ben sana dedim zaten ovülasyon testini görünce. kesin hamilesin canım sen.
ama git bir an önce kan testi yaptır. şimdiden kutluyorum. Allah sağlıklı bir gebelik geçirmeni nasip etsin.
iş çıkışı gitcem canım yaptırcam inşallah allah razı olsun umarım yanılmıorumdur
gunaydin hanimlar sabah feci bir sanciyla uyandim simdi gecti Allahtan usuttum sanirim kurtaj sonrasi biraz.
bugun kontrloum var hic gitmek istemyorum Ayaklarim geri gidiyor yine gorucem o rahmi bebek yok yok off gitmesem olmazmi acaba??
canim senin bir oglun varmis Allah bagis;asin benimde bir kizim var 3 yasinda nerdeyse. ilk bebegimdi . son bebegimin kalbi durdu
lones diye bir arkadas sagolsun bilgi verdi bana bende yaptiricam trombofoli paneli testini hamile kalmadan once.
Tr ye gelicem martta suremde bitmis oluyor o zaman. ama bak sende bir cok sorun cikmiz maasallah oglun yaninda
Allah ol deyince oluyor hastaliklar engel olamiyor elbetteki bizde onlem almaliyi ondan suphe yok senin en son kaybin miydi 25 haftalik olan canim seni uzduysem kusura bakma ama sizleri tanimaya calisiyorum. rahim agzi yetmezliginde dikis atiliyordu sanirim
Dr lar normal muayene ederken buna bakmiyorlarmi hayatta olan oglunu kacinci haftada dogurdun?
suan bekleme surecindemisin ne kadar verdi dr? ins cok beklemeden saglikla gelir canim bebegin en azindan hamile kalabiliyoruz.
ins diger sorunlarnda onlemini alinca saglikla alicaz bebeklerimizi kucagimiza.
maalesef canim bebegimin kalbi durdu bast dr kesede kanama var dedi bulasik bile yikamadim
ignede oldum ama kurtulamadi. kalp atislari zaten gucsuzdu ben issetmistim bir terslik oldugunuda ama atis varya umut ediyorsun
guclenir duzelir diye.
bende 2 dir ydisinda oldum ilkinde sorun yasamadim hic ayni dr yapti. guveniyorum dr a.
3 ay beklicem canim simdi. yaz olamadim ins kis annesi olurum tekrar.
sagol canim dusuncelerden kurtulayim diye yapiyorum iste birseyler. senin gebeligin ins saglikla geciyordur.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. uzun mutlu saglikli bir omur sursun ins evldin hayirli evlat olsun canim
sagol canim benimde kizim var. Asli Defne adi 3 yasina giricek az kaldi dogum gunu yapicaz cok sukurki bir evladimiz var gece sarilip yatabildigimiz bu zor gunlerde guc alabildigimiz . inan varligi o kadar guc veriyorki bana zaten bunlari sende yasiyorsundur.
iyiki varlar hayatimizda. o benim dagilmami engelliyor sorumluluklri hatirlatiyor kendime gelmemi sagliyor. sukurler olsun Allahima onu bana nasip etti. insallah burdaki ve burda olmayan tum kayip sahibi annelerin kucaklari dolar tasar
benim col uzuldgumu esim gorunce soz vak 3 tane daha olucak bizim cocugumuz diyor normalde cocuk istemeyen biri kizina cok duskun o ayri ama suan maddi acidan musait degiliz biraz ve bu yuzden hep ertelemk istiyordu ama simdi bu olaylar olunca
o diyor yapariz diye, gerci bizim elimizde bir sye yok Allah vemezse biz neyi yapicaz dimi:)
.
canım benim doğru mu okudum allah sağlıklı sıhatli tamamına erdirsin inşallah bu son zamanlarda duyduğum en güzel haber çok sevindim inan bana..
lonelinnes cnm sen nasılsın
sağool canım ablam ya testler yanlışsa abla yineNazlım canım benim okuyamadan sırayla cevap yazayım dedim. Çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Maşallah...
canım benim doğru mu okudum allah sağlıklı sıhatli tamamına erdirsin inşallah bu son zamanlarda duyduğum en güzel haber çok sevindim inan bana..
lonelinnes cnm sen nasılsın
sağool canım ablam ya testler yanlışsa abla yine
sağol canım. Allah şükür daha iyiyim. ama içimde hep korku var. chnb demişti, kaçıncı haftada kayıp yaşadıysanız o haftaya kadar korkularınız devam eder diye. benim diğeri 8 haftada kalbi durmuştu ya o nedenle rahat değilim.
iğneye başladım. dün akşam ikinci iğnemizi eşimle kdnimiz yaptık ilk defa. doktor göbekten dedi, ama sağlık ocağında göbekten enfeksiyon kapanın olduğunu söylediler. koldan yaptılar. biz de koldan yaptık. çok varmış benim gibi iğne vurunan. Alah şükür ediyorum, ne yapalım. ömür boyu iğne vurunan insanlar var.
bir taraftan okulla başım belada. 10 gün daha rapor hakkım var. müdür tıtturuyor heyet al, yerine ücretli getircem diye. zaten öenmli sınıfları aldı. şu an 12ler kaldı sadece ben de. kavga ettik müdürle. 10 gün sonra belki iyileşçem okula gelcem diyorum, artık sen iyileşemezsin diyor. moralimizi bozdu. kanaman dursa bile tekrar gelir diyor. yerime ücretli bulmuş, onu başlatmaya çalışıyor bir an önce, heyet raporu almam gerekiyomuş o y yüzden. açıkçası bu dönem okula gitmek istemiyorum, zaten önemli, sınıfları alın benden, çocukların dersi boş geçmesin dedim bir gün önce telefonda. 12ler zaten test çözüyor öenmli değil onları verin dedim. illa onların başında da öğretmen bulunsunmuş. bana baskı yapıyor heyet alayım diye.
doktorum da normal rapor hahkkını öğren, o varsa onu yazayım. o bitince heyet yazarım demişti. müdür git yalan söyle doktora, günüm kalmamış de diyor. bir sıkıntı olur dedim. hiç bişey olmaz diyor. benim 10 günüm ocak gelince yuanacak, ben de onu boşa yakmak istemiyorum. şimdi doktor bir kere bir aylık vercek, ama ikinci heyeti verir mi bilemiyorum, o yüzden 10 gün normal rapor sonra bir ay heyet almak istiyorıum. ama eşim falan da müdürle aranı bozma diyor. kafamız karışık hala.
sen nasıl oldun canım?
chnbnin dediklerini dinle. o bu testler konusunda çok tecrübeli. ben sadece pıhtılaşma konusunda bilgim var.
belki sende de vardır canım, muhakkak araştır. ve içini rahat tut. iyi taraflarına bakmaya çalış. çabuk hamile kalıyorsun, çok şükür. sorunun neyse bulunur ve herşeyin tedavisi var inşallah.
Yok canım benim bu sefer değil bak gör. Allah sağlıkla doğmasını nasip edecek inşallah. Rahimağzı uzunluğunu hep ölçtüreceksin dr n demiş zaten. Eğr gerek olursa rahimağzına serklaj yapılır.İnşallah gerk kalmaz. Kalırsa da rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum nyapan var mı? başlıklı topikte yazışırız. Benim ilk topiğim orası... Ben sana destek olurum.
Canım heyetten sonra normal rapor alınmıyor mu? Ben alınıyor biliyorum. Bu arada armut ve ananası unutma canım. Bir de diğer topikteki kızlar taharet sularına birkaç damla sirke koyuyorlardı enfeksiyon olmaması için. Şimdiden tedbiren dene istersen. İyi haberlerin gelecek inşallah...
ablacım bana doktor 12.haftada dedi peki hemen mi ölçülmesi gerekiyo sen bize bunları sölüosunya allah razı olsun kızmayın filan diyosun ya inan ben daha çok mutlu oluyorum ne test varsa hepsini yaptırmak istiyorum eğer bebek varsa benim acımı sende anlarsın sadece kürtaj daha iyi sanki canım o kadar yanmıştıki hastaneyi ayağa kaldırmışım hemşire ertesi gün elini gösterdi yolmuşum kadının ellerini :)herşeyi yaptrımak istiyorum senin yardımlarına ihtiyacım var her zaman inşallah dediğin gibidir dün sabah çıkmadı negatifti akşam ve bu sabah yaptıım testlerde çıktı direk kana gideyim dimi abla idrar testi yapayımmı bidaha bugün
canım şimdi bizim 40 gün rapor hakkımız var ya toplamda. ocakta sıfırlanıyor o yeni hakkın başlıor. şimdi ben sıfırlanmadan 10 günümü kullanayaım diyorum. üstüne heyet raporu alayım diyorum.
önce heyet raporu alıp, ocakta normal rapor alırsam yeni 40 günümden yemiş olcam. ve bana da çok rapor lazım olabilir. ikinci dönem iyi olursam Allah kısmet ederse çalışmak istiyorum çünkü. benim amacım 1. dönemi kapatmak. ocak 20ye kadar olan kısım yani.
ama doktor verirse heyet alcaz gibi, eşim müdürle arayı bozmayalım diyor. ama o kadar sinir oldum ki anlatamam. devletin bana evrdiği hakkı kadın kullandırmıyor ya. 12 de olsa çocukalrın dersi boş geçmesinmiş. ama sağlık meslesi bu diyorum. git heyet al, sen artık okula gelemezsin diyor. kendi 6 saat derslerine okuldayken girmiyorlar karı koca. boş geçiyor. umru olmuyor.
Canım boş ver 2 dönemde gitme. Bizim arkadaş var zümreden 2. bebeği. Azıcık lekesi oldu. Bizim diğer düşüklerle haftası. Mayıstan beri hiç gelmedi hem de risk de çok yoktu. Bbebğin doğsun. Evde rahatça dinlen. Eşin de haklı bence idareyle aranı bozma giden 10 gün olsun. Sonra o 10 günün acısını çıkarırlar bol bol. Süt saatinde, nöbette, zor sınıf, bozuk ders programı gibi. Allahından bulsunlar de boş ver... Bence...
Canım bence kanda baktır. Hamilesin Allah izniyle. Tedbir amaçlı büyük ihtimal coraspin(bebe aspirini türevi- kanı sulandırır ve bebeğin beslenmesine yardımcı olur kan akışını sağlayarak)verir. Şu ana sende pıhtılaşma var mı bilmiyoruz. Varsa o zaman da coraspinin daha etkilisi innohep günlük iğneler verir. Dr n bilir. Rahimağzı uzunluğu 12. haftada ölçülüyor o haftada Türk kadınlarının 4 cm miş ortalama. 3 cm de normalmiş. 2.5 ve altı ise o zaman riskli... Ama dr n yönlendirecektir seni. Tes yaptır kanda baktır varsadr ni arada. Belki progestana ve coraspine başlatır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?