Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

günaydın canım, nasılsınız. Yemin ederim süreki dualarımdasınız zaten. Sizde benden esirgemeyin dualarınızı. Benim için dua ettiğinizi de garip bir biçimde hissediyorum.

minikler

tatlı kuzu, biliyorum demesi kolay ama o kadar eminim ki geçecek bu günler. Mevlam can sağlığımızı nasip eylesin. Öpüyorum.

nuraycım melikeeee :))) beşik kertmesi yapar mıyız bacım. Nar tanemi kaçırdım. Hem pileo ve sinua dan önce davranayım

minikler

teyzemin ilk bebeğinin kalp atışı olmadı kürtaj oldu o zaman annem sağdı. Sonradan teyzemin 2 oğlu oldu :))) 1.oğlu kürtajdan 1 sene sonra geldi,2. ise kazara oldu ama teyzem korunmuyordu bahar çocuk çok zormuş 2 tane olsun sonra korunacağım demişti 2. velet çok bekletmedi :) neyse...

annem demişti ki teyzeme. Lale varlığını bildiğin andan itibaren korkuların ve kaygıların başlıyor. Annelik hayata dair korkular saldığı gibi cesarette katıyor.

Herkesin başına gelen bebek çocuk kayıpplarından elbetteki hepimiz korkuyoruz. Başkasının başına gelen kötülüklerden hep allahım sen bizi koru diye dua ederiz yada öyle ediyordum. Şimdi ise sen hepimize sabırlar ver hayırlı yazgılar nasip eyle diye dua ediyorum.
Yaşanacakların önüne geçemiyoruz keşke geçebilsek.

hellommm saol cnm mail de atmışsın merak etmişsin iyiyim cnm duygularım karışık ama kulak vermiyorum ben bugün de hamilelik haberlerini duyunca sevinebilir miyim diyordum kendime ama nazlıma o kadar sevindimki acım gölgede kaldı cnm listeyi yenileyebilirsiniz kabullendim bu kadar hüzün yeter bu topiğe burası insanlara umut aşılayan yer ki zamanla yine bu topikte bende de yeşerecek yeni umutlar bu da benim sınavım allah cennet kapılarını aralıyor diyorum dularımdasınız hepiniz allah hepinizden razı olsun kim der sanal die hissediyorum demişsin aynen kuzum bende hissettim hep yanımda olduğunuzu burda dualrımızla herşey güzel olacak......

Canım ben ilk iki gün koldan oldum. Kolumda portakal büüklüğünde morluklar oldu o yüzden göbekten olmaya başladım. Bir ay kadar göbekten oldum. Azıcık baş ve işaret parmağımda göbeğimi tutuyordum hızlıca batırıp ilacı veriyordu alt komşunun kızı. Ben ileri haftalarda karnım büyüyünce koldan sonra bacaktan yaparım diyordum...

Annene selam söyle canım benim. Her şey bebekler için. Sağlıklı gelsinler de. Rapor halledilir. Olmazsa dediğin gibi birkaç ay ücretsiz izin alınır. Dr ye kaygılarını anlatırsan sürekli raporunu uzatır bence...

Allah kolaylık versin. Zor bir durum. Bekliyoruz haberlerini...

Allah hayırlı yazılar yazsın bizlere...

Tabi takdir sizin canım. Eşleri belli konularda ikna etmek zor. Allah yardımcın olsun...

Canım benim nasılsın? Burada herkese destek oluyorsun ne güzel... Bu aradaaklıma ne geldi. İstanbuldaalternatifler çoktur. ArdaBey'in kliniğinde doğum fotoğrafçısının çektiği resimleri gördüm. Bayramda da eşimin arkadaşlarının ikizleri vardı.30 günlük. Ziyarete gittik. Sezaryendi. Fotoğrafçı ayarlamışlar. Bayıldım resimlere. Önceden lüks gelirdi. Ama artık böyle şeylere çok imreniyorum...

Bu aradaMinicikumut özeline mesaj göndermiştim aldın mı?

Hellom sormuşsun bir dahaki aya mı diye. Canım bize Memorialin genetikçisi pgt ile tüp bebek önerdi. Arda Bey'de dr lerle durumumu değerlendirecek ona göre bana haber verecekmiş. Doğal mı pgt ile tüp bebek mi? Doğal da tüp de dese oğlan okumaya geçmeden zor gibi. Zaten tüp bebek burada yapılmıyor. İstanbula gitmem lazım o zaman...

ayyyyyyyyyyy..... süper haber bu.... inşallahhh inşalllaaahh yanılmazsın cnım. ben de az önce gittim doktora cok şükür gördük keseyi. hepimizin başından kötü olaylar geçtiği için önce inanamıyoruz gebeliğe. bugün keseyi görene kadar ben hep panik hlindeydim. acaba dış gebelik mi bi problem var mı diye?? daha anneme bile söylemedim düşün. ama inşalla Rabbim bi daha yaşatmaz bize o günleri.....

HAMILELERIMIZ !MASALLAH!
senemgy... nartanesi dogdu

yamatake...

hellokity... sisko hellooo

sinua...

Pileo...

taf... uyusunda buyusun...

günlük2011... kalp atislari duyuldu

citaknuray... sisko nuray
loneliness... dualarimiz seninle Allahim sen koru!

dr_alb daha cok miniiikk
nazlim cok cok minik teyzelerii

INSALLAH HAMILE KALIP UST LISTEYE TASINACAKLAR!!
minikler...................................... ....en kisa zamanda iyilesip basliyor calismalara...dualarimiz seninle

chnb........................................................... ? gitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr

ceza83.....................................................7 aralıkgitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr

renkliatlas................................................1 aralıkgitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr

_CandaS_...................................................... 27 kasımgitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr

peppe...................................................... 26 kasımgitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr

listemiz yenilendi.. yeni umutlara yelken acildi

Son düzenleme:

kuzum sen hamile misinn??? benim haberim yok ama.. kafa bi dolu wallaa.. tebrikleer kaç haftalık???

dr tebrik ederim insallah pit pitlarda gelir

hellocum insallah gelecek aya ..daha adet olmadim ama belirtilerim cok yogun..geliyor yani adet

chnb nasilsin canim? hepinizi öpuyorum en cokta nazlimi taze anneyii

kizlar biz birazdan cikicaz bi dogum gunu partisine.. sonra ordan gece 12 de ucagimiz var oraya gidecez dua edin ne olur..kazasiz belasiz gidip gelelim... turkiyede fazla giremem... adet olucam ama hala umudum var belkide iyi haberlerle gelirim ne dersiniz?? dua dua dua...

CAnim cok kotu seyler yasamissin. Allah sabir versin . cocugun mucize cocuk gercekten bu kadar soruna karsi saglikli bir bebek ..
peki bu sorunlarin caresleri var mi? yani rahim yetmezligi bildigim kadariyla dikisle onlenebiliyor.
kan pihtisi icinde sanirim igneler var sen gerci benden daha bilgilisin bu konularda peki diger sorunlar icin dr nasil bir cozum onerdi
esin de cikmis ya hani? ins tekrar anne olursun canim saglikla bebegin gelir.
bence yasal hakkin varsa kullan canim mudure ne ki anlamiyorum yani. bu konuda anlayisli olmasi gerekirken nasil davraniyor Allah islah etsin birde kadn sanirim daha iyi anlamasi lazim. ama cokta cekisme olucaksa huzurunu kacirmaya deymez 10 gun icin.
En son artik ucretsiz izine cikarsin hicbirsey bebekten oemli degil ya canim moralini bozma sen. stres en buyuk dusman
Allah yardimcin olsun canim
Sagol canim seninde mubarek olsun.
gercekten oyle kayip ne zor yinede sukrediyorum . Allah bu aciyi unutturacak baska acilar yasatmasin
hep oyle dua ediyorum.

kizlar ben hala sikca idrara cikiyorum ya normal mi acaba kurtaj sonrasi belkide usutmekten bilmyorum.
ilkinde boylemiydi hic hatirlamiyorum farkinda degilim
uykumda hala geliyor yeni sanirim ondan bir arkadas gecmesi 2 haftayi bulur demisti
belitiler devam ediyor ama bebek yok ne garip

sağolll canım inşallahh...

hayrli olsun canim cok sevindim insallah pitpitlari da duyarsin yakinda :) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

benide eklermisin listeye mart ayini bekliyor diye :)
3 aydir girdigim 3. liste olucak
umudumuz eylul ayi diyenler listesi
haziran /temmuz anneleri listesi
ve bebis bekleyenler listesi ins bundan sonra aralik annelerinde olurum ve 40 hafta kadar kalirim orda:)

dr alp allah tamamına erdirsin, gözün aydın.

ben çıkıyorum akşama ancak girerim bizim kuduruk nazlım naptı acaba? ile gidiyorum.

sağol canım Allah isteyen herkese nasip etsin. hamile kalıncada diğer korkular başlıyo hayırlısı bakalım. inşallaah sende listeleri alt üst edersin:)))

insallah canim ya :)
seni cok iyi anliyorum, eminim bende hamile kalinca ilk 12 hafta diken ustunde olucam
ama o gunlerde biran once gelsin diye sabirsizlaniyorum

nazlım çk sevindim canım gözünaydınn,allah tamamına erdirsin inşallahhhh,sağlıkla kucağına all

selamlar herkese ...

nazlım çok sevindim senin adına, ateşinde düşmemiş ya bence hamilesindir.inş kese, kalp atışları, 2 li 3 l tm taramalar çok güzel sonuçlar verir.bebeğin bu kez sende 9 ay ayrılmaz.ve sonrası ağlama, emzirme alt temizleme şikayetlerin olur :)) :naza:

atlas, canım bugün tr ye uçuyomuşsunuz.hayırlı yolculuklar olsun.inş süprzin olur bizede güzel haberlerle gelirsin.

chnb, çok sağol ablam.ben kürtaj yapan dr dan pzt ye randevu aldım ama 13.40.şunun için yazıyorum aç karrnına vermem gereken bi kan testi var galiba dha erken randevu yokmuş.benim iş diğer aya sarkabilir yani.sana çoık imreniyorum inanki.çünkü içimde tek zerre umut tanesi yok.dün bi ara gaza geldim yazdığım gibi.ama yapayacağım gibi geliyo.çünkü hep dediğim gibi dr lar bile kaile almıyo ki beraber değiliz diy.kendiliğinden olması beklentim 0. zaten ben bebek hayalini kurmayalı uzun zamanlar oluyo.hayallerimden çıktı.belki yıllar sonra...yaşanması gerekiyo demekki bazı şeyler ve nasipten öteside yok....

ceza, umudumuz senle.inş diğer haberide senle beraber atlas patlatır.

ben tabiki adet oldum.bu iş artık bence uzaklıktan filan değil yani.y yumurtlamam geç oluyo diyeceğim ama her yumurtlama adetten 14 gün önce olurmuş .demek oluyor ki 14 ile 16 arasında yumurtluyorm.en geç oln 18. günde oldu.en az 6 ayında da bu sürelerde beraberdik eşimle.değerlerde sıkkıntı olabilir, stres belki engel olbilir diyeceğim ki stressiz olmadığım 2 ayda vardı.yada düşünceler hayata yön verir felsefesi bende uygulamada.sanırım sebepsizler grubuna girmeye adayım ben.belki yıllar sonra ama şimdi değil... kimseyi üzmek için yazmadım.içimden geçenler bunlar...

öpüyorum hepinizi.kendinize ii bakın...

chn, göbeğin neresine yapıyodunuz tam?göbek deliğinden 2 parmak yana denişler bir topikte. ama bazıları da karnın yanına demiş. birazdan yapacaz tekrar. bu sefer karından deneyelimd edik. zaten doktor da karından demişti bize.

İyi yolculuklarsana canım...

Malesef insan bir süre alışamıyor. Rahimağzı yetmezliği için evet serklaj yapılacak. 2 İLERİ hafta gebeliğimde de ben bu erken açılma sorununu yaşadım.Pıhtılaşma için iğne, bağışıklık için bilmiyorum ne kullanacağımı. Eşimin genetik testi için de dr lerin bir kısmı pgt ile tüp bebek öneriyor. Bazılarıda doğal dene sağlıklı kromozom gelmezse zaten düşer. Düşmezse amniyosentezde bakılır. Ona göre karar verilir diyor. Ben artık benzer şeyler yaşamak istemiyorum... Bana kalsa pgt ile tüp bebek mantıklı geliyor. Ama son gittiğimiz dr den haber bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…