Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla ancak minnoş uyuyunca özgürlüğümü ilan ediyorum Uykuyu unuttum. Deliksiz uyku ise rüya gibi Gece kuşu olduk resmen. Topiği de takip edemiyorum. Sizlerde ne var ne yok ?

Aaaaaa herkesler burdaymış. Selamlar arkadaşlar.
hoşgeldin canım.nasılsn ? iklim nehir nasıl ? allah kolaylık versin ya zordur eminim.annenle misin şimdi ?
canım benim kendi derdimden yazamadım sana kusura bakma noldu eniştemiz niye üzdü seni böle geçmişi okuyamadım fazla işim vardı boş olunca okucam

neresini anlatayım ki :) adet dönemi sıkıntısı bastı diyelim özette. onun da kabalığına diyecek yoktu.tüm mesele bu.ama bu işten vazgeçirmek için etkisi büyük oldu diyebilrim.

şimdide arıyo, hastaneye gitcektin izin aldın mı diyo .. bende söylemedim sanıyodum randevuyu.gitmicem dedim.bin tane dil döktü git diye.kk daki arkadaşlarına sor gitmen lazım değil mi diye diyo.biliyo ki onu dinlemem.gitmicem dedim.kudursun dursun ....

Son düzenleme:
iyili kcandasım ne olsun..dersim boş..not falan giriyorum.arada siza bakıyorum...sen nasılsın dünden beri..tahlilleri yarın mı yaptırcan

iyili kcandasım ne olsun..dersim boş..not falan giriyorum.arada siza bakıyorum...sen nasılsın dünden beri..tahlilleri yarın mı yaptırcan

depresyon haline devam bende de :) öğleden sonra dr a gitcem, bişey yiyip içmedim.inş bugün yaptırır kurtulurum.sonrada diğerleri bitsin inş da rahatlayım aile planlamasına geçelim istiyroum :)

hoşgeldin canım.nasılsn ? iklim nehir nasıl ? allah kolaylık versin ya zordur eminim.annenle misin şimdi ?
Evimize geldik artık. Annem de geldi bizimle sağolsun. O bakacak kızıma ben işe başlayınca da. Şimdiden alışsın da sonra sıkıntı çekmeyelim. Valla Canım zormuş ya. Fiziksel zorluk vız geliyor da, neden kıvrandı, neden kustu, neden suratını buruşturdu. Neden bu sefer az süt içti. İnsan onun suratına baktıkça kendini eksik hissediyor. Bir de küçük hanımda hep bir memnuniyetsiz ifade Babası "İsabella Fortuna" koydu adını, şu muhteşem yüzyıldaki mahsun prensese benzeterek Hep memnuniyetsiz sıpa. Arada gülümsüyor, mest oluyoruz. Bir de benim süt sorununu çözemedik. Memeden nefret etti kuzum. Üç saatte bir sağarak biberonla veriyorum. Ne yaptıysak olmadı. Uzman emzirme hemşiresinden bile yardım aldık sonunda, istemiyor dedi kadın. Kafasını sağa sola çevirip tavır koydu resmen ya. Mama vermiyorum, şükür süt yetiyor ama kayınvalide habire laf sokup duruyor sağolsun. Biliyor emzirmediğimi, her geldiğinde iki saatte bir "sen emzireceğin zaman söyle biz çıkalım" diyor, cinnet geçirmeme ramak kaldı inan Çok konuştum yine.Sen nasılsın?

dök içini rahatla :) terapi salonu sayılır burası :)) eşek ya demek memnuniyetsiz, biliyo ya değerli olduğunu hep ondan bu surat kesin :) ama maşallah ya gerçekten çok güzel olacak.babası tam 12 den vurmuş benzetmeyle :) inş zmanla ister memeden emmeyi, şimdilik sadece anlamaya çalışabilriz seni :) sıkıntılıdır eminim, nedenler bitmez... k.validelerede ne diyeceğimi bilemiyorum yani.en eğitimlisi bile laf sokma eğilimde ya.. çözülemez bu mesele.ya sabır çekmek en güzeli .. tabi o da biterse işler zor :)) sabah bi yazı okumuştum anneanne ve babaanneyle ilgili.linki atayım.fırsatın olursa bakarsın.bence özette doğru bi yazı olmuş :)bende depresyonlardayım, adet oldum.benimki zaten sadece 1 hayal olabilr yani.öğleden sonra dr a gitcem.eşim ve ben, bu kez tüm testleri yaptırıp rahatlayalım diyoruz..işte böyle :)

http://gundem.milliyet.com.tr/annea...ndemyazardetay/27.11.2011/1468036/default.htm

Son düzenleme:
depresyon haline devam bende de :) öğleden sonra dr a gitcem, bişey yiyip içmedim.inş bugün yaptırır kurtulurum.sonrada diğerleri bitsin inş da rahatlayım aile planlamasına geçelim istiyroum :)

canım deserpyonumuzu adetin birinci günü yaşıyap çıkıyoruz sonra...silkelen ve kendine gel:)umarım testler iyi çıkar..sorun çıkacağını zannetmiyorum..biimzde dün akşam çalışmamız lazımdı eşim çok geç geldi ben zaten hastayım..iyice hastalanmamak için pas geçtik..

yesinler o memnuinyetsiz prensesi..çok tatlıdır şimdi...kayınvalideler neden böyle acaba?neyse sen duymazlıktan gel..stres sütü etkiliyormuş çünkü...ah bu stres ah....herşey onun başının altından çıkıyo öptüm nar tanemizi

görüşürüz kızlar..öğle yeğiem..ben veli ziyaretine gidiyorum

ah o kocalar yokmuuuuuuu bizi bizden başkası anlamıo diye boşa demiorum ben canını hiç sıkma hemen patlat neşeli bi türkü candaşım kendine gel yada tarkan filan dinle libidon artsın:)çikolata ye yanında arkanda sağında solunda her yerindeyiz güsel haberler alcan inşallahhh

:) bu dediğin bebekle ilgili hüzün olsa ilkgün yaşayıp toparlancamda :) işte bebekle ilgili değil kocayla ilgili. Allahtan yanımda değil.yüzünü bile görmek istemiyroum onun.uyuz ! inş dünki çalışmada kayıp yoktur, öncesinden tutmuştur dilerim.kışlarıda bu iş ne zor arkadaş :) donuyoruz sonra gerçi benim öyle dertlerim yok :)) da sizi anlayabiliyorum :))

görüşürüz kızlar..öğle yeğiem..ben veli ziyaretine gidiyorum
oh ya öğretmene bak.helal olsun valla ...

ay canım ya :)) yok ama bu kez ne türküyle gelir o keyif, ne çikolatayla vs.ya ben kendime kızıyorum aslında böyle bi durumun içinde olduğum için.neyine gereksenin çocuk filan.iyi ki her yanımdasınız :) sen toplanabildin mi biraz ?

merhaba bacılarım....

nazlım, neler olmuş öylee bu testlerin topunu...ama regl de olmamışsın umutsuzluk yok ozaman olsanda zaten hafta sonu halletmişsin stress olayını ozamanda bir daha ki ay mucizesi için çalışmalara başlayacaksın canım benim üzülmek yok sloganımız kaçan bebek kovalanır....

candaşım, testlere başlıyormuşsun hayırlısı olsun bence hiçbir problem olmayacak ama senin için rahat edecek canım...cezanın dediği gibi depresyondan çık canım benim hep kızlar derdi yaa hamile kalıncada sıkıntı ve sorunlar bitmiyor hayırlısını dileyip sıramızın gelmesini bekleyeceğiz canım benim....

hellom, sende bugün dr a mı gidecektin...inşallah düşmüştür bendede var troid değerler şimdilik normal çıktı ama bu ay tekrarlamanda fayda var dedi dr..,

taf, amanın maşallah küçük paşaya annesini gülerek karşılamış...hep öyle karşılasın canım benim...kızımında parmağı ağzında öyle bir fotoso var yandan eşim panik olmuştu kızımın öbür gözü nerde diye az gülmemiştim yaa o geldi aklıma...

senin belirtin varmıydı peki canım
bende dogru durust belirti olmadi canim. bulantim bile olmadi bir uykusuzluk halsizlik birde bel agrisi cok nadir o kadar
baska birsey yoktu. ama halsizlik ve uyku istegi hala devam ediyor sikcada idrara cikiyorum acaba
kurtaj yparaken parca mi kaldi yarin son kez bir kontrole gidicem bom bos rahmide gormek hic istemiyorum ama mecbur.
stres yapma canim ya inanki bu stres bizi mahfediyor .
bende son ay stres yaptim yaptim adetimin 12. gunu hafif leke gecti bir sevindirik olsum acaba erken yumurtladimda
yerlesme lekesimi oldu diye hayaller kurdum ama aldim tabi havami. sanirim benim o ay yumurtalarimla ilgili bir sorun olustu
herseyin hayirlisi ya. ben artik cok takmamaya karar verdim ne zamansa nasibi o zaman gelcek bu veletler
kicimizida yirtsak olmuyor iste oluruna birakicaz . diger turlu cunku kendimizi uzmekten baska birsey gecmiyor elimize.

canim bu kadar bunalima sokma kendini bende son bebegimde bekledim adet olmamayi oluncada cok sarsiliyordum ama 1-2 gun sonra toparlaniyordum. senin esindende ayri kalmanin etkisiyle biraz sinirlerin yipranmis.
onun bazi laflarinida takma kafaya. bazi erkekler konusur ama lafin nereye gittigini bilmezler esim oyle cunku
sonradan konusunca ben oylemi dedim diyor. onu kastetmemistim diyor.
yani sen kendini uzdugunle kaliyorsun. keske bir izin hakkin olsada yanina gitsen bir sure birlikte kalsan. inanki hersey daha guzel olucak
bebek olayindada testlerini ihmal etme ins temiz cikar icin rahat eder sonrasinda karsilikli konusup bir seye karar verirsiniz.
ins hersyi cozebilirsiniz canim. bebek cok onemli ama emin ol anlasip huzurlu olmaniz ondan daha onemli . zaten o olmayinca bebekte olmaz:)
Aaaaaa herkesler burdaymış. Selamlar arkadaşlar.
selam canim. ne guzel bebegin yeni dogmus Allah anali babali buyutsun.
ilk aylar biraz uykusuz geciyor ama sonra duzeliyor ben gozum acik ruya gordugumu biliyorum:)
kaynanayida salla gitsin canim ya benimkide ac kaliyor sutun yok diye yedi basimin etini
bende ebeye sormustum az mi geliyor diye 1 kilo almis cocuk bir ayda daha ne alicakti dedi
anladimki bu kadin benim psikolojimi bozuyor artik umrumda olmadi . sende keyfini cikar bebeginin.
memeyide ins. kabul eder etmesede biraz ugrasirsiniz ama sen sagip koyarsin dolaba annen isitip verebilir gece uyuyabilirisn boylelikle. uyku cok sut yaparmis. bol sutlu gunler diliyorum.

kizlar ben yine gozumu acamiyorum ya. saat 9 da kalktim cokta erken degil.
bir kursa gittim geldim birde ufak temizlik zaten evim de ufak.
ne kadar zayif bunyem var ya benim insan 3 kurus is yapinca yorulurmu vitamine mi baslasam nedir?

loneliness, canım seni çok iyi anlıyorum ilk kontrole gittim bakamadım dr un yüzüne baktım dedimki kalp atışı yinemi yok allahım kimseye yaşatmasın ne kadar kötü bişey sende duyacaksın allahın izniyle canım...

miniklerim, canım benim bir kaçgündür yazamadım ama okudum kendini birazda olsa toparlamışsın bu çok güzel...kararında süper olmuş bebiş kaçıyorsa yakalayana kadar devam edeceksin tabiiki inan sağlıla bebeğini kucağına al diyeceksinki ne iyi etmişimde seni yakalamak için bu kadar çaba sarfetmişim...allahım o güzel duyguyu hepimize sizede yaşatacak buna inanıyorum...

pileo, canım yorgunluğunu anlıyorum benimde ağırlık çok olyur üzerimde ben evde olduğum için dinleniyorum...seninde az kaldı canım sabret artık...sonra bol bol yat..şekerdende korkma benim kadar kilo almadınya kızımda 25 kilo almıştım şeker çıktı 151 dr hemen perhiz verdi 1 hafta sonra şeker çıktı 90 lı bişey bir hafta dikkat et canım bişeycik olmaz tabii ondan sonrada dikkat edeceksin...yiğitte karar kıldınızmı? öptüm oğlunu ve seni...

senem, canım büyükler hep konuşur peki neden bize bu stresi yaşatırlar ben anlamadım gitti...boşver söylesin cezanın dediği gibi sütün etkilenir benim bu yüzden hiiççç sütüm olmadı canım( kaynanam sürekli moralimi bozdu...sütüm olmadı mama vermeye başladık olmazki anne sütü daha iyi falan dedii...yüce allahım işte o zaman kızları evli değildi 2 kızı evlendi ikisininde çocuğu oldu birincisinin çok sütü vardı ama şizofreni olduğu için 5 ay emzirebildi sonrasında mamaya başladılar...ikinci kızıda temmuzda doğum yaptı kendi rahatı için vermedi göğsünü sonrada çocuk almadı mamaya başladı 4 aylık şimdi ilk aydan beri mama kullanıyor...kaynanam bebeklere kendi elleriyle veriyor bide mamaları:)) eee büyük konuşmayacaksın...bilmediğin konudada konuşmayacaksın vardıda sanki ben vermedim...offf sinirler sinir ama sakın aldırma dediklerine emziremesende sütünü veriyorsun bir şekilde ne mutlu sana canım....

sen iyi ol bırak kocan kudursun ay ben bu erkekler konusunda çok fenayımm her zaman kadınlar haklı benim gözümde sen üzülme cancaazım salla gitsin bebek bebek derken ömrümüzden ömür gidiyo bee

sorma abla bende o testlerin topunu benim çişimde bi sorun var galiba anlamadım bende kırmızılar gelmio e bebekde yok neyse ablacım hayırlısı inşallah dicek bişi yopk beklices zaten doktoruma gitcem gecikirsen gel dedim
sen nasılsın

ceza, naptın gülüm yaa nane limon ıhlamur ne bulursan iç:)) senin iyi olman lazım vücut direncin düşmesinki bebiş sıkın sıkı tutunsun canım benim.... geçmiş olsun dinlen bol bol....

chnb, topiğe azim dağıtan süper anne oğlunun okul durumundaki düzelmeye sevindim canım benim kızı senin oğlana benzettiğim için sıkı takibindeyim...inşallah dahada güzel olacak yıl sonu okuma bitecek canım...

nurayım canım benim sende yoruyorsun kendini hain enişte misafire dur diyememiş senide yormuş...canım dinlenmek insanı kendine getiriyor...mide bulantıların olmadığı içinde korkma canım benim kaybettiğim bebeğimde feci bulantılarım vardı buna rağmen 1 hafta nerdeyse kalbi durmuç bir şekilde taşıdım bebeğimi ve kürtaj oldum hala midem bulanıyordu düşün...allahım hayırlısını ve sağlıklısını versin canım....

canım çok şükür perşembe günü duydum kalp atışlarını. doktor şu an için herşey normal dedi. 6+2ydi o zaman. açıkçası beklemiyordum.
diğerinde duyamamıştım ama görmüştüm, ama problem var, yavaş demişti doktorum. bir sonraki kontrolde de durmuştu.
o yüzden bir sonraki kontrol için de heyecanlıyım.
aramızda kaç gün var canım senle?10 gün galiba dimi?senin 27 eylül, benim 7 ekim. kalp atışlarını duyduktan ne kadar sonra tekrar kontrole gittin
?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…