- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #10.801
nazlım yaa şok oldum ben. geçmişi fazla okuymadıım şöyle üstün körü bir geçtim...canım senden msj bekliyordum iyi haberleri.msj gelmeyince süphelendim korktum msjatmaya... hayırlısı olsun minnoş..demekki bu testlere güvenmeyecez artık..bu ay umutlarla başlsın senin için yeni günler minnacık bebişini kondursun meleklerle karnına...
nazlim ins adetin gelmez ama bebek yoksada bir an once gelsinki calismalara basla
hava degisikligi streste etkiler adeti. bende kalmaya calistigim zaman cok stres yaptim
elde degil ama takinca hep sorun cikiyor.
hakkinda hayirlisi olsun canim
kizlar ben bugun gittim dr incelme olmus dedi ve 3 ayi hatirlatti tekrar.
beklicem ama subattaki adetten sonra baslarim diyorum calismalara.
bakalim ilk adetim ne zaman olucak ?
minikler canim benimki tamamen psikolojik ya hamil olmadigimi kabullenemiyorum.
ne kadar kotu bir durum ya ot gbi kaldim oyle ortada. sende son durum ne?
doktor ne kadar zaman bekle dedi. sen galiba kendi dussun diye bekliyordun?
tamamen temizmi rahmin simdi??
senem cnmm seni üzmek için yazmıyorum üzülürsen hakkını helal et cnm ben emzirme duygusunu çok merak ediyorum sendeki sorunu okuyunca dedimki al sana bir korku daha :) ama bakma sen bana öyle bir mucizeye kavuşsam sağlığıda yerinde olsa mutluluğumu bozmamak için elimden geleni yaparım duyma cnm laf söz bitmez.. sen değilde annen müsait bir ortamda şakayla kayınvalidene ayıbını gösterebilir gerçi bunları konuşabilen biri alınır mı bilmiyorum ama senin için rahatlar işte..
Amin canım. Evet sanki biz vurdumduymaz insanlarız da bebeğimiz ağlasa bile kalkmayacağız. Düşüncesizce konuşmalar işte. Takma canım. Bir kez dr nin biri bana sütü artırmak için ne yapabilirim diye sorunca "mutluluk" demişti. Minik prenses İzabella Fortuna'ya bakıp bu şaheser karşısında mutlu olmak en güzeli... Gerçekten harika bir bebek...
Ayrıca birçok insan gibi tembelliğe vurup süt yerine mama da vermiyorsun. Gayretini taktir etmek gerekir gerçekten.
renkli, türkiyedesin değil mi;?nasıl geçiyor tatil?
canım hayırlısı olsun ..ne bilim anlam veremiyorum bu testlere artık..kuzum benim üzülme ben üzülmüom hala adet olmadım gecikmede yaşıorum anlam veremedim bi türlü sen ne alemdesin ateşim düştü bugün adet olurum heralde
herkeslere günaydın, şimdi acil işler var.sonra tekrar yazcam.nazlım hayırlısı olsun.yine kandırdı bizi sıpaatlas selam canım naber? lonelines; iyisin inş.sen her yazdığında bi oh çekiyorum resmen :) öpüyroum hepinizi.snra görüşürüz tekrar.
Candaşçığım dr ye gitmişsin. Ne testi yaptılar kuzum? Biraz moralin düzelmiş sevindim.
Minicikumut özelden mesajımı aldın mı? Ablanla irtibat için tel yazmıştım...
Yazmadığım var mı başka?
hemde ne sıpaaa canımız saolsun yavrum ne dyelim hayırlısı hakkımızda beklices bakalım 2012 upur getirsin inşlalahhhhherkeslere günaydın, şimdi acil işler var.sonra tekrar yazcam.nazlım hayırlısı olsun.yine kandırdı bizi sıpaatlas selam canım naber? Lonelines; iyisin inş.sen her yazdığında bi oh çekiyorum resmen :) öpüyroum hepinizi.snra görüşürüz tekrar.
günaydın kızlar......candasım sonuçlar ne zman çıkacak..hangi testleri yaptırdın..prolaktin,lh falan yaptırdın mı?
Renkliatlas regl olmuşmu?nazlım nasılsın?gelsin hemen adette çalışmalara başla..doktora gidecekmisin?
kuzum gecikme olursa 5.günü adet olursan 3.günü gel dedi yarın akşama kadar olmazsam yarın giderim artık sen nasılsın canım renkli regl olmamış ateşi düşmüş onunda
ah bu ateşler ah bu testler....yedi bitirdi ömrümüzüüzüldüm ne güzelde çalışmıştı...
TEST DEMEYİN BANAAAAAAAAAAAAAAAA:):)
kocamın cumartesi olan olaydan heberi yok aradı az önce beni sen hala adet olmadınmı diyo yok olmadım dedim ben akşam bi test alayım dedi hayırrrrr diye bağırdım :)noluyo ya sen hep yapardın test dedi yok dedim istemiom yarına kadar olmazsam doktora gitcem dedim sen bu ara tuaflaştın hayır olsun dedi:)
Ben umutluyum senden canım
nasılsınız kızlar bu arada???
canım bellimolmuyo bu işlerde inşallah çatlamıştır eşin çokmu kalcakKızlar eşim görev için vana gidecek az önce aradı...adetimin 21.günü bişey olmaz herlahde çatlayan çatlamıştır
iyiyiz canım sen nasılsınnn ben umutlu diilim kendimden
canım bellimolmuyo bu işlerde inşallah çatlamıştır eşin çokmu kalcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?