Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nazlım yaa şok oldum ben. geçmişi fazla okuymadıım şöyle üstün körü bir geçtim... canım senden msj bekliyordum iyi haberleri.msj gelmeyince süphelendim korktum msjatmaya... hayırlısı olsun minnoş..demekki bu testlere güvenmeyecez artık..bu ay umutlarla başlsın senin için yeni günler minnacık bebişini kondursun meleklerle karnına...

kuzum benim üzülme ben üzülmüom hala adet olmadım gecikmede yaşıorum anlam veremedim bi türlü sen ne alemdesin ateşim düştü bugün adet olurum heralde

nazlim ins adetin gelmez ama bebek yoksada bir an once gelsinki calismalara basla
hava degisikligi streste etkiler adeti. bende kalmaya calistigim zaman cok stres yaptim
elde degil ama takinca hep sorun cikiyor.
hakkinda hayirlisi olsun canim

kizlar ben bugun gittim dr incelme olmus dedi ve 3 ayi hatirlatti tekrar.
beklicem ama subattaki adetten sonra baslarim diyorum calismalara.
bakalim ilk adetim ne zaman olucak ?

minikler canim benimki tamamen psikolojik ya hamil olmadigimi kabullenemiyorum.
ne kadar kotu bir durum ya ot gbi kaldim oyle ortada. sende son durum ne?
doktor ne kadar zaman bekle dedi. sen galiba kendi dussun diye bekliyordun?
tamamen temizmi rahmin simdi??

hayırlısı olsun canım hakkımızda inşallah kızına güsel ömür versin rabbim valla bencede bi an önce gelsin kırmızılar glcekse hemen çalışmalar başlasın yeni ay yeni umut pes etmek yok sabır ve duayla herşey hallolcak inşallah

herkeslere günaydın, şimdi acil işler var.sonra tekrar yazcam.nazlım hayırlısı olsun.yine kandırdı bizi sıpa atlas selam canım naber? lonelines; iyisin inş.sen her yazdığında bi oh çekiyorum resmen :) öpüyroum hepinizi.snra görüşürüz tekrar.

Valla Canım her türlü olumsuzluğu aklıma getirdim de emziremeyeceğim hiç aklıma gelmemişti. Benim öyledir. Hep aklıma gelmeyen şey başıma gelir. O yüzden çok istediğim bir şeyden önce karşıma çıkabilecek olası terslikleri düşünürüm, kendimce uzaklaştırırım onları. Ama dediğim gibi emzirememek beni çok üzdü. Kızım birkaç kez emdi aslında. Ama o aralar sütüm yeterli olmayınca doktor mama verdi. Mamayı da sadece 2 kez içirdim. Sonra içime sinmedi ve sağmaya başladım. Biberona alışınca bu kez hiç almadı memeyi. Bu konuda uzman bir heöşireye gittik, önce güldü, hallederiz dedi. Sonra da bana senin göğüs anatomin uygun değil emzirmeye dedi. Bir de Yavrum tutmaya çalışıyor ama meme karmaşası denilen bir durummuş bu, hepsinin emiliş tarzı farklı olduğundan ve biberonla daha bol sıvı geldiğinden bebek memeyi reddediyormuş. Emzirmek gerçekten harika bir duygu. Bebeğini iki sene emzirip de sonra memeden zor ayıran arkadaşlarım var. Bebekten ziyade kendileri zor bırakmışlar Napalım artık. Çok istedim ben bebeğimi. Çok çabaladım onun için. Şimdi de az emek vermiyorum. Günde 8-10 kez sağıp sağıp içiriyorum. Arttırdım çok şükür, yetiyor da kuzuma. Ben de böyle teselli oluyorum. Ama aklınızda olsun, minikleriniz geldiğinde memeyi tutması için çok direnin. Profesyonellerden yardım alın. Hamileyken daha, göğüslerinizi emzirmeye hazır hale getirmeye başlayın.

Çok sağol ya, gerçekten moral oluyor söylediklerin Ooooooooh bugün bu moralle ben kızıma bol bol süt çıkarırım artık

renkli, türkiyedesin değil mi;?nasıl geçiyor tatil?

evet canım turkiyedeyim iyi gidiyr sen nasılsın?

kuzum benim üzülme ben üzülmüom hala adet olmadım gecikmede yaşıorum anlam veremedim bi türlü sen ne alemdesin ateşim düştü bugün adet olurum heralde
canım hayırlısı olsun ..ne bilim anlam veremiyorum bu testlere artık..

iyiyim canım cok sagol sen nasılsın?kızlar ben cıkıyorum herkesi öpüyorum..

Mesajını aldım cevapta verdim Chnb.Ablamın şu anda düşük tehlikesi var 10 gün istirahat verdiler.Off dert bir tane değil ki :18:

Son düzenleme:
hemde ne sıpaaa canımız saolsun yavrum ne dyelim hayırlısı hakkımızda beklices bakalım 2012 upur getirsin inşlalahhhh

GÜNAYDIN KIZLAR......candasım sonuçlar ne zman çıkacak..hangi testleri yaptırdın..prolaktin,lh falan yaptırdın mı?
renkliatlas regl olmuşmu?nazlım nasılsın?gelsin hemen adette çalışmalara başla..doktora gidecekmisin?

kuzum gecikme olursa 5.günü adet olursan 3.günü gel dedi yarın akşama kadar olmazsam yarın giderim artık sen nasılsın canım renkli regl olmamış ateşi düşmüş onunda

tafcım oğluşun ne güzel poz veröiş öyle maşallah nasılsın?evde vakit geçirmek nasıl bi duygu:)kendine iyi bak

yamateke nasılsınnnnnnn?az kaldı doğumada..Allah kurtarsın canım şimdiden..

kuzum gecikme olursa 5.günü adet olursan 3.günü gel dedi yarın akşama kadar olmazsam yarın giderim artık sen nasılsın canım renkli regl olmamış ateşi düşmüş onunda

ah bu ateşler ah bu testler....yedi bitirdi ömrümüzüüzüldüm ne güzelde çalışmıştı...

ah bu ateşler ah bu testler....yedi bitirdi ömrümüzüüzüldüm ne güzelde çalışmıştı...

TEST DEMEYİN BANAAAAAAAAAAAAAAAA:):)
kocamın cumartesi olan olaydan heberi yok aradı az önce beni sen hala adet olmadınmı diyo yok olmadım dedim ben akşam bi test alayım dedi hayırrrrr diye bağırdım :)noluyo ya sen hep yapardın test dedi yok dedim istemiom yarına kadar olmazsam doktora gitcem dedim sen bu ara tuaflaştın hayır olsun dedi:)

Ben umutluyum senden canım

nasılsınız kızlar bu arada???

Kızlar eşim görev için vana gidecek az önce aradı...adetimin 21.günü bişey olmaz herlahde çatlayan çatlamıştır

Ben umutluyum senden canım

nasılsınız kızlar bu arada???

iyiyiz canım sen nasılsınnn ben umutlu diilim kendimden

Kızlar eşim görev için vana gidecek az önce aradı...adetimin 21.günü bişey olmaz herlahde çatlayan çatlamıştır
canım bellimolmuyo bu işlerde inşallah çatlamıştır eşin çokmu kalcak

iyiyiz canım sen nasılsınnn ben umutlu diilim kendimden

canım bellimolmuyo bu işlerde inşallah çatlamıştır eşin çokmu kalcak

1 hafta kalacak..iğne yaptırdıaym o açıdan çatlamıştır diye düşünyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…