Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hoşgeldin pileom, Yiğit iyiymş sevindim çokkk, inşallah düşer canım şeker. Dershane için ise mevlam güç kuvvet versin.
Değşikliklere gelince Renkliatlas varya onun yaptığı bir tablo var tablodan takip edebilirsin bu yoğun zamanda. Görüşüz.

Merhaba hanimlar

canim benim aadetlerim duzenli oldugu halde 24. gunde yumurtladim adete 3-4 gun kala yani illa 14. gunu olucak diye birsey yok
sen esinle ayri olabilirsin ama dr la yumurtlama takibi yaptirip izin alip gidersin o donem esinin yanina sansin artar boylece.
bazilari ates olculer bazilari test yapiyyor bende akinti takibi yapiyordum o seffaf yumurta aki gibi akinti geldi 2 gun 2. gunun aksami
esimle iliskim oldu ve bebek o gun olmus cunku adet gecikmesi yasandiktan 10 gun sonra idrar testinde cikmisti
`17 gun sonrada keseyi gormustuk 4 haftalik demisti dr. yani sen su gun yumurtalama diye sartlandirma kendini.
ins gelecek ay bebisin gelir umutsuz olma canim

canim ben cok bilgili degilim bu konularda ama tup bebekle spermin normal olup olmadigini nasil anlayacaklar?
yani dogal yolla olsa tabiat zaten eliyor diye biliyorum sorunlu bebek tutmaz yani
tabi dr daha iyi bilir. gerci ikiz sansinda olabilir ama seni zorlayabilir ikiz. zaten normaldede zor bir gebelik
anladigim kadariyla hamile kalmanda bir sorun yok.
tup bebek kalmayanlar icin degilmi?
yada bir eleme sistemimi oluyor? insallah hakkinda hayirlisi olur bebeklerine arka arkaya kavusursun ben Allah nasip ederse
2 cocugum daha olsun istiyrum.

bugun pazar diye gec kalktik biraz ben gerci bir ara kalkip kizimi doyurdum sonra baktim iyi degilim tekrar yattim. 2 saat uyumusum
birlikte tekrar kahvalti yaptik sonrada markete gittik bir iki sey alip donduk kiz uyuyor simdi ama benide bastirdi bir uyku hali
Tr den koli siparis etmistik ins yarin gelir bir aydir bir lokma kuru bakliyatim yok
cok zor oluyor .

dr alp cnm darısı kalp atışına inşallah artık korkma lütfen bak sen ona zor inandın ama o seninle olduğunu gösterdi rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin cnm bu ara topiğin güzel haberlere ihtiyacı vardı senden geldi güzel haber.. yüzümüz hep gülsün bu mübarek ayda dualrımız kabul olsun inşallah..

ceza cnm ben de teşekkür ederim az önce bi göz atayım dedim kayıt oldum :) gerçi takip etiğim 5-6 set ve cdlerim mevcut ama test felan deyince ikinci dönem ihtiyacıım olur belki daha çok severim yorumlarda hep olumlu içini inceleyince bi tşk daha yollarım sana
beni sormuşsun cnm iyiyim şuan tek korkum kendiliğinden düşmezse kürtaja girmek... o anı tekrar yaşamak istemiyorum.. sen rahatsızım yazmışsın çok geçmiş olsun o sinüzit belasını bende çok ii bilirim saçlarımı kurutmadan evin içinde sıcakta bile oturamam o kadar ağrı yapar çok geçmiş olsun dikkat istiyor cnm tam bi tedavisi yok sanırım..

NAZLIM kuzum seni çok seviyoruz allah hakkımızda hayırlsını versin inşallah vardır bir hayır diyelim cnm benim..

CANDAS cancağızım yazdıkların beni çok etkiledi aynen bende neye asla dediysem yaşamak zorunda kaldım ikinci bi acı kaldıramam diyordum buna da alıştım önce ben artık bebek istemiyorum dedim burayada yazdım hatta ama şuan diyorumki o inatsa bende inatım kaç kez yaşarsam yaşayım vazgeçmek yok diyorum rabbim büyük başıma kötü bişey geldiğinde önce ister istemez sorguluyorum hangi günahın bedeli bu die sonra topluyorum kendimi belki bana büyük bi mükafat hazırlıyor rabbim diyorum.. ya sabır ya sabır ya sabır.. bu konuda ben de CHNB nin azmine hayranım bana da o azmi aşıladığı için çok çok teşekkür ederim chnb ablacıma .. rabbim çektiğimiz sıkıntıları gönlümüzdeki duayla mükafatlandırsın inşallah..

RENKLİATLAS geldin sanırım yakınlarda hissediyorum seni 3 saat kadar uzağımda :) hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm..
PİLEO meleğimin tertibinin keyfi yerindeymiş sevindim cnm tüm mart annelerine selamlar
HELLO, CHNB. LONELİNES, CITAKNURAY keyifler yerindedir umarım öpüyorum sizleri..
YEŞİM cnm beni sormuştun sanırım cvp yazmayı unuttum ikinci gebeliğimdi cnm 2012 mart anneleri topiğindeydim 8. haftaya kadar kalp atışı bekledik duyulmadığı için sonlandırıldı sonrada senin topiğine yazmıştım 2012temmuz annelerine ama listeye girmeye korkuyordum bizden lonelines cesaret verdi saolsun ama bu defa da tutunamadı miniğimm.. sana da çok geçmiş olsun cnm inşallah en yakın zamanda tesellini bulursun..

Canım ben de önceden tüp bebekle ilgili öyle düşünüyordum. Ama kromozomla ilgili sorun olursa spermle yumurta döllendikten sonra(tüp bebek) 3. ya da 5. gün embriyolardan hücre alınıp genetik olarak inceleniyor. Sağlıklı olanlar yerleştiriliyor. Ben 2 düşük bir de ileri hafta kaybı yaşadım. Tekrara aynı şeyleri yaşarsamı düşününce bile kalbim çarpmaya başlıyor. O yüzden en doğru kararı vermeye çalışıyorum. sON KÜRTAJDA ASİSTAN NE BÜYÜTÜYORSUN ALT TARAFI BİR KÜRTAJ DEDİ . aRTIK DR LERLE MUHATAP OLMAK İSTEMİYORUM. eVET KOLAY hamile kaldım ama hamileliklerim zor geçiyor...

Minikler bu azmi aşıladıysam ne mutlu bana. Aslında ısrar etmeme kararı vermiştim ama kıyamıyorum size. Şayet düşmezse kürtaj olacağım yazmışsın. Şayet böyle bir şey yaşarsan kürtaj materyalinin genetik incelemesini yaptırmak istiyorum de. Allah korusun genetikten korkuyorum yazmışsın ama bu sorun varsa da çaresi var. Başka kayıp yaşamanı engellemiş olursun. Yoksa da için rahat eder. Pıhtılaşma ve bağışıklık üzernde yoğunlaşırsın. Gönlümden geçen inşallah sürpriz yapıp değerlerinin yükselmesi. Bir mucize...

sagol canim sanada gecmis olsun. dr ne dedi 2 kere olunca ? ilkinde test yapmiyorlarmis ne sacma ya
yani can bu biri ikisimi var anlamiyorum bu dr lari hersey cok kolay geliyor onlara benim ilk kez kalbi durdu ama
ne test varsa yaptirmayi dusunuyorum onlem alacagim birsey varsa yapayim diye

oyleyse tup bebek yap canim. madem incelenebilme sansi var hic riske girme
dr lara kolay geliyor hersey aciyi biz yasiyoruz onlar sadece isini yapiyor.
ne zaman dusunuyorsun yaptirmayi? ins ilk yapista tutar bebgin canim.
yasin kac bu arada merak ettim benimki 29 olmak uzere 1 ayim kaldi.
esim yasin genc daha diyor ama cocukta bugun yapiyoruz hadi yarin dogurduk olmuyor
en az 1 sene geciyor oda en cabuk olani.
35 ime kadar Allah nasip ederde couk verise 2 cocugum daha olsun istiyorum
en guzel sey dunyadaki. hep egitimimi tamamliyim bir universite daha okuyum fialn diye dusunuyrdum
ama hic gozumde yok simdi cunku bazi seylerin zamani kacinca daha gelmiyor geri.
insallah hepimizin 3 er 4 er cocuklari olur.

Son düzenleme:
Bu arada kizlar sabah can sikintisindan kk yi gezerken dolandirildigimi farkettim
yardim melekleri diye bir bolum var ya orda kader araz diye bir sahis vardi.
ucuzlere yardim diye bir baslik acmis giysi gida mama bez yardimi istiyordu tabi parada.
ya ben hic dayanamam cocuklara para yardimi yapmak istedim ydisindayiz diye internette yollayalim dedik
esim hic sicak bakmadi ama ben istedim sevap diye gndermeye kalktik cok birsey degildi gonderecegimiz
neyse ama bir sorun cikti hesap numarasiyla ilgili ve gonderemedik sonradan ogrendimki
sikca hesap nosu degistirdiginden boyle sorun yasayanlar oluyormus. sonra biz tr ye izne gelmistik ama benim hep aklimdaydi
neyse migrostan sanal alisveris yaptim mama bez gida filan bana verdigi adrese yolladim kizimin kuculenlerinide
yollucaktim ama bir turlu firsat bulamadim.
neyse iste bu kadin milleti dolandirmis kendine almis paralari 15 milyar diyorlar belkide daha fazlasi .birde o kadar kiyafet gida yardimi yapan var
nasil vericek hesabini
daha benim kimseye guvenim yok cok sarsildim ya suc duyurusunda bulunmuslar sanirim
hakkimi helal etmiyorum.
ne sutu bozuk insanlar var ustelik bu bir anne vede yeni dogum yapmis 2. bebegini
cok kotu oldum Allah boyle insanlardan uzak tutsun bizi.

Benim yaşım 35 olacak ocakta. Tüp bebek yaşadığım şehir olan Hataydayapılmıyor. Bizim aileler İstanbulda. O yüzden İstanbulda OLABİLİR. oĞLUM 1. SINIFTA ONU BIRAKIP ŞU AYLAR YAPTIRAMAM. eN ERKEN ŞUBAT TATİLİ YAZA YAZ TATİLİ OLABİLİR. İstanbulda son görüştüğüm riskli gebelil dr sinden haber bekliyorum. Son yapılan genetik testini inceleyip(genetikçilerle) genetik açıdan düşme oranına göre bize tavsiyede bulunacak. Biliyorsun benim farklı sorunlarda var ya. Gebelik ürününü düşük yaptıktan sonra aldıkları için çıkan genetik sonuç sağlıklı olmamıştı. Bu yüzden düşüklerimin asıl nedeni belli değil: Genetik mi, pıhtılaşma iğnelerimin dozu mu az geldi, bağışıklıktan mı? Bunları değerlendirecekler ona göre karar verecekler. Erken düşüğü atlatırsamda bu sefer erken doğum olmasın diye serklajla ilgili karar verilecek. Yani karışık biraz. Allah hayırlısıyla bir evlat verdi. Bir tane daha olsun diye uğraşıyorum. Allah bizlere de 2. ya da daha fazla evlatlar nasip eder inşallah. O bayan da nasıl yapmış böyle bir şey. KK böyle şeylere izin vermemeli bence. Bu kk da mı oldu bu?

yattığım yerden takip ediyorum..yazacak dermanım yok..herkes burada....öpüldünüz

Chnb, ablamsın tabi :) ben bu sitede 3 yıldır varım ama kimse burdakiler kadar sıcak değildi, birkaç tanesi hariç tabi :) en doğrusunu yapmışsın eşinin yanında olmakla.bende olsam aynısını yapardım.eşimle 2 gündür feci tartışıyoruz ve fikirlerini ilkkez öğreniyorum desem yeridir. Buraya gelme imkanın varken gelmedin, ben hiç bi erkeğin sabretmeyeceğine sabretttim diyor.ama haklısında gelmemekte bura özelleecekti diyor, anlayamadım tam.ama sit3emi vardı suçlusu benmişim gibi, ve bebek olayına gelincede ben bunu beraber istediğimizi sanıyodum.sonuçta tayinimiz olmuyosa bebeğimiz lsun kavuştursun bizi dedik.şimdi diyorki ben istemiyorum uzaktan baba oolmak.onunla konuşamıcam dokunamıcam karnına vs.haksız mı ? değil ama o kadar rahatki, habire anı laf.birlikte değiliz olmaması normal.ama ben birlikte olmamalarına rağmen yılda 2 kere hamile kalanıda biliyorum.evet bende kırılma modundayım ama bazı lafları incitti.dün bende yemin ettim denemeyeceğime dair.en azından bu ay denemeyeceğim galiba.kızgınlık vs değilde yemin ettim yine bişey olursa bu lafım aklıma gelir vicdan azabı çekerim.hakkımızda hayrılısı olsun inş.denilecek tek şey bu galiba.

Cezam, canım ne güzel bi rüya görmüşsün sen öyle :) inş hayra ve gerçeklere çıksın inş.tezz vakitte olsun.nazlım için cidden çok üzüldüm, bu kızda da ne şans var ya onun yerinde olsam test firmalarını dava etmeyi bile düşünebilirdi galiba...bende evet adet oldum kaderimiz diyelim..bigün gülerde talih, bakalım ne zamn.inş çalışmaların verimli geçmitir yoldaşım.inş mucizen seninle olru artık ...

kıtty, canım evet yoğunlaşamadık.evet içimin kurdu beni yer eğer gitmezsem, dün gece eşime çok kızdım ve gitmicem dedi.sonra gitmezsem içimde kalacağını anladım.sıkıntı yoksada bu psikoloji üzerimden uzaklaşsın diye korunmak dahi istiyorum.varsa zaten korunmanın mantığı yok.yukardada dediğim gibi eşimde istemiyomuş madem bende isteyemem.buna kendim karar veriyomuşum sitemi böyle.onun hiç tedirginliği yok anlaşılan.denemeyede gere yok yani.pazartesi gitcem de 3. günü oluyo pazartesi.salı 4. günüm oluyo aç karnına olan tahliller doğru sonuçvermeyebilir belki.yumurtlama konusunda da evet belkide ge yumurtluyo olabilrim fikri var bendede,yalnız şuna dayanarak geç olmadığını düşünüyorum.bi sitede okudum dr da dedi, yumurtlamadan tam 14 gün sonra adet olurmuş kadın.bu durumda en geç 18 de yumurtlamış oluyorum.yok eğer hesaplar böyle değilse belkide geç olduğu içindir olmaması.neyse herşey nasip.bende seni çok seviyorum.ve meşhur reklamı yazmak istiyorum.hayat paylaşınca güzel.gerçekten.

yeşim, cnım olabilir geç yumurtlmada.ama yukarda bi hesap yaptım.dr ların dedği böyleyi.böyleyse eğer benm en geç yumurtlamam 18.gün oluyor.tabi sonuçta bunun yorumlanması dr un işi.ona tekrar sorcam.bebek konusuna aslında çok yoğunlaşamıyorum ama 12 denemede olmaması sıkıntı yapmıyo değil.tamam düzenli bi ilişki yok ama süre uzunluğu ürkütüyo yinede.seninde ağrıların oluyomuş.allah yardımcın olsun.benimde çok ağrılarım olmuştu.2 ay boyuncada hep hissettim ara ara.inş şifan tez gelsin.aa o yardım meleklerindeki kadını biliyorum.çokta güvenmiştim.yazıklar olsun.benimde aklıma ilk gelen o kadın bi anneydi nasıl yapar dedim ya.yuh.nasıl hesap verecek acaba !

minikler, canım çok sağol.bende aslalardan çok korkuyorum işte.demekt istemiyorum.ilk sıkıntı anında pes ediyoruz sonra hayır diyoruz hep.bencede onlar inatsa bizde inadız.vazgeçmek yok ama bunu karşılıklı istemek lazım.sanırım biz eşimle beraber isteyemiyoruz.evet ona hak veriyorumda .. şimdi bizim için tek çare.tüm testler yapılacak beklemeye çekilecek.(sonuçlar iyi olursa)belki yazın başlanacak.Chnb bizim örneğimiz.amin canım inş rabbim çektiğimiz sıkıntıların mükafatını dualarımızla göndersin ...

bu söyledklern benm içinmydi aşkolsun gerçekten bunu hakettigime inanmıyrm ben ama canın sagolsun derdm hamile kalıp terketmk olsaydı hamile kaldıktan sonra kaç kez girdm ve kandmle ilgili sadece nasılsın sorularına cvp verdm derdimi anlatmadım beni eski topikten tanırsın nasıl olurda böyle düşünrsn ama dedgm gibi canın sagolsun sendek duymk agır geldi ve ben her girdgmde kimde neler var baktım olanada çok sevndm ayrıca allahım korusun inş sıkıntı vermesn inş devamında olmayanlarada nasip etsn en çokta senn için istyrm bunuda unutma yinede sagolun derdime ortak oldugunuz için allah razı olsun kızlar inş herşey gönlünüzce olsun

Candaş öğleye kadar yemek yemesen dayanamaz mısın canım? Öğlen yaptırırdın ne güzel 3. günü. Bu arada eşlerin de bazı hassas yanları var. Şimdiye dek ciddi bir dr kontrolü lafı olmamıştı. O da bence kendi içinde endişeleniyor. Hatta sorunun kendinden mi olduğu konusunda kaygıları olabilir. Bu duygular eğitimli de de farketmiyor canım. Benim eşim üniversitede, düşün. Sıkıntıdan sperm testi bile yaptıramadı. Bırakıp gitmiş hastaneyi. Genetik sorunu var, bunu bile gurur meselesi yaptı. Düşün ben de ona boşanalım git evlen sağlıklı çocukların olsun başkasından madem senin sorunun yokmuş dedim. Eşlerle oluyor tartışmalar geçecek inşallah...

Bir de tavsiyem canım madem eşinin yanına gitmeyecekmişsin. Ovulasyon testi al ve her gün düzenli yap. En azından bence ateşten daha kolay tabi bence. Tam olarak bir görelim yumurtlaman ne zaman oluyor. Tamam mı canım? Pes etmek yok, üzülmek asla canım... Bunlar bir sınav ve geçeceğiz Allah'ın izniyle...

canım merhaba.nasılsın ? yalnız bildiğim kadarıyla sitem sana değil.burda başka arkadaşlarda vardı, işleri bittiğinde burayı terkettiler.çok özel şeyler paylaştık yeri geldi AMA unutulmak vefasızlık insanı üzüyor.ben senin yazından şnu anladım.sanırım sen çok sık girmiyosun.
dyanabilirim aslında ama su içmezsem dayanamam suyun sakıncası var mı ? olabilir belkide öyledir.aslında dilinde var, belki sorun bendedir diye.hani test yaptrmayalımda demiyor ama bilmiyorum belki ben hassasımdır.kızdığım şey eşim hiç bu dönemlerde anlayışlı olmaz.benden daha çok bağırır ... bi sus bugünlerde idare et desemde boş ... hepimizi ne kadar germiş bu durumlar maalesef. testi yapabilrim sorun değil.ateş ölçmekten daha kolay bencede.inş geçeceğiz birgün.ve çektiğimize belkide güleceğiz.gülelimde yeterki razıyız tabi çekmeye :)

candasım tahlil konusunda ablama katılıyorum.eşimde 2 hafta önce sperm testi yaptırdı.. çok korkuyordu.ya bende sorun çıkarsa diye..biz 2 yıldır bebek istiyoruz 1 kez hamile kaldım bu süreç içinde doktor defalarca istedi her seferinde sebep bulup erteledi.artık en son geçenlerde yaptırdı.bi sorun çıkmadı çok şükür.sevincinden yemek verecekti o kadar yani...yemin etme canım.hayırlısını dile..sakin olmaya çalış.bak biz hergün aynı evde yaşıyoruz..olmayınca uzaklık yakınlık farketmiyor..bencede bi ovulasyon testi al..çift çizgi gördüğün ay izin al ve yanına git..klomenle doktor tedavisine başlayabilirsin.en azından hamile kalacağın günleri doktor söyleyecek..gerisi Allaha kalmış..üzme canını

bilmiyorum belki bana hissettirmeden korku yaşıyo olabilir.hani birkaç kerede dedi belki bendedir sorun diye.kendisi istiyo aslında bu testlerin yapılmasını, benden çok.varsa da öyle bi korkusu, sonucu değiştirmeyecekki.olmayınca olmuyo tabi buna canı gönülden katılıyorum.uzağı yakını farketmiyor.testi yaparımda izin konusu olmaz galiba.yani sabahtan test yapsam hemen izin alsam bile ancak ertesi gün yanında olurum birde diyelim ki salı çarşamba perşembeye geldi.en fazla 2 ggünlük izin verirler o da çok iş yoksa.yani sadece yumurtlamayı öğrenmeme yardım eder.sanırım tedavi filanda düşünmeyiz biz.kızıyorum eşime ama hakta veriyroum.benim çekincelerim yeterince vardı.sizlerin sayesinde olsun sonuca değer desemde , bu kez kendisi vazgeçmiş.istemiyomuş bu süreçte ... hayırlısı artık.çok sağol canım desteğin için.bu arada 3. gün alttan muayene gibi bi durum var mı ? umarım yoktur yoksa şu halde ağda yapmam gerekecek ( çok az bişey var ama dr karşısına da böyle çıkamam.açık yazıdım ama özür dilerim

Canım adet olmanın gerginliği de tabi oluyor. İnsan bu günlerde hassas oluyor alıngan oluyor. Canım akşam yatmadan ye, iç o gün farzetki oruçlusun. İstersen hastaneyi ara sor aç mı olmak lazım ya da su içsem zararı olur mu diye. Testi de yapabilirim deme. Tamam bu ay yapacağım de. Çünkü şimdiye dek sen yollarda kaldın filan derken tam ateş de ölçemedin, tam test de yapamadın. Yap bu ay kesin yap ama. Dr de belki Cezanın dediği gibi klomen verir. Ona göre buluşursunuz eşinle. Yemin konusuna gelince bir fakiri sevindirirsin...

Ceza aslında ben hep sorunun bir şekilde çıkması taraftarıyım. Asıl sorun sorunun bilinmemesi. Bir arkadaş var diğer topikte. 10 yıldır evli. 3 kere 18-20 haftalarda erken doğum yaptı. 3 gebeliğinde serklaj da yapıldı rahim ağzına. Ama serklajı alıp bebeğin doğmasını sağladılar. Yoksabebek rahimi parçalardı. Bir sürü test yaptırdı her türlü. Ne eşinde ne kendinde sorun yok. Şimdi tek düşündüğümüz acaba serklajı iyi yapamadılar mı? Ya da rahimde enfeksiyon mu oldu da erken doğum oldu. Bilmemek zor. Benim oğlum olduğu için çoğu dr birçok teste gerek yok demişti problem varsa zaten oğlun olmazdı. Eşimin sorunu olabilir mi dedik olmaz sizin oğlunuz var ve 25 haftaya götürdüğünüz hamileliğiniz var. Ama ardından bir de düşük yaşayınca ben İstanbul'da profa gittim. Ona gitmeyip buradaki dr lerle yetinseydim ben hemen yine deneyecektim belki de yeniden aynı şeyleri yaşayacaktım. Ben şunu öğrendim. Tek dr ile kalmayacaksın. Bir de kendin araştıracaksın...

Bir dr leri sen yönlendireceksin. Şöyle olabilir mi, böyle olabilir mi diye?

canım bana 3. gün karından baktı..yumurta takibinde alttan baktı..özür dileme canım gayet normal bi hal..bende bugün yapayım diyodum ama yapacak halim yok:)
tahlilleri almadan bişey demiyodu eşim..sonuçlar belli olunca dayanamadım ben sordum..korkarak mı gittin diye..evet kesin sorun çıkaccak bende diye düşünmüştüm dedi..erkekler içte yaşıyorlar.bak biz burada birbirimize anlatıyoruz neden çevremizzde bizi anlayacak kimse yok..ama erkeklerin anlatacak kimsesi yok..

Canım sen ağdanı yap muhtemelen bakar. Rahimin durumunu görmek için. ..

Canım sen ağdanı yap muhtemelen bakar. Rahimin durumunu görmek için. ..

Ben bir kez gittiğimde 3. gün bakmıştı ve yoğun günümdü erkek dr idi ve ramazan ayıydı. Yerin dibine girmiştim. Niye bakmıştı diye düşündüm rahimağzı yetnmezliği var mı diye sanırım...

Anladim canim. insallah sorunlar netlesir ve saglam cozumlerle bebegine kavusursun .Banada eminim
oyle diyecekler saglikli bir cocugun var dene diyecekler ki zaten burdaki dr hic birsey demedi test filan diye
yalniz birsey takildi aklima benim bebegimin kalp atisi ilk oldugundan beri gucsuzdu ritmik ama gucsuzdur sesi azdi.
diger hafta biraz daha azdi. bu bir belirti olabiirmi acaba pihtilasma icin? fikrin varmi?
dolandirma olayi kk da oldu yardim melekleri bolumunde daha guvenim kalmadi acikcasi birine direkt elden yardim yaparim yaparsam
her ay para yollayan varmis. fitresini zekatini yollayanlar olmus bir suru insan gida giyicek yollamis,
nasil vericek hesabini bilmiyorum birsuru vebal aldi. ve insanlarin guvenini kirdi.
uzaklik olunca iliskilerde ister istemez yipranma oluyor canim ben bunu cok yasadim ilk geldigimizde uyum saglayamadim ben burda
kalamam dedim ve tr ye dondum ama ne kaynanamla yapabildim ne de annemle olmuyor yani bir sekilde
birde dogumu tr de yapmistim cok zorlandim kaynanam kaynatam bende kalmislardi zaten aramizda yok sinir stresten ne hallere geldim
ama tovbe bir daha simdi esimden hic ayrilmiyorum o nerde ben orda elbette ben calismiyorum
evlenmeden once calisirdim ama ozel sektorde evlenince biraktim ama senin kamu tabi cok haklisin isinden vazgecmemekle.
benim oyle bir durumum olsa ne olurdu bilemiyorum . ki burda bir tanidigimizda bu sekilde. ancak bayramlarda seyranlarda gorusebiliyor esiyle. esi ogrenmen onunda. onlarda cocuk yapayimda izin kullanayim derdinde deniyorlar sanirim
bir kerede oluyro zaten bebek dedigin iliski azligini takma kafaya.
dogru zaman olmasi onemli birde 18. gun en son deme. bak benimki duzenli adet ve 23. yada 24. gun oldu yumurtlamam.
benim adet dongum 26 yada 28 gun surer simdi bakalim ne olucak.
esinin laflarinada kirilmamaya calis onun icinde cok zor. ayri kalmayi cok iyi biliyorum 9 ay ayri kaldim ve felegim sasti,
sen testlerini yaptir ovalosyon testi pozitif cikinca zaten ertesi gece bildigim kadariyla yumurtlama olmasi lazim.
hatta bastanda 3-4 gun kala silik oluyormus ona gore izin alip gitmeye calisirsin, o ay alamadin bir dahaki ay.
sikinti yapmak seni strese sokmaktan baska brseye yaramaz o ay nasipte cocuk yoksa gece gunduz iliskin olsa tutmaz zaten canim
millet gun atlamiyor ama olmuyor kismet birazda. boyle dusun. insallah tayinleriniz cikar birbirinize kavusursunuz bir an once. bebiste hic bekletmez ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…