- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #10.601
arkadaşlar hicri yılbaşı bugün. mübarek olsun.
birbirimiz için dua edelim.
en yakın zamanda inşallah herkes hamile kalır, hamilelerde sağlıkla kucağına alsınlar bebeklerini.
gerçekten çok zor. yaşamadan kimse bilemez. eşşekten düşenin halini ancak eşşekten düşen anlarmış, o misal.
chnb,
ilk sağlık ocağında vurdurduk. 2.sini kendimiz yaptık. doktor göbekten dedi ama, sağlık ocağında dediler ki göbekten enfeksiyon kapan olmuş, o yüzden koldan yapatılar. biz de koldan yapıyoruz. sen nerden yaptıırıyodun?
haklısın aslında. 3.5-4 aydan sonra da erken doğum riski başlıyor değil mi.
bakalım canım hayırlısıyla şu düşük rsikini atlatalım. ikinci dönem de rapor alamazsam ücretsiz izne çıkarım. millet bebek doğuktan sonra heyetmiş, ücretsiz izinmiş alıyor. biz de önce kullanalım hakkımız. ekonomik olarak zorlasa da, eşim de yeterki sağlıklı dünyaya gelsin diye yola bakıyoruz. kaç yıldır bekliyoruz, kolay değil.annem de yanımda. bişeycik yapmıyorum. sadece yemek ve tuvalet için kalkıyorum.
eğer varsa hemen pazartesi giderim doktora ablacım bide benim çok büyük sorunum var aslında utanıorum sölmeye ama bende hemoroid var senelerdir hemde geçmedi gitti canım çok yanıyo herkes tuvalete rahatlamaya girer ben acı çekmeye giriyorum ağlıorum her seferinde afedersiniz onunla ilgilide konuşmam lazım ziya bey yandııııııııııııııııı ama varsa çok sevincek eminim
arkadaşlar hicri yılbaşı bugün. mübarek olsun.
en yakın zamanda inşallah herkes hamile kalır, hamilelerde sağlıkla kucağına alsınlar bebeklerini.
gerçekten çok zor. yaşamadan kimse bilemez. eşşekten düşenin halini ancak eşşekten düşen anlarmış, o misal.
öncelikle bende chnb cnm sana teşekkür etmek istiyorum onca şeyi araştırıp ve bilgilierini bizimle paylaştığın için.. eşim şuan başka dr.a sıcak bakmıyo bende kararsızım saol ablam aklımda dediğin kanama olmadı olacak gibi de değil ağrılarım felan geçmiş kasılma felan hiç bişey hissetmiyorum akşam gece başlar die düşünürken şimdi düşmeyecek müdahale edecekler die düşünmeye başladım eğer kanama olursa pedimi saklıycam parça felan gelirse de parçayla hastaneye başvuracam hemen şimdilik böyle yapayım diyorum genetik dedikçe korku mu oluşuyo bilmiyorumki eşimin gönlünü etmeden de bişey yapamam evlenmeden önce aşırı özgürlükçü biriydim öyleki yalnız dolaşmayı da severdim arkadaşlarımla olmayı da buraya gelince iş ortamım felan beni çok yıprattı eşim herşeyim oldu kendimi çabuk toplamamın belki nedeni de eşim..
lonelinnes cnm müdürünün tavrına çok sinirlendim içimden bin türlü küfür saydım valla ne yalan söyleyim yaşamışmı bi acı senin ne yaşadığını korkularını anlayabiliyor mu kuzum müdürle iyi olsan ne olur adam mı kadın mı seninle zaten iyi olmaya niyeti yok belli.. ben okula gittim müdürüm bi kaç gün istirahat et istersen dersine ben girerim dert etme kendini iyi hissedince gel dedi rapor bile istemedi yani ki ben 1. sınıf okutuyorum devam çok önemli.. ta başlangıçta hamileyim deyince de söylemişti bu sözleri sağlığın herşeyden önemli hocam sakın okulu dert etme ben yada müdür yardımcısı gireriz dersine iyi hissetmediğinde zorlama demişti.. böyle insanlıktan uzak yaratıkların okulda çalışmalarından çok rahatsızlık duyuyorum.. tabiki şartlarını bilmeden yazıyorum cnm ben kendi şartlarımda bu olayı yaşasaydım müdür yırtsın kendini b kenarda ben bildiğimi yapardım işimi yerine getirdikten sonra resmiyette sorun çıkmadıktan sonra sana hiç bişey yapamaz valla kuzum bu konularda çok hassasım çok sinirlendim inşallah insafa gelir veeee inşallah korku haftanı geçirip okula devam edebilirsin iğneye gelince ben üst komşum da iğneyle 9 ay yatarak doğum yapmış öncesinde 3 kaybı var ama sonuncu iğneyle cin gibi bi kız çocuğu çok da sağlıklı iğneden korkma cnm o da diyor ben yapıyordum diyor ben de aspirin kullanıyorumya sakın yapamam deme bişeycik olmuyo alışıyosun demişti ben de sana diyorum cnm korkular olacak hellom bile diyor hala korkum var die allah kötü şeylerden uzak tutsun inşallah ama senden çok umutluyum ben çünkü sende o olumlu düşünceyi görüyorum insan iyiliğide kötülüğüde düşüncesiyle çeker derler hep iyi düşün cnm inşalah bir gün tanışmak da nasip olur çok öpüyorum cnm (uzun oldu sinirlendiğim için saçmaladıysam özür..)
kızlar günaydın tünaydın.
nazlım varyyyaaaa o kadar sevindim, yemin ediyorum yanımda olsan varya seni napardım bilmiyorum. Ya bişide diyemiyorum hepimiz hassasız diye. Ulan 12. günü testleri yapıp yapıp negatif diye moralimizi bozuyorsunuz varya sen :)))))))))))))))))))))))
Diyemiyorum da dur bakalım diye.
kuduruk nazlım senin adın böyle bundan sonra.
Ben çatlarım bende msn de yok. özel mesaj falan at. Öpüyorum seni çok. Allah tamamına erdirsin. Hepimizin kucakları dolsun tez zamanda.
Renkliatlas, candaş ceza çalışmalar yapıp bekleyenler.
pepee, chnb bir dahaki aya galiba değil mi?
kızlarrrr size güsel bi haberim varrrr ben hamileyim galiba :)
dün sabah test yaptım negatifti akşam eve gidince bida yaptım pozitif sabah yine yaptım koyulaşmayla birlikte yine pozitif bugün adet günüm ateşim de düşmedi
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bugün kan vercem netleşmeden sölemek istemedim size ama içim içime sığmıyo inşallah diğerleri gibi olmaz da gerçektir ay salak gibiyimmmmmmmmmm
yok canım ya unutma degl olurmu öyle şey öyle olsaydı hiç girmezdm herşey hamile kalmk degl hala korkular içindeym bişey olucakmı diye herşey allahtan gerçi ama korkuda var işte kuru bulantım vardı giremedm pek bide başka sıkıntılarda vardı arada girip baktım aşkolsun semacım ya öyle deme ben hamile kalıpta bırakmam öyle
CAnim cok kotu seyler yasamissin. Allah sabir versin . cocugun mucize cocuk gercekten bu kadar soruna karsi saglikli bir bebek ..Canım öncelikle tekrar geçmiş olsun. Daha yeniymiş senin. Drye gitmemişsin evet insan çok üzülüyor ama tamamen sağlıklı yeni bir hamilelik için kontrol şart. Ben bir de şunu öğrendim. Kendi kendinin dr si olaksın. Yoksa dr lerin bir sürü hastası var ne kadar bizleri düşünmeye zamanları olabilir ki?
Beni sormuşsun. Ben ilk düşüğümü 2003 mayısında 8 haftalık yaşadım. 2. hamileliğim 2004 başı oldu.29 haftalık barsak enfeksiyonu geçirdim ve 4 cm rahimağzı açıldı doğum başladı dedi dr. Çamaşırını giyme doğurursun bugün dedi. Şükür hastanede 11 gün yattım tedavi ile durdu açılma. 35 e kadar yattım ve 38 de oğlum doğdu. Şu an 7 yaşında. 3. hamileliğimi hemen düşünemedim. Eşim yanımda değildi ve oğlumun zor bir bebekliği oldu. Edirneden Hataya taşındık. 2010 şubatta. 8 haftalık hamileydim o zaman. Düşük tehdidi vardı. İlaçlarla durdu. Her şey güzel derken 24+3 te sabah 6 da adet kanaması gibi kanama ile uyandım. Hemen dr ye. 2 gün yattım hastaneden kanama durdu ilaçlarla devam dedi dr. Çıktığımın gecesi 24+5 te gece 2 gibi wcye gittim. Tuvalet ihtiyacımı gidrdim ama tuvaletimi engelliyemedim ve birden su su olduğunu anladım. Ambulansla gittik. Suyum gitmiş 2 gün dayandık ve 25 haftada akşam 10 gelirken adet ağrısı gibi ağrım oldu. Ebe baktı 7 cm açık olmuş. Dr geldi ve 15 dakikada doğurdum. 800 gram oğlum ağladı bile. 4 gün yaşadı malesef. 22 haziran 2010 akşam 10 da doğdu. 27 haziran gece 2'de vefat etti. Uzun süre düşünemedik bir daha... 3demişti dr. O ararahim filmi histeroskopi çektirdim. Pıhtılaşma testlerini yaptırdım... Pıhtılaşmada sorun çıktı. Yeni gebelikte iğne kullanacaktım. 7 ay sonra tekrar denedik. 2. ay tuttu. Hemen iğneye başladık. Bu seferde 7 haftalıkken ilerlemedi hcg değerimde düşüktü. Dr kürtaja karar verdi genetik inceleme için. Ama yukarıdaanlattım. Düşük yaptıktan sonra oldu işe yaramadı. Sonra İstanbuldaki profdedi genetik inceleme yaptırın. Yaptırdık ve sorun çıktı eşimde. Ben de bağışıklıta sorun çıktı ayrıca. Allah şükür bir oğlum var bir dr siz incelenmesi gereken vakasınız bu kadar sorunla nasıl dünyaya gelmiş çocuk. O kesin başbakan filan olur ileride dedi... Sizi doğurtalım sizi haber yapacağım dedi. Gerçi ona gitmedim bir daha...
bence yasal hakkin varsa kullan canim mudure ne ki anlamiyorum yani. bu konuda anlayisli olmasi gerekirken nasil davraniyor Allah islah etsin birde kadn sanirim daha iyi anlamasi lazim. ama cokta cekisme olucaksa huzurunu kacirmaya deymez 10 gun icin.canım şimdi bizim 40 gün rapor hakkımız var ya toplamda. ocakta sıfırlanıyor o yeni hakkın başlıor. şimdi ben sıfırlanmadan 10 günümü kullanayaım diyorum. üstüne heyet raporu alayım diyorum.
önce heyet raporu alıp, ocakta normal rapor alırsam yeni 40 günümden yemiş olcam. ve bana da çok rapor lazım olabilir. ikinci dönem iyi olursam Allah kısmet ederse çalışmak istiyorum çünkü. benim amacım 1. dönemi kapatmak. ocak 20ye kadar olan kısım yani.
ama doktor verirse heyet alcaz gibi, eşim müdürle arayı bozmayalım diyor. ama o kadar sinir oldum ki anlatamam. devletin bana evrdiği hakkı kadın kullandırmıyor ya. 12 de olsa çocukalrın dersi boş geçmesinmiş. ama sağlık meslesi bu diyorum. git heyet al, sen artık okula gelemezsin diyor. kendi 6 saat derslerine okuldayken girmiyorlar karı koca. boş geçiyor. umru olmuyor.
Sagol canim seninde mubarek olsun.arkadaşlar hicri yılbaşı bugün. mübarek olsun.
dr tebrik ederim insallah pit pitlarda gelir
hellocum insallah gelecek aya ..daha adet olmadim ama belirtilerim cok yogun..geliyor yani adet
chnb nasilsin canim? hepinizi öpuyorum en cokta nazlimi taze anneyii
kizlar biz birazdan cikicaz bi dogum gunu partisine.. sonra ordan gece 12 de ucagimiz var oraya gidecez dua edin ne olur..kazasiz belasiz gidip gelelim... turkiyede fazla giremem... adet olucam ama hala umudum var belkide iyi haberlerle gelirim ne dersiniz?? dua dua dua...
hayrli olsun canim cok sevindim insallah pitpitlari da duyarsin yakinda :) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinayyyyyyyyyyy..... süper haber bu.... inşallahhh inşalllaaahh yanılmazsın cnım. ben de az önce gittim doktora cok şükür gördük keseyi. hepimizin başından kötü olaylar geçtiği için önce inanamıyoruz gebeliğe. bugün keseyi görene kadar ben hep panik hlindeydim. acaba dış gebelik mi bi problem var mı diye?? daha anneme bile söylemedim düşün. ama inşalla Rabbim bi daha yaşatmaz bize o günleri.....
HAMILELERIMIZ !MASALLAH!
senemgy . .. nartanesi dogdu
yamatake . ..
hellokity . .. sisko hellooo
sinua . ..
Pileo . ..
taf . .. uyusunda buyusun...
günlük2011 . .. kalp atislari duyuldu
citaknuray . .. sisko nuray
loneliness . .. dualarimiz seninle Allahim sen koru!
dr_alb daha cok miniiikk
nazlim cok cok minik teyzelerii
INSALLAHHAMILE KALIP UST LISTEYE TASINACAKLAR!!
minikler ...................................... ....en kisa zamanda iyilesip basliyor calismalara...dualarimiz seninle
chnb ........................................................... ? gitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr
ceza83 .....................................................7 aralıkgitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr
renkliatlas ................................................1 aralıkgitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr
_CandaS_ ...................................................... 27 kasımgitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr
peppe ...................................................... 26 kasımgitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr
listemiz yenilendi.. yeni umutlara yelken acildi
Canım benim nasılsın? Burada herkese destek oluyorsun ne güzel... Bu aradaaklıma ne geldi. İstanbuldaalternatifler çoktur. ArdaBey'in kliniğinde doğum fotoğrafçısının çektiği resimleri gördüm. Bayramda da eşimin arkadaşlarının ikizleri vardı.30 günlük. Ziyarete gittik. Sezaryendi. Fotoğrafçı ayarlamışlar. Bayıldım resimlere. Önceden lüks gelirdi. Ama artık böyle şeylere çok imreniyorum...
Hellom sormuşsun bir dahaki aya mı diye. Canım bize Memorialin genetikçisi pgt ile tüp bebek önerdi. Arda Bey'de dr lerle durumumu değerlendirecek ona göre bana haber verecekmiş. Doğal mı pgt ile tüp bebek mi? Doğal da tüp de dese oğlan okumaya geçmeden zor gibi. Zaten tüp bebek burada yapılmıyor. İstanbula gitmem lazım o zaman...
iyidir cancan ne olsun, Çok büyük değişiklikler yok. Geçen gün kış için ne giyiyorsun diye sormuştun arada cevap vermeyi atlamışım kusura bakma. 2 ay evvel Koton outlet mağzasına gitmiştik eşimle orada hani kısa kabanlar olur ya öyle bir mont bulmuştum 42 :) beden 60 lira etiket vardı aldık kasaya geldik meğer 2009 ürünüymüş 7 liraya düşmüş onu aldım onu giyiyorum kış için eşimin yada kardeşimin montunda gözüm :)
Doğum fotoğrafçısı bende geçenlerde dr de gördüm çok beğendim. Doğum işim pahalı olacağa benziyor fotoğrafçı lüks oldu benim içi. Geçen gün düşündüm kayganamla o iş çok zor güzelim ya çok acaip baskın kadın her karede olmak isteyecek olmasa sorun çıkaracak sonra alıp aydına götürmek isteyecek benim beğenmediğim fotoğrafı alıp duvarına asacak. (düğün fotoğrafçısından idmanlıım) Yeterince ik günlerime ve ilk aylarıma damga vuracak boşuna bir gerginlik daha çıkarmayayım diyorum. Senin özenmen çok normal ki, oğluşunda o kadar ürkek korkak doğuma gitmişsin ve o süreç o kadar sancılı olmuş ki, güzelliği çıkaramamışsın. Yeni gelecek olan umudumuzda ayarlarız en güzellerini Hatay'da da olsan buluruz.
Vallahi tüp normal sağlıklı uzun ömürlü olsunlarda gerisi boş. Tabii yolculuğumuz çok uzun olacak. Oğluşunun okumaya geçmesini beklemek zorunda kalmayacaksın gibi sanırım en geç ocak gibi okumaya geçerler. Denk gelir. İstanbul'a gelirsen ben gelirim senin yanına inşallah.
minikler
allah senden de razı olsun. Yaraların sarılsın kuzum şu dönemi bir atlatalım gerisi allah kerim.
hayrli olsun canim cok sevindim insallah pitpitlari da duyarsin yakinda :) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
sağol canım Allah isteyen herkese nasip etsin. hamile kalıncada diğer korkular başlıyo hayırlısı bakalım. inşallaah sende listeleri alt üst edersin:)))
sağol canım Allah isteyen herkese nasip etsin. hamile kalıncada diğer korkular başlıyo hayırlısı bakalım. inşallaah sende listeleri alt üst edersin:)))
dr tebrik ederim insallah pit pitlarda gelir
hellocum insallah gelecek aya ..daha adet olmadim ama belirtilerim cok yogun..geliyor yani adet
chnb nasilsin canim? hepinizi öpuyorum en cokta nazlimi taze anneyii
kizlar biz birazdan cikicaz bi dogum gunu partisine.. sonra ordan gece 12 de ucagimiz var oraya gidecez dua edin ne olur..kazasiz belasiz gidip gelelim... turkiyede fazla giremem... adet olucam ama hala umudum var belkide iyi haberlerle gelirim ne dersiniz?? dua dua dua...
CAnim cok kotu seyler yasamissin. Allah sabir versin . cocugun mucize cocuk gercekten bu kadar soruna karsi saglikli bir bebek ..
peki bu sorunlarin caresleri var mi? yani rahim yetmezligi bildigim kadariyla dikisle onlenebiliyor.
kan pihtisi icinde sanirim igneler var sen gerci benden daha bilgilisin bu konularda peki diger sorunlar icin dr nasil bir cozum onerdi
esin de cikmis ya hani? ins tekrar anne olursun canim saglikla bebegin gelir.
bence yasal hakkin varsa kullan canim mudure ne ki anlamiyorum yani. bu konuda anlayisli olmasi gerekirken nasil davraniyor Allah islah etsin birde kadn sanirim daha iyi anlamasi lazim. ama cokta cekisme olucaksa huzurunu kacirmaya deymez 10 gun icin.
En son artik ucretsiz izine cikarsin hicbirsey bebekten oemli degil ya canim moralini bozma sen. stres en buyuk dusman
Allah yardimcin olsun canim
Sagol canim seninde mubarek olsun.
gercekten oyle kayip ne zor yinede sukrediyorum . Allah bu aciyi unutturacak baska acilar yasatmasin
hep oyle dua ediyorum.
kizlar ben hala sikca idrara cikiyorum ya normal mi acaba kurtaj sonrasi belkide usutmekten bilmyorum.
ilkinde boylemiydi hic hatirlamiyorum farkinda degilim
uykumda hala geliyor yeni sanirim ondan bir arkadas gecmesi 2 haftayi bulur demisti
belitiler devam ediyor ama bebek yok ne garip
iyidir cancan ne olsun, Çok büyük değişiklikler yok. Geçen gün kış için ne giyiyorsun diye sormuştun arada cevap vermeyi atlamışım kusura bakma. 2 ay evvel Koton outlet mağzasına gitmiştik eşimle orada hani kısa kabanlar olur ya öyle bir mont bulmuştum 42 :) beden 60 lira etiket vardı aldık kasaya geldik meğer 2009 ürünüymüş 7 liraya düşmüş onu aldım onu giyiyorum kış için eşimin yada kardeşimin montunda gözüm :)
Doğum fotoğrafçısı bende geçenlerde dr de gördüm çok beğendim. Doğum işim pahalı olacağa benziyor fotoğrafçı lüks oldu benim içi. Geçen gün düşündüm kayganamla o iş çok zor güzelim ya çok acaip baskın kadın her karede olmak isteyecek olmasa sorun çıkaracak sonra alıp aydına götürmek isteyecek benim beğenmediğim fotoğrafı alıp duvarına asacak. (düğün fotoğrafçısından idmanlıım) Yeterince ik günlerime ve ilk aylarıma damga vuracak boşuna bir gerginlik daha çıkarmayayım diyorum. Senin özenmen çok normal ki, oğluşunda o kadar ürkek korkak doğuma gitmişsin ve o süreç o kadar sancılı olmuş ki, güzelliği çıkaramamışsın. Yeni gelecek olan umudumuzda ayarlarız en güzellerini Hatay'da da olsan buluruz.
Vallahi tüp normal sağlıklı uzun ömürlü olsunlarda gerisi boş. Tabii yolculuğumuz çok uzun olacak. Oğluşunun okumaya geçmesini beklemek zorunda kalmayacaksın
gibi sanırım en geç ocak gibi okumaya geçerler. Denk gelir. İstanbul'a gelirsen ben gelirim senin yanına inşallah.
Canım benim mont iyi olmuş. Kışın önemli olmuyorfazla giyecek. Doğum fotoğrafçısı konusundada haklısın. Bizim de düğün fotocumuz çok kötüydü. Ucuz diye götürdüler bizi. İnan arkası tamaemn mavi fonlu çok basit düğün fotolarımız. Pozlar da öyle...
Sorma ben hiç hamileliklerimden keyif alamadım. Düştü düşecek, erken doğum mu olacak. Bu sefer de bu alengirli işler var. Allah dermansız dert vermesin...
İstanbula gelirsem inşallah görüşürüz. Rahim ağzı topiğinden 3 kişiyle yüzyüze görüştüm. 2 siyle yazın, biriyle bayram tatilinde. Keyifli oluyor gerçekten...
selamlar herkese ...
nazlım çok sevindim senin adına, ateşinde düşmemiş ya bence hamilesindir.inş kese, kalp atışları, 2 li 3 l tm taramalar çok güzel sonuçlar verir.bebeğin bu kez sende 9 ay ayrılmaz.ve sonrası ağlama, emzirme alt temizleme şikayetlerin olur :)):naza:
atlas, canım bugün tr ye uçuyomuşsunuz.hayırlı yolculuklar olsun.inş süprzin olur bizede güzel haberlerle gelirsin.
chnb, çok sağol ablam.ben kürtaj yapan dr dan pzt ye randevu aldım ama 13.40.şunun için yazıyorum aç karrnına vermem gereken bi kan testi var galiba dha erken randevu yokmuş.benim iş diğer aya sarkabilir yani.sana çoık imreniyorum inanki.çünkü içimde tek zerre umut tanesi yok.dün bi ara gaza geldim yazdığım gibi.ama yapayacağım gibi geliyo.çünkü hep dediğim gibi dr lar bile kaile almıyo ki beraber değiliz diy.kendiliğinden olması beklentim 0. zaten ben bebek hayalini kurmayalı uzun zamanlar oluyo.hayallerimden çıktı.belki yıllar sonra...yaşanması gerekiyo demekki bazı şeyler ve nasipten öteside yok....
ceza, umudumuz senle.inş diğer haberide senle beraber atlas patlatır.
ben tabiki adet oldum.bu iş artık bence uzaklıktan filan değil yani.y yumurtlamam geç oluyo diyeceğim ama her yumurtlama adetten 14 gün önce olurmuş .demek oluyor ki 14 ile 16 arasında yumurtluyorm.en geç oln 18. günde oldu.en az 6 ayında da bu sürelerde beraberdik eşimle.değerlerde sıkkıntı olabilir, stres belki engel olbilir diyeceğim ki stressiz olmadığım 2 ayda vardı.yada düşünceler hayata yön verir felsefesi bende uygulamada.sanırım sebepsizler grubuna girmeye adayım ben.belki yıllar sonra ama şimdi değil... kimseyi üzmek için yazmadım.içimden geçenler bunlar...
öpüyorum hepinizi.kendinize ii bakın...
Candaş bana niye imreniyorsun.:26:
Oğlum var diye mi?, Yoksa tek başıma mücadelememi. Yılmak yok. Olacak canım. Kimimizin kolay, kimimizin sancılı olacak bu süreç. İyi olmuş canım randevu işi. Mutlaka bu günlerde eşinle olduğunu anlat dr ye. Kaygılarını da anlat. Tedaviyi gözünde büyütme. Belki klomenle filan olacak. Endişelenme. Geçen tüp bebekle ilgili endişelerinizi yazmışsınız. Şimdi kimse takmıyor çok yaygın.. Çekinmemek lazım canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?