- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #10.661
kızlaarrr herkese slm. uzun zaman oldu bırakın yazmayı okuyamadım bile hiç. yeni bebişler var mı:)) dersane çok yorucu ve bende uyku hali tekrar başa dönmüş durumda. soğuklardan mı hormonlardan mı yorulmaktan mı bilemedim ama uyumak istiyorum hep.. geçmişe hiç bakamadığım için herşeyden habersizim. herşey yolundadır umarım. bize gelince pztesi dr vardı. şeker yüklemesi yapıldıu ve yüksek çıktıdr diyet başlattı tekrar açık ve tokluk olarak bakacak. dikkat etmeye çalışıyorum ellimden geldiğince. umarım bi dahaki ölçümde düşmüş olur:18: başkada sıkıntımız yokmuş teyzeleri çok şükür. hepinizi öpüyorum. yoğun dönemimi bi atlatayım hepinizle uzun uzun yazışmayı özledim.... güzel haberlerinizi bekliyorum.
canim benim aadetlerim duzenli oldugu halde 24. gunde yumurtladim adete 3-4 gun kala yani illa 14. gunu olucak diye birsey yokselamlar herkese ...
ben tabiki adet oldum.bu iş artık bence uzaklıktan filan değil yani.y yumurtlamam geç oluyo diyeceğim ama her yumurtlama adetten 14 gün önce olurmuş .demek oluyor ki 14 ile 16 arasında yumurtluyorm.en geç oln 18. günde oldu.en az 6 ayında da bu sürelerde beraberdik eşimle.değerlerde sıkkıntı olabilir, stres belki engel olbilir diyeceğim ki stressiz olmadığım 2 ayda vardı.yada düşünceler hayata yön verir felsefesi bende uygulamada.sanırım sebepsizler grubuna girmeye adayım ben.belki yıllar sonra ama şimdi değil... kimseyi üzmek için yazmadım.içimden geçenler bunlar...
öpüyorum hepinizi.kendinize ii bakın...
Malesef insan bir süre alışamıyor. Rahimağzı yetmezliği için evet serklaj yapılacak. 2 İLERİ hafta gebeliğimde de ben bu erken açılma sorununu yaşadım.Pıhtılaşma için iğne, bağışıklık için bilmiyorum ne kullanacağımı. Eşimin genetik testi için de dr lerin bir kısmı pgt ile tüp bebek öneriyor. Bazılarıda doğal dene sağlıklı kromozom gelmezse zaten düşer. Düşmezse amniyosentezde bakılır. Ona göre karar verilir diyor. Ben artık benzer şeyler yaşamak istemiyorum... Bana kalsa pgt ile tüp bebek mantıklı geliyor. Ama son gittiğimiz dr den haber bekliyorum...
..
dr alp cnm darısı kalp atışına inşallah artık korkma lütfen bak sen ona zor inandın ama o seninle olduğunu gösterdi rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin cnm bu ara topiğin güzel haberlere ihtiyacı vardı senden geldi güzel haber.. yüzümüz hep gülsün bu mübarek ayda dualrımız kabul olsun inşallah..ayyyyyyyyyyy..... süper haber bu.... inşallahhh inşalllaaahh yanılmazsın cnım. ben de az önce gittim doktora cok şükür gördük keseyi. hepimizin başından kötü olaylar geçtiği için önce inanamıyoruz gebeliğe. bugün keseyi görene kadar ben hep panik hlindeydim. acaba dış gebelik mi bi problem var mı diye?? daha anneme bile söylemedim düşün. ama inşalla Rabbim bi daha yaşatmaz bize o günleri.....
ceza cnm ben de teşekkür ederim az önce bi göz atayım dedim kayıt oldum :) gerçi takip etiğim 5-6 set ve cdlerim mevcut ama test felan deyince ikinci dönem ihtiyacıım olur belki daha çok severim yorumlarda hep olumlu içini inceleyince bi tşk daha yollarım sanaabla morpa kamüpse öğretmenler ücretsiz öğrenciler ücretli oluyor..çok güzel bi site.ama 1.sınıflar sayafsını görmedim ççünkü hangi sınıfta isen o sınıf açılıyor yani ben 1,2,3,5 sııfnları göremiyorum..konu anlatımı çalışma kağıtları deneme ve ünite sınavları..çok güzel..ben ordan işlioyrum konuları..
nazlım bi daha idrar testi yapmasın bence..evet aralık güzel haberleelr gelir inşallah..yeni yıla güzel gireriz inşallah
Merhaba hanimlar
canim benim aadetlerim duzenli oldugu halde 24. gunde yumurtladim adete 3-4 gun kala yani illa 14. gunu olucak diye birsey yok
sen esinle ayri olabilirsin ama dr la yumurtlama takibi yaptirip izin alip gidersin o donem esinin yanina sansin artar boylece.
bazilari ates olculer bazilari test yapiyyor bende akinti takibi yapiyordum o seffaf yumurta aki gibi akinti geldi 2 gun 2. gunun aksami
esimle iliskim oldu ve bebek o gun olmus cunku adet gecikmesi yasandiktan 10 gun sonra idrar testinde cikmisti
`17 gun sonrada keseyi gormustuk 4 haftalik demisti dr. yani sen su gun yumurtalama diye sartlandirma kendini.
ins gelecek ay bebisin gelir umutsuz olma canim
canim ben cok bilgili degilim bu konularda ama tup bebekle spermin normal olup olmadigini nasil anlayacaklar?
yani dogal yolla olsa tabiat zaten eliyor diye biliyorum sorunlu bebek tutmaz yani
tabi dr daha iyi bilir. gerci ikiz sansinda olabilir ama seni zorlayabilir ikiz. zaten normaldede zor bir gebelik
anladigim kadariyla hamile kalmanda bir sorun yok.
tup bebek kalmayanlar icin degilmi?
yada bir eleme sistemimi oluyor? insallah hakkinda hayirlisi olur bebeklerine arka arkaya kavusursun ben Allah nasip ederse
2 cocugum daha olsun istiyrum.
bugun pazar diye gec kalktik biraz ben gerci bir ara kalkip kizimi doyurdum sonra baktim iyi degilim tekrar yattim. 2 saat uyumusum
birlikte tekrar kahvalti yaptik sonrada markete gittik bir iki sey alip donduk kiz uyuyor simdi ama benide bastirdi bir uyku hali
Tr den koli siparis etmistik ins yarin gelir bir aydir bir lokma kuru bakliyatim yok
cok zor oluyor .
dr alp cnm darısı kalp atışına inşallah artık korkma lütfen bak sen ona zor inandın ama o seninle olduğunu gösterdi rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin cnm bu ara topiğin güzel haberlere ihtiyacı vardı senden geldi güzel haber.. yüzümüz hep gülsün bu mübarek ayda dualrımız kabul olsun inşallah..
ceza cnm ben de teşekkür ederim az önce bi göz atayım dedim kayıt oldum :) gerçi takip etiğim 5-6 set ve cdlerim mevcut ama test felan deyince ikinci dönem ihtiyacıım olur belki daha çok severim yorumlarda hep olumlu içini inceleyince bi tşk daha yollarım sana
beni sormuşsun cnm iyiyim şuan tek korkum kendiliğinden düşmezse kürtaja girmek... o anı tekrar yaşamak istemiyorum.. sen rahatsızım yazmışsın çok geçmiş olsun o sinüzit belasını bende çok ii bilirim saçlarımı kurutmadan evin içinde sıcakta bile oturamam o kadar ağrı yapar çok geçmiş olsun dikkat istiyor cnm tam bi tedavisi yok sanırım..
NAZLIM kuzum seni çok seviyoruz allah hakkımızda hayırlsını versin inşallah vardır bir hayır diyelim cnm benim..
CANDAS cancağızım yazdıkların beni çok etkiledi aynen bende neye asla dediysem yaşamak zorunda kaldım ikinci bi acı kaldıramam diyordum buna da alıştım önce ben artık bebek istemiyorum dedim burayada yazdım hatta ama şuan diyorumki o inatsa bende inatım kaç kez yaşarsam yaşayım vazgeçmek yok diyorum rabbim büyük başıma kötü bişey geldiğinde önce ister istemez sorguluyorum hangi günahın bedeli bu die sonra topluyorum kendimi belki bana büyük bi mükafat hazırlıyor rabbim diyorum.. ya sabır ya sabır ya sabır.. bu konuda ben de CHNB nin azmine hayranım bana da o azmi aşıladığı için çok çok teşekkür ederim chnb ablacıma .. rabbim çektiğimiz sıkıntıları gönlümüzdeki duayla mükafatlandırsın inşallah..
RENKLİATLAS geldin sanırım yakınlarda hissediyorum seni 3 saat kadar uzağımda :) hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm..
PİLEO meleğimin tertibinin keyfi yerindeymiş sevindim cnm tüm mart annelerine selamlar
HELLO, CHNB. LONELİNES, CITAKNURAY keyifler yerindedir umarım öpüyorum sizleri..
YEŞİM cnm beni sormuştun sanırım cvp yazmayı unuttum ikinci gebeliğimdi cnm 2012 mart anneleri topiğindeydim 8. haftaya kadar kalp atışı bekledik duyulmadığı için sonlandırıldı sonrada senin topiğine yazmıştım 2012temmuz annelerine ama listeye girmeye korkuyordum bizden lonelines cesaret verdi saolsun ama bu defa da tutunamadı miniğimm.. sana da çok geçmiş olsun cnm inşallah en yakın zamanda tesellini bulursun..
sagol canim sanada gecmis olsun. dr ne dedi 2 kere olunca ? ilkinde test yapmiyorlarmis ne sacma yaYEŞİM cnm beni sormuştun sanırım cvp yazmayı unuttum ikinci gebeliğimdi cnm 2012 mart anneleri topiğindeydim 8. haftaya kadar kalp atışı bekledik duyulmadığı için sonlandırıldı sonrada senin topiğine yazmıştım 2012temmuz annelerine ama listeye girmeye korkuyordum bizden lonelines cesaret verdi saolsun ama bu defa da tutunamadı miniğimm.. sana da çok geçmiş olsun cnm inşallah en yakın zamanda tesellini bulursun..
Canım ben de önceden tüp bebekle ilgili öyle düşünüyordum. Ama kromozomla ilgili sorun olursa spermle yumurta döllendikten sonra(tüp bebek) 3. ya da 5. gün embriyolardan hücre alınıp genetik olarak inceleniyor. Sağlıklı olanlar yerleştiriliyor. Ben 2 düşük bir de ileri hafta kaybı yaşadım. Tekrara aynı şeyleri yaşarsamı düşününce bile kalbim çarpmaya başlıyor. O yüzden en doğru kararı vermeye çalışıyorum. sON KÜRTAJDA ASİSTAN NE BÜYÜTÜYORSUN ALT TARAFI BİR KÜRTAJ DEDİ . aRTIK DR LERLE MUHATAP OLMAK İSTEMİYORUM. eVET KOLAY hamile kaldım ama hamileliklerim zor geçiyor...
..
sagol canim sanada gecmis olsun. dr ne dedi 2 kere olunca ? ilkinde test yapmiyorlarmis ne sacma ya
yani can bu biri ikisimi var anlamiyorum bu dr lari hersey cok kolay geliyor onlara benim ilk kez kalbi durdu ama
ne test varsa yaptirmayi dusunuyorum onlem alacagim birsey varsa yapayim diye
oyleyse tup bebek yap canim. madem incelenebilme sansi var hic riske girme
dr lara kolay geliyor hersey aciyi biz yasiyoruz onlar sadece isini yapiyor.
ne zaman dusunuyorsun yaptirmayi? ins ilk yapista tutar bebgin canim.
yasin kac bu arada merak ettim benimki 29 olmak uzere 1 ayim kaldi.
esim yasin genc daha diyor ama cocukta bugun yapiyoruz hadi yarin dogurduk olmuyor
en az 1 sene geciyor oda en cabuk olani.
35 ime kadar Allah nasip ederde couk verise 2 cocugum daha olsun istiyorum
en guzel sey dunyadaki. hep egitimimi tamamliyim bir universite daha okuyum fialn diye dusunuyrdum
ama hic gozumde yok simdi cunku bazi seylerin zamani kacinca daha gelmiyor geri.
insallah hepimizin 3 er 4 er cocuklari olur.
bu söyledklern benm içinmydi aşkolsun gerçekten bunu hakettigime inanmıyrm ben ama canın sagolsun derdm hamile kalıp terketmk olsaydı hamile kaldıktan sonra kaç kez girdm ve kandmle ilgili sadece nasılsın sorularına cvp verdm derdimi anlatmadım beni eski topikten tanırsın nasıl olurda böyle düşünrsn ama dedgm gibi canın sagolsun sendek duymk agır geldi ve ben her girdgmde kimde neler var baktım olanada çok sevndm ayrıca allahım korusun inş sıkıntı vermesn inş devamında olmayanlarada nasip etsn en çokta senn için istyrm bunuda unutma yinede sagolun derdime ortak oldugunuz için allah razı olsun kızlar inş herşey gönlünüzce olsunsurekli gelip yazmasina gerek yok tabi ama baska topiklere 10 msj atmayi biliyorlar.. hic girmeseler foruma anlarim ama baska topiklerde fink atiyolar.. burda o kadar dertlerimizi paylasiyoruz birbirimize destek oluyoruz, en azindan bunlarin hatrina her girdiginde bi kac bisey yazabilir yada bizler hamile kaldik mi takip edebilir..ama umrunda degil o insanlarin, sadece kendilerini dusunerek giriyorlar dusuk yaptikalrinda dertleri oldugunda geliyolar biz dert babasiyiz ya???! bizimde derdimiz var ? neden bizim anlattigimiz SIKIntilari okuyup yorum yapmiyor direk kendi dertlerini anlatiyor? iste bu kisinin bencilligini gösteriyor zaten...kimse kusura bakmasin ben böyle cikarcilik görunce toptan silerim defterimden...
buraya devamli giren hamile arkadaslar var iste sen mesela..burda guzel bi dostluk var mutluluklarda paylasiliyor dertlerde..birbirimize destek olmaya calisiyorz...hamile kalip burdan sivissa herkes burda insan kalmazdi, 6 kisi kaldik hamile kalmayanherkes hamile kalinca ayri topik acip ordan devam ederiz diyoruz...
bizlar hamile kalsakta korkularimiz bitmez...senin bebisin masallah kendini kurtardi ...insallah darisi yeni hamislerin ve hamile kalmayanlarin basina..
canım merhaba.nasılsın ? yalnız bildiğim kadarıyla sitem sana değil.burda başka arkadaşlarda vardı, işleri bittiğinde burayı terkettiler.çok özel şeyler paylaştık yeri geldi AMA unutulmak vefasızlık insanı üzüyor.ben senin yazından şnu anladım.sanırım sen çok sık girmiyosun.bu söyledklern benm içinmydi aşkolsun gerçekten bunu hakettigime inanmıyrm ben ama canın sagolsun derdm hamile kalıp terketmk olsaydı hamile kaldıktan sonra kaç kez girdm ve kandmle ilgili sadece nasılsın sorularına cvp verdm derdimi anlatmadım beni eski topikten tanırsın nasıl olurda böyle düşünrsn ama dedgm gibi canın sagolsun sendek duymk agır geldi ve ben her girdgmde kimde neler var baktım olanada çok sevndm ayrıca allahım korusun inş sıkıntı vermesn inş devamında olmayanlarada nasip etsn en çokta senn için istyrm bunuda unutma yinede sagolun derdime ortak oldugunuz için allah razı olsun kızlar inş herşey gönlünüzce olsun
dyanabilirim aslında ama su içmezsem dayanamam suyun sakıncası var mı ? olabilir belkide öyledir.aslında dilinde var, belki sorun bendedir diye.hani test yaptrmayalımda demiyor ama bilmiyorum belki ben hassasımdır.kızdığım şey eşim hiç bu dönemlerde anlayışlı olmaz.benden daha çok bağırır ... bi sus bugünlerde idare et desemde boş ... hepimizi ne kadar germiş bu durumlar maalesef. testi yapabilrim sorun değil.ateş ölçmekten daha kolay bencede.inş geçeceğiz birgün.ve çektiğimize belkide güleceğiz.gülelimde yeterki razıyız tabi çekmeye :)Candaş öğleye kadar yemek yemesen dayanamaz mısın canım? Öğlen yaptırırdın ne güzel 3. günü. Bu arada eşlerin de bazı hassas yanları var. Şimdiye dek ciddi bir dr kontrolü lafı olmamıştı. O da bence kendi içinde endişeleniyor. Hatta sorunun kendinden mi olduğu konusunda kaygıları olabilir. Bu duygular eğitimli de de farketmiyor canım. Benim eşim üniversitede, düşün. Sıkıntıdan sperm testi bile yaptıramadı. Bırakıp gitmiş hastaneyi. Genetik sorunu var, bunu bile gurur meselesi yaptı. Düşün ben de ona boşanalım git evlen sağlıklı çocukların olsun başkasından madem senin sorunun yokmuş dedim. Eşlerle oluyor tartışmalar geçecek inşallah...
Bir de tavsiyem canım madem eşinin yanına gitmeyecekmişsin. Ovulasyon testi al ve her gün düzenli yap. En azından bence ateşten daha kolay tabi bence. Tam olarak bir görelim yumurtlaman ne zaman oluyor. Tamam mı canım? Pes etmek yok, üzülmek asla canım... Bunlar bir sınav ve geçeceğiz Allah'ın izniyle...
Candaş öğleye kadar yemek yemesen dayanamaz mısın canım? Öğlen yaptırırdın ne güzel 3. günü. Bu arada eşlerin de bazı hassas yanları var. Şimdiye dek ciddi bir dr kontrolü lafı olmamıştı. O da bence kendi içinde endişeleniyor. Hatta sorunun kendinden mi olduğu konusunda kaygıları olabilir. Bu duygular eğitimli de de farketmiyor canım. Benim eşim üniversitede, düşün. Sıkıntıdan sperm testi bile yaptıramadı. Bırakıp gitmiş hastaneyi. Genetik sorunu var, bunu bile gurur meselesi yaptı. Düşün ben de ona boşanalım git evlen sağlıklı çocukların olsun başkasından madem senin sorunun yokmuş dedim. Eşlerle oluyor tartışmalar geçecek inşallah...
Bir de tavsiyem canım madem eşinin yanına gitmeyecekmişsin. Ovulasyon testi al ve her gün düzenli yap. En azından bence ateşten daha kolay tabi bence. Tam olarak bir görelim yumurtlaman ne zaman oluyor. Tamam mı canım? Pes etmek yok, üzülmek asla canım... Bunlar bir sınav ve geçeceğiz Allah'ın izniyle...
candasım tahlil konusunda ablama katılıyorum.eşimde 2 hafta önce sperm testi yaptırdı.. çok korkuyordu.ya bende sorun çıkarsa diye..biz 2 yıldır bebek istiyoruz 1 kez hamile kaldım bu süreç içinde doktor defalarca istedi her seferinde sebep bulup erteledi.artık en son geçenlerde yaptırdı.bi sorun çıkmadı çok şükür.sevincinden yemek verecekti o kadar yani...yemin etme canım.hayırlısını dile..sakin olmaya çalış.bak biz hergün aynı evde yaşıyoruz..olmayınca uzaklık yakınlık farketmiyor..bencede bi ovulasyon testi al..çift çizgi gördüğün ay izin al ve yanına git..klomenle doktor tedavisine başlayabilirsin.en azından hamile kalacağın günleri doktor söyleyecek..gerisi Allaha kalmış..üzme canını
canım merhaba.nasılsın ? yalnız bildiğim kadarıyla sitem sana değil.burda başka arkadaşlarda vardı, işleri bittiğinde burayı terkettiler.çok özel şeyler paylaştık yeri geldi AMA unutulmak vefasızlık insanı üzüyor.ben senin yazından şnu anladım.sanırım sen çok sık girmiyosun.
dyanabilirim aslında ama su içmezsem dayanamam suyun sakıncası var mı ? olabilir belkide öyledir.aslında dilinde var, belki sorun bendedir diye.hani test yaptrmayalımda demiyor ama bilmiyorum belki ben hassasımdır.kızdığım şey eşim hiç bu dönemlerde anlayışlı olmaz.benden daha çok bağırır ... bi sus bugünlerde idare et desemde boş ... hepimizi ne kadar germiş bu durumlar maalesef. testi yapabilrim sorun değil.ateş ölçmekten daha kolay bencede.inş geçeceğiz birgün.ve çektiğimize belkide güleceğiz.gülelimde yeterki razıyız tabi çekmeye :)
candasım tahlil konusunda ablama katılıyorum.eşimde 2 hafta önce sperm testi yaptırdı.. çok korkuyordu.ya bende sorun çıkarsa diye..biz 2 yıldır bebek istiyoruz 1 kez hamile kaldım bu süreç içinde doktor defalarca istedi her seferinde sebep bulup erteledi.artık en son geçenlerde yaptırdı.bi sorun çıkmadı çok şükür.sevincinden yemek verecekti o kadar yani...yemin etme canım.hayırlısını dile..sakin olmaya çalış.bak biz hergün aynı evde yaşıyoruz..olmayınca uzaklık yakınlık farketmiyor..bencede bi ovulasyon testi al..çift çizgi gördüğün ay izin al ve yanına git..klomenle doktor tedavisine başlayabilirsin.en azından hamile kalacağın günleri doktor söyleyecek..gerisi Allaha kalmış..üzme canını
canım bana 3. gün karından baktı..yumurta takibinde alttan baktı..özür dileme canım gayet normal bi hal..bende bugün yapayım diyodum ama yapacak halim yok:)bilmiyorum belki bana hissettirmeden korku yaşıyo olabilir.hani birkaç kerede dedi belki bendedir sorun diye.kendisi istiyo aslında bu testlerin yapılmasını, benden çok.varsa da öyle bi korkusu, sonucu değiştirmeyecekki.olmayınca olmuyo tabi buna canı gönülden katılıyorum.uzağı yakını farketmiyor.testi yaparımda izin konusu olmaz galiba.yani sabahtan test yapsam hemen izin alsam bile ancak ertesi gün yanında olurum birde diyelim ki salı çarşamba perşembeye geldi.en fazla 2 ggünlük izin verirler o da çok iş yoksa.yani sadece yumurtlamayı öğrenmeme yardım eder.sanırım tedavi filanda düşünmeyiz biz.kızıyorum eşime ama hakta veriyroum.benim çekincelerim yeterince vardı.sizlerin sayesinde olsun sonuca değer desemde , bu kez kendisi vazgeçmiş.istemiyomuş bu süreçte ... hayırlısı artık.çok sağol canım desteğin için.bu arada 3. gün alttan muayene gibi bi durum var mı ? umarım yoktur yoksa şu halde ağda yapmam gerekecek( çok az bişey var ama dr karşısına da böyle çıkamam.açık yazıdım ama özür dilerim
bilmiyorum belki bana hissettirmeden korku yaşıyo olabilir.hani birkaç kerede dedi belki bendedir sorun diye.kendisi istiyo aslında bu testlerin yapılmasını, benden çok.varsa da öyle bi korkusu, sonucu değiştirmeyecekki.olmayınca olmuyo tabi buna canı gönülden katılıyorum.uzağı yakını farketmiyor.testi yaparımda izin konusu olmaz galiba.yani sabahtan test yapsam hemen izin alsam bile ancak ertesi gün yanında olurum birde diyelim ki salı çarşamba perşembeye geldi.en fazla 2 ggünlük izin verirler o da çok iş yoksa.yani sadece yumurtlamayı öğrenmeme yardım eder.sanırım tedavi filanda düşünmeyiz biz.kızıyorum eşime ama hakta veriyroum.benim çekincelerim yeterince vardı.sizlerin sayesinde olsun sonuca değer desemde , bu kez kendisi vazgeçmiş.istemiyomuş bu süreçte ... hayırlısı artık.çok sağol canım desteğin için.bu arada 3. gün alttan muayene gibi bi durum var mı ? umarım yoktur yoksa şu halde ağda yapmam gerekecek( çok az bişey var ama dr karşısına da böyle çıkamam.açık yazıdım ama özür dilerim
Canım sen ağdanı yap muhtemelen bakar. Rahimin durumunu görmek için. ..
Anladim canim. insallah sorunlar netlesir ve saglam cozumlerle bebegine kavusursun .Banada eminimBenim yaşım 35 olacak ocakta. Tüp bebek yaşadığım şehir olan Hataydayapılmıyor. Bizim aileler İstanbulda. O yüzden İstanbulda OLABİLİR. oĞLUM 1. SINIFTA ONU BIRAKIP ŞU AYLAR YAPTIRAMAM. eN ERKEN ŞUBAT TATİLİ YAZA YAZ TATİLİ OLABİLİR. İstanbulda son görüştüğüm riskli gebelil dr sinden haber bekliyorum. Son yapılan genetik testini inceleyip(genetikçilerle) genetik açıdan düşme oranına göre bize tavsiyede bulunacak. Biliyorsun benim farklı sorunlarda var ya. Gebelik ürününü düşük yaptıktan sonra aldıkları için çıkan genetik sonuç sağlıklı olmamıştı. Bu yüzden düşüklerimin asıl nedeni belli değil: Genetik mi, pıhtılaşma iğnelerimin dozu mu az geldi, bağışıklıktan mı? Bunları değerlendirecekler ona göre karar verecekler. Erken düşüğü atlatırsamda bu sefer erken doğum olmasın diye serklajla ilgili karar verilecek. Yani karışık biraz. Allah hayırlısıyla bir evlat verdi. Bir tane daha olsun diye uğraşıyorum. Allah bizlere de 2. ya da daha fazla evlatlar nasip eder inşallah. O bayan da nasıl yapmış böyle bir şey. KK böyle şeylere izin vermemeli bence. Bu kk da mı oldu bu?
uzaklik olunca iliskilerde ister istemez yipranma oluyor canim ben bunu cok yasadim ilk geldigimizde uyum saglayamadim ben burdaChnb, ablamsın tabi :) ben bu sitede 3 yıldır varım ama kimse burdakiler kadar sıcak değildi, birkaç tanesi hariç tabi :) en doğrusunu yapmışsın eşinin yanında olmakla.bende olsam aynısını yapardım.eşimle 2 gündür feci tartışıyoruz ve fikirlerini ilkkez öğreniyorum desem yeridir. Buraya gelme imkanın varken gelmedin, ben hiç bi erkeğin sabretmeyeceğine sabretttim diyor.ama haklısında gelmemekte bura özelleecekti diyor, anlayamadım tam.ama sit3emi vardı suçlusu benmişim gibi, ve bebek olayına gelincede ben bunu beraber istediğimizi sanıyodum.sonuçta tayinimiz olmuyosa bebeğimiz lsun kavuştursun bizi dedik.şimdi diyorki ben istemiyorum uzaktan baba oolmak.onunla konuşamıcam dokunamıcam karnına vs.haksız mı ? değil ama o kadar rahatki, habire anı laf.birlikte değiliz olmaması normal.ama ben birlikte olmamalarına rağmen yılda 2 kere hamile kalanıda biliyorum.evet bende kırılma modundayım ama bazı lafları incitti.dün bende yemin ettim denemeyeceğime dair.en azından bu ay denemeyeceğim galiba.kızgınlık vs değilde yemin ettim yine bişey olursa bu lafım aklıma gelir vicdan azabı çekerim.hakkımızda hayrılısı olsun inş.denilecek tek şey bu galiba.
yeşim, cnım olabilir geç yumurtlmada.ama yukarda bi hesap yaptım.dr ların dedği böyleyi.böyleyse eğer benm en geç yumurtlamam 18.gün oluyor.tabi sonuçta bunun yorumlanması dr un işi.ona tekrar sorcam.bebek konusuna aslında çok yoğunlaşamıyorum ama 12 denemede olmaması sıkıntı yapmıyo değil.tamam düzenli bi ilişki yok ama süre uzunluğu ürkütüyo yinede.seninde ağrıların oluyomuş.allah yardımcın olsun.benimde çok ağrılarım olmuştu.2 ay boyuncada hep hissettim ara ara.inş şifan tez gelsin.aa o yardım meleklerindeki kadını biliyorum.çokta güvenmiştim.yazıklar olsun.benimde aklıma ilk gelen o kadın bi anneydi nasıl yapar dedim ya.yuh.nasıl hesap verecek acaba !
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?