Aaaaaa herkesler burdaymış. Selamlar arkadaşlar.
hoşgeldin canım.nasılsn ? iklim nehir nasıl ? allah kolaylık versin ya zordur eminim.annenle misin şimdi ?Aaaaaa herkesler burdaymış. Selamlar arkadaşlar.
canım benim kendi derdimden yazamadım sana kusura bakma noldu eniştemiz niye üzdü seni böle geçmişi okuyamadım fazla işim vardı boş olunca okucam
iyili kcandasım ne olsun..dersim boş..not falan giriyorum.arada siza bakıyorum...sen nasılsın dünden beri..tahlilleri yarın mı yaptırcan
Evimize geldik artık. Annem de geldi bizimle sağolsun. O bakacak kızıma ben işe başlayınca da. Şimdiden alışsın da sonra sıkıntı çekmeyelim. Valla Canım zormuş ya. Fiziksel zorluk vız geliyor da, neden kıvrandı, neden kustu, neden suratını buruşturdu. Neden bu sefer az süt içti. İnsan onun suratına baktıkça kendini eksik hissediyor. Bir de küçük hanımda hep bir memnuniyetsiz ifadehoşgeldin canım.nasılsn ? iklim nehir nasıl ? allah kolaylık versin ya zordur eminim.annenle misin şimdi ?
Evimize geldik artık. Annem de geldi bizimle sağolsun. O bakacak kızıma ben işe başlayınca da. Şimdiden alışsın da sonra sıkıntı çekmeyelim. Valla Canım zormuş ya. Fiziksel zorluk vız geliyor da, neden kıvrandı, neden kustu, neden suratını buruşturdu. Neden bu sefer az süt içti. İnsan onun suratına baktıkça kendini eksik hissediyor. Bir de küçük hanımda hep bir memnuniyetsiz ifadeBabası "İsabella Fortuna" koydu adını, şu muhteşem yüzyıldaki mahsun prensese benzeterek Hep memnuniyetsiz sıpa. Arada gülümsüyor, mest oluyoruz. Bir de benim süt sorununu çözemedik. Memeden nefret etti kuzum. Üç saatte bir sağarak biberonla veriyorum. Ne yaptıysak olmadı. Uzman emzirme hemşiresinden bile yardım aldık sonunda, istemiyor dedi kadın. Kafasını sağa sola çevirip tavır koydu resmen ya. Mama vermiyorum, şükür süt yetiyor ama kayınvalide habire laf sokup duruyor sağolsun. Biliyor emzirmediğimi, her geldiğinde iki saatte bir "sen emzireceğin zaman söyle biz çıkalım" diyor, cinnet geçirmeme ramak kaldı inan Çok konuştum yine.Sen nasılsın?
depresyon haline devam bende de :) öğleden sonra dr a gitcem, bişey yiyip içmedim.inş bugün yaptırır kurtulurum.sonrada diğerleri bitsin inş da rahatlayım aile planlamasına geçelim istiyroum :)
Evimize geldik artık. Annem de geldi bizimle sağolsun. O bakacak kızıma ben işe başlayınca da. Şimdiden alışsın da sonra sıkıntı çekmeyelim. Valla Canım zormuş ya. Fiziksel zorluk vız geliyor da, neden kıvrandı, neden kustu, neden suratını buruşturdu. Neden bu sefer az süt içti. İnsan onun suratına baktıkça kendini eksik hissediyor. Bir de küçük hanımda hep bir memnuniyetsiz ifadeBabası "İsabella Fortuna" koydu adını, şu muhteşem yüzyıldaki mahsun prensese benzeterek Hep memnuniyetsiz sıpa. Arada gülümsüyor, mest oluyoruz. Bir de benim süt sorununu çözemedik. Memeden nefret etti kuzum. Üç saatte bir sağarak biberonla veriyorum. Ne yaptıysak olmadı. Uzman emzirme hemşiresinden bile yardım aldık sonunda, istemiyor dedi kadın. Kafasını sağa sola çevirip tavır koydu resmen ya. Mama vermiyorum, şükür süt yetiyor ama kayınvalide habire laf sokup duruyor sağolsun. Biliyor emzirmediğimi, her geldiğinde iki saatte bir "sen emzireceğin zaman söyle biz çıkalım" diyor, cinnet geçirmeme ramak kaldı inan Çok konuştum yine.Sen nasılsın?
hoşgeldin canım.nasılsn ? iklim nehir nasıl ? allah kolaylık versin ya zordur eminim.annenle misin şimdi ?
neresini anlatayım ki :) adet dönemi sıkıntısı bastı diyelim özette. onun da kabalığına diyecek yoktu.tüm mesele bu.ama bu işten vazgeçirmek için etkisi büyük oldu diyebilrim.
şimdide arıyo, hastaneye gitcektin izin aldın mı diyo .. bende söylemedim sanıyodum randevuyu.gitmicem dedim.bin tane dil döktü git diye.kk daki arkadaşlarına sor gitmen lazım değil mi diye diyo.biliyo ki onu dinlemem.gitmicem dedim.kudursun dursun ....
:) bu dediğin bebekle ilgili hüzün olsa ilkgün yaşayıp toparlancamda :) işte bebekle ilgili değil kocayla ilgili. Allahtan yanımda değil.yüzünü bile görmek istemiyroum onun.uyuz ! inş dünki çalışmada kayıp yoktur, öncesinden tutmuştur dilerim.kışlarıda bu iş ne zor arkadaş :) donuyoruz sonracanım deserpyonumuzu adetin birinci günü yaşıyap çıkıyoruz sonra...silkelen ve kendine gel:)umarım testler iyi çıkar..sorun çıkacağını zannetmiyorum..biimzde dün akşam çalışmamız lazımdı eşim çok geç geldi ben zaten hastayım..iyice hastalanmamak için pas geçtik..
oh ya öğretmene bak.helal olsun valla ...görüşürüz kızlar..öğle yeğiem..ben veli ziyaretine gidiyorum
ah o kocalar yokmuuuuuuu bizi bizden başkası anlamıo diye boşa demiorum ben canını hiç sıkma hemen patlat neşeli bi türkü candaşım kendine gel yada tarkan filan dinle libidon artsın:)çikolata ye yanında arkanda sağında solunda her yerindeyiz güsel haberler alcan inşallahhh
bende dogru durust belirti olmadi canim. bulantim bile olmadi bir uykusuzluk halsizlik birde bel agrisi cok nadir o kadarsenin belirtin varmıydı peki canım
stres yapma canim ya inanki bu stres bizi mahfediyor .canım bida yaomam test falan bütün hafta sonum ağlamakla geçti desem yeridir kocam evden gitsin yanlız kalayım diye baktım resmen onu bile gözüm görmek istemedi ama şimdi iyiyim şükür az önce burnum kanadı
canim bu kadar bunalima sokma kendini bende son bebegimde bekledim adet olmamayi oluncada cok sarsiliyordum ama 1-2 gun sonra toparlaniyordum. senin esindende ayri kalmanin etkisiyle biraz sinirlerin yipranmis.şimdide arıyo, hastaneye gitcektin izin aldın mı diyo .. bende söylemedim sanıyodum randevuyu.gitmicem dedim.bin tane dil döktü git diye.kk daki arkadaşlarına sor gitmen lazım değil mi diye diyo.biliyo ki onu dinlemem.gitmicem dedim.kudursun dursun ....
selam canim. ne guzel bebegin yeni dogmus Allah anali babali buyutsun.Aaaaaa herkesler burdaymış. Selamlar arkadaşlar.
sen iyi ol bırak kocan kudursun ay ben bu erkekler konusunda çok fenayımm her zaman kadınlar haklı benim gözümde sen üzülme cancaazım salla gitsin bebek bebek derken ömrümüzden ömür gidiyo bee:) bu dediğin bebekle ilgili hüzün olsa ilkgün yaşayıp toparlancamda :) işte bebekle ilgili değil kocayla ilgili. Allahtan yanımda değil.yüzünü bile görmek istemiyroum onun.uyuz ! inş dünki çalışmada kayıp yoktur, öncesinden tutmuştur dilerim.kışlarıda bu iş ne zor arkadaş :) donuyoruz sonragerçi benim öyle dertlerim yok :)) da sizi anlayabiliyorum :))
oh ya öğretmene bak.helal olsun valla ...
ay canım ya :)) yok ama bu kez ne türküyle gelir o keyif, ne çikolatayla vs.ya ben kendime kızıyorum aslında böyle bi durumun içinde olduğum için.neyine gereksenin çocuk filan.iyi ki her yanımdasınız :) sen toplanabildin mi biraz ?
merhaba bacılarım....
nazlım, neler olmuş öylee bu testlerin topunu...ama regl de olmamışsın umutsuzluk yok ozaman olsanda zaten hafta sonu halletmişsin stress olayını ozamanda bir daha ki ay mucizesi için çalışmalara başlayacaksın canım benim üzülmek yok sloganımız kaçan bebek kovalanır....
candaşım, testlere başlıyormuşsun hayırlısı olsun bence hiçbir problem olmayacak ama senin için rahat edecek canım...cezanın dediği gibi depresyondan çık canım benim hep kızlar derdi yaa hamile kalıncada sıkıntı ve sorunlar bitmiyor hayırlısını dileyip sıramızın gelmesini bekleyeceğiz canım benim....
hellom, sende bugün dr a mı gidecektin...inşallah düşmüştür bendede var troid değerler şimdilik normal çıktı ama bu ay tekrarlamanda fayda var dedi dr..,
taf, amanın maşallah küçük paşayaannesini gülerek karşılamış...hep öyle karşılasın canım benim...kızımında parmağı ağzında öyle bir fotoso var yandan eşim panik olmuştu kızımın öbür gözü nerde diye az gülmemiştim yaa o geldi aklıma...
canım çok şükür perşembe günü duydum kalp atışlarını. doktor şu an için herşey normal dedi. 6+2ydi o zaman. açıkçası beklemiyordum.loneliness, canım seni çok iyi anlıyorum ilk kontrole gittim bakamadım dr un yüzüne baktım dedimki kalp atışı yinemi yok allahım kimseye yaşatmasın ne kadar kötü bişey sende duyacaksın allahın izniyle canım...
miniklerim, canım benim bir kaçgündür yazamadım ama okudum kendini birazda olsa toparlamışsın bu çok güzel...kararında süper olmuş bebiş kaçıyorsa yakalayana kadar devam edeceksin tabiiki inan sağlıla bebeğini kucağına al diyeceksinki ne iyi etmişimde seni yakalamak için bu kadar çaba sarfetmişim...allahım o güzel duyguyu hepimize sizede yaşatacak buna inanıyorum...
pileo, canım yorgunluğunu anlıyorum benimde ağırlık çok olyur üzerimde ben evde olduğum için dinleniyorum...seninde az kaldı canım sabret artık...sonra bol bol yat..şekerdende korkma benim kadar kilo almadınya kızımda 25 kilo almıştım şeker çıktı 151 dr hemen perhiz verdi 1 hafta sonra şeker çıktı 90 lı bişey bir hafta dikkat et canım bişeycik olmaz tabii ondan sonrada dikkat edeceksin...yiğitte karar kıldınızmı? öptüm oğlunu ve seni...
senem, canım büyükler hep konuşur peki neden bize bu stresi yaşatırlar ben anlamadım gitti...boşver söylesin cezanın dediği gibi sütün etkilenir benim bu yüzden hiiççç sütüm olmadı canım( kaynanam sürekli moralimi bozdu...sütüm olmadı mama vermeye başladık olmazki anne sütü daha iyi falan dedii...yüce allahım işte o zaman kızları evli değildi 2 kızı evlendi ikisininde çocuğu oldu birincisinin çok sütü vardı ama şizofreni olduğu için 5 ay emzirebildi sonrasında mamaya başladılar...ikinci kızıda temmuzda doğum yaptı kendi rahatı için vermedi göğsünü sonrada çocuk almadı mamaya başladı 4 aylık şimdi ilk aydan beri mama kullanıyor...kaynanam bebeklere kendi elleriyle veriyor bide mamaları:)) eee büyük konuşmayacaksın...bilmediğin konudada konuşmayacaksın vardıda sanki ben vermedim...offf sinirler sinir ama sakın aldırma dediklerine emziremesende sütünü veriyorsun bir şekilde ne mutlu sana canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?