Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyim Candas sahol sen nasilsin? nasil oldun ? testleri yaptirdin mi?
esinlede ins duzelmistir araniz.
canım yaptırdım dün, ama kan testlerini.haftayada smear var.eşimlede barıştık.diğer ay yine aynısını yapacak ama kesin.teşekkür ederim sizlerinde başını çok ağrıttım.hala sancın var mı seninde ?
dr u bile şaşırtıyosun ya nazlım helal olsun :) incelemelik bi vaka sın :)) inş hayırlısı olsun hakkkında yoldaş...
kaçıncı gün çıktı ? o kısım silinmiş ? afiyet olsun canım.kıtty nın k.validesine yap bi örenci ziyaretide anlasın fazlası makbul değilmiş diye :))
canım çok sağo, daha bişey demedi dr.haftaya belli olacak inş.ya k.valide olayı sinir bozucu olacağa benziyor tamam insan bi büyüğe ihtiyaç duyarda burundan getirmediği sürece.beencede eşin annesine sormadan dönüşünü alsın.yoksa yine senin başın ağrır.eşlerde neden böyle yapıyo bende anlamıyorum ? yani haklı de işte arkadaş, bizim gıcıkta yeni yeni demeye başladı da tabi en mükemmel annesi yani :) değişmiyo o .... yas bu arada soracaktım unuttum diş hekimi kız mı eltin diye.ya kusura bakma ama sana kurban olsunlar, aranızda açık ara görgü dahil fark varmış izlenimi aldım ben.k.validen ona tabi yanaşamaz aile cadalozmuş ya :) bulmuş seni , yüklenir tabi.off hep bi dert babası vardır.bizimde elti olursa yine ben çekecem kesin :) geçerli bi meslek insani vasıfları tetiklemiyor.ben bizim kzıımı olacak dediğinde, eltinin okumuşluğu yok herhalde dedim.eğitimi bunu dedirtiyosa eğitilmeyen hali ne dedirtir kimbilir.k.valider karar vermesin mümkünse.çünkü hiç nesnel değiller.uzaktan bi göze sorsunlar bakalaım kim iyiymiş.yani zorla yarışa sokuyolar milleti ya.onlar ne derse dedin sensin 1 numara.cidden açık ara fark gördüm ben seninle eltin arasında :)) belki peşin hüküm ama öyle yani...
candaş mavi elbise varken yanımda olan meşhur kardeşim :))) eşimin ismi Alper :)

demekki harbiden benizyoruz kardeşimle, ben pek benzetmiyordum ama :)
benziyosunuz ya epeyce :)) eşinin adını biliyodum önceden demiştin, eşinede baktım şimdi hafiyelik yaptım yani :) ne tatlı çıkmışsınız siz öyle formalarla :)
ya şimdiden söyle eşine en fazla 10 gün kalsın diye...ben olmayan bebek için çoktan bu konuşmayı yaptım
bende valla.istemiyorum annenin filan diye.sen yine 10 gün vermişsin ben hiç süre vermedim.akşama kadar gelsin gitsin o da en fazla 1 hafta.hee hevesi yoksa mümkünse hiç gelmesin dedim :)) bizlerde birz fena mıyız ne ? :))

sen yazınca acaba bu benim arkadaşımmı dedim :) ama arkadşımın eşi mühendis ve ankarada.yazık gerçekten yaptıkları bizden çıkıyoda farkında değiller.yani k.validenin öğretmeni müendisi başbakanı köylüsü ev hanımı .. hiçbişey farkettirmiyor demekki ...sabır çekmek en güzeli.dayanabilene tabi...ee sizin bebeğinize annen bakabilecek mi peki ?

Kızlar eşim görev için vana gidecek az önce aradı...adetimin 21.günü bişey olmaz herlahde çatlayan çatlamıştır

Cezacığım Allah kavuştursun. Ordaki bu soğukta zor günler yaşayan insanlara da Allah yardım etsin...

Canım benim boz boz sevaptır öğrencinin cebine harçlık girsin...

Canım pekmez 100 de 10 etkiliymiş. Asıl etkili olan keçiboynuzu kürü imiş. İbrahim Saraçoğlu dedi. Gerçi biz kür yaptık ramazana gelmişti ve işe yaramadı hamile kalmadım...

Canım benim. Zor durum ne diyeyim Allah kolaylık versin...

Candaş ben yarın aolacağım adet. Fsh, E2, Amh testleri. Yumurtalık rezervleri ile ilgili. Arda bey istemişti.

Güzel bir davranış olurgerçekten:))

Yok canım dönmedi daha. Ben de aramadım tekrara. Yarın adet olursam perşembe sabah dersim boş giderim dr ye. Sonuç çıkar ona göre toplu aramış olurum... Allah kabul etsin dileğini...

Çok üzüldüm...

Bu saatte okulda olmam lazım aslında. Bugün çok kötü bir gün geçirdik. Ben bu sene 2 okulda çalışıyorum. Biri yeni okulum bir de geçen sene görev yaptığım okulum. Eski okuldaydı dersim. Sabah gittim. Okuldan öğretmen arkadaşın yine yan okulda ve bizde de derslere giren eşi vefat etmiş. Dün öğlen kalp krizi geçirmiş. 49 yaşında. Arkadaş da 38 yaşında. 4. ve 8 sınıfa giden oğulları vardı. Cenaze okula geldi. Tören oldu 4. giden oğlu çok içimi yaktı. Anne yanındaydı. Çok üzüldük. Cenaze defnine de katıldık. Çok ağladım öğleden sonra da yeni okulu aradım 2 saat dersim vardı biri kulüp çalışması biri ders. Gitmedim. Evdeyim. Hala çok üzgünüm. Adamı en son 1 ay kadar önce görmüştüm. Markette. Elimde poşetler vardı. Yardım edelim mi demişti. Tüm öğrenciler geldi törene...

teşekkür ederim canım, inş bebeğin sağlıkla doğsunda kurbanlarınızı kesersiniz.onlardan kıymetli değil tabi.inş o günleri göreceğiz ... aminnn inş herşey hepimzin gönlünce olsun.sen cinsiyetini hissediyor musun ?
yazık ya.allah aileisne sabır versin.ben o çocuğu bilmorum ama ne canlar yandı böyle , kimbilri bilmediğimiz ne kadar çok ... (
canım benim ya :) okurken tüm nefesimi tuttum okudum ... mutlu bi son dedim herhalde.ne kadar güzel anlatmış herşeyi ... inş bizim sıramız da gelir hayırlısıyla ... gerçekten çoğumuzun yaptığı hata buymuş anladım ki. sanki hemen bebeğimiz olcakmış gibi korkuyoruz istemiyoruz.sonrasında hüsranlı deneyişler... şimdi bekar bi arkadaşım var .. ona tüm aşamalrı anlatıyroum ben. sizlerden bahsediyroum ... evlenmeden önce bile yaptırılmalı bazı testler diyorum chnb nin dediği gibi.herşey yolundaysa korunulmalıymış...Allah hepimzin mucizesini tez sağlıkla yollasın inş.zor gerçekten.şimdi bende acaba testler ne çıkar diye düşünmeye başlamadım değil verdiğinde de vermediğindde var hayrı biliyoruz, yaşıyoruz.depremde bi kuzenim vardı anlatmıştım.10 günlük olduğunda deprem oldu.bebekle kuzenim görümcesinin yanına gitiler, eşi 10 gün onların yanında kaldı bi ara.halada görümcesinde.şimdi ankaraya gelecek ve hazirana dek burdalar.diyrum ben ayrıydımda bebek yoktu uzakta değildik, bebek bizi allah nasip ederse kavuşturur ama kuzenimi ayırmak zorunda.bebeğin sağlığı için.bunda da var bi hayır elbette ama hayatlar ne zor be..inş bizimde bebeğimiz en güzel vakitte gelecek.çok inancımı yitiriyorum bu konuda bazen ama inanmk lazmmış.inş ağlatsalarda üzselerde olacak inş güzel günler gelecek.bu araa pekmez hayırlı olsun inş şifa olsun bebek olsun şeker :) ayrıca çok teşekkür ediyorum bu yazı için :) moral oldu sayende :)) tek ben değilmişim bir kere daha hatırladım ...

saol ablam allah razı olsun.bu yola baş koyunca vazgeçmek gerçektn zormuş onuda anladım..kür daha etkiliymiş hakikatende benim eşim sallamıyo ya, yapmyo pek.bu idare etsin bari :) inş testlerin sonucu güzel çıkar ablam.ben bişey nalayamadığım için testlere yorum yapamıyorum nasılsın ? oğlun nasıl ? eşinle sizde düzeldiniz mi ? epey oldu ama

başınız sağolsun ablacım allah yardım etsin geride kalanları abininde mekanı cennet olsun şükür eşlerimiz yanımızda çok şükür benim demoralim çok bozuk eşim iş yerinde biraz fenalaşmış sağ kasıında ağrısı olmuş sanayideki hastaneye gitmiş devlet hastanesine sevk etmişler apandistten şüphelenip izin alamıorum çok işim var içim içim yiyo şuan

çok kötü birgünmüş gerçekten ne zor bi sınav .. küçücük çocuklar bununla yaşamak kabullenmek zorundalar. hayat zor Allah yardımcısı olsun hem annenin hem çocukların.kimbilir neler yaşayacağız.sende duygusalsın zaten ablacım.kimbilir ne zor olmuştur orda olmak.ama böyle bi durumda duygusuz olsan ne olur ki ... Allah rahmet eylesin inş öğretmenize.mekanı cennet olsun ..

Nazlım, eşinede geçmiş olsun çok.inş apandist değildir canım.sıkıntılı bi durummuş sanırım yani ağrılı... öyleysede gerçi dr ar peşini bırakmaz tedavisini yaparlar.önelmini almış olursunuz..şimdi eve mi geçti ? izin istesen vermezler mi yani ?

Son düzenleme:
umut etmesek ölür insan vazgeçer kabuğuna çekilir biz hergün küllerimizden yeniden doğuyoruz doğan güneş umudumuz oluyo yeni gün yeni umut rabbim çok büyük sabır ve dua istiyo bizden o herşeyin en iyisini bilir bize sadece beklemek düşüo bak kız eşiyle bi kere beraber olmuş mucizeye bak şükürler olsun eşlerimiz sağ salim

Son düzenleme:
Barıştık canım. Özürdiledik birbirimizden. Oğlan da iyi. Bir de kızlar hepinize tavsiyem ödev sunum dosyaları var 20 lik 30 luk. Onlardan alın bir tane. Eski gebelikte ne var ne yoksa, sonrasında yaptırdığınız testler, ilaç reçetesi filan ne varsa sırayla koyun. Dr ye giderken de götürürsünüz...

Geçmiş olsun. Çok acı gerçekten. Vefat eden arkadaşın annesi yaşlıydı en çok onun ağıtları yaktı içimi... Bir anne için evladının definini görmek en acısı olsa gerek...

Öyle canım Allah sabır versin, arkadaşın da mekanını cennet eylesin... Allah başka keder yaşatmasın aileye...

öyle canım.umutsuzda olmuyo..olacak oluyor, dediğin gbi tek çaremiz sığınacağımız tek şey dua.inş erkenden kabul olanlardan eylesin Allah... darısı başımıza hepimizin...
Allah veresin ne zordur kimbilir evlat acısı Allah göstermese keşke kimslere ama kader

Sevindim ablacım ... öptüm oğlunu çok :) ben eski gebeliğe dair ne var ne yok attım ya hiçte aklıma gelmedi.
Öyle canım Allah sabır versin, arkadaşın da mekanını cennet eylesin... Allah başka keder yaşatmasın aileye...

aminnn...

Son düzenleme:

babannem 2007 aralıkda vefat etti halam o gün çok ağıt yaktı annemmm bizi bıraktın gittin diye o gün dediler ki ona annen çok güzel öldü babannem karın ağrısıyla gitt hastaneye 1 gece yattı ertesi gün öldü 76 yaşında misler gibi hiç yatmadan ardında 10 evlat sayamadıım torun bırakarak bizimle kalırdı bi bayram kapı önünde 75 çift ayakkabı saymıştım neyse halam çok bağırdı o gün dedim halacım allah büyük dua etces ona bu kadar bağırma nolurr isyan etme diye aradan 4 ay geçti halam trafik kazasında oğlunu kaybetti abim içkili öldü feci öldü halamın sesi hiç çıkmadı bi köşede sessizce ağladı ona tesbihimi verdim halam dua et sadece dedim halam tesbih çekti ve ağladı sadece bana dediki bida baarmıcam biz doğmamış bebeklerimize bu kadar ağladık üzüldük hala aklımızdan gitmio allah yardımcısı olsun

Allah rahmet eylesin. Günahlarını affetsin. Kuluz işte. Hata yapıyoruz. Allah ölümün de güzelini nasip etsin...

Minicikumut bana mesajın gelmemiş. Özelden mi attın?

Dr ciğim tek kese değil mi?:))

Allah gani gani rahmet eylesin hem kuzenine. hem babanene ( gerçekten şte bu bi ders bizlere.farkında olmadığımız davranışlar nelere sebep oluyo belkide ... tamam kader ama başa kötüsünü çağırmamak gerek ...
kıtty , ağlatmayız inş.zaten hormonlar tavan yapmış değil mi ?

anlamıyorum ya, cidden ben 1 hafta kimsenin evinde kalamam şu genç yaşımda millet ne anlıor anlamıoyorum. Esikden derdik gelin istanbula falan yok diyorlardı, şimdi ne oldu bilmiyorum. Zaten eşmle hiç anlaşamazlardı ayda 1 kere arardı eşim, benle nişanlanınca kıymete bindi. Aradı demin açmadım telini.

Turistik park var onun tam karşısında tuhafiye gibi bişi var onun üstündeki bina :))) bende o kadar biliyorum adres. Hahahaha o bu değilde senin kayganan ile benim kayganam arkadaş çıkarlarmış yarılırım gülmekten.

canım zannetmiyorum pek öyle olsun. Gelsin de 3 ay değil be nazlım. Hikayenizi okudum bak herşey zor ama güzel olmuş kasmışsınız en güzeli olmuş umutsuzluklar falan yok. Yarın git bakalım dr ne dicek. Ateşin düştü mü

ya bende senin gibi düşünüyorum annesi deme öyle ayıp falan diyorum kendime. Bir süre sonra atıyor kafam. Sabır ahh sabır.
Bebek bakımıyla ilgli kayganam olacak belli bu. O kadar mükkemmel bir anne varken töwbe haşa bana mı kalmış annelik. Ben bakacağım kimseye gerek görmüyorum ama biliyorum ki birine ihtiyaç çok olacaktır. Anannem, babam yakınımdalar başım sıkışsa gelecek olan birileri var. Erkek kardeşimde bakar, eşime ve kardeşime bebek bakımıyla ilgili herşeyi öğreteceğim, Kardeşimin eşi zorluk çekmesin.6 aylık olduktan sonrada çalışacağım gibi görünüyor. Bir iş var kesin gibi. O zman kreşe gidecek gibi de görünüyor. Herşey havada. İnşallah sağ salim kucağımıza alırsızda derdimi kaygana olur
Kayınvalidem beni bira adam yrine koysa giderdim Aydına 1 ay kalır gelirdim falan öyle hallederdim ama malesef. Senin annenler mi bakacak.

candaş allah razı olsun perşembe günü maç varmış bilet alalım demiştik Evrim de gelecek konuşmuştuk şimdi aradım bilet alın diye. Sayende hatırladık. Haftaya belli olacak sonuçlar. Dr sadece tahlil mi verdi.
Eltimle ilgili herkes diyor farkınız var, O daha hanımhanımcıktır, ben daha serseriyim. 4 yıllık okulu bitirdim yine yaranamıorum. Fenalık vardır tabii, kayganalar oğullarının hayatını kendileri kurmak istemese sıkıntı olmayacak. Ben istiyorum kendi yuvamı kurayım o istiyor oğlunun yvasını o kursun. Kız anneleri ise çekiniyorlar aman kızımın huzuru kaçmasın diye. Bakınız benim pasif ailem. Babama dedim böyle böyle yapacak mış diye, o konuştuğu zaman çay demliyeyim mi diye sor diyor nasıl bir mantık bilmiyorum. Babamın kafası da bir tuhaf çalışıyor.

ultrasonda bakmışlar eşime bişi yok demişler apandist olsa ultrasonda çıkarmı kızlar kan ve idrar tahlli almışlar onların sonuçları daha çıkmamış

ablacım ve candaşım saolun rahmet dilekleriniz için babannem çok başka bi insandı düşünsenize maaşıyla bize bakardı babamın işsiz olduu döenmlerde hep onun desteğiyle ayakta kaldık okuduk ama bu arada ölmeden 28 tane altın yapmış bizede sölememiş ölmeden bi gün önce babamla ben hastaneye kaldırdık onu babam yokken bana yaklaş dedi komşuya vermiş 28 tane altın bana bişi olursa onları al cenazemde harcayın bide annen buzdolabı istiyodu onu alın dedi ay ağlıcam ama ölmezsemde kimseye söleme dedi garantiyede alıyo kendini:) sora öldü ve ben onun vasiyetini yerine getirdim bana bide parmaandan hiç çıkarmadıı yüzüğünü verdi o gnden beri bende çıkamıom hiç

Canım ya olgunmuş baban. O da dese: Ne münasebet, olmaz gelmesinler filan. O zaman sen huzursuz olacaksın daha çok . Eşinle sorunun olacak. Renkliatlasın da annesi o an durumu kurtarmasaymış kötüymüş. Olgun anne işte. (Düğün gecesi Renkliatlasın ailesine dönün gece demişler ya. Amca da kızımızı alıp gidelim deyince anne oğlanın suçu ne demiş.) Bu dünyada zıt kutuplar olmasa denge olmazdı... Sıkma canını canım benim...

Bu arada Renkli adet olmuş mu?

Allah rahmet eylesin. Günahlarını affetsin. Kuluz işte. Hata yapıyoruz. Allah ölümün de güzelini nasip etsin...

Minicikumut bana mesajın gelmemiş. Özelden mi attın?

Özelden attım ama beceremedim sanırım.Ablama ilettim numaranı ben.İnşallah irtibata geçersiniz.Tekrar tekrar teşekkürler.

Nazlım dr ler demiştir gerekeni. Ferah ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…