Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım ben yazmıştım, seisde fena değil gibiydi galiba.dinlemedim de saz çok havada kalmaış mı ? bana öyle geldi.evet kahretsin ki duygusallık yapımızda yoksa oldu artık.mesela ben çok kazmaydım şimdi sulugöz olmaya adayım :))
inş 14 şubatta en güzel hediyeyi veririsin eşine.allah güzel gönlüne göre versin.yazılacak herşeyi çok iyi özetlemişsin.ötesini dmeye gerek yok.inş mutluluğumuza mutluluk katacağımız günlerde yakın.sonuç itibariyle aile olmak önemli.

o zman en kötü ihtimalle ocakta hamile kalırsında son bulur dertler...valla ya neden olmuyo anlayamadık arkadaş. bide ikimizdeki enteresan durumda ilklerimizde deneme bile yapmamıştık yani .. yuh ...

Son düzenleme:
kizlarr pazar gunu turkiyede olacaaaz...6 gun kalacaz 3 aralikta dönecez..1 yada 2 aralik adet tarihim görunuyor..esim beni göturmk istemedi hamileysem felan diye..dedim belli bile degil daha,,hemn belirtilerim basladi adet olacam dedim banada bilet aldii

Topiğimizde ki bütün öğretmen arkadaşların Öğretmenler gününü kutluyorum.
herkese kendi adıma teşekkür ederim...çok güzel ve duygulu bir gündü...bende öğretmen arkadaşlarımın bu güzel gününü kutluyorum...

iyi yolculuklar canım...

hoşgelin o zman.ama yazık eşlerimizede .. mecburen sözümüze inanıyolar :) kesin emin misin adet olacağona canım ? çok erken değil mi anlaman için yani ? benim belirtiler 4-5 gün önce başlar en erken.

loneliness nerdesin...
kızlar ben çıkıyorum ütü yapacağım akşam yemeğe gideceğiz...öptm görüşürüz

Açıkca söylemek gerekirse ben hemşireyim ama sizler Kadın-Doğum üzerine uzmanlık yapmış gibisiniz

Canım bir buçuk yıl öncesine kadar hiç bilmiyordum. Oğlumda hafta hafta gebelik kitabım vardı onu okurdum hafta hafta. İnternet de yaygın değildi. Yaşadıklarım yüzünden her hamileliğimde malesef yeni şeyler öğrendim. Artık yeni şeyler öğrenmek istemiyorum...

Canım şart değil. Ama ortak gidince daha iyi oluyor. O da duyuyor drden. 30-14 = 16. gün tahminen yumurtlarsın. 13-19 günler olabilir. Biz yıllarca böyle korunduk doğal yoldan...

Allah kabul etsin canım. Allah gönlüne göre versin. Kasım ayını sevmedim...

Canım benim ne vefali yeğensin sen. Faceden de kutlamışsın. Teşekkür ederim...

Yoook ben Karabük-Safranbolu'da yaşıyorum.İşyeri hemşireliği yapıyorum

Canım ben İstanbuldadoğdum büyüdüm ama kökenimiz Kastamonulu. 2 yıl önce gittim Safranbolu'ya...

Ben de kutluyorum canım... Hataya da gelin bekleriz...

Canım benim hepimiz çok üzgünüz. İnşallah atlatacak bu günleri. İnşallah sonlandıysa gebelik ürününü genetiğe göndermişlerdir...

herkese kendi adıma teşekkür ederim...çok güzel ve duygulu bir gündü...bende öğretmen arkadaşlarımın bu güzel gününü kutluyorum...

iyi yolculuklar canım...
Ben de senin bu gününü kutluyorum...

loneliness nerdesin...
kızlar ben çıkıyorum ütü yapacağım akşam yemeğe gideceğiz...öptm görüşürüz

Lonelinesi ben de merak ediyorum. İnşallah güzel haberlerle gelir ...

minikler, ne denir ki böyle durumda.üzülme diyememm ben de. kaybetmek, tam da yeniden buldum derken. herşey bizim için bu dünyada. Allah eşinle hayırlı geçimler versin, kötü hastalık vermesin.
bunları kendime de de söylüyorum. elimizden geleni yaptık, doktorsa zamanında gittik, edilmedik dua bırakmadık, kaderde ne varsa onu göreceğiz canım. ben de yarın ne olacağını bilmiyorum. herşeye hazırlıklı olmaya çalışıyorum.
inşallah bir dejavu yaşamam diyorum. nisan ayında diğer hamileliğimde yine ben böyle raporluyken mısır karışıktı, gösteriler vardı. şimdi yine yatıyorum, yine aynı haber. tahrirde insanlar.
ama gerçekten sağlıklı olmak gibisi yok. herşey için önce kendi sağlığımız. yanımda annem var. bir tarafta eşim. dört dönüyolar başımda. ama insanın kendiistediğini kendisi yapması gibi yok. ömür boyu yatalak olan insanlar var. durumu daha kötü olan insanları düşünüp kendimi bir nevi rahatlatmaya çalışıyorum.
çocuk konusunda ben de aynı fikirdeyim. 3.5 yıldır evliyim. çocuksuz da yaşanıyor yani eşinle mutlu olmak önemli olan. elimizden geleni yapıcaz tabi ama olmuyosa da Allahın takdiri. ya da zamanı var.

bu mesajı akşam miniklere yazdım,sitede bakım vardı.
uzun yazdım diye kaydettim. şimdi kopyaladım çünkü gerçekten çok içten yazmıştım. insan başına ne geleceğini bilemiyor.
beni merak eden arkadaşlar Allaha şükürr kontrolüm iyi geçti. korkuyla gittim. ekrana bakamadım ilk önce. doktor bak diyene kadar bakamadım. şu anlık iyi ama sonrası için bişey diyemem dedi. clexane iğneye başlattı. o.4lük. istirahate devam dedi. kıpırdamayacaksın dedi. öyle işte o anlık rahatladım. ama kittye hak verdim, seneme de. insan kucağına alana kadar rahat edemeyecek.

Safranbolumuzu sizde görmüşsünüz ne güzel.Bu arada benim ablamda Hatayda.Yeni gelin oldu.Ekimin 7sinde evlendi.Korunmadı ve oda 4+6 haftalık hamile.Hatay'da önerebileceğiniz hekimler varsa çok sevinirim.

Son düzenleme:

hoşgeldin canım.kalp atışlarını almışmıydınız siz? gözünaydın, inş hep güzel haberlerini duyalım.

ceza, kolay gelsin.

bende çıkıyorum, iyi akşamalr.

Canım benim. Bir an altta gördüm yok oldun. Korktum. Msn de bakmıyorsun. İyisin sevindim...

Safranbolumuzu sizde görmüşsünüz ne güzel.Bu arada benim ablamda Hatayda.Yeni gelin oldu.Ekimin 7sinde evlendi.Korunmadı ve oda 4+6 haftalık hamile.Hatay'da önerebileceğiniz hekimler varsa çok sevinirim.

Hemşeri sayılırız sizinle. Hatayda nerde ablanız? Ben de çok zorluk çektim burada. Yakınsa ve ihtiyacı varsa beklerim görüşelim hatta dr ye de beraber bile gidebiliriz...

hoşgeldin canım.kalp atışlarını almışmıydınız siz? gözünaydın, inş hep güzel haberlerini duyalım.

ceza, kolay gelsin.

bende çıkıyorum, iyi akşamalr.
evet canım kalp atışları var. 6+2yim.

benim diğerinde de vardı ama 8 haftaya bir kaç gün kala durmuş. sanıırm o yüzden doktor çok umut verici konuşmadı. şu an herşey yolunda, gelişimi iyi, ama ne olacağını bilemem dedi.
pıhtılaşma testlerimi inceledi. hafif de olsa var dedi. ne olur ne olmazz iğneye başlayalım dedi. benim durumumda olup da iğne vurunmasına rağmen bebeğini kaybeden var çünkü ama sağlıklı doğuran da var. Allah emanet yani. bu kadarına şükür diyorum ve duaya devam ediyorum.

hoşgelin o zman.ama yazık eşlerimizede .. mecburen sözümüze inanıyolar :) kesin emin misin adet olacağona canım ? çok erken değil mi anlaman için yani ? benim belirtiler 4-5 gün önce başlar en erken.
benim belirtiler 7 8 gun önce baslar siddetli gögus agrisi olaraktan inek gibi oldu göguslerim

iyi yolculuklar canım...

saol canim

amin canim..insallah yeni seyler ögrenmezsin..bende turkiyeye gidince bi ayrintili testler felan istiyorum ama acaba canakkalede varmidir öyle ayrintili bakacak iyi doktorlar arastiricam, esim göreve basliycak onun icin gidiyoruz, tip fak. bi arastirsin sorsun arkadaslarina hangi kadin dog. iyi felan diye..bizde valla cok cahiliz bu konularda ne yapmamiz gerekli ne dememiz gerekli bilmiyorz..neden bebis olmuyor anlamista degilim..bana dr smear testi yapti bide ultrasonla alttan bakti ,bisey yok dedi..sadece bi yara var dedi..bilmiyorum belkide engel o moralim bozuk iyi gelmedi bu kasim bize

lonelines c anim bebisinin iyi olmasnia sevindim, insallah saglicakla gelsin dunyaya , hepimizi korkuttu yaramaz

cANIM FAKÜLTEDE KORUNMADIĞINIZ HALDE HAMİLE KALMADIĞINI SÖYLERSİN AMA ŞU KADAR AYRIYDIK ŞU KADARDIR KORUNMUYORUZ DEME. Süreyiuzun söyle canım ki her teste baksınlar. FSH, AMH, E2 dedi bana Arda Bey. Ama niye dedi. Bana Memorialden yumurtalık rezervlerimin çok iyi olmadığını söylediler. Arda Beye dedim. Görünürde iyi dedi. Ama bizde erken menopoz var halam ve babaannem 38 de girmşler. Annem 53 tee gerçi ama adetlerim çok değil. Onun için içimde kalmasın. Sorun varsa da tüp bebeği ertelemem. Nasılsa ücretsiz bakarlar fakültede. Sen de sor istersen. Gerçi senin adetlerin az ve düzensiz değil... Aralıkları uzuyorsa ve adette azalma varsa bakıyorlar. Ben de kürtajdan sonra genelde azaldı ve aralığı uzadı. Geçen ay gerçi 28 de oldum ama içimde kalmasın. Biliyorsun ben biraz garanticiyim. Zaten 1 yıl korunmasız olmadıysa sebepsiz infertilite diyorlar. Ama bir kez düşük yapınca yani bir kez hamile olmuş olmak bu teşhisi değiştirir mi? Allah hepimizi tez zamanda sağlıkla evlatlar nasip etsin. Ben de tüp bebek yaptırırsam korkarak düşünüyor ve yazıyorum 2 embriyo transfer ettirmek istiyorum...

Sevgili chnb;

Ablam Hatay'da Mozaik Hastanesinde Vahap Bey'e birde Defne Hastanesinde İlknur Hanımla görüşmüş.Oraların yabancısı oda.4+6 Günlük gebe ablamda.Hatay'da gidebileceği iyi bir doktor önerirsen sevinirim.

Canım biz de yeniyiz 1.5 yıl oldu geleli. Ben 1.5 yılda daimi olarak Defnede Hülya Hanım'a gittim. Bana yaşadığım süreçte çok destek oldu. Dost olduk kendisiyle. Her zamanla rahatça telefonla ulaştım. Kaygılarımı çok iyi biliyor. Genç bir dr. Kendisini çok seviyorum. İstanbulda gittiğim Arada beye de o yönlendirdi. Tabi herkesin dr beklentisi farklı olabilir. İki dr ye hiç gitmedim ama gidenleri biliyorum memnunlar. O beğendiyse devam edebilir tabi. Ben hiç görmedim onları. İlknur Hanım da genç bir dr.

Ne tarafta oturuyor? Biz Defneye yakınız...

Hemşeri sayılırız sizinle. Hatayda nerde ablanız? Ben de çok zorluk çektim burada. Yakınsa ve ihtiyacı varsa beklerim görüşelim hatta dr ye de beraber bile gidebiliriz...

Ablamda Hatay'da devlet memuru.Eşi orada görev yapıyordu.Ablamda tayinini istedi oraya gitti.Kimimiz kimsemiz yok orada.Bir tek eşi var.Çevre edinir ama daha çok yeni herşey.O çok sıcakkanlıdır.Eminim çok sevinir

dusukten sonra sanki adetlerimin arasi uzadi 31 32 gunde bir oluyorum, miktarda azalma olmadi daha öncedende cok az oluyordum.. 3 gun normal oluyorum sonraki gunler damla seklinde, 8 gune kadar damla kahverengi leke oluyor o kadar.. dr a gidince 1 senedir dusukten sonra korunmuyoruz ama olmuyor derim.yalan söyleyemem ama 1 senedir esim geldiginde korunmuyoruz yalan degil

insallah canim ya bende tup bebek yaptirsam diye dusunuyorum, bu kadar ugrassmak beni bunaltti tup bebek yaptirim olsun bitsin, hem ikiz olur belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…