Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım hepimiz buradabirbirimizin derdine ortak oluyoruz. Birçok şeyi burada paylaşıyoruz. Bir gün gelecek kavuşacaksınız sizde. Eşimin tayini hataya çıktığında dediki sen Edirnede kal ben aradagelirim. O kadar ayrılıktan sonra kabul etmedim. Tayin istedim geldim. Burayı Edirne kadarsevemedim henüz ama yine de eşimin yanında olmam doğruydu. Sen de bu günleri arkanda bırakacaksın. Bu ay güzel olsun inşallah. Belki adetin 5. günü klomene başlatır. Bir ümit ayı olur bizim için de. Olacak bir tanem olacak. Deiğin gibi ne ümitsizz vakaların oluyor. Sıkma canını...

canlar ben cikiyorum dunaksamdan kalan daginikligi taoplayayim biraz. sonrada dinleneyim . Chnb ablacim sen nasilsin? yazisamadik.opuyorum candascim senide opuyorum gorusuruz

Tamam tatlım. Yazılı okuyorum ben de. Eşim evde diye arada ce diyip çıkıyorum...

Tabi canım ben ablayım di mi?
Bir kız kardeşim vardı şimdi bir sürü oldu.İnşallah bir gün yüz yüze de görüşürüz...

Ben yine çıkayım sonra gelmeye çalışırım. Eşim söylenmeden...

iyi akşamlar herkese...birkaç gündür giremiyorum..biraz yoğundum misafirliğe gittik bol bol zihnimiz dağılsın diye..ama dünden beri hastayım grip oldum gene..malum sabah duş alıp işe gidiyorum.bide bende sinüzit var..
kızlar anladığım kadarı ile malesef nazlım hamile değil test ona gene bi oyun oynadı....diğer topikte telefon ile aramışlar ve negatif olduğunu söylemiş..çok üzüldüm sayfanın başında okuyunca çok heyecanlanmıştım..inşallah değeri yükselir..offfff ne zor bi süreç...
candasım sen akşamları girmezdin...dün gece bi rüya gördüm nüfus müdürlüğüne gidiyorum..hamileyim ve oğlumuza nüfus cüzdanı çıkartıyorum..adını deniz koydum:)

candasım adet olmuşsun..bizim kaderimiz bu....inşallah güzel haberleri renkliatlastan alırız......

minikler nasılsın canım..ne yaptınız doktor işini..keşke aynı şehirlerde olsak..ne güzel bir araya gelirdik..kendine iyi bak olur mu?

loneliness canım idare ile bozma aranı boşver al heyet raporunu..sonra nöbetlerde ders boşaltma konularında sorun çıkartır..iğnelerin şifa olsun bebeğine..sakın kalkma..dinlen keyfini çıkar..bi daha ne zaman gideceksin doktora....

Allah Allah ben anlayamıyorum bu idrartestini ya. Bu nasıl bir şeydir ki idrarda çıkıyor kanda çıkmıyor. Tersi olur aslında. Eminim çok üzülmüştür ama sağlıkla gelsin inşallah...

Cezam iyisindir inşallah. Senin nasıl gidiyor?

dökülüyom abla sorma....hastayım.bende anlamadım.sabah yazdığında okumuştum nazlımı..sonra tekrar yazmamış.diğer topikte yazdığını biliyordum.orda gördüm çok üzüldüm.inşallah diğer aya.abla ben salı iğneyi yaptırdım..çarşamba perşembe akşam gubün sabah ilişki oldu..3 gündür sabahları crinone(progesteron) jel kullanıyom..12 adet daha var...jelin bittiği gün kan testi yaptıracağım..hayırlısı bakalım...miniminibirlerin işe yaramasına sevindim..abla morpa kampüse üyemisin..bak oda çookgüzel

İnşallah güzel haberlerini alırız. Yok canım üye değilim. Oğlan Pıtırcık'ı sevdi. Ama birden o kadar ses binince zorlanıyor. Hemen pat diye okuyamıyor. Bir de severek yapmıyor. Bütün zamanımız ona gidiyor doğal olarak. 2 haftadır baba ilgileniyor genelde. Haftaya yine bana kalacak...

Artık hiç test yaptırmasın günü geçsin kan yaptırsın bari. Şu testleri de mahkemeye vermek lazım herhalde. Böyle de olmaz ki...

Candaş da üzgündü. Şu kasım çıksın artık. O kadar umutla bekledik bu ayı hiç güzel geçmedi. Aralık gider ayak bir kıyak geçsin artık...

cezam

kuzum hazır buradayken senkron yazışalım dedim. Hoşgeldin. Hayırlısıyla bu ay gelecek bebişimiz inşalah. Kafanı dağıtman güzel olmuş vakit geçer böylece. Rüyan hayır olsun mevlam hayırlara çıkarsın.
Sabah duş almadan gitmeyi denesen diyeceğim bu sefer de kalkmamak gerekiyor. Kafana sapka geçir o zamanda saçlar kafaya yapışıyor değil mi?

Nazlıma çok şaşırıyorum bu nasıl bişi kızda tam ters işliyor idrar testleri ilginç ya. Offff oda morali bozmuştur şimdi.

Ben iyiyim teşekkür ederim.

abla morpa kamüpse öğretmenler ücretsiz öğrenciler ücretli oluyor..çok güzel bi site.ama 1.sınıflar sayafsını görmedim ççünkü hangi sınıfta isen o sınıf açılıyor yani ben 1,2,3,5 sııfnları göremiyorum..konu anlatımı çalışma kağıtları deneme ve ünite sınavları..çok güzel..ben ordan işlioyrum konuları..
nazlım bi daha idrar testi yapmasın bence..evet aralık güzel haberleelr gelir inşallah..yeni yıla güzel gireriz inşallah

candaş regl olmuşsun, depresif durumda peşinden gelmiş. Ya herkes çektiğini bilir. Bir konuda dikkat çekmek isterim belkide sen geç yumurtluyorsun yada geç çatlatıyorsun ben 22. günde çatlatıyorum mesela. Takıntılı bulmuyorum seni sadece bebek konusuna tam yoğunlaşamadığımızı biliyordum onun sebeplerinide açıklamıştın geçen gün zaten. Doktora gitmene bu işe baş koymana başladım. Çok samimi bir şekilde diyorum ki; içinin kurdu seni öyle yada böyle yiyecek. Bebek eşin olmadan olursa zorluk olacak ama çok şükür bebeğim oldu diyecesin ve eşin geldiğinde 3 kişi yada 4 kişi düzeninizi kuracaksın evet yaşanmamışlıklar olacak ama yaşayacakların ve umutların hayallerin geçmişi unutturacak sana ve size.
Aç karnına vereceğin tahliller için ise, pzartesi tok karnına gidersin salı günü için randevu mu alman gerekli barkod mu alman gerekli bilmiyorum doktoruna yazdır yarın tahlliler yapılması gerekiyor tarzında bir yazı o zaman kapılar sana açık oluyor.
Kendine göre hangi günler yumurtlama olduğuna inanıyorsan not al kuzum. Adet tarihlerini son 4 5 ay geçmişe dönelik yaz.

Seni seviyorum bende.

ya aslında duş almadan yatmam ama..yataktan kalkmamak için sabah duş alıoyrum..öğretmenler günü ,gezme derken salıdan beri eve girmiyorum..nazlımdaki testin markası ne acaba

ya aslında duş almadan yatmam ama..yataktan kalkmamak için sabah duş alıoyrum..öğretmenler günü ,gezme derken salıdan beri eve girmiyorum..nazlımdaki testin markası ne acaba

tahmin ettim işte ondan dedim kafana bere taksan diye. birde bak ne dicem sana bende de hem alerji hemde sinus var.
ben bu solisyonu kullanıyorum süper memnunum hamileykende kullanılabiliyor. 17,50 tl ama memnun kalırsın. Abfen Sinus Rinse Kit
almaya karar verirsen yetişkinler için diye belirt.
Sinus Rinse | Sinus Rinse Kit YEN (Burun Ykama Kiti) 25 Adetlik | 15,90 TL acaip memnumum hemde

çok hassas bi bünyem var..canım biliyon aydın havasını atkı takmak bi yana hala normal kadife ceket falan giyiyorum..kaban giymedim daha..bere taksam komik olurum herhal..neyse zaten bitti çalışlamar..sağol canım taviysen için..

haberi nazlimdan bekliyorduk senden geldi ceza. Allah Allah nasil bi testtir anlamadim. Ben iki hamileligimdede tek sefer yaptim cikti. Gercekten markasi ne acaba?
Senin ruyanada hayra ciksin insallah. Ruyalarin duz mu cikar ters mi? Duzse oglun olur insallah. Hem ruyada erkek bebek cok hayirlidir :))

haklısın canım ben geçen sene mi ne bu aylarda gitmiştim kaban götürmüştüm kurdeşen döküyordum :) Rica ederim kuzum ne demek. Nazlım ın geç döllenme olabilir mi acaba kaç çıkmış ki sonucu negatif denilmiş neyse pazartesi alırız haberlerini.

Nuraya katılıyorum erkek bebek :) ayrıca Deniz denizde kısmet demek bolluk demek. Bebek demek ben böyle yorumlamak istiyorum.

rüyalarım düz çıkar..inşallah canım hayırlısı olur..rüyamda dün akşam gittiğimiz arkadaştan esinlendim galiba..hamile ve oğlu olacağını öğrenmiş dün.etkilendim konuşmalardan..valla nazlım pazartesi sabah girer herhalde..keşke güzel bi haber verebilseydim..

canım kızlar sadece negatif yazmış..nüfus müdürlüğüne gidip cüzdan çıkarmak aileye bebek katılacağı anlamına gelirmiş..ama az önce yazdığım gibi arkadaştan etkilendim..gelsin 9 aralık:18::18:

eger bu tahminlerin tutarsa hellocum herkese seni onericem :))) demedi deme.. sonra basim agridi deme bak

ben çıkıoyrum kızlar...yatayım biraz..öptüm kendinize iyi bakın...
minkler nasılsın canım.....

eger bu tahminlerin tutarsa hellocum herkese seni onericem :))) demedi deme.. sonra basim agridi deme bak

anam çıksın yorumlarım ben, Melikecimde büyür ona anlatırsın hello teyzen seni tahmin etmişti diye. :)

ben çıkıoyrum kızlar...yatayım biraz..öptüm kendinize iyi bakın...
minkler nasılsın canım.....

ii geceler acil şifalar canım. Sende iyi bak kuzum. Kasımı güzel kapayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…