Ah canım biz 15 sene yaşadık Edirnede. Kader bizi buraya sürükledi. Az önce Edirneden konuştuk eşimle. Trakya başka güzel benim için. Oğlana soruyorlar baba Trabzonlu ama o Edirneliyim diyor. Yatak alırsınız inşallah. Buraya yolculuk vardı ne zaman?
bende cok seviyorum Trakyayi.. amcamlar falan orda. sey aklima geldi. Esimle bir arkadastik daha. Yil 2003. trakyaya gezmeye gitmis. Bende Istanbuldayim tabi. bana ordan mesa atiyo. '' bU trakya kizlarida cok guzelmis'' beni ovuyo aklinca. :)))bende sinir olmustum. Iyi eglenceler o zaman falan demistim guzel kizlarla sinir etmisti beni . esimin cok vardir boyle potlari. ama kizlarda gercekten guzel oluyor masallah:))
Evet güzeldir kızları. Pot da ne pot olmuş:))
Miniklerin eşi geldi mi ki?:26: Ne yaptılar acaba?
allah yardimcin olsun ablacim. Ne mutlu senin gibi ogretmen bi annesi var, sabirli.. ben cok sabirsizim mesela nasil hallederim bilmem. Miniklerin esi nerdeydeki , kacirmisim ben o konuyu?? Minikler yalniz mi kalmisti evde??
Kızlar nöbetçiydim bugün. Oğlanla yatıyoruz öptüm sizleri. Sabah ola hayrola...
sagol canim begenmene sevindim. cok teknik bilmiyorum baka baka yapmaya calisiyorum:)yesimcim yagliboyalarini begendim..10 uzerinden 10 verdimbir resim ögretmeni olarak...
cok gecmis olsun canim. bende 4 yil once zor kurtuldum o illetten ya. hapi iciyordum iyilesiyordum cok gecmedeniyi akşamlar kızlaarr.. nasılsınız?
benim başımdan dert hiç eksik olmuyo maşallah( şimdi de idrar yolu enfeksiyonu oldum yaa.. çok moralim bozuldu. hem de hastane kökenli bi mikrop ürettik ( nedir bu başıma gelenler yaw. 1 ilaç aldım deniycem onu. olmazsa damardan tedaviye başlıycaz pazartesi.. offffff..offffffffffffffffffffff...........
minikler canim dr sana kendi dussun demis sanirim. kacinci gebeligindi? benimki gittigimde 2 gun once olmus kurtaj dedi hemen ayni gun yattim yine kurtaj masasina ins bir daha hic yatmayiz.kızlar iyiyim ben toparlanmaya başladım izin kullanmadım hiç sıpalarımla uğraşıyorum hiç üzülmeye fırsat vermiyorlar bugün biraz panik oldum lekenme başladı sanki hazırlıksızmışım gibi ellerim titremeye başladı ama geçti zaten komşu köyün muhtarı iki okula birden yemek daveti vardı herkes beni bekliyodu koştur koştur çıktım kimseye bişey yansıtamıyosun zaten yemekten döndük ama hiç wc gitmedim sonra tahlil sonuçlarını almaya gittim çarşambaya kadar düşmesini bekliycez dedi dr eğer çok kanama olursa beklemeden gidecekmişim ama eve geldim kanama felan yok biran önce bitsin bu süreç istiyorum.. sonrasında üniversiteye sevk edecek araştırma için.. biraz toparlandıktan sonra ayrı bir dr.a gidip yapılması gereken bir tedavi varsa onu başlatacaz ama uzun bir süre korkularımı yenemeyecem sanırım..
.
canim senin bir oglun varmis Allah bagis;asin benimde bir kizim var 3 yasinda nerdeyse. ilk bebegimdi . son bebegimin kalbi durduCanım çoğu dr önemsemiyor ihtimaller aklına gelmiyor. Benim de son kürtajımda embriyo yoktu. Yolk sacı bile yoktu sadece kese vardı ve 3000 di değerim 7 haftalıkken. Buna rağmen genetiğe gitsin diye kürtaj yapıldı. Ama teknik bir hata oldu. Salak asistan bana vajinal hap verdi kasılma için. Gece kanamam oldu. Keseden de genetik incelemne yapılır. Lütfen fakülteye git ve ben gebelik materyali üzerinde genetik inceleme yaptırmAK İSTİYORUM DE DÜŞÜK YAPMADAN. o ZAMAN İŞ İŞTEN GEÇER DÜŞÜK YAPARSAN. bU GEBELİĞİNİN NEDEN DEVAM ETmediği havada kalır.
maalesef canim bebegimin kalbi durdu bast dr kesede kanama var dedi bulasik bile yikamadimk
yesim merhaba , seni burda grdugume sevindim diyemeyecegim bacim. senle haziran annelerinde gorusmustuk. burda gorunce sasirdim vede uzuldum. cook gecmis olsun . birdaha yasatmasin rabbim. bende senin gibiyim. yazmistim sana bende yurtdisindayim . kurtajimida burda oldum. canim cok gecmis olsun tekrar. yesmcim birde yagliboyalarin harika masallah ne guzel yapmissin
.
sagol canim benimde kizim var. Asli Defne adi 3 yasina giricek az kaldi dogum gunu yapicaz cok sukurki bir evladimiz var gece sarilip yatabildigimiz bu zor gunlerde guc alabildigimiz . inan varligi o kadar guc veriyorki bana zaten bunlari sende yasiyorsundur.Geçmişi ben de okudum. Yeşim ve Elibess arkadaşlara hoşgeldin diyorum.
Yeşim arkadaşım ben de beğendim resimlerini ne güzel maşallah.Kızına da maşallah.Benim de oğlum var...
Renkliatlas eşin gerçekten değerli bir insan. Ne güzel arkanda olmuş.Annen de çok olgunmuş... Dolduruşa gelmemiş...
gunaydin hanimlar sabah feci bir sanciyla uyandim simdi gecti Allahtan usuttum sanirim kurtaj sonrasi biraz.
bugun kontrloum var hic gitmek istemyorum Ayaklarim geri gidiyor yine gorucem o rahmi bebek yok yok off gitmesem olmazmi acaba??
sagol canim begenmene sevindim. cok teknik bilmiyorum baka baka yapmaya calisiyorum:)
cok gecmis olsun canim. bende 4 yil once zor kurtuldum o illetten ya. hapi iciyordum iyilesiyordum cok gecmeden
tekrar . iyice kotu olmustum afedersin idrarimi yapamadigim icin agliyordum artik baktim haplar care olmadi bitkisel kur yaptim
ama hamile degildim o ara kurden hemen sonra kizima hamile kaldim :)
minikler canim dr sana kendi dussun demis sanirim. kacinci gebeligindi? benimki gittigimde 2 gun once olmus kurtaj dedi hemen ayni gun yattim yine kurtaj masasina ins bir daha hic yatmayiz.
canim senin bir oglun varmis Allah bagis;asin benimde bir kizim var 3 yasinda nerdeyse. ilk bebegimdi . son bebegimin kalbi durdu
lones diye bir arkadas sagolsun bilgi verdi bana bende yaptiricam trombofoli paneli testini hamile kalmadan once.
Tr ye gelicem martta suremde bitmis oluyor o zaman. ama bak sende bir cok sorun cikmiz maasallah oglun yaninda
Allah ol deyince oluyor hastaliklar engel olamiyor elbetteki bizde onlem almaliyi ondan suphe yok senin en son kaybin miydi 25 haftalik olan canim seni uzduysem kusura bakma ama sizleri tanimaya calisiyorum. rahim agzi yetmezliginde dikis atiliyordu sanirim
Dr lar normal muayene ederken buna bakmiyorlarmi hayatta olan oglunu kacinci haftada dogurdun?
suan bekleme surecindemisin ne kadar verdi dr? ins cok beklemeden saglikla gelir canim bebegin en azindan hamile kalabiliyoruz.
ins diger sorunlarnda onlemini alinca saglikla alicaz bebeklerimizi kucagimiza.
maalesef canim bebegimin kalbi durdu bast dr kesede kanama var dedi bulasik bile yikamadim
ignede oldum ama kurtulamadi. kalp atislari zaten gucsuzdu ben issetmistim bir terslik oldugunuda ama atis varya umut ediyorsun
guclenir duzelir diye.
bende 2 dir ydisinda oldum ilkinde sorun yasamadim hic ayni dr yapti. guveniyorum dr a.
3 ay beklicem canim simdi. yaz olamadim ins kis annesi olurum tekrar.
sagol canim dusuncelerden kurtulayim diye yapiyorum iste birseyler. senin gebeligin ins saglikla geciyordur.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. uzun mutlu saglikli bir omur sursun ins evldin hayirli evlat olsun canim
sagol canim benimde kizim var. Asli Defne adi 3 yasina giricek az kaldi dogum gunu yapicaz cok sukurki bir evladimiz var gece sarilip yatabildigimiz bu zor gunlerde guc alabildigimiz . inan varligi o kadar guc veriyorki bana zaten bunlari sende yasiyorsundur.
iyiki varlar hayatimizda. o benim dagilmami engelliyor sorumluluklri hatirlatiyor kendime gelmemi sagliyor. sukurler olsun Allahima onu bana nasip etti. insallah burdaki ve burda olmayan tum kayip sahibi annelerin kucaklari dolar tasar
benim col uzuldgumu esim gorunce soz vak 3 tane daha olucak bizim cocugumuz diyor normalde cocuk istemeyen biri kizina cok duskun o ayri ama suan maddi acidan musait degiliz biraz ve bu yuzden hep ertelemk istiyordu ama simdi bu olaylar olunca
o diyor yapariz diye, gerci bizim elimizde bir sye yok Allah vemezse biz neyi yapicaz dimi:)
peppe erkeklerden cokta incelik beklememk gerektigi ben ogrendim. soylicen yapacaklar onlar farkli bakiyor olaylara maalesef.
ben boyle kabul ettim. esime diyorum sigarayi azalt duzgun beslen. bir kac ay sonra tekrar denicez tamam diyor oyle yani
o demez ya sen cok uzuldun yiprandim dr un verdigi sure bitince tekrar denyelim demez. bende beklemiyorum artik.
ben istiyorum evlat onemli olan o . ve nasip olursa 2 cocugum daha olsun istiyorum ins Allah nasip eder.
bencede canim 3 ay bekle insan anca kendine geliyor. Bende 3 ay beklemstim. Rabbim dedigin gibi verince ne hastalik dinliyor nede baska bisi. RAbbim can verdimi aliyoruz kucagimiza. Seninde masallah cok sukur kizin var. Defne isminede,kiz cocuklarinada bayilirim.Burda KIrgizistanli bi cocuk var. 18 yasinda. Esim o cocugu cok seviyor. Cocukta demis sizin bebeginizin adi Melike olsun diye. Esim diyor Melike olsun . hayirlisi diyorum..
simdilik bir sorun yok gorunuyor canim. Allah insallah boyle devam ettirsin. Tabi korkular hep var ama Allaha siginmaktan baska care yok. insallah sende istedigin 2 bebiside kucagina alirsin.. esinde ne guzel istiyormus.
Melike ismi cok guzelmis canim. esimin istemesi benim icin buyuk adim. benimde bu olaylar basima gelmese hic cocuk
dusunmuyordum Allah biliyor ya yaparim ilerde diyordum ama simdi gun sayiyorum. Umutluyum ama ins yeniden anne olucam
Allah cumlesine nasip etsin
Kizlar ben ptesi kurtaj oldum ilk gun agridi ve kanadi. sonra agrida kalmadi ama kanama hafif oluyordu yani
kucuk parcalar halinde minicik ama bu sabah hem agrim vardi hemde kanama fazlalasmis normal herhalde
gecen kurtajda dikkat etmemistim ne zaman bitecek diye hemen hapa baslamistim cunku.
bunda esim korunacak 3 ay ben daha birsey kullanmicam. zaten kasim bitti Aralik ocak ve subat korunucagim subatta kucuk ay :)
geçen sene eylül ayında hamile kaldım henüz bir yıllık evliyken çok üzülmüştüm hatta kürtaj olacam demiştim herkese.sonra bebeği kabullendim ki bebişimin kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım.14 ay falan geçti aradan ve 3 aydır korunmuyorum çok korkuyorum acaba bi problemmi war.niye bebeğim olmuyor
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?