yaşamak istiyorum
Kimsenin bize acımasına lüzum yok Allah acısın yeter Candaşcığım.İnsanlar başkalarının derdini paylaştığında insan oluyor bence.Onun derdini küçümsediğindeyse insanlıktan çıkıyor.Her dert sahibine büyük.Kimse kimsenin canının acısını bilemez ki.Tedaviye gitmeye karar verdiğindede,gittiğindede yine burada paylaşacaksın ve herkes destek olacak sana.En sonunda sende güzel haberi paylaşacaksın bizimle inan buna.
Bizim sınavımızda bu belki.Evlatlarımızın yüzünü görmeden sevebilecek kadar sevgi doluyuz hepimiz.Kimin ne dediğinin hiçbir önemi yok.Önemli olan senin mutlu olman güzelim.
bende bu ay cok istekli degildim..ucak meselesi yuzunden, eger hamile kalirsam esim 1 hafta sonra felan turkiyeye gidecek isinden dolayi..beni burda birakicakmis öyle dedi..hamileysen bindirmem dedi.30 aralikta zaten yine gidecez son kez...o yuzden hevesim kacti bebek icin, hamile kalsam bi dert kalmasam ayri dert :44::44: zaten belirtilerde basladi herzamanki gibi,,ne oluyorda olmuyor anlamis degilim yaa:44:
canım ne dicemi beilemiorum söylenecek söz yok renkliatlas çok haklı bugün senin günün öğrencilerin sana iyi gelecek ben üniversite sınavını kazandım puanım yüksekti ya avukat ya öğretmenlik seçecektim formumu doldurdum herşey hazırdı bi sürü hayallerim vardı ama babam göndermediği için gidemedim üniversiteye çalışmak zorunda kaldım sonra sizin yerinizde olmak için neler vermezdim canım yardımımın dokunacağı bişey olursa söyle nolur herşeyi yapmaya hazırım senin için allahım yardımcın olsun inşallah biz yanındayız duacınız
günaydın herkesee
canım arkadaşlarım öğretmenler gününüz kutlu olsun
herkese kendi adıma teşekkür ederim...çok güzel ve duygulu bir gündü...bende öğretmen arkadaşlarımın bu güzel gününü kutluyorum...Topiğimizde ki bütün öğretmen arkadaşların Öğretmenler gününü kutluyorum.
iyi yolculuklar canım...kizlarr pazar gunu turkiyede olacaaaz...6 gun kalacaz 3 aralikta dönecez..1 yada 2 aralik adet tarihim görunuyor..esim beni göturmk istemedi hamileysem felan diye..dedim belli bile degil daha,,hemn belirtilerim basladi adet olacam dedim banada bilet aldii
kizlarr pazar gunu turkiyede olacaaaz...6 gun kalacaz 3 aralikta dönecez..1 yada 2 aralik adet tarihim görunuyor..esim beni göturmk istemedi hamileysem felan diye..dedim belli bile degil daha,,hemn belirtilerim basladi adet olacam dedim banada bilet aldii
Açıkca söylemek gerekirse ben hemşireyim ama sizler Kadın-Doğum üzerine uzmanlık yapmış gibisiniz
çalışmalar için ablacım, dr için eşimin gelmesi şart değil sanırım değil mi ? perinatolog bulabilrim inş.iyi bi dr a gitcem.aa bizim burda çok ii bi hastane var, vekillerin filan gittiği.hatta başbakanı yatırmışlardı bi kere, orda %50 özel bi indirimimiz vardı oraya bakayım ama kadın doğumcusuda iyiyse .. saol ablacım yardımların için
valla bende de vard az azaldı.2 arkadaşın yanına uğradım, anlattım , miniklerden bahsettim ... dr a gitcem dedim. ama bunu bi siz, bi o kızlar bide annem bilecek.başkasına asa söylemicem.bi de o durumun baskısına maruz kalmayayım.dinledim romanları :) geldi mi keyfin yerein :)
canım görüşürüz.öpüyroum ...
bizim kızlar çok geliştirmişler kendilerini ya sormamaşallahları var yani :)) sende bize yardımcı olursun ama değil mi ?
gunaydin kizlar ...gecmisi okumadim suan cekyatta uzanarak yazmaya calisiyorum..yeni uyandim..sahura kalktim bu gece uyuz kocam yuzunden..ben sahura kalkmadan tutacam artik, o persembe leri bende tutacam dedi, onun yuzunden kalktim biseyler hazirlamak icin..ayy uff yaa tutmasin o benide kaldirmasin gece gece sinirlendim payladim..benim bi ton borcum var senin neyin var dedim...sahura kalkiyom uyuyamiyom sonra uykuya daliyorum sersem oluyorum yeni kalktim ama sersemim hic enerjim yok..
günaydınn,,,
buruk bir gün topik için.
öğretmenler gününüzü kutluyorum öğretmenlerim.
candaş nazlım siin 15. gün oldu mu ki bu kadar eminsiniz.
chnb oğluşun evleneceği zaman hemen çocuk yapmaya başlar eşimin kardeşinde de aynı durum var. Çocuklar inan bu kadar takmıyorlar bizler üzerine gittikçe sorun sahibi oluyorlar.(galiba )
Hayatı bu kadar ince düşünüyorsun ve yaşıyorsun ki bu ne kadar büyük naiflik. Kötü düşünmeyelim. Analdığım kadarıyla renkliatlasın eşide çok büyük aman aman bir sorun yokmuş.
geçen gün düşündüm şu Tüp bebek tedavisini bulan adam kesin cennetlik ya tedavi olsun vss. Çocuklarımıza bebeklerimie kavuşalım. Sağlıklı uzun ömürle inşallah.
bugün teyzeme gidiyorum. Tüm gün yokum. Tizim üniversitede öretmen ona çiçek alan olmamıştır ben gidimde alim bari.
Yoook ben Karabük-Safranbolu'da yaşıyorum.İşyeri hemşireliği yapıyorum
ben oralara cok geldim...1,5 sene önceye kadar zonguldak da calisiyordum ,gezmeye cok geliyordum..evimin önunden tren vardi direk karabuke ...
hepimizin ögretmenler gunu kutlu olsun arkadaslar...kutlayanlarada tesekkur ederim öpuyorum yanaklarinizdan
kızlar merhaba...
öğretmenlerimizin bu özel gününü kutluyorum...hepinizi çok seviyorum...
minikler canım allah yardımcın olsun bugün moralim çok bozuk akşamdan beri seni düşünüyorum...gözünü kapat aç bütün acıların son bulsun canım...allahım bir daha yaşatmasın...keşke bir mucizeyle gelsen bize ne güzel olurdu...
yaa varya yazdığınız sözler şarkılar beni benden aldı ağladım...çok hüzünlendim zaten buruk bir gün...onur akın favorilerimden, candan erçetin bayılırım, şebnem ferah süper, nazım hikmet bir başka....
candaşım, dün sen yazmıştın dimi kuzey güneyde kuzeyin bağlama çaldığını diziyi baştan beri izliyorum ve beğeniyorum oyunculuklar süper akşamki bölüm çok güzeldi...ve sonunda kuzeyin bağlama çalması beni bitirdi sesi tam oturmamıştı ama çok etkileyiciydi yaa mest oldum resmen...
off iyice duygusala bağlandım zaten yapımda var...
Ben de senin bu gününü kutluyorum...herkese kendi adıma teşekkür ederim...çok güzel ve duygulu bir gündü...bende öğretmen arkadaşlarımın bu güzel gününü kutluyorum...
iyi yolculuklar canım...
loneliness nerdesin...
kızlar ben çıkıyorum ütü yapacağım akşam yemeğe gideceğiz...öptm görüşürüz
Canım bir buçuk yıl öncesine kadar hiç bilmiyordum. Oğlumda hafta hafta gebelik kitabım vardı onu okurdum hafta hafta. İnternet de yaygın değildi. Yaşadıklarım yüzünden her hamileliğimde malesef yeni şeyler öğrendim. Artık yeni şeyler öğrenmek istemiyorum...
Canım ben İstanbuldadoğdum büyüdüm ama kökenimiz Kastamonulu. 2 yıl önce gittim Safranbolu'ya...
Ben de kutluyorum canım... Hataya da gelin bekleriz...
...
bu mesajı akşam miniklere yazdım,sitede bakım vardı.
uzun yazdım diye kaydettim. şimdi kopyaladım çünkü gerçekten çok içten yazmıştım. insan başına ne geleceğini bilemiyor.
beni merak eden arkadaşlar Allaha şükürr kontrolüm iyi geçti. korkuyla gittim. ekrana bakamadım ilk önce. doktor bak diyene kadar bakamadım. şu anlık iyi ama sonrası için bişey diyemem dedi. clexane iğneye başlattı. o.4lük. istirahate devam dedi. kıpırdamayacaksın dedi. öyle işte o anlık rahatladım. ama kittye hak verdim, seneme de. insan kucağına alana kadar rahat edemeyecek.
Canım benim. Bir an altta gördüm yok oldun. Korktum. Msn de bakmıyorsun. İyisin sevindim...bu mesajı akşam miniklere yazdım,sitede bakım vardı.
uzun yazdım diye kaydettim. şimdi kopyaladım çünkü gerçekten çok içten yazmıştım. insan başına ne geleceğini bilemiyor.
beni merak eden arkadaşlar Allaha şükürr kontrolüm iyi geçti. korkuyla gittim. ekrana bakamadım ilk önce. doktor bak diyene kadar bakamadım. şu anlık iyi ama sonrası için bişey diyemem dedi. clexane iğneye başlattı. o.4lük. istirahate devam dedi. kıpırdamayacaksın dedi. öyle işte o anlık rahatladım. ama kittye hak verdim, seneme de. insan kucağına alana kadar rahat edemeyecek.
Safranbolumuzu sizde görmüşsünüz ne güzel.Bu arada benim ablamda Hatayda.Yeni gelin oldu.Ekimin 7sinde evlendi.Korunmadı ve oda 4+6 haftalık hamile.Hatay'da önerebileceğiniz hekimler varsa çok sevinirim.
evet canım kalp atışları var. 6+2yim.hoşgeldin canım.kalp atışlarını almışmıydınız siz? gözünaydın, inş hep güzel haberlerini duyalım.
ceza, kolay gelsin.
bende çıkıyorum, iyi akşamalr.
benim belirtiler 7 8 gun önce baslar siddetli gögus agrisi olaraktanhoşgelin o zman.ama yazık eşlerimizede .. mecburen sözümüze inanıyolar :) kesin emin misin adet olacağona canım ? çok erken değil mi anlaman için yani ? benim belirtiler 4-5 gün önce başlar en erken.
herkese kendi adıma teşekkür ederim...çok güzel ve duygulu bir gündü...bende öğretmen arkadaşlarımın bu güzel gününü kutluyorum...
iyi yolculuklar canım...
Canım bir buçuk yıl öncesine kadar hiç bilmiyordum. Oğlumda hafta hafta gebelik kitabım vardı onu okurdum hafta hafta. İnternet de yaygın değildi. Yaşadıklarım yüzünden her hamileliğimde malesef yeni şeyler öğrendim. Artık yeni şeyler öğrenmek istemiyorum...
Canım şart değil. Ama ortak gidince daha iyi oluyor. O da duyuyor drden. 30-14 = 16. gün tahminen yumurtlarsın. 13-19 günler olabilir. Biz yıllarca böyle korunduk doğal yoldan...
Allah kabul etsin canım. Allah gönlüne göre versin. Kasım ayını sevmedim...
Canım benim ne vefali yeğensin sen. Faceden de kutlamışsın. Teşekkür ederim...
Canım ben İstanbuldadoğdum büyüdüm ama kökenimiz Kastamonulu. 2 yıl önce gittim Safranbolu'ya...
Ben de kutluyorum canım... Hataya da gelin bekleriz...
Canım benim hepimiz çok üzgünüz. İnşallah atlatacak bu günleri. İnşallah sonlandıysa gebelik ürününü genetiğe göndermişlerdir...
Ben de senin bu gününü kutluyorum...
Lonelinesi ben de merak ediyorum. İnşallah güzel haberlerle gelir ...
benim belirtiler 7 8 gun önce baslar siddetli gögus agrisi olaraktaninek gibi oldu göguslerim
saol canim
amin canim..insallah yeni seyler ögrenmezsin..bende turkiyeye gidince bi ayrintili testler felan istiyorum ama acaba canakkalede varmidir öyle ayrintili bakacak iyi doktorlar arastiricam, esim göreve basliycak onun icin gidiyoruz, tip fak. bi arastirsin sorsun arkadaslarina hangi kadin dog. iyi felan diye..bizde valla cok cahiliz bu konularda ne yapmamiz gerekli ne dememiz gerekli bilmiyorz..neden bebis olmuyor anlamista degilim..bana dr smear testi yapti bide ultrasonla alttan bakti ,bisey yok dedi..sadece bi yara var dedi..bilmiyorum belkide engel omoralim bozuk iyi gelmedi bu kasim bize
lonelines c anim bebisinin iyi olmasnia sevindim, insallah saglicakla gelsin dunyaya , hepimizi korkuttu yaramaz
cANIM FAKÜLTEDE KORUNMADIĞINIZ HALDE HAMİLE KALMADIĞINI SÖYLERSİN AMA ŞU KADAR AYRIYDIK ŞU KADARDIR KORUNMUYORUZ DEME. Süreyiuzun söyle canım ki her teste baksınlar. FSH, AMH, E2 dedi bana Arda Bey. Ama niye dedi. Bana Memorialden yumurtalık rezervlerimin çok iyi olmadığını söylediler. Arda Beye dedim. Görünürde iyi dedi. Ama bizde erken menopoz var halam ve babaannem 38 de girmşler. Annem 53 tee gerçi ama adetlerim çok değil. Onun için içimde kalmasın. Sorun varsa da tüp bebeği ertelemem. Nasılsa ücretsiz bakarlar fakültede. Sen de sor istersen. Gerçi senin adetlerin az ve düzensiz değil... Aralıkları uzuyorsa ve adette azalma varsa bakıyorlar. Ben de kürtajdan sonra genelde azaldı ve aralığı uzadı. Geçen ay gerçi 28 de oldum ama içimde kalmasın. Biliyorsun ben biraz garanticiyim. Zaten 1 yıl korunmasız olmadıysa sebepsiz infertilite diyorlar. Ama bir kez düşük yapınca yani bir kez hamile olmuş olmak bu teşhisi değiştirir mi? Allah hepimizi tez zamanda sağlıkla evlatlar nasip etsin. Ben de tüp bebek yaptırırsam korkarak düşünüyor ve yazıyorum 2 embriyo transfer ettirmek istiyorum...
Sevgili chnb;
Ablam Hatay'da Mozaik Hastanesinde Vahap Bey'e birde Defne Hastanesinde İlknur Hanımla görüşmüş.Oraların yabancısı oda.4+6 Günlük gebe ablamda.Hatay'da gidebileceği iyi bir doktor önerirsen sevinirim.
Hemşeri sayılırız sizinle. Hatayda nerde ablanız? Ben de çok zorluk çektim burada. Yakınsa ve ihtiyacı varsa beklerim görüşelim hatta dr ye de beraber bile gidebiliriz...
cANIM FAKÜLTEDE KORUNMADIĞINIZ HALDE HAMİLE KALMADIĞINI SÖYLERSİN AMA ŞU KADAR AYRIYDIK ŞU KADARDIR KORUNMUYORUZ DEME. Süreyiuzun söyle canım ki her teste baksınlar. FSH, AMH, E2 dedi bana Arda Bey. Ama niye dedi. Bana Memorialden yumurtalık rezervlerimin çok iyi olmadığını söylediler. Arda Beye dedim. Görünürde iyi dedi. Ama bizde erken menopoz var halam ve babaannem 38 de girmşler. Annem 53 tee gerçi ama adetlerim çok değil. Onun için içimde kalmasın. Sorun varsa da tüp bebeği ertelemem. Nasılsa ücretsiz bakarlar fakültede. Sen de sor istersen. Gerçi senin adetlerin az ve düzensiz değil... Aralıkları uzuyorsa ve adette azalma varsa bakıyorlar. Ben de kürtajdan sonra genelde azaldı ve aralığı uzadı. Geçen ay gerçi 28 de oldum ama içimde kalmasın. Biliyorsun ben biraz garanticiyim. Zaten 1 yıl korunmasız olmadıysa sebepsiz infertilite diyorlar. Ama bir kez düşük yapınca yani bir kez hamile olmuş olmak bu teşhisi değiştirir mi? Allah hepimizi tez zamanda sağlıkla evlatlar nasip etsin. Ben de tüp bebek yaptırırsam korkarak düşünüyor ve yazıyorum 2 embriyo transfer ettirmek istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?