- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #10.561
senin daha cok yyeniymis canim .insallah gunler hemencik cabucacik geciverir. bebisin seni fazla bekletmez insallah..cok fazla ayaklanmasaydin. Dikkat et kendine. bolbol su ic. ayaklarinida sicak tut canim. belki biliyosundur ama ben yine yazayim dedim.
eger hapla korunduysan surebilir diyorlar sen yumurtlama takibi yap bence yumurtlama akintin oldugu gun iliskiye gir o zamangeçen sene eylül ayında hamile kaldım henüz bir yıllık evliyken çok üzülmüştüm hatta kürtaj olacam demiştim herkese.sonra bebeği kabullendim ki bebişimin kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım.14 ay falan geçti aradan ve 3 aydır korunmuyorum çok korkuyorum acaba bi problemmi war.niye bebeğim olmuyor
kolay gelsin ctesi calisanlra hep cok uzulmusumdur. bende evlenmeden once calisirdim yarim gun ama sinir olurdumcanmlarım uzun uzun yazamıom şimdi bugün ödeme günümüz çok işim var malesef para daatcam:)seviyorum hepiniziiiiiii
gunaydin kizlarr...
kızlarrrr size güsel bi haberim varrrr ben hamileyim galiba :)
dün sabah test yaptım negatifti akşam eve gidince bida yaptım pozitif sabah yine yaptım koyulaşmayla birlikte yine pozitif bugün adet günüm ateşim de düşmedi
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bugün kan vercem netleşmeden sölemek istemedim size ama içim içime sığmıyo inşallah diğerleri gibi olmaz da gerçektir ay salak gibiyimmmmmmmmmm
don gömlek ne varsa sallamak istiyorum umudumuz seninleee.... RAbbim yuzunu guldursun hepppp...cunku bunu gercekten haketmistin caniiimm....
kurban olurummmmmmmmmmmmmmmmmm du bakalım bi kan vereyim ondna sonra kesinleşsin ben neler sallıcam bak:)
yalancı çoban hikayesine dönmem umarım yine:)
kızlarrrr size güsel bi haberim varrrr ben hamileyim galiba :)
dün sabah test yaptım negatifti akşam eve gidince bida yaptım pozitif sabah yine yaptım koyulaşmayla birlikte yine pozitif bugün adet günüm ateşim de düşmedi
bugün kan vercem netleşmeden sölemek istemedim size ama içim içime sığmıyo inşallah diğerleri gibi olmaz da gerçektir ay salak gibiyimmmmmmmmmm
hadi canim insallah ya
kandada pozitif cikarda senlenir surasi .
guzel haberlerini bekliyoruz sabirsizlikla
inşallah canım bu ay için çok dua ettim inşallah kabul lmuştur kızlar bilir daha öncede benim idrar testlerim pozitif çıktı sonra kan verdim 0.100 :)ondan idrar testine güvenmöiorum çok fazla bugün kan vercem bakalım nolcak
ama atesin dusmemis bu cok onemli ins bu sefer tutmustur canim. ne zaman gidicen kana?
canim sen ne zamandir deniyorsun? ilk bebegin miydi dusugun baska varmi?
insallah oyle olur canim.ben şubatta hamile kaldım canım ilk bebeğimdi o 15 haftalıkken düştü düşmedi aslında ben doğurdum diyebnilirim suyum patladı filan çünkü neyse eylül 28e kadar korunduk bu korunmasız 2.ayım eğer oğlum ölmeseydi doğumu 30 kasımdı eğer hamileysem bu bana oğlumun hediyesi
patolojiye gitti sonuçlar plesanta bebeği besleyememiş dedi doktor eğer yeni gebelik olursa 12.haftada rahim ağzını ölçücez gerekirse dikiş atcas dedi ve eğer varsa bütün tetkikleri yaptırmak istiyoruminsallah oyle olur canim.
rahim agzi yetmezligimi oldu? konusmak istemezsen anlarim canim.
Allah gonlune gore verir insallah.
patolojiye gitti sonuçlar plesanta bebeği besleyememiş dedi doktor eğer yeni gebelik olursa 12.haftada rahim ağzını ölçücez gerekirse dikiş atcas dedi ve eğer varsa bütün tetkikleri yaptırmak istiyorum
ben sana dedim zaten ovülasyon testini görünce. kesin hamilesin canım sen.kızlarrrr size güsel bi haberim varrrr ben hamileyim galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?