ne olsun melekcim , hamile kaldin gittin unuttun buralari. biz ayni yerimizdeyiz ama sen yoksun
iyi akşamlar kızlaarr.. nasılsınız?
benim başımdan dert hiç eksik olmuyo maşallah( şimdi de idrar yolu enfeksiyonu oldum yaa.. çok moralim bozuldu. hem de hastane kökenli bi mikrop ürettik ( nedir bu başıma gelenler yaw. 1 ilaç aldım deniycem onu. olmazsa damardan tedaviye başlıycaz pazartesi.. offffff..offffffffffffffffffffff...........
ne olsun melekcim , hamile kaldin gittin unuttun buralari. biz ayni yerimizdeyiz ama sen yoksun
nazlım
yahu insanlar ne kadar cesaretli kendinden emin. Hamile kalmak mesele değil yeğen mesele , bebişi sağlıkla uzun ömürle dünyaya getirip büyütmek. Ayyy hayata herkes farklı dersler alıyor.
bende çok ağlıyordum halada ağlıyorum hoş.
ya bebeğimiz olmazsa ya böle ya şöle şimdi yolunda gitmeyen birşeyler olursa vss. Korku hiç bitmiyor. Hala ağlıyorum.
hakkımızda hayırlısını versin,
geçmiş olsun bol su iç diyorlar. Dermansız dert vermesin mevlam.
renklimm, o bu değilde aselkuzuma kırgınım ben, en çok ona. Pasifflorayada aynı şekilde. Cidden bak ben her hamile olan buraya gelcek yazacak demiyorum. demiyoruz. Yahu o kadar dua ediyoruz laf yazıyoruz vakit veriyoruz. Gel güzelce veda et git. napıcaz biz boğazına mı yapışacağız. O yüzden topiğe giren kimselere doğru düzgün bişi yazmıyorum artık hep asil taşlarla çeviriyorum okeyimi.
pileo, yamatake, taf, nuray, günlük, lonileness nasıl gidiyor kızlar.
pepecim selam
umarım iyisindir, kilo verme nasıl gidiyor.
ya çok mutlu oldum evde mal gibi oturuyordum, 2 sokak aşağıdaki lise arkadaşım aradı gel dedi fahriyeyi izleyelim dedi, gidim bari çoook önce izlemiştim diziyi.
kızlar iyiyim ben toparlanmaya başladım izin kullanmadım hiç sıpalarımla uğraşıyorum hiç üzülmeye fırsat vermiyorlar bugün biraz panik oldum lekenme başladı sanki hazırlıksızmışım gibi ellerim titremeye başladı ama geçti zaten komşu köyün muhtarı iki okula birden yemek daveti vardı herkes beni bekliyodu koştur koştur çıktım kimseye bişey yansıtamıyosun zaten yemekten döndük ama hiç wc gitmedim sonra tahlil sonuçlarını almaya gittim çarşambaya kadar düşmesini bekliycez dedi dr eğer çok kanama olursa beklemeden gidecekmişim ama eve geldim kanama felan yok biran önce bitsin bu süreç istiyorum.. sonrasında üniversiteye sevk edecek araştırma için.. biraz toparlandıktan sonra ayrı bir dr.a gidip yapılması gereken bir tedavi varsa onu başlatacaz ama uzun bir süre korkularımı yenemeyecem sanırım..
buarada chnb cnm seni yanlış anlamadım gülüm not aldım yazdıklarını soracam gerekirse dışardan yaptıracam bebek oluşmadığı için parça felan alma gibi bi durumda söz konusu değil sanırım yani öyle bişeyden bahsedilmedi zaten..
kızlar bişey soracam görümcemin ve sevgili gelinimizin tutumundan bahsettim haftaya görümcemler memlekte dönecekler ben eve almak istemiyorum hem tutumlarından dolayı hem de nasıl olacağımı bilmediğim için ağrım sızım kanamam nasıl olacak hiç bilmiyorum ve onlara söylemedik söylemeyi de düşünmüyoruz ne yapayım bana akıl verin.....
kızlar iyiyim ben toparlanmaya başladım izin kullanmadım hiç sıpalarımla uğraşıyorum hiç üzülmeye fırsat vermiyorlar bugün biraz panik oldum lekenme başladı sanki hazırlıksızmışım gibi ellerim titremeye başladı ama geçti zaten komşu köyün muhtarı iki okula birden yemek daveti vardı herkes beni bekliyodu koştur koştur çıktım kimseye bişey yansıtamıyosun zaten yemekten döndük ama hiç wc gitmedim sonra tahlil sonuçlarını almaya gittim çarşambaya kadar düşmesini bekliycez dedi dr eğer çok kanama olursa beklemeden gidecekmişim ama eve geldim kanama felan yok biran önce bitsin bu süreç istiyorum.. sonrasında üniversiteye sevk edecek araştırma için.. biraz toparlandıktan sonra ayrı bir dr.a gidip yapılması gereken bir tedavi varsa onu başlatacaz ama uzun bir süre korkularımı yenemeyecem sanırım..
buarada chnb cnm seni yanlış anlamadım gülüm not aldım yazdıklarını soracam gerekirse dışardan yaptıracam bebek oluşmadığı için parça felan alma gibi bi durumda söz konusu değil sanırım yani öyle bişeyden bahsedilmedi zaten..
kızlar bişey soracam görümcemin ve sevgili gelinimizin tutumundan bahsettim haftaya görümcemler memlekte dönecekler ben eve almak istemiyorum hem tutumlarından dolayı hem de nasıl olacağımı bilmediğim için ağrım sızım kanamam nasıl olacak hiç bilmiyorum ve onlara söylemedik söylemeyi de düşünmüyoruz ne yapayım bana akıl verin.....
pepecim selam
umarım iyisindir, kilo verme nasıl gidiyor.
ya çok mutlu oldum evde mal gibi oturuyordum, 2 sokak aşağıdaki lise arkadaşım aradı gel dedi fahriyeyi izleyelim dedi, gidim bari çoook önce izlemiştim diziyi.
canım, toparlanmaya başladığına sevindim.
görümcen ve gelinle ilgili olarak ilişkinizi pek bilmiyorum ama şu anda hiç misafir ağırlayamayacak durumda olduğunu biliyorum. eşinin bu konudaki tutumu ne? bence hasta olduğunu söyleyin. sonuçta yalan değil. yolcu etsin eşin.
chnb cnm eşim dışarı çıktı geldiğinde yazdıklarını okuyacam yarın bursaya giderim ama fakülte haftasonu nasıl olur bakan olur mu benim lekenme başladı pazartesine kadar geriye ne kalır bilmiyorum cnm öncesindeki düşük değildi benim o yüzden süreci bilmiyorum
Canım benim. Leken başlamış. Yarına inşallah tamamen düşmemiş olur. Tıp fakültesinin şimdi 118 den telefonunu bul mutlaka acilde asistan da olsa dr vardır. Durumunu anlat ben gebelik sonlanmadan gebelik ürünün genetik incelemeye gitmesini istiyorum gelsem yapar mısınız de? Özelde de yapılır ama 600 tl filan tutar. Ama bence değer. Olmazsa Nazlım Ziya Beyin telini versin telefonda sor bildiği yer vardır.
saol cnm nazlıma ulşamam herlade evinde net yok sabah okur yazılanları ancak dr numarasına bu kadar acil ihtiayacım olacağını da düşünmedim keşke yazışsaydım tekrardan bakalım eşim gelsinde şuan anlatacak durumda değilim konuşurken boğazıma düğümleniyo eşim arasın birde adet sancısı gibi ağrı ve ayaklarımdan çekilme başladı düşük de adet gibi mi oluyo belki seni de üzüyorum ama cnm kusura bakma cahillikten soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?