- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #10.441
Vallahi ben sebep oldum sanki.Sizleride üzdüm.Kayıplarımızı unutup geleceğe ve bugüne bakıyoruz artık hanımlar.Hamile olalım yada olmayalım.Hepimiz bir anne adayıyız
haklısın herkese hakettiğini vermek gerek canım.fazlasını bile yapmışsın keşke kıymeti bilinse.valla bileti alıp gönderecek fırsatı k.pederin vermiş.iyi yapmışsın.düşünüp hareket etsinler madem, bugün yarınıda var demeliydiler.bizimkilerede ben diyorum yeter artık yüz vermeyin diye , olur mu onlar yaptı diye bizde mi yapalım diyolar.yapacaksın arkadaş.şimdi eskisi kadar değiller bizimkilerde kendilerini çektiler.candascim sorma beni bu dugun meseleri acilinca bi huzun burukluk sariyor..hatirlamak dahi istemiyorum.. esime sonradan dedim.baban bizimkileri resmen kovdu dedim..ama ben ne yaptim biliyonnmu bu yaz kayinpederim geldi ya.. babam annem dediler bizde davet edelim felan yemege, hayir dedim kesinlikle cagirmayacaksiniz geldiyse bana geldi ona hurmet görtermeyin..ben dedim balik alirim bi kac kilo getiririm bahcede hep birlik yeriz.. ne bizim eve hosgeldine gelin nede davet edin , yoksa sizi affetmem dedim.. babam diyo ayip kizim o etti diye bizde mi edek.. edeceksin ! dedim 3 paraya 5 köfte olmaz..! dedigimi yaptirdim..kayinpederimle esimi yolladim sabah dedim siz gidin ben balik alacam annemlere gidecem ordan sizde gelin dedim,, benim babam anam onun ayagina gelmesin diye, onu getirttim anama babama.. yedik ictik.. amcam cok kinli hala , ben dedi camiye gidiyorum namaza, gitti dedemde gitti..kimse pas vermedi.. babamla oturdular biz kendi aramizda gulduk söyledik.. sonra geldik bizim eve.. ertesi gun esime dedi baaklim bilet alalim izmire dedi.. aslinda niyeti kalmakkusura bakmasin kal felan demedim. gittik otobus firmalarina truvaya baktik gece 1 de yok dedi.. kayinpeder dediki ee yokmus yarin gece olur o zaman dedi.. yok dedim bir suru firma var kamil koca dedim gidelim ordan aldirdim.. resmen git dedim yani valla benim aileme saygisizlik edene böyle.. ben yine gelinligimi yaptim hurmet ettim agirladim yedirdim icirdim , kendi kizindan geliyor valizi kirli camasir dolu yikamamis kizi..ben aldim bosalttim yikadim utuledim yerlestirdim.. insanlik ögrensinler biraz...görgu edep ögrensinler yaa..
şimdi benim eşimin ailesinin hakkını yemeyim.bana 5 tane kalın bilezik taktılar.ama adı 7 oldu, çünkü nişandaki tüm altınları götürdü bilezik aldı zorla.nişanda pasta keserken yarın gideriz değil mi diye milletin içinde sıkıştırdı.sabahta erkenden arayıp kuyumcu yolu tuttuk ! sonra o 2 bileziğide kaynından diye taktırdı ki , 1 bileziğin parası benim takılarımdı sırf.lafını etmek değilde uyanıklı etmelerine kızıyorum.şimdi bizim kaynıma 2 borcumuz varmış, kendiside 7 tane takacakmış.haksızlık olmamıymış.bana takılan 5 bilezik ona 8 tane olarak dönecek.akla bak ! şimdi susuyorum ama vakti gelip düğünü yapılacağı zaman sesimi çıkaracağım.eşekliğim yeter ...takmalarıda sorun değil yani zoruma gitmez.ahirette verilecek hesap dahada rahatlatıcı olur açıkçası :)yesimcim yalniz degilsin benim kilerde bi ceyrek bile takmadilargörumcemde takmadi abisi hele hic gelmedi amerikadaydi.. rezillik bende bes boyutlu esim ama 5 bilezik yapti sagolsun hepside agir agir , her biseyimi en iyisinden aldi , önemli olan eslerimiz cok sukur..
canım benim yabiliorum numarasına kadar ezberimden çıkmıo silinmio kafamdan ama hiç gitmedim kimse götürmüyo bayramda yalvardım babama eşime erkek kardeşime ama götürmedi öküzler ağlarmışım 5 sene bizim o mezar üstüne kimse gömülmüo zaten küçücükmüş bebek mezarı işte 14 cm çocuk heryere sığar internette mezarlık bulmak için site var ordada soyadımızı yazdıımızda çıkıo bide belediyeden bana msj gelmişti onu unutmuyom mezara gömüldüya ismi yok tabi bebek .... soyadımızı yazmışlar baş saplıpı dileriz filan diye yanlız gitmeye cesaretim yok belki yeniden hamile kalırsam oğlumun duasını almak için giderim kuzum
canım görüşürüz, yine bekleriz de işin mi vardı ?nazlimcim bencede gitme mezara..sonra baska bebegin olunca kardesini ziyarete göturursun..simdi uzulursun gerek yok...
ben cikiyorum bacilar kendinize iyi davranin anaciim
Vallahi ben sebep oldum sanki.Sizleride üzdüm.Kayıplarımızı unutup geleceğe ve bugüne bakıyoruz artık hanımlar.Hamile olalım yada olmayalım.Hepimiz bir anne adayıyız
candaşım accık neşelenek yawww şiştik kaç gündür miniğim nasıl acaba yanında olsak keşke
bende elimi yaktım sıcak çay döküldü kıpkıtmızı oldu
ya evet ya, kaç gündür berbat yani psikolojiler.canım geçmiş olsunskarım mı demiştim sen
kimsede yok ki bugün, adet olmaya başlıyorum sanırım.bugün başlarsa 3. günüm pazara geliyo.napcam o zman ? bide istediğim dr da sıra yoksa da napcam onuda bilmiyroum....
erken diilmi daha yarın yada pazar olman lazım seninde batlarımız aynıydı kuzu 31 günde olmuyonmu sen önemli diil o lekelenmenin olduu günü sayma bana öle demişti doktor pazartesi gidersen olmazsa bugün olursan az gelir oluyonmu yaa ciddenlekemi geldi noldu
erken aslında da benim düzenin kafası kaıştı, bi 3 ay 31 günde oluyosam diğer 3 ay 28 de oluyorum.çok az bi leke var.akşama yada gece yarısına patlar.o zman pazartesi giderim.of ya ben anladım ki korkuyorum , hamile kalmaktanda kalamamaktanda. dr ne derse ona göre bakarız çaresine artık.off ya şu eşimin tayinin olup olamayacağına dair bi netlik olsaydı keşkegeçti mi elinin acısı ?
geçti usta patates rendeledi iyi gelirmiş dedi geldi de alevini aldı koca bardağı devirdim elime sakarım çok:)bende gelen giden yok gerçi benimde sapıtık biraz adet en erken 27 de en geç 34 de olduumu biliom değişiyo heralde korkma kuzucum tüp bebeğe kadar yolu var hepimizin sizin şu dönemde yapabileceğiniz en mantıklı şey aşılama bence
iyi bari acısını almış, bende yanıkta hemen patates koyarım.aa o cilde de çok ii geliyo.bu arad anneme 1 aydır alacağım düdüklüyü sipair ettim.bence ucuza geldi.kargo+ tencere ücreti + vade farkı hepsi beraber 301 lira.dışarda en ucuz 420.. ya aşılama işi kolay.yani yaptırırım kokrmamda. ama şuan korkuyorum cesaret edemiyroum gibi, yine vazgeçtim desem yeridir.sadece eşim ve ben kontrol olalım gerekirse klomen yada aşılama olabilir.ama gel gör ki eşimle yaşayamıyorum diye bu süreci hızlandırıp yalnız geçirmek ne kdar doğru olur, ama bi yandan da artık olsunda bi kurtulayım diyorum.diğer yandan yazılara baktım millet 5-6 yıl sonra aşılamaya karar vermiş, ben gidince dr diyecek önce bi kavuşun.kendimi salak gibide hissetmek istemiyroumne takıntılıyım ( eee takıntılı başağım yani :) chnb den kısknadım :)
hemde çok karışık, üstelik yenide değil.en baştan beri.gerçi en başta kavuşmamızı 1 sene öne alır diye önemli değil, utansamda olsun dedim.şimdi bilemiyroum.eşimin tayin olmama ihtimali küçükte olsa var.olmazsa yine bebk bizi kavuşturur.olursa sıkıntılı bi dönem olur, doğum yaparım, 1-1,5 ay içinde eşim gelir.karışık bi dönem.konuşulacak bişeyde yok aslında .çünkü netlik yok tayin için.eğer yalnız yaşıyo olsaydım kesinlikle yaptırırdım.ama aileyle olunca o kadar cesur olamıyorum.normaldede hiç kararsız değilimdir, ama bu önemli bi konu.bilmiyorum ne olur.kuzum sen kendin ne yapmak istediine bi karar ver önce ::):) bend einatçı koçum malesef inadımdan nefret ediorum hayatta bişeyi istediimde o benim için herşey oluyo diğer olaylardan hemen vazgeçebiliorum bu sene kpss ye hazırlancaktım mesela şimdi umrumda bile diil kocamada bi sürü kitap aldırdım sürekli başıma kakıyo çokta tınnn kloemni kullansanda denk gelmedikten sonra bi manası yokki kuzum bence sen hafta sonu otur eşinle bi konuş beraber karar verin kuzum senin kafan karışmış yorma kendini
tencerede hayırlı olsun bu arada ağız tadıyla huzurla yenecek müthiş anne yemekleri yapılması dileğiyle..
hemde çok karışık, üstelik yenide değil.en baştan beri.gerçi en başta kavuşmamızı 1 sene öne alır diye önemli değil, utansamda olsun dedim.şimdi bilemiyroum.eşimin tayin olmama ihtimali küçükte olsa var.olmazsa yine bebk bizi kavuşturur.olursa sıkıntılı bi dönem olur, doğum yaparım, 1-1,5 ay içinde eşim gelir.karışık bi dönem.konuşulacak bişeyde yok aslında .çünkü netlik yok tayin için.eğer yalnız yaşıyo olsaydım kesinlikle yaptırırdım.ama aileyle olunca o kadar cesur olamıyorum.normaldede hiç kararsız değilimdir, ama bu önemli bi konu.bilmiyorum ne olur.
saol canım.. inş ...
ben evlenirken problem yasamayani hic bilmiyorum en azindan benim cevremde oyle. ben formulu uzak durmakta buldumhepimizde bi eksik atlasın dediği yinede belki mutlu etmeyecekti seni ama düünüm oldu demek bi nebze rahatlatabilrdi.işte üzülmesinler diye susuyoruz biz üzülüyourz.konuşsak tatminsiz görünüyoruz ama eşinin ailesine yazkki sizi asıl üzen onlar olmuş, yapsalardı belki burnunuzdan gelirdi ama yaptılar derdiniz.herke kendi çektiğini bilri, hepimz zor zmanlardan geçtik ( ama bazılaının hayatı ne kolay, ne şanslılar ya ...
haklısın canım söylemek zorunda değiliz, bu kez bende ağzımı tutmaya niyetliyim.eşimin annesi bilse zafer kazanırdı, herkese der durur kesin.yüzümede başka türlü der.erkekler anlamıyo bencede, benim eşimde aynı cevabı verir.ülkemizde hep kadındanmış muamelesi var maalesef.ki farketmez yani önemli olan çocuk sahibi olmaksa, tüpü normali ne farkeder.dünde dedim ya bende tedavi bebeğiyim.sorun değil yani farkım ne ki ?
sanırım kültürden kaynaklı bi durum..insnalara anlattığımda bunu hep saçmalıyosun dediler.ama böyle.inan ilkkez sen anlayışla karşıladın, burda ki kızlarda öyle.anlayamıyo kimse.benim eşim söyledi babama, ve içeri giremedim utancımdan.hayırlı olsunda demedi bana, eşime dedi.hiç konuşmadık.keşke bizde rahat olabilseydik diye geçrçekten bende hep derim.ama enterasan ki kız kardeşimin hiç umru değil, ona anlattığımda o bile saçmalama abla demişti .... belki de bide büyük olmanın getirisi, sende ilk çocuktun yine ortak yan :)
ya şu kaynanalrı toplayıp yaksak ne güzel olurdu :)) neleri içimizde bırakmadılar ki ! yazıklar olsun, hiç misafir hele hele dünür, ilk geceden gönderilir mi.yazık eşlerin suçu ne, annen haklı ... ama allah çektirene çektirsin diyorum bende.benim k.validemde şunu naptı.ilk gece için özel bi çarşaf hazırlarlar ya, annem hazırlamış bi tane yakın akrabaya vermiş, o halam vermiş elden ele dolanmış.çarşafta gelin çantamın içinde.k.valideme sıkı sıkı tembih etmişler bunu candaşa ver diye, kimsenin birbirinden haberiyok.suratını görsen kaynanaın, küle dönmüş.cinler tepede.al şunu diye evde bana verdi.tam 1 hafta sonra onun için benle kavga etti.ne varsa ben hırsızmıyım tembihleyip durdular dedi.dedim anne keşke halama ve teyzeme sorsaydın içinde ne var diye, teslim ediliyosa içindekini bilmeye hakkın vardı.ne dese beğenirsin, soracağıma keşke suratlarına fırlatsaydım diye.k.valdem çok içten pazarlıklıdır ilkkez onu o halde gördüm, gözleri yuvalarından fırladı kininden kızgınlığından.allahlarından bulsun.kınada da eşimin eniştesi erkek kardeşimi tembihliyo ki, bizi zorlama bel bağlarken.lafa bak.eşimde kardeşime dedi eniştemi dinleme, ben muhatabınım senin diye.kardeşimde küçük küstü resmen, almayacam demeye başladı, sabah evden çıkcam kardeşim hala tripte.evde kıyamet koptu eşim gelmişti kuaföre götürmeye, eşime kızdı babam.onlara söyle huzurumuzu kaçırmasınlar diye, eşimde baba bende kızdım zaten dedi.karışamaz kimse diye.kuaföre gitmeden evine uğradı azarladı geldi, ses edemediler akşam, yerlerinden bile oynamadılar.eğer o kavga olmasaydı kimbilir daha neler yaparlardı.banada asıl çektirenler tayze, enişte ve kuzenleri oldu.allahta onlara çektirsin.ayyy sinirlendim ya :8
valla biriktirip gidek ya :)) kerterizde bide kız oğlan bulma derdimiz kalmaz :)) dünürlüktede sıkıntımız olmaz ne güzle :)))
bende babam odaya girmesin diye diretmiştim, soğukta kapıda bekledi adam, sonra girdi.kızım utanma tesellilerindeydi ama denilen kadar kolay olmuyo.sanırım o anlarımız asla unutamayacağız dediğin gibi.inş allah bir daha öyle kötü günlerde göstermesin hiçbirimize.
canim ben gecen ptesi oldum. daha lekelenme kucuk kucuk kanamam devam ediyor.( ne zor zamanlar.allah getirmesin geriye ( diyorum şöyle hayatından sillesindn geçiyo herkes, bazılarının herşeyi çok yolunda gitsede bi zman sonra onlardan da çıkıyo.inş en kötüsü bu olsun ( bunu aratmasın ama gerçekten buda çok zor.eşlerimizden allah razı olsun yinede.sizin için çok zor bi dönemmiş ((
yazık ya, ne insanlar var.allah akıl fikir versin.
canım benim ya(( tüylerim diken diken oldu (( Allah o günleri göstermesin bi daha.yarana merhemin tez gelsin ( of bugünde kötü başladık , hüzünle ( mezarını biliyo musun oğlunun ?
canım geçmiş olsun sanada, ne kadar oluyo kürtaj olalı ?
ayinpeder kaynimdan borc istemis 2 bilezik alalim bari diye hatta baya cekisme olmus aralarinda.yesimcim yalniz degilsin benim kilerde bi ceyrek bile takmadilargörumcemde takmadi abisi hele hic gelmedi amerikadaydi.. rezillik bende bes boyutlu esim ama 5 bilezik yapti sagolsun hepside agir agir , her biseyimi en iyisinden aldi , önemli olan eslerimiz cok sukur..
haklısın herkese hakettiğini vermek gerek canım.fazlasını bile yapmışsın keşke kıymeti bilinse.valla bileti alıp gönderecek fırsatı k.pederin vermiş.iyi yapmışsın.düşünüp hareket etsinler madem, bugün yarınıda var demeliydiler.bizimkilerede ben diyorum yeter artık yüz vermeyin diye , olur mu onlar yaptı diye bizde mi yapalım diyolar.yapacaksın arkadaş.şimdi eskisi kadar değiller bizimkilerde kendilerini çektiler.
şimdi benim eşimin ailesinin hakkını yemeyim.bana 5 tane kalın bilezik taktılar.ama adı 7 oldu, çünkü nişandaki tüm altınları götürdü bilezik aldı zorla.nişanda pasta keserken yarın gideriz değil mi diye milletin içinde sıkıştırdı.sabahta erkenden arayıp kuyumcu yolu tuttuk ! sonra o 2 bileziğide kaynından diye taktırdı ki , 1 bileziğin parası benim takılarımdı sırf.lafını etmek değilde uyanıklı etmelerine kızıyorum.şimdi bizim kaynıma 2 borcumuz varmış, kendiside 7 tane takacakmış.haksızlık olmamıymış.bana takılan 5 bilezik ona 8 tane olarak dönecek.akla bak ! şimdi susuyorum ama vakti gelip düğünü yapılacağı zaman sesimi çıkaracağım.eşekliğim yeter ...takmalarıda sorun değil yani zoruma gitmez.ahirette verilecek hesap dahada rahatlatıcı olur açıkçası :)
canım benim ya( bencede aslında haksız sayılmazlar çok üzülrdün toparlanamazdın.inş hamile kal da oğluna kardeşlerini tanıt. o da rahatlasın sende (
canım görüşürüz, yine bekleriz de işin mi vardı ?
yok canım ya, nazlım haklı.hepimizde bi acı var ya onun sonuçları, ara ara dibe vurup yüze çıkıyoruz :) inş bugünlerde geçecek elbette ...
ben hep kötüsünü düşünürüm, beni tanıyanlarda hep üzerimde bi negatif enerji olduğunu söyler, iyiyi görmem.nazar değmesin diye belkide.belkide negatif bi insanım ondan :) yaa egomu tatmin etmem lazım :)) şımarıklık değil vala bugün allak bullaım ya ondan.okuldayken ilk sınavlarımdan hep düşük alırdım ben kesin kaldım diye ağlardım, eşimde hep ortada iyiye yakın puan alırdı.teselli ettiğinde kızardım ona sen nerden anlıcan iyi aldn diye, galiba kıskanıyodum da :)) sonra son sınavdan 100 çekerdim.eşimin ortalamsıyla aynı olurduk.o da bana kızardı hep böyle yapıyosun en yüksek sen alıyosun diye :))) ama bu konuda 100 çekemem.başarısızım yani :)) düşününce evet her zorluğa değer onun bi gülüşüde diyorum.annem çok destek oluyo, sıkıntı yapma diyo.babama bahsetmiş, benden çekinmesin demi, hatta dr a gitsinler tedavisine baksınlar teklifinde de bulunmutu aylar önce.eşimin fikride önemli.bilmiyorum gaza gelirsem direk aşılama yaptırırm .. şimdide gazı verdin yani de pzt ye değişme ihtimalide yüksek :)) bu konu dengemi bozdu yaben bişeye karar verirken hep en iyi tarafonı düşünüorum genelde insanlar tersinimi yaparlar ne sende en iyi tarafını düşün yavrum rabbim kısmet etmicekse zaten hiç bi şekilde etmez biz kullar sadece olayın dünyevi olan kısmını yapıcaz gerisi rabbimin takdiri
ben evlenirken problem yasamayani hic bilmiyorum en azindan benim cevremde oyle. ben formulu uzak durmakta buldum
zaten yurtdisindayim TR ye gidincede mesafeli oluyorum sallamiyorum esim sagolsun destekler hep zaten onunda farinalar
cok cahillikler yaptilar ama boylelikle insalari taniyabiliyoruz simdi en azindan kimseye eyvalahim yok kimseye borcum yok
yine bana muhtac oldular Allah bilsin arkami donmedim haketmeyenlere yardim ettim ama yeter bu kadar sonra bir daha istediler yok bu sefer. esimde zaten diyor seni cignemem diye. sagolsun. zor iliskiler bunlar
uzak durmaya calismak en iyisi ama eslede konusmak ve durumu anlatmak lazim
onlar kendileri anlayamiyorlr tam anlamiyla bu konuda yardima ihtiyaclari oluyor bazen:)
ben herseye sunger cektim ama yapilanlari unutmayarak ve temkinli olarak:)
canim ben gecen ptesi oldum. daha lekelenme kucuk kucuk kanamam devam ediyor.
ama oyle cok kanamam olmadi ilk gun oldu pedi degistirdim damla damla geldi. 3 ayim var benimde kocaman nasil gecicek hic bilmiyorum.
stresten tekrar sigaraya baslamak istedim yumurta kalitesini dusurur korkusuyla dokunmuyorum. daha ne yapayim bilmiyoru kaliteli olsun diye
ayinpeder kaynimdan borc istemis 2 bilezik alalim bari diye hatta baya cekisme olmus aralarinda.
bu sana guvenme deyip cekmemis ne bicim abi ya guvenmesen ne olur ki esim oderdi zaten sana ustelik o senin kardesin 2 uyduruk bilezik kadar kiymeti yokmu? 2 milyari korkmus ben odeyemem demis cok gecmedi 40 milyara kredi cekti ev alicam diye
onu nasil oducen peki? bu insanlar boyle iste birde sikistilar taksitini oderken bizden borc istediler bende tamam insanlik bende kalsin dedim. sonra baska ay bir daha istediler yok artik dedim dogan kusura bakma
ben enayide degilim oda ikilemedi sagolsun. simdi aramiz gayet iyi:) sorun yok cunku cahilliklerin farkindalar onlar zor zamanda bize kiclarini dondu ona ragmen biz el uzattik ama Allah cok buyuk tabi. Simdide belleri dogrulmuyor kimsenin zorluguyla mutlu olmuyorum elbette ama eden buluyo kesinlikle.
o hesaplar hep oyle olur zaten :) benim kaynanam kaynatamda farkli bir sehirde ve ben yilda 1 kere giderim mutfagi yenilediler
koltuk hali almislar biz yesime aldik diyor ne alakaysa ben oraya gelince rahat edicekmisim :)) dusunceye bak bana ne senin evindeki mutfaktan alip evimemi goturucem dimi ama.
garip insanlar . esime diyorum ya boyle diyorlar sacma degilmi diyorum cahillik iste diyor ne desin oda :))
ben hep kötüsünü düşünürüm, beni tanıyanlarda hep üzerimde bi negatif enerji olduğunu söyler, iyiyi görmem.nazar değmesin diye belkide.belkide negatif bi insanım ondan :) yaa egomu tatmin etmem lazım :)) şımarıklık değil vala bugün allak bullaım ya ondan.okuldayken ilk sınavlarımdan hep düşük alırdım ben kesin kaldım diye ağlardım, eşimde hep ortada iyiye yakın puan alırdı.teselli ettiğinde kızardım ona sen nerden anlıcan iyi aldn diye, galiba kıskanıyodum da :)) sonra son sınavdan 100 çekerdim.eşimin ortalamsıyla aynı olurduk.o da bana kızardı hep böyle yapıyosun en yüksek sen alıyosun diye :))) ama bu konuda 100 çekemem.başarısızım yani :)) düşününce evet her zorluğa değer onun bi gülüşüde diyorum.annem çok destek oluyo, sıkıntı yapma diyo.babama bahsetmiş, benden çekinmesin demi, hatta dr a gitsinler tedavisine baksınlar teklifinde de bulunmutu aylar önce.eşimin fikride önemli.bilmiyorum gaza gelirsem direk aşılama yaptırırm .. şimdide gazı verdin yani de pzt ye değişme ihtimalide yüksek :)) bu konu dengemi bozdu ya(
canım çok haklısın.resmi durmak gerek, eşin başının etini yemeden anlatmak gerek.ben yiyerek anlatanlardan oldumşimdi düzeldide şükür.her fikrine gönülden katılıyorum.3 ayda zor geçer şuan.ama geçtiğinde çabuk gelir.sigarayı sakın içme.diren.bebeğin için önemli.bi kızın mı var senin canım ? çok yazamıyorum şefle oturuyorum dikaktini çektim
kıtty, canım benim ya ne özürü.senin içtenliğin içinde ayrıca ben teşekkür ederim.evet maalesef o boşanan kadınları bende şimdi anlıyorum.ilk yıl, ne saçma diyodum evdekiler,neden sığamayacakmışım ki filan diye.ama zmanla öyle olmuyomuş.hele bide onlarda mahalle baskısı olayıda var.benim hamileliğim sizden biraz daha sıkıntılı geçebilir bu manada.ama dediklerin çok mantıklı, eşim gelince bu stres dahada ağır gelebilir, en azından eşim geldiğinde eğer nasip olursa eşyasıyla bebeğiyle herşeyi tamam bi eve girmiş oluruz.şuan sanırım bi karara vardım gibi.bu ay tüm tetkikleri yaptırır, son 1 şans veririm kendime.yine olmaz ihtimali yüksek olurda, aralıkta son adetimde aşılama yaptırırz.tabi aksi bişey olmazsa.... içinde kalma konusunda evet çok haklısın, bizimkiler bomboş seninkinin yanında.keşke yanında olabilseydide düğün dernek eksik olsaydı değil mi ? sende bize bunları yazdığımız için kızmazsın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?