Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tabloların ne kadarda güzel.Bu konuda çok yetenekli görünüyorsun.Malesef el sanatları konusunda becerikli biri olamadım hiç:18:

Devamını bekliyorum tablolarının..

Son düzenleme:

iyiyim canim sagol.
beni o konuda bilgilendirdigin cok iyi oldu canim
hamile kalmadan once muhakkak yaptiricam testleri.
insallah onumuzdeki yil bebissiz kimse kalmaz. birlikte buyuturuz bebeklerimizi.

Tabloların ne kadarda güzel.Bu konuda çok yetenekli görünüyorsun.Malesef el sanatları konusunda becerikli biri olamadım hiç:13:

Devamını bekliyorum tablolarının..

sagol canim ocanin yardimlariyla yapiyorum iste
simdi heybeli adada fayton tablosunu yapiyorum az kaldi biticek ondan sonrada daha buyuk bir tuvale gemi resmi yapmak istiyorum
bir turk arkadasim var onunla gidiyoruz bizede eglence oluyor iste.
bitince koyucam

Valla benim başımda değil hoca Leonardo Da Vinci bile olsa bende yok o yetenek

Valla benim başımda değil hoca Leonardo Da Vinci bile olsa bende yok o yetenek

heves olursa yaparsin seninde baska seyde hevesin vardir onu yaparsin
ben mesela yun isi hic beceremem cok begnrim ama yapamiyorum kazak filan hic oremem.

ya bu arada annemle konustum dediki sana gelince vucut temizligi yapariz bende Kizim olmadan once sikca idrar yolu enf.nu gecirme gibi bir problem vardi dr ilac iyi gelmedi tekrar tekrar oluyordu vucut temizligi diye birsey yaptik annemle meyva sulari sebze sulari iste bircok sey var
onlari yaptim masallah daha 4 yildir enf yasamadim ve cok sorunsuz bir gebelik gecirdim kizimin ters donmesi haricinde
hic sikintim olmadi gidicne tekrar yapicam 1 yada 2 hafta surmustu .

inş hepimiz kavuşuruz bebeklerimize.denemkte fayda var tabi, inş tüm çocuklar çok sağlıklı doğsunlar öncelikli temennimiz bu.ayrıca resimlerin çok güzel.yeteneklisin maşallah.bizim resim öğretmenimizde var burda :)

tesekku ederim canim ya. kafa dagitmak maksat yoksa burda yapilacak cok sey bulamiyorum
iyice toparlayinca dile biraz agirlik vereyim diyorum iyice saldim Dr larla daha iyi anlasabilirim.
herseyin ucu donup dolasip bebege geliyor :))

kızlar merhaba
21 ekimde kürtaj dan sonraki ilk adetim bugün oldu..
hayırlı olsun.. Aralık ayında inşallah yeniden ve düzenli olarak çalışmalara başlıcazz... bakalım kürtajdan sonra hamile ne zaman kalıcam
kalma şansımı düşünmüyorum ne kadar ay sonra kalacagım diyorum Umudum var benim :)

tesekku ederim canim ya. kafa dagitmak maksat yoksa burda yapilacak cok sey bulamiyorum
iyice toparlayinca dile biraz agirlik vereyim diyorum iyice saldim Dr larla daha iyi anlasabilirim.
herseyin ucu donup dolasip bebege geliyor :))

mutlaka bebeğe dokunur :) dil için bencede biraz ağırlık ver, madem dışardasın.sıkıntı oluyodur bilmeyince...

Genelde doktorlar 3 ay korunma veriyorlar Kürtaj sonrası.Sağlıklı bir adet görmen yeterli diyende var tabi.Hamile kalmak konusunda kararlı iseniz bir kadın doğumcuyla görüşerek yapılması gereken bütün tetkikleri yaptırmayı sağlayın.

Umarım bu süreçte çok zorlanmadan minik meleğinize kavuşursunuz.Umut hep var

mutlaka bebeğe dokunur :) dil için bencede biraz ağırlık ver, madem dışardasın.sıkıntı oluyodur bilmeyince...
evet tam anlasamiyoruz ingilizce bilmiyorlar bu yuzdenn zor oluyor.

canim bence 1 ay daha bekle vucudun kendine gelsin. bir adet daha gor en azindan
ve tahlillerini yaptir rahime baktir toparlamismi toparlamismi? sabretmek cok zor biliyorum ama
tekrar uzulmemek icin sabir lazim. ben 3 ay beklicem. muayene olup oyle baslicam. ne olur ne olmaz

normalde ben laf sokarım çok pis kızlar bilir ama nutlum tutuldu kendimi kötü hissettim sustum bide hmile diye laf sölemedim canım

allaha şükürler olsun eşim hep destek oldu kavga etsekde hep benim yüzümden olur zaten )biraz çirkefimdir malesef susmayı pek bilemem ama bu bebek konusu açıldımı yavru kedi kadar çaresiz olabiliorum

hep böle düşünces dimi kuzum yolculuk etkilermi o olurmu bu olurmu diye ama nar tanemiz umut ışığımız var bizim sırayla kızlar doğursun içimize daha da umut olacak

tablolar süper ellerine sağlık canım

kuzucum nasılsın bebeğim merak ediorum seni

iyi geceler kizlar
burda cok gec oldu ben artik yatayim ins uyuyabilirm. optum hepinizi

yesimcim yagliboyalarini begendim..10 uzerinden 10 verdim bir resim ögretmeni olarak...

iyi akşamlar kızlaarr.. nasılsınız?
benim başımdan dert hiç eksik olmuyo maşallah( şimdi de idrar yolu enfeksiyonu oldum yaa.. çok moralim bozuldu. hem de hastane kökenli bi mikrop ürettik( nedir bu başıma gelenler yaw. 1 ilaç aldım deniycem onu. olmazsa damardan tedaviye başlıycaz pazartesi.. offffff..offffffffffffffffffffff...........

a.s. canım iyi sayılırız işte sen nasılsın?
çok geçmş olsun tatlım ya aaaa enfeksiyonmu kapmışsın aslında ilaçla geçiyr o canım sen biraz daha dikkat et bide iç çamaşırlarının hijyenligine ve mikroplara karşı dikkat et çünkü doktorlar bunuda söylyrlr allah şifa versn canım yaaaa

canim yaa hamileyken cok fazla oluyor idrar yolu enfeksiyonu...eger cok agir degilse bol su icerek atmayi denesene?? benimde olmustu hamileyken ilac kullanmistim ama herkes keske kullanmasaydin demisti olan oldu gerci..insallah atlatirsin..dr una dedin mi ne dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…