1 hafta kalacak..iğne yaptırdıaym o açıdan çatlamıştır diye düşünyorum
Kızlar eşim görev için vana gidecek az önce aradı...adetimin 21.günü bişey olmaz herlahde çatlayan çatlamıştır
Kızlar eşim görev için vana gidecek az önce aradı...adetimin 21.günü bişey olmaz herlahde çatlayan çatlamıştır
genelde 12. - 18. gun arasi oluyor . cok istisna olursa 23. gunde olur ama oda nadir yani
tünaydınlar,
arkadaş o kadar da çok yazılmaz ki 1 gün giremedik sadece. Geçmişi şöyle okudum.
senemcim nar tanemzin iyi olduğuna çok sevindim. Meme konusuna gelince ortalıkta şöyle bir muhabbet var anlamadım normal doğurursan meme verirsen annesin de sezeryan ve biberonla besliyorsan eksik annesin. Birde ne kadar meraklı bir milletiz ya çocuk bebek yetiştirme konusunda 40 kişiden laf çıkıyor. Hastaneye gidiyorsun hamilesin tanımadığın biri geliyor diyor süt iç yok öyle yok böyle ya sorulunca konuşmayı öğrenemicez anladım. Takmamaya çalış herkesin dediği aynı günlük ve chnb, teyzemi ilknur hep diyorlar süt verme ve büyükler ilk günlerin kabusu alıştır kendini diye. Annane gelmiş başına he he diyip geçecesksiniz. Allahtan eşin arkanda.
günlük caım sağlıklık olsunda bildiğin gibi bana hala erkek diye laf sokuyor kafasızlar :) kızın yakalamış vallahi. Kardeşini her çocuk kısknaırda sanki önemli olan büyüyünce ilişkilerine yansımasın bu kıskançlık. Senin saçlar dimdik olur ama halledersin. Eniştem konusunda hakkında hayırlısı. Ne zaman belli olacak belli mi peki yurtdışı olayı. öpüyorum çok
candaş dr ne dedi? yeminimi bozdum ağalarrrrrrr olayına çok sevindim.
evettttttttttt bu haftada benim depresyonum var. Ben bu kayınvalidemi napıcam ya allahadına ya bi çıkar yol. Herşeyi o biliyor, herşei o en iyisini yapıor, bana şimdiden taşıyıcı anne muhabbeti yaptığı gibi, ben snein yanında kalırım 3 ay annen yok ya annen yok ya annanen yaşlı ya, böyle sezerciğe bağlatacak beni :))) İstiyor ben evi, eşimi, bebeği ona vereyim tüm yönetim onda olsun.
evlenmeden önce tüm bunların olacağını biliyordum kayınvalidemde bir kadın inceliği göremediğimi basitlik gördüğümü söylüyordum. Annem ve teyzem yok deli misin öğretmen kadın diyorlardı. Bile bile lades benimki. Eşim napıyor bu arada? sen haklısın diyor he he de geç diyor ama ben haklıyımı sadece ben duyuyorum annesine KİTY haklı diyemiyor. Çünkü bana güvenmiyor demek ki o da eksik görüyor beni. Eltime bu kadar yapamıyor çünkü eltimin ailesi parçalar onu, 2. çok geçerli bir meselği var diş hekimi. Ağzı açılınca sen iiş bulamazsın ev hanımı oldun diyor. 3 ay yapamam kızlar vallahi durum bildiğiniz gibi değilUzakta olmasına rağmen böyle. İstanbul'a taşınırlarsa :))))))))) cenaze namazıma beklerim hepinizi.
nasıl ama şişirdim sizi heheheh.
cezam :)))))))))
2 hafta 3 hafta kabulum en en fazla 40 gün dedim. Uçak biletlerini alırken dönüşü sor dedim. Benimki hayatta soramaz çünkü sorsa anne dönüş için ne zaman alayım diye benimki bozulur, hemen beni arar telefonda oğlum bana böle böle dedi. Köşesine çekilmez.
Tam bir arsız. Gelince zannediyor ki o ben onunla didişecem sürekli herşeye evet diyeceğim tatminsizlikten çıldıracak. Yakın olmamı bekliyor yazın ve geçen sefer yaşadığımız olaylardan sonra mümkünatı yok.
en iyisini yapıyorsun şimdiden konuş. ben konuştum gel gör nafile.
Arkadaşım gelecekmiş öpüyroum sizi.
canım Allah yardımcın olsun. ben de var bir öğretmen kaynana. resmen çocuk gibi davranıyor, özellikle eşime.tünaydınlar,
arkadaş o kadar da çok yazılmaz ki 1 gün giremedik sadece. Geçmişi şöyle okudum.
senemcim nar tanemzin iyi olduğuna çok sevindim. Meme konusuna gelince ortalıkta şöyle bir muhabbet var anlamadım normal doğurursan meme verirsen annesin de sezeryan ve biberonla besliyorsan eksik annesin. Birde ne kadar meraklı bir milletiz ya çocuk bebek yetiştirme konusunda 40 kişiden laf çıkıyor. Hastaneye gidiyorsun hamilesin tanımadığın biri geliyor diyor süt iç yok öyle yok böyle ya sorulunca konuşmayı öğrenemicez anladım. Takmamaya çalış herkesin dediği aynı günlük ve chnb, teyzemi ilknur hep diyorlar süt verme ve büyükler ilk günlerin kabusu alıştır kendini diye. Annane gelmiş başına he he diyip geçecesksiniz. Allahtan eşin arkanda.
günlük caım sağlıklık olsunda bildiğin gibi bana hala erkek diye laf sokuyor kafasızlar :) kızın yakalamış vallahi. Kardeşini her çocuk kısknaırda sanki önemli olan büyüyünce ilişkilerine yansımasın bu kıskançlık. Senin saçlar dimdik olur ama halledersin. Eniştem konusunda hakkında hayırlısı. Ne zaman belli olacak belli mi peki yurtdışı olayı. öpüyorum çok
candaş dr ne dedi? yeminimi bozdum ağalarrrrrrr olayına çok sevindim.
evettttttttttt bu haftada benim depresyonum var. Ben bu kayınvalidemi napıcam ya allahadına ya bi çıkar yol. Herşeyi o biliyor, herşei o en iyisini yapıor, bana şimdiden taşıyıcı anne muhabbeti yaptığı gibi, ben snein yanında kalırım 3 ay annen yok ya annen yok ya annanen yaşlı ya, böyle sezerciğe bağlatacak beni :))) İstiyor ben evi, eşimi, bebeği ona vereyim tüm yönetim onda olsun.
evlenmeden önce tüm bunların olacağını biliyordum kayınvalidemde bir kadın inceliği göremediğimi basitlik gördüğümü söylüyordum. Annem ve teyzem yok deli misin öğretmen kadın diyorlardı. Bile bile lades benimki. Eşim napıyor bu arada? sen haklısın diyor he he de geç diyor ama ben haklıyımı sadece ben duyuyorum annesine KİTY haklı diyemiyor. Çünkü bana güvenmiyor demek ki o da eksik görüyor beni. Eltime bu kadar yapamıyor çünkü eltimin ailesi parçalar onu, 2. çok geçerli bir meselği var diş hekimi. Ağzı açılınca sen iiş bulamazsın ev hanımı oldun diyor. 3 ay yapamam kızlar vallahi durum bildiğiniz gibi değilUzakta olmasına rağmen böyle. İstanbul'a taşınırlarsa :))))))))) cenaze namazıma beklerim hepinizi.
nasıl ama şişirdim sizi heheheh.
herkese merhaba,
haftasonundan beri girmedim nete. bir taraftan yoğunluk, diğer taraftan geçen ay sıkıntısız geçen regl dönemimin acısını çıkartırcasına sancılı geçen 2. regl.. canımdan bezdim gerçekten, uzun zamandır çekmediğim sancıları çekiyorum. sanırım farkında olmadan üşüttüm, ondan oldu diye düşünüyorum. normalde biraz sancı olur ama yatağa düşürecek kadar yoğun olduğunda mutlaka üşütmüş olurdum.
geçmişi okumaya çalışıyorum. umarım herkes iyidir.ne çok sayfa dolmuş...
inşallah cnm allah görümcene de isteyen herkese de nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın benim görümcemin de hiç çocuğu yok onların yanında insan nasıl davranacağını şaşırıyor görümcem yaş olarak benden çok büyük ve uzakta yaşıyoruz çok samimiyetimiz yok o yüzden bu konuda hiç sohbetimiz olmadı yaz tatilinde hamile olduğumu öğrenmişti yanında sevincimi gizlemeye canını acıtmamaya çalışmıştım.. chnb cnm ibadetin en güzelini yapıyosun insanlara umut aşılayıp bebeklerine kavuşmaları için çabalıyosun allah razı olsun senden ve tez zamanda görümcene bir bebek nasip etsin.
geçmiş olsun cnm ya ayaklarını sıcak tutmaya bak valla kadın olmak ne zor bişey.. sayfaları hiç sorma bende okul çıkışı ancak açabiliyorum oku oku yoruluyorum okumazsam içim rahat etmiyor :)
değiiştir canım bence de iyi olur.
evet canım kolay bulan anlamıyor malesef çektiğimiz acıları.
biizm okulda tüp bebekle ya da normal yoldan çook uğraşarak bebek sahibi olan arkadaş sayısı fazla. yaşları da 30 üstü.bir de benim kaybım yaşanmıştı bunların üzerine. ve karı koca yaşı 40larda ve bir oğlu olan arkadaşlar var. ifadesi aynen şöyle, biz evde konuşuyoruz karı koca bazen ve diyoruz ki, bizim okul aynı lost adası gibi. diziyi hiç izlemedim ama orda da kimsenin çocuğu yokmuş. böyle de dalga geçiyolar milletle. kendilerinin olmuş ama liseye giden oğulları var. yarın öbür gün ne olcak diye düşünmeden milletle dalga geçiyorlar. belki onlar için normal bişey, ama insan yaşamadan bilemiyor.
canım sana değerini en son söylediler mi?belirgin olarak bir düşüş yoksa tekrar artış olabiliyomuş.
canım düşük olmasını bekleyecek misin illa?piskolojik olarak daha kötü etkileyebilir o anı yaşamak.
bana da geçenkinde doktorum 5-6 gün bekletmişti. o halde ben d eokula gitmiştim. zümre arkadaşımla ortak sınav hazırlıyoduk, bayan, dediki ayyy nasıl dayanıyosun bebeğini kaybettin, korkmuyo musun, ya şimdi burda düşerse falan demişti. dedim ki ne yapayım, insanlar kocaman çocuklarını hayattayken kaybediyolar demiştim. sonra benimd e düşmeyince kürtaj oldum. en azından anestezi altında hiç bişey hatırlamıyorsun.
ay kızlar ya sabah haberlerni izlerken kendimi tutamadım. gizem vardı ya botlarını gösteriyodu, yırtık diye, ölmüş. çok kötü oldum.
Geçmişolsun canım. Soğukhavalarda ayakları üşütmemek lazım...
Amin canım. Görümcem çok iyidir. 5 tane var. En iyisi o. Eşim de o ablasını çok sever. Düşün hatta ablamın çocuğu olursadeve keseceğim diye adamıştı yıllar önce...
Canım ben de son kürtajımda zaten kese dışında bir şey görmemiştim. Bize de bir hafta bekleyelim ilerlemezse sonlandıralım demişlerdi.
Bir hafta okula gitmiştim. O hafta çok zor geçmişti.Ama Allahtan bizim okuldakiler anlayışlılar.Sorun yaşamamıştım...
Gizem kim?
kizlar ben bugun gittim dr incelme olmus dedi ve 3 ayi hatirlatti tekrar.
beklicem ama subattaki adetten sonra baslarim diyorum calismalara.
bakalim ilk adetim ne zaman olucak ?
Valla Canım her türlü olumsuzluğu aklıma getirdim de emziremeyeceğim hiç aklıma gelmemişti. Benim öyledir. Hep aklıma gelmeyen şey başıma gelir. O yüzden çok istediğim bir şeyden önce karşıma çıkabilecek olası terslikleri düşünürüm, kendimce uzaklaştırırım onları. Ama dediğim gibi emzirememek beni çok üzdü. Kızım birkaç kez emdi aslında. Ama o aralar sütüm yeterli olmayınca doktor mama verdi. Mamayı da sadece 2 kez içirdim. Sonra içime sinmedi ve sağmaya başladım. Biberona alışınca bu kez hiç almadı memeyi. Bu konuda uzman bir heöşireye gittik, önce güldü, hallederiz dedi. Sonra da bana senin göğüs anatomin uygun değil emzirmeye dedi. Bir de Yavrum tutmaya çalışıyor ama meme karmaşası denilen bir durummuş bu, hepsinin emiliş tarzı farklı olduğundan ve biberonla daha bol sıvı geldiğinden bebek memeyi reddediyormuş. Emzirmek gerçekten harika bir duygu. Bebeğini iki sene emzirip de sonra memeden zor ayıran arkadaşlarım var. Bebekten ziyade kendileri zor bırakmışlarNapalım artık. Çok istedim ben bebeğimi. Çok çabaladım onun için. Şimdi de az emek vermiyorum. Günde 8-10 kez sağıp sağıp içiriyorum. Arttırdım çok şükür, yetiyor da kuzuma. Ben de böyle teselli oluyorum. Ama aklınızda olsun, minikleriniz geldiğinde memeyi tutması için çok direnin. Profesyonellerden yardım alın. Hamileyken daha, göğüslerinizi emzirmeye hazır hale getirmeye başlayın.
Çok sağol ya, gerçekten moral oluyor söylediklerinOoooooooh bugün bu moralle ben kızıma bol bol süt çıkarırım artık
nazlım yaa şok oldum ben. geçmişi fazla okuymadıım şöyle üstün körü bir geçtim...canım senden msj bekliyordum iyi haberleri.msj gelmeyince süphelendim korktum msjatmaya... hayırlısı olsun minnoş..demekki bu testlere güvenmeyecez artık..bu ay umutlarla başlsın senin için yeni günler minnacık bebişini kondursun meleklerle karnına...
Mesajını aldım cevapta verdim Chnb.Ablamın şu anda düşük tehlikesi var 10 gün istirahat verdiler.Off dert bir tane değil ki :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?