Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

way maşallah, yerler onun azısını burnusunu. Kime benziyor allaşkına. Tetanozu bende soracağım geçen gün söylemiştin teşekür ederim tekrar. Haftaya pazartesini de unutmayayım. Bende sabah yazdım dr gidecekti diye. Haber verdiğin için de sağol gerçekten buradakiler manyamışlar herkes birbirini çok merak ediyor görüşürüz tekrar. Öpüyorum.

nazlım aceleci değilde yavrum kendi kendine telkin vermek gerekli bana demesi kolay diye düşünme tammmm 9 ay bekledim ayrıca dr dr gezdim hemen hemen her ay adetlerimde bir sürü problem vardı düşün. Dr çok iyi, sen sağlıklısın, eşin sağlıklı olacak en kısa zamanda olacak belkide olmuştur.:) benim hala umudum var.

cumartesi canım. diğerinden daha çok korkuyorum. çünkü korktuğum haftaya denk gelecek. inş. hayırlısıya atlatırım.
ama sana hak veriyorum hem de çok. insan doğurana kadar rahatlamıycak.

maşallah kocaman da olmuş. darısı başımıza inş.
gülüyo annesine ne güzel.

bişey diyeyimmi sanırım benimde hala umudum var adet olmadım hala mucize bekliorum hep oğlumda mucizeyle olmuştu yumurtlamadan 4 gün önce olan bi ilişkiyle olmuştu belki buda.... offffffffffff

ff bana 5 günlük vıp üyeliği verdi sanırım yumurtlamadan önceki 4 gün yeşil boyanmış birde takvimde mavi boyalı yerler var onlar ne kuzum

ff bana 5 günlük vıp üyeliği verdi sanırım yumurtlamadan önceki 4 gün yeşil boyanmış birde takvimde mavi boyalı yerler var onlar ne kuzum
mavi yeri bilmiyorum ama yesil boyali gunler verimli gunlerini gosterir e sen de o gunler bol bol calismistin insallah oglundaki gibi mucizeyle gelir melek oglunun kardesi

Canim kime benziyor henuz belli degil ama anasi gibi guzel poz vermeyi biliyor oglum o kesin babasi hic poz veremez tetanozu ben demeden doktor kendi dedi ben de 6 sene once vurulmustum dedim o 1 dozdur 2 doz daha olman gerekiyor dedi. Bir insan normal sartlarda gayati boyunca toplamda 6 doz vurulmaliymis :26: sen de sor bakalim doktorun ne diyecek belki gec kalmamissindir vurulmak icin? Tiroit baktiracaktin bugun henuz gitmedin heralde?sorma canim burda hepimizin acisi ayni oldugu icin sevinclerimizde de hep beraber mutlu oluyoruz

Daha once kotu tecrube yasayan bizim gibi anne adaylari dogurup kucagina alana kadar digerlerinin anlamayacagi tarifsiz bir korkuyla geciriyorlar malesef 9 ayinin her gununu... İnsallah sana da yavrun boyle gulumseyerej poz verecek annesi allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu arada ateşimde düşmedi hala ortalamanın üstündeyim
hala adet olmadiysan ben supheliniyorum cunku benimde oyle oldu.
ins gec dollenmedir ve bebign seninledir. ama adet olursanda stres yapma olumlu dusun canim bu ay olmadi ins gelecek ay diye dusun . strese girdikce adet duzeninde bozulabilir.
bosver canim ya aldirma boyle insanlara . insan kolay hamile kaliyorum diye havami atar yuh yani . sanki onun meziyeti. Allah vermese nereye kaliyor. bende iyiyim kaciyorum hep muayeneden ama yarin gidicem herhalde
ben atlattim soku ama sanirim vucudum hala atlatamadi. uyku bastiriyor arada, sik idrara cikiyorum. usuttum herhalde

gozun aydin canim. masallah ogluna gulmus galiba omru boyunca hep gulsun , saglikli huzurlu uzun omru olsun ins.
ne guzel az kalmis yarisini bitirmissin yolun. :) darisi basimiza

senin belirtin varmıydı peki canım

Bildiğin gülüyor bu bebek

Allah hayırla kucağınıza almak nasip etsin İnşallah.Ne mutlu size ki evladınız annesinin karnında bile pozitif ve gülümsüyor

kuzum senin bu çiş neden bu kadar sorunlu...çocuk olsa bir iki bağırırsın beni kandırmaya utanmıyon mu diye...nasılsın biraz daha iyimisin?

canım bida yaomam test falan bütün hafta sonum ağlamakla geçti desem yeridir kocam evden gitsin yanlız kalayım diye baktım resmen onu bile gözüm görmek istemedi ama şimdi iyiyim şükür az önce burnum kanadı

Aman da yesinler bu çirkiniiiiiii Benim kızım da böyle bişeydi. Ama yüz hatları aynı çıktı resmen. Çenesi falan belliydi.Allah kucağında görmeyi de nasip etsin kuşum.Ama fena zor bak, söyleyim baştan Uykuların tadını çıkar.

saol canım çok teşekkür ederim yazdıkların için.evet umudu kaybetmemek gerekli.Ama kaybetmemek zor, haklısın şükredilecek bişey var ki hamile kalabildik yine olur vs.ama artık gücüm kalmadı.hep diyorum ya eşimin olmayışı zaten yeterince zordu şimdi dahada zor geliyo bu durumla birlerşince.dr a gittiğim vakit dr bile sallamayacak beni biliyorum.uzaksınız olmaması normal diyecek.gerçekten hevesim kırıldı.hayal kuramıyorum ben.çünkü her hayalim yarım kaldı. kurmakta istemiyorum. dün denemeye çalıştım. ortaya bi bebek koydum , olmadı eğreti durdu.hayalde bile buz gibiydim.bana ait değildi.çok uzağındayım çünkü.ben çocuk için can atan biri değildim.erkek gibiyimdir ilgiler bakımdan dahi.şu anda bebek delisi ggbi görünmekte belki zoruma gidiyor bilemiyorum.eşiminde haftasonu tutumu canımı ciddi anlamda sıktı.hepsinin birden altında kaldım.tutunayımda neye ? kocasız çocuk doğurmaya mı ? şuanda tek isteğim testlerin hepsi yapılsın ve sonuç temiz çıksın.sonrasında korunmalı hayat.istemiyorum artık.....

benim kafam karıştı.cumartesi günü 2. gün olamaz, bugünde 4.gbi neyse dr a anlatırım artık.iyi yapmışsın eşine söylememekle.ben bişey söylediğime bin pişman oldum.analamzlar anlayamazlar anlamamak içinde direnirler !

Canım öncelikle hassasiyetin için çok teşekkrler.sadaka konusunda :) kızacaksın ama bu kez yeminde direnmeye kararlıyım, herşey ylundaysa testlerde.evet demekki çok istiyorki bunları diyo.ama haketmiyor.ortak verdiğimiz kararı mana mal etmesine çok kızgınım.daha önceden söylediği birşey daha var.aklımdan çıkmıyo istesemde.öyle demek istemedim desemde çıkmıyo içimden.ben biraz fazla sinriliyim.demiş ki allahım o sakinleşene dek huylarından vazgeçene dek bize çocuk nasip etme ! gelde kızma.böyle aptallık olur mu allah aşkına.dediğimde sen benim ne şekilde dua ettiğimi bilmiyosun şuan o dediğim haldesin vs kandırmaları var.ve ben çocuğum olsada yeğenimden çok sevemem deyişi aklıma geldikçe deliriyorum.yeğenin sevgisiyle ömrünü geçirsin şuanda bu duygudayım.hatırlıyorum senin sıkıntılı anlarınıda.tamam belki çaresiz bırakıyoruz ama böyle olmaz ki.sen çok haklısın bize göre daha sıkıntılı olurdun çınar gelmeseydi.şükürler olsun ki geldi.kendimi senin yerine koyduğumda hissedebiliyorum bunu.esas düşüncem ise kendimle ilgili, gerçekten bebek benim hakkım değil.önce insan yuva sahibi olur sonra çoluk çocuk.benim yerim belli değil ki çocuk için neden bu çaba ? evet belki küsmek , köşeme çekilmek ama çok yoruldum artık kıtty.tahammülüm kalmadı.keşke eşimi ikna etsemde denemesek bebek filan.kendimde ilaç, iğne vs şeyler kullanmak istemiyorum.o yüzden herşey onun elinde.boşuna değil ya allahın vermediğinde de hayrı var diyrouz.çok özür dilerim kaç gündür fazlasıyla meşgul ettim kafalarınızı.keşke sıkmasam canınızı ama bi tek burda anlaşılabildiğimi sanıyorum.herkesten uzak kalmak istiyroum uzun bi süre.yapayalnız...
canım maşallah oğluna.eşek nasıl da gülüyo öyle :)
günaydın kızlarrrrrrrr
günaydın canım naber ?

Sıkma canını lütfen..sabıılr olmak lazım..ara ara kısa yazıyorum okuldayım..ikinci bir müdür vakası yaşamak istemiyorum:)

canım benim kendi derdimden yazamadım sana kusura bakma noldu eniştemiz niye üzdü seni böle geçmişi okuyamadım fazla işim vardı boş olunca okucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…