Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba hanimlar
sabah kizi yolladim bende biraz temizlik yaptim temizlik neysede su yemek olayini hic sevmiyorum ya
ne yapsam diye kara kara dusunuyorum. zaten kizim sagolsun cok yemek secer herseyi yemez Burdada herseyi bulamiyorum ben.
kuru bakliyatlarda yolda gelmedi daha ins bugun gelir.

chnb
progestan ve kan sulandiri kullanmana ragmen dustuyse bende genetik diye supheleniyorum.
baska birsey kaliyor geriye cunku. Bilimadami olup cikacaz valla ya.
ben bilsem su bebe aspirinini hergun icerdim bir tane. nerden bilicem ki iste .
tup bebeklede genetik sorunda asilir ins. bebegine kavusursun

Nazlim i bende merak ettim ins cok dagilmamistir. en azindan deneyebiliyor
benim deneme icin bile beklemem lazim. ins onunda gelecek aya tutar.
ama nasil silik cikarda kan testi negatif olur hayret yani.
markada mi bir problem var acaba?

bu arada temizlik konusuna deginmissinizde kizlar ben burda bir arkadas havuza yazilacakti onunla gitmistim. kadinin teki
oyle anadan uryan giyiniyor ama biz korudordan geciyoruz hic cekincesi yok birde afedersiniz bir tuylenmis varya
yani ben ilk kez oyle bir sey goruyorum al orgu yap yani o derece. ay dedim arkadasa ya sen nasil girecen bu havuzlara
benim icim kalkti valla bunlar hic onem vermiyor sanirim. benimde bugun kontrolum vardi ama
musait olmadigim icin yarina ertelicem. ben utanirim ya. zaten normaldede acmaya utaniyorum dr um erkek . ilk ona baslamistim oyle devam ediyorum. guveniyorum aslinda ama ne biliyim ikide bir catala yatmak beni mahfetti .

günaydın kızlar

öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum sizde en az benim kadar sevinmiştiniz bunu yüreğimin taa içinden hissdiyorum
bu fena koydu bana çok umutlanmıştım bu sefer bida idrar testi yapmaya tövbe etim hafta sonum berbat geçti kendimi temizliğe vurdum evi yerinden kaldırdım dünde evden dışarı çıkmadım sürekli bi ağlama krizim vardı eşimin hiç bişeyden haberi olmadığı için halime anlam veremedi bütün akşam onun dizinde yattım gece 1 de falan uyuyabildim sarsıldım anlıcanız ve malesef yorulduğumu hissettim ilk kez hayatımda hiç bişeyi bu kadar istemedim ben bu çocuk meselesi bambaşka bişeymiş bu arada hala adet olmadım bekliorum ziya bey adet olmazsan 5.günü gel demişti çarşamba giderim olmazsam olursamda 3.günü gel demişti yeni ay yeni umut diyerek yola başlamak istiyorum yine ama inanın çokkk üzüldüm allah razı olsun hepinizden canım arkadaşlarım

kacnci denemen bilmiyorum ama ne olursa olsun yilmak dagilmak yok.
ins gelecek ay ebebgin seninle olur. ama gec dollenme ihtimalinide gozardi etme derim
cok zorlama yinede kendini. benim kaybettigim gebelikte adetten 5 gun gecti 5 cikti sonra yukselmeye basladi
adetin duzenliyse eger belki seninde oyle olmustur.
yoksa bile ins gelecek aya canim uzulme Allah buyuktur

çok şaşırdım canım ya. 1test yanlış çıkar anlarım, sen çok yaptın.
kaç çıktı değerin?tamamen mi sıfır?küsrüratı yok mu?
acaba kimyasal falan mı yaşıyosun canım?sen kanda bakana kadar gidiyo?
neyse, hayırlısı olsun canım. yıpratma kendini.vazgeçmeden yola devam. doktora git canım.

senin hikayeni iliorum canım adetlerim düzenli genelde benim işler karışık bu 2.ayım aslında düşükten sonra adetim 3 aydır düzenli gidio daha önce sapıtmıştı bi kaç gün içinde kendime gelirim merak etme canım

0.090 sonuç canım 2 tane test yaptım bidaha asla yapmam idrar testi 2.ye aynı şeyi yaşıorum moralim bozuluyo sürekli

Umut hep var ama bu sefer hayal kırıklığı çok fazla olmuş Nazlım..Bu ay olmazsa aralıkta olacaktır İnşallah.Teselli veriyor diye düşünme sakın.Bu topikte ki bütün kadınlar anne olabiliyor çok şükür.Sadece bizim vaktimiz daha gelmemiş demek ki..İnşallah en kısa zamanda sırayla kavuşacağız minik bebeklerimize

inşallah canım sizler olmasanız kafayı yerim zaten insanın en yakını bile anlamıyo bizi bizden başkası anlamıo bunu daha iyi öğrendim

candaşçım, lütfen umudunu kaybetme. umut bizim için en önemli şey. bu bebeğime çok şükür nispeten çabuk kavuştum. ama ilk bebeğim için tam 21 ay bekledim. hem de öylesine 21 ay değil, bir çok ayı kürlerle, ovülasyon testleriyle, preseedlerle geçen, tutması için de her şekle girdiğimiz 21 ay. her ay yıkım tabi ki oluyo. ama yeni aya hep ümitle başladım. tam 2 yıl olunca tüp bebek yoluna gideriz diyodum. 2-3 ay vardı işte ona da. ama kendimi her zaman hamile hayal ederdim. bebeğin eşyalarını hayal ederdim. öyle veya böyle çocuğum olacak diyodum. tüp bebekse de tüp bebek diyodum. Allahtan ümidini sakın kesme.
ilk bebeğimi kaybedince yıkımı anlatamam. herkes burda yaşadı zaten. ama bundan bile kendime umut çıkardım. bir kere doğal hamile kalabilmiştim. yıllardır denemesine rağmen hamile kalamayanlar vardı. bir kere oldu, yine olur dedim hep, er ya da geç.içimi öyle rahatlattım. bir de doktora gitmekten ben de çok korkarım. doktorlar hep sorar ilişkide de bu sorunun var mı diye?geriliyorum, kendimi kasıyorum çünkü. ilişkide hiç bir sorunum yoktu aslında. ama bebeğim için doktor randevusu almaktan hiç çekinmedim.
kürtaj oldum, kanamam durmadı. kürtajdan sonra bir ekz gidilir ben 2 kez gittim. ama iyiki gitmişim. kulllandığım ilaçlar sayesinde kanamalarım düzene girdi. 3 ay böyle normalden uzun süre adet oldum. zaten doktorum da bana 3 ay korunma vermişti. ama zaten olmuyo benim çabuk diye takmadım, ama 3 ay adet olunca da üzülmedim. ama artık 4 ay resmen ağladım. bu ay artık herşeyim düzenliydi niye olmadı diye. ve hemen doktor randevusu aldım. acaba yine bir kist vesaire mi var dedim.
iyi ki gitmişim diyorum yine, bu seferde enfeksiyon çıktı. o ay fitil ve antibiyoktik kullandım. tam yumurtlama günlerime denk geldi bu ialçalar. o ay da adet olunca hemen düzelmedim diye kendimi sakinleştirdim. bir dahaki aya etki eder belki dedim. ve çok şükür 6. adetimi olmadım.
bunu tüm arkadaşlar için yazıyorum. lütfen umudunuzu kaybetmeyin.
yani elinizden geleni yapın.
şimdi yine bir umut savaşı vermeye çalışıyorum, bebeğim bu sefer beni bırakmasın diye. inşallah kazanırım.
çizelgemi de sırf bu umuda daha iyi tutanabilmek için yaptım.
çünkü diğerinde ya bişey olur, diye yapamamıştım. içimde kaldı, sonra da çok pişman oldum. bişey olacak diye korktum, çizelge yapmadım ve oldu.

Son düzenleme:
Candaş biz de 22. ve 24. günü nasılsa yumurtlama geçti diye korunmadık canım. Gerçi ben böyle 5 yıl korundum. Olmaz di mi?
ben olmaz diye düşünüyorum hani öyle okumuştum ama yeşim bu durumu yaşamış.oladabiliyomuş yani..
benimde azdı, azda olsa tahmin edebiliyrum.bizler önemsiyoruz şükür, bazıları gerçekten çok kötü oluyomuş.banada demişti dr.ama seninki ani olmuş, yoksa zaten öyle olmazdı + azmış hem şükür :) dr lar dahil herkes bi dönem yaşıydur hep kaymak gibi olamaz herhalde :))
Kızlar bize de misafir gelecek. Bekliyoruz. Hem ders hazırlıyorum hem buraya bakıyorum.

Aklıma geliyor unutuyorum: Burayı Aylin Fatih diye biri açmış. Niye üyeliğini iptal ettirdi. Haber var mı ondan?
bende hiç konuşmadım, benim ilk yazdığımda da üyelik iptaldi.konuşmak isterdim ama.
nurayım çok sağol.belkide olsa çokta sevinr bilmiyorum.ben istemiyorum dediğim için öyle diyomuşta bilmem ne.... yemin için olabilir dediğin gibi.sadakada veririm sorun değilde, sanırım soğudum.dr a hiç bişey demem tedavi vs ile ilgili.sadece kontrol olacak galiba.sende dikkat et canım kendine.belin ağrıyomuş
ayy iğrenç ya, ne biçim kadınlar var.benim dr da erkek.utanıyorum ama başka çare yok
canım benim ya şok oldum valla bende bu kez.ateşinde yüksekti.o düştü mü bari ? keşke mucize olsa, belki sonra kendini gösteriri he ? benim bile haftasonum berbattı ki senin durumun kimbilir nasıldır.seni seviyoruz biliyosun.iyi ki varsın.inş bebeğin gelecek, çok üzdüler bizi ama geleck inş ...
inşallah canım sizler olmasanız kafayı yerim zaten insanın en yakını bile anlamıyo bizi bizden başkası anlamıo bunu daha iyi öğrendim

bende bunu çok ama çok iyi anladım.. iyi ki varsınız ... herkes uzağında kalıyo .. ama burdaki gönüllerle km lerde olsa çok yakındayız ruhen ....

Herkese günaydın, bu arada ben 25 i 26 ya bağlayan gece adet oldum.akşam lekelenme vardı.şimdi bu benim 3 günüm mü oluyo ? yoğınluğa bakılırsa benim 4. günüm oluyor gibi.bu dr da gerekli testler için umarım doğru sonuç verir ya.aksi gibi gece oldum hiçte gece olmazdım.

bende geçen ay 30.gün gece olmuştum canım doktor az geldiinden 31.günü baz alalım demişti adetin ilk günü olarak
canım benim bende sizleri çok seviorum ne hayaller kurmuştum ama eşm dün dışarı çıkmak istedi beraber gezelim dedi yok dedim evde duralım özcan yaya yaya kahvaltı yaptık özcan denzin ya sonra filmini izledik beraber yemek yaptık biraccık kaynaştık:)yemek ye et vakit geçti anladı bende bi haller var ama anlatmadım ona en ufak bi laf sölese kaldıramazdım çünkü hala adet olmadım ama gelsede rahatlasam bi

malesef kadın canım işte. kadının 3 kızı var. ben geçen sene ufak bi oprrasyon geçirmiştim, yine rahimle ilgil.
ve bana dedi ki 3 tane doğum yaptım daha ordan muyane olmadım, fobim var dedi. hep benim de vardı ama mecburiiyettten dedim. açıkçası mantıklı gelmedi 3 doğum ve hiç kadın doğumcuya muayene olmamamış. nasıl olur diye sordum. her sefer gittiğimde bebek hemen karnımdan göründü dedi. muayene olmadığım diye kastettiği şey çatala çıkmak sanırım. ama sezaryen mi nomral mi yaptı doğumları o kadar da sormadım. yani bana o durumdayken bile havasını attı, bir de çok kolay hamile kalırım diye ekledi.
rapor işim yarın belli olcak. heyet almak istiyourz, ama bakalım doktor da ne diyecek.
doktor randevum cumartesi. yarın sadece eşim gidecek.
senin nasıl durumlar canım. haftasonu yazmamışsın.
üzmek istemem ama seni. ama insan konuşunca rahatlıyor. buraya yazmayı bırakma. ne karar verdin en son olarak?
ceza, günlük, çıtak, chnb, nasılsınız kızlar?
özellikle günlük yazmamış haftasonu.
cezacım, inşallah tedavin olumlu olur, rüyan hayra çıkar canım. umutluyum senden.
yeşim nasıl oldun, biraz olsun şoku atabildin mi?
renkli türkiye yolcusu olmuş. iyi tatiller canım.
sinua iyiymiş ve pileo iyiymiş.
iğne vurunmaya alıştım. sadece kkendim yaptım dün akşam. eşim sadece yanımda duurp cesaret verdi.

günaydın kızlar

pazar günü cevap yazdığımı sanıyordum ama bağlantım kopmuş.

candaşım chnb,ceza,lonileness, dediklerine katılıyorum eşinle ilgili. Ek olarak ne güzel demek ki baba olmayı o kadar çok istiyorki eşin karnını okşayayım yanında olayım diye hayal ediyor değil mi ama ? milletin bebeiği oluyor millet askere gidiyor 15 ay 12 ay yeminini bozunca haber ver senin adına bir fakire para verelim. Dr git bakalım ne diyecek.
Eşimde bana yapıyordu hatırlarsan ben 7. ayında ya hiç çocuğum olmazsa diye ağlayıp duruyordum. Oda kafanı taktın işyerinde de mutsuzsun bebeği çok istediğinden değil uğraşacak başka bişi yok gibi :)))) tahlisiz cümleler kurdu. 9. ayımda Çınar oldu Çınar olmasaydı hepinizden en mağdur ben olacaktım. İş yok, ailem de yakın değil. Eylüle kadar oyalanıp Eylülde iş aramak zorunda kalacaktım. olacaktı.
Eşimin ailesi muhtemelen beni canımdan bezdirecekti. Eşime aram kötü lacTıpkı annemin vefatında olduğu gibi bir bunalıma girecektim. Çok şükür diyorum Hamile kaldım gel gör ki kucağıma almadan inanamayacağım, korkularımı atamayacağım üzerimden. Büyüyüncede eminim bir sürü korkum olacak. Sen bu bebeği istiyorsun erkeklerin lafını dinleyeceksin ama büyük kararlarda küsmek köşene çekilmek yok. İyiki sende varsın.

nazlım idrar testi yapma bencede, bakalım neler olacak ateşinde düşmedi. Yaşadıklarını malesef bu topikte herkes çok iyi anlıyor. Dr gidince sorarsın birde snein testlerin markası ne ? laboquik mi ne

citaknuray yorma kuzum kendini, Bel ağırısı yattığın yatakla ilgili olablir mi acaba? hamile yastığı alsana kendine. Bana bir arkaşım verdi o kullanmış bana verdi inan çok rahat. Bende de bel ağrısı çok oluyordu. Mycey mi ne benimkinin markası cidden düşün derim. Dr ne zaman.
bende iyiyim kuzum evde tadilat işleri var boya vss. derzler evi aldığımızdan beri inanılmazzz kötüydü naptıysak olmadı en sonunda yeniden dökülsün dedik araları kesiliyor falan evin içine edilmiş durumda :)

taf bugün dr kontrolü var eğer karıştırmadıysam.

lonileness perşembe günü müydü dr.

doktordan geldik oglumla teyzeleri avatar fotografima bakin iste cirkin oglum yarin butun kan degerlerime yeniden bakilacak ve seker yuklemesi yapilacakmis. Doktorum bu hafta tetanoz asisi yaptir dedi yarin saglik ocagina ugrayip yaptiracagim :26: haftaya pazartesi icin de radyolog randevusu aldim detayli usg bakilacakmis masallah ogluma simdilik herseyin yolunda oldugunu soyledi doktor teyzemiz

Son düzenleme:

günaydın kuzucum 3 ayrı test surelab ovıla ve certarın 3.ündede pozitif gördüm bildiin pembelik verdi aklım almıyo inannın almıyo neden böyle oluyo test hayatta yapmam kuzum bidaha çarşamba olmazsam gitcem ziya beye olursam da adetin 3.günü gitcem sabırsızlığımın cezasımı desem ne desem bilemedim canım

kuzummmmmmmmmm yerim ben onu gülüomu taf o nağpıo öyle :)allahım maşallah nazarlardan korusun inşallahhhhhh

Canim dpo 12 yani yumurtlama sonrasi 12. Gundesin atesin gayet guzek ortalamanin ustunde son iliski yumurtlamadan 4 gun once olmustu insallah mucizen seninledir

canım ben yine idrar testlerinin azizliğine uğradım okuduysan 3 ayrı testte pozitif gördüm kan verdim cumartesi 0.090 çıktı moralim altüst oldu normalde bu kadar geç olmam ben taf hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…