biliyorum, ve aklımada geliyo hep ne zorluklar çektiğin.zaten çoğumuzda u süreçlerden geçmişiz ... ama benim zamanlama kötü ve süreçte uzun olunca daha vahim gibi duruyor :) adette moralimi bozdu gerçekten :) belki iyi belki kötü , uçlar aklımıza geliyo hep.yok ablacım yanlış anlar mıyım hiç.burda kimse açıklama yapmasın ya :) gönülden anlıyoruz birbirimizi.dediğin gibi kaderse önüne geçilmiyo işte.kendime soruyorum umutlu muyum ? sayılmaz, umutsuz muyum ? umutsuzda sayılmam. asla olmaz diye düşünmüyorum ama olacak diyede düşünemiyorum.o hayali bile kuramıyorum.olur herhalde diyorum, ne vak'a ların çocukları olmuş, bizimki neden olmasın diyorum ama bu zman yakında değil gibi onu hissediyorum.ümidimide kaybetmemek istiyorum umarım bi ilahi güç gelir :) bende sizleri çok seviyorum, yanımda olduğunuz içinde çok teşekkürler.hiç sıkılmadan dinliyosunuz.bu ayrılık mevzusu eşimle ortak sıkıntımız olmasına rağmen ondan bile çok anluyosunuz siz.gerçekten iyi ki varsınız hepinzi ayrı ayrı ....
canlar ben cikiyorum dunaksamdan kalan daginikligi taoplayayim biraz. sonrada dinleneyim . Chnb ablacim sen nasilsin? yazisamadik.opuyorum candascim senide opuyorum gorusuruz
sanırım hatırlıyorum gibi.benim de annem hep şey derdi, çok seven kavuşamıyo bi türlü.bi kaç örnek vardı.tabiki herkes için değil bu düşünce.çok seviyorum onsuz yapamam demeyin derdi, aman anne saçmalama derdim.eşim çok derdi bana, gözlerine bakmaya doyamıyorum, onlarsız kalmaktan korkuyorum filan diye.annemde etkilenip öyle deme bak ya kavuşmazsak derdim.ama günde birkaç kere derdi bunu.elbette sevgili olmanın etkisi büyüktür.evlendik anneme dedim bak anne öyle değilmiş filan.derken 6 hafta sonra eşim gitti.ve dediki keşke demeseydim haklı çıktın galiba, doyamadan ayrı kalmak zorundayız .. allah en büyüğünü böyle versinde işte ne bileyim öyle gibi.o yazı bana geçmişi hatırlattı.karamsar olmak istemiyorum da yapamıyorum.hani geçen demiştim ya uyuz başağım diye :) işte bu çok fazla takıntı ve ince eleme içindi.bu özelliğimi aşabilsem hayat çok daha kolay olacak.inş bigün aşabilrim.çok sağol ablam.valla ablam yoktu benim gerçekten ablam gibi oldun sen.ardında günlük.diğerleride kardeşim zaten :)
inş canım, allah yüzümüzü güldürür seneye inş.kötü olmuş 3 gün üstüste misafir.keşke eşin sana danışsaymış ama neyse.dinlen bari bugün iyice.dikkat et kendine.bulantısızda güzel hamilelikler var, inş güzel olack herşey :) bu sana ilk meleğinin jesti bence, ilkinde üzdü, 2. de çok akıllı bi kardeş göndedi annesine :)
iyi akşamlar herkese...birkaç gündür giremiyorum..biraz yoğundum misafirliğe gittik bol bol zihnimiz dağılsın diye..ama dünden beri hastayım grip oldum gene..malum sabah duş alıp işe gidiyorum.bide bende sinüzit var..
kızlar anladığım kadarı ile malesef nazlım hamile değil test ona gene bi oyun oynadı....diğer topikte telefon ile aramışlar ve negatif olduğunu söylemiş..çok üzüldüm sayfanın başında okuyunca çok heyecanlanmıştım..inşallah değeri yükselir..offfff ne zor bi süreç...
candasım sen akşamları girmezdin...dün gece bi rüya gördüm nüfus müdürlüğüne gidiyorum..hamileyim ve oğlumuza nüfus cüzdanı çıkartıyorum..adını deniz koydum:)
Allah Allah ben anlayamıyorum bu idrartestini ya. Bu nasıl bir şeydir ki idrarda çıkıyor kanda çıkmıyor. Tersi olur aslında. Eminim çok üzülmüştür ama sağlıkla gelsin inşallah...
Cezam iyisindir inşallah. Senin nasıl gidiyor?
dökülüyom abla sorma....hastayım.bende anlamadım.sabah yazdığında okumuştum nazlımı..sonra tekrar yazmamış.diğer topikte yazdığını biliyordum.orda gördüm çok üzüldüm.inşallah diğer aya.abla ben salı iğneyi yaptırdım..çarşamba perşembe akşam gubün sabah ilişki oldu..3 gündür sabahları crinone(progesteron) jel kullanıyom..12 adet daha var...jelin bittiği gün kan testi yaptıracağım..hayırlısı bakalım...miniminibirlerin işe yaramasına sevindim..abla morpa kampüse üyemisin..bak oda çookgüzel
İnşallah güzel haberlerini alırız. Yok canım üye değilim. Oğlan Pıtırcık'ı sevdi. Ama birden o kadar ses binince zorlanıyor. Hemen pat diye okuyamıyor. Bir de severek yapmıyor. Bütün zamanımız ona gidiyor doğal olarak. 2 haftadır baba ilgileniyor genelde. Haftaya yine bana kalacak...
Artık hiç test yaptırmasın günü geçsin kan yaptırsın bari. Şu testleri de mahkemeye vermek lazım herhalde. Böyle de olmaz ki...
Candaş da üzgündü. Şu kasım çıksın artık. O kadar umutla bekledik bu ayı hiç güzel geçmedi. Aralık gider ayak bir kıyak geçsin artık...
cezam
kuzum hazır buradayken senkron yazışalım dedim. Hoşgeldin. Hayırlısıyla bu ay gelecek bebişimiz inşalah. Kafanı dağıtman güzel olmuş vakit geçer böylece. Rüyan hayır olsun mevlam hayırlara çıkarsın.
Sabah duş almadan gitmeyi denesen diyeceğim bu sefer de kalkmamak gerekiyor. Kafana sapka geçir o zamanda saçlar kafaya yapışıyor değil mi?
Nazlıma çok şaşırıyorum bu nasıl bişi kızda tam ters işliyor idrar testleri ilginç ya. Offff oda morali bozmuştur şimdi.
Ben iyiyim teşekkür ederim.
ya aslında duş almadan yatmam ama..yataktan kalkmamak için sabah duş alıoyrum..öğretmenler günü ,gezme derken salıdan beri eve girmiyorum..nazlımdaki testin markası ne acaba
tahmin ettim işte ondan dedim kafana bere taksan diye. birde bak ne dicem sana bende de hem alerji hemde sinus var.
ben bu solisyonu kullanıyorum süper memnunum hamileykende kullanılabiliyor. 17,50 tl ama memnun kalırsın. Abfen Sinus Rinse Kit
almaya karar verirsen yetişkinler için diye belirt.
Sinus Rinse | Sinus Rinse Kit YEN (Burun Ykama Kiti) 25 Adetlik | 15,90 TL acaip memnumum hemde
iyi akşamlar herkese...birkaç gündür giremiyorum..biraz yoğundum misafirliğe gittik bol bol zihnimiz dağılsın diye..ama dünden beri hastayım grip oldum gene..malum sabah duş alıp işe gidiyorum.bide bende sinüzit var..
kızlar anladığım kadarı ile malesef nazlım hamile değil test ona gene bi oyun oynadı....diğer topikte telefon ile aramışlar ve negatif olduğunu söylemiş..çok üzüldüm sayfanın başında okuyunca çok heyecanlanmıştım..inşallah değeri yükselir..offfff ne zor bi süreç...
candasım sen akşamları girmezdin...dün gece bi rüya gördüm nüfus müdürlüğüne gidiyorum..hamileyim ve oğlumuza nüfus cüzdanı çıkartıyorum..adını deniz koydum:)
çok hassas bi bünyem var..canım biliyon aydın havasını atkı takmak bi yana hala normal kadife ceket falan giyiyorum..kaban giymedim daha..bere taksam komik olurum herhal..neyse zaten bitti çalışlamar..sağol canım taviysen için..
haberi nazlimdan bekliyorduk senden geldi ceza. Allah Allah nasil bi testtir anlamadim. Ben iki hamileligimdede tek sefer yaptim cikti. Gercekten markasi ne acaba?
Senin ruyanada hayra ciksin insallah. Ruyalarin duz mu cikar ters mi? Duzse oglun olur insallah. Hem ruyada erkek bebek cok hayirlidir :))
haklısın canım ben geçen sene mi ne bu aylarda gitmiştim kaban götürmüştüm kurdeşen döküyordum :) Rica ederim kuzum ne demek. Nazlım ın geç döllenme olabilir mi acaba kaç çıkmış ki sonucu negatif denilmiş neyse pazartesi alırız haberlerini.
Nuraya katılıyorum erkek bebek :) ayrıca Deniz denizde kısmet demek bolluk demek. Bebek demek ben böyle yorumlamak istiyorum.
haklısın canım ben geçen sene mi ne bu aylarda gitmiştim kaban götürmüştüm kurdeşen döküyordum :) Rica ederim kuzum ne demek. Nazlım ın geç döllenme olabilir mi acaba kaç çıkmış ki sonucu negatif denilmiş neyse pazartesi alırız haberlerini.
Nuraya katılıyorum erkek bebek :) ayrıca Deniz denizde kısmet demek bolluk demek. Bebek demek ben böyle yorumlamak istiyorum.
eger bu tahminlerin tutarsa hellocum herkese seni onericem :))) demedi deme.. sonra basim agridi deme bak
ben çıkıoyrum kızlar...yatayım biraz..öptüm kendinize iyi bakın...
minkler nasılsın canım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?