- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #10.481
yaptir valla canim tedbir senden takdir Allahtan ben folik asiti ve kan ilacini birakmadim
bitincede vitamine baslicam adet gunude ada cayi icmek iyiymis temizliyomus ne varsa rica edicem arkadasa Tr den getirsin diye.
ne geliyorsa elimizden geleni yapicaz taksir Allahtan.
ben suan kendimi strese sokmamaya calisiyorum yagli boyayla ugrasiyorum bitince koyarim buraya hatta onceki yaptiklarimi koyayim :)) Eki Görüntüle 295565 Eki Görüntüle 295566
yeşimcim,
nasıl oldun?bak sana bahsettiğim arkadaş da bu topikte. nicki chnb. onun da 2. çocuğu yaşıyor onun da.
burda arkadaşlık çok iyi. ben de kürtajımdan beri bu topikteyim. diğer topikler anlamsız oluyor insan bi acı yaşayınca. burda herkesin derdi ortak. paylaştıkça insan rahatlıyor, öğreniyor. çok şeyi ben de burda öğrendim.
ve bu topiği de bırakmayı düşünmüyorum. bir arkadaşımızın bebeği dünyaya geldi bile, hep beraber sevindik.
Tabloların ne kadarda güzel.Bu konuda çok yetenekli görünüyorsun.Malesef el sanatları konusunda becerikli biri olamadım hiç:13:
Devamını bekliyorum tablolarının..
sagol canim ocanin yardimlariyla yapiyorum iste
simdi heybeli adada fayton tablosunu yapiyorum az kaldi biticek ondan sonrada daha buyuk bir tuvale gemi resmi yapmak istiyorum
bir turk arkadasim var onunla gidiyoruz bizede eglence oluyor iste.
bitince koyucam
Valla benim başımda değil hoca Leonardo Da Vinci bile olsa bende yok o yetenek
inş hepimiz kavuşuruz bebeklerimize.denemkte fayda var tabi, inş tüm çocuklar çok sağlıklı doğsunlar öncelikli temennimiz bu.ayrıca resimlerin çok güzel.yeteneklisin maşallah.bizim resim öğretmenimizde var burda :)Allah buyuktur insallah en kisa zamanda gelir bebegin
insallah canim Hep oyle dua ediyorum Allah olana olacaga saglik omur nasip etsin hayirli evlat olsunlar .
canim ben yumurtlama gunu takibi yapiyordum aklim sira akinti oldu bende o gun iliskiye girdim.
birde her ay ymurtlayamazmis kadinlar.
incirinde yumurtlamaya faydali oldugunu duydum aklimda bir kac birsey var onlari yapayimda kaliteli olsun yumurta
diyorum. dusundukce umutlaniyorum onumuzdeki yil gobuslerimiz kocaman kocaman gezeriz insallah :)
inş hepimiz kavuşuruz bebeklerimize.denemkte fayda var tabi, inş tüm çocuklar çok sağlıklı doğsunlar öncelikli temennimiz bu.ayrıca resimlerin çok güzel.yeteneklisin maşallah.bizim resim öğretmenimizde var burda :)
tesekku ederim canim ya. kafa dagitmak maksat yoksa burda yapilacak cok sey bulamiyorum
iyice toparlayinca dile biraz agirlik vereyim diyorum iyice saldim Dr larla daha iyi anlasabilirim.
herseyin ucu donup dolasip bebege geliyor :))
kızlar merhaba
21 ekimde kürtaj dan sonraki ilk adetim bugün oldu..
hayırlı olsun.. Aralık ayında inşallah yeniden ve düzenli olarak çalışmalara başlıcazz... bakalım kürtajdan sonra hamile ne zaman kalıcam
kalma şansımı düşünmüyorum ne kadar ay sonra kalacagım diyorum Umudum var benim :)
evet tam anlasamiyoruz ingilizce bilmiyorlar bu yuzdenn zor oluyor.mutlaka bebeğe dokunur :) dil için bencede biraz ağırlık ver, madem dışardasın.sıkıntı oluyodur bilmeyince...
kızlar merhaba
21 ekimde kürtaj dan sonraki ilk adetim bugün oldu..
hayırlı olsun.. Aralık ayında inşallah yeniden ve düzenli olarak çalışmalara başlıcazz... bakalım kürtajdan sonra hamile ne zaman kalıcam
kalma şansımı düşünmüyorum ne kadar ay sonra kalacagım diyorum Umudum var benim :)
Çok merak ediyorsan gel başımızda bekle diyeceksin böylesine ama terbiyeni bozduğuna değmez.
Bazı insanlar karşısındakileri üzmekten garip bir haz alıyor sanırsam.Allah herkesin evladını korusun ama o anlattığınız densizin sizin yaşadıklarınızı yaşamayacağı ne malum.
Sakın üzülmeyin arkadaşım.Sizin çocuğunuz oluyor çok şükür.Evinizde,ailenizde mutlusunuz ne mutlu ki.Başkalarının mutsuzluğundan keyif almayacak kadar kadar gururlu ve onurlu,tanımadığınız kişilere bile moral verecek kadar İNSANSINIZ.Bence sizi mutlu edecek herkesi çevrenizde tutun öyle insanlarsa hayatımızda sadece teferruattır
allaha şükürler olsun eşim hep destek oldu kavga etsekde hep benim yüzümden olur zaten )biraz çirkefimdir malesef susmayı pek bilemem ama bu bebek konusu açıldımı yavru kedi kadar çaresiz olabiliorumne ilginc insanlar var gercekten ya. canim hamile kalmak kimsenin elinde degil
bu sekilde yapmak ona hicbirsey kazandirmaz kaybettirir. cok zor ama sen tika kulaklarini
cok sanslisin ki sana deger veren bir kocan var ve ne gerekirse yapmaya hazir
sana birsey diyeyim canim benim teyzem 20 yillik evli (tam emin degilim ama o civarlar)
ve bebegi olmuyor ustelik bu durum enistemin umrumda degil
kadincagiz tek basina mucadele etti.
Ameliayatlar oldu hocalara gitti dr lar tedaviler ama tek tarafli olmuyorki
sanirim enistemde sorun var ama biz yanlis anlar uzulur diye asla sormayiz anlatmak isterse zaten
anlatir deriz neyse tup bebekle olur demisler ama esi karsi cikmis.
hala cocugu yok demmekki ikna olmadi
hep böle düşünces dimi kuzum yolculuk etkilermi o olurmu bu olurmu diye ama nar tanemiz umut ışığımız var bizim sırayla kızlar doğursun içimize daha da umut olacakcanım , inş bu kezki mutluluğun sonsuza dek sürer ve yarım kalmaz.iyi ki kızın var.allah onun yokluğunu göstermesin ve inş kardeşsiz bırakmasın.güzel bişey var ki şükür kolay hamile kalabiliyosun, biz onuda başaramadıkmaşallah deyimde nazar değmesin
evet anlatmamıştın.yazık ya ne basit bi insanmış.terbiyesiz.düşmze kalkma bi allah.dua etsin bebeği hayırlı ve sağlıklı ömürlü olsun.bazen dedikleri saçmalıklar evlatlardan çıkıyor.cahil ama.inş çıkmasında ayıbıyla otursun.üzülme artık.peki müdüre neden ağladığını anlattın mı ? öbür ay o zman hep beraber aşılatalım :)) sen ben, adet olurlarsa ki inş olmazlar ceza ve atlas, temmuzda da chnb. peppe, yeşim, minicikumut daha başlardalar inş ilk atışta yakalarlar :))
eğer eserse belki buayda olabilri, çünkü eşim burda ya.diğer ay izin sıkıntısı olabilri, benim iznim var giderimde , muayene orda olmak zorunda kalır, sonra yolculuk filan etkilermi onuda bilmiyorum ....
tablolar süper ellerine sağlık canımyaptir valla canim tedbir senden takdir Allahtan ben folik asiti ve kan ilacini birakmadim
bitincede vitamine baslicam adet gunude ada cayi icmek iyiymis temizliyomus ne varsa rica edicem arkadasa Tr den getirsin diye.
ben suan kendimi strese sokmamaya calisiyorum yagli boyayla ugrasiyorum bitince koyarim buraya hatta onceki yaptiklarimi koyayim :)) Eki Görüntüle 295565 Eki Görüntüle 295566
yaptir valla canim tedbir senden takdir Allahtan ben folik asiti ve kan ilacini birakmadim
s.a kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzz
çok geçmş olsun tatlım ya aaaa enfeksiyonmu kapmışsın aslında ilaçla geçiyr o canım sen biraz daha dikkat et bide iç çamaşırlarının hijyenligine ve mikroplara karşı dikkat et çünkü doktorlar bunuda söylyrlr allah şifa versn canım yaaaaa.s. canım iyi sayılırız işte sen nasılsın?
iyi akşamlar kızlaarr.. nasılsınız?
benim başımdan dert hiç eksik olmuyo maşallah( şimdi de idrar yolu enfeksiyonu oldum yaa.. çok moralim bozuldu. hem de hastane kökenli bi mikrop ürettik ( nedir bu başıma gelenler yaw. 1 ilaç aldım deniycem onu. olmazsa damardan tedaviye başlıycaz pazartesi.. offffff..offffffffffffffffffffff...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?