- 29 Mart 2010
- 6.066
- 72
- 163
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #10.841
canım yaptırdım dün, ama kan testlerini.haftayada smear var.eşimlede barıştık.diğer ay yine aynısını yapacak ama kesin.teşekkür ederim sizlerinde başını çok ağrıttım.hala sancın var mı seninde ?iyiyim Candas sahol sen nasilsin? nasil oldun ? testleri yaptirdin mi?
esinlede ins duzelmistir araniz.
dr u bile şaşırtıyosun ya nazlım helal olsun :) incelemelik bi vaka sın :)) inş hayırlısı olsun hakkkında yoldaş...candaşım aldım kuzum mailini eşim bulmuş aktardan akşam alcam dedi:)kızlar ziya beyi aradım test falan yaprınmı dedi durumu anlattım heycanlandı adam idrar testi pozitif diyince eeee dedi ama kanda negatif çıktı dedim güvenilir bi yerdemi yaptırdın ilginç hgebelik olmasa idrarda çıkmaz dedi bende hastanenin adını söledim yarın akşam 20.30 da gel bakalım bayadır görüşmüos zaten dedi:)
kaçıncı gün çıktı ? o kısım silinmiş ? afiyet olsun canım.kıtty nın k.validesine yap bi örenci ziyaretide anlasın fazlası makbul değilmiş diye :))normal bi adet dönemim yok..37-45 falan o yüzden geç yumurtluyorum diye düşünüuroym...ama bu ay istisna..
candasım smear testi gün sonra çıktı...ben içeri gidiyorum kızlar...yemek zamanı
hellom nasılsın?
günlük bugün doktora gidecekti değilmi?
canım çok sağo, daha bişey demedi dr.haftaya belli olacak inş.ya k.valide olayı sinir bozucu olacağa benziyortünaydınlar,
arkadaş o kadar da çok yazılmaz ki 1 gün giremedik sadece. Geçmişi şöyle okudum.
senemcim nar tanemzin iyi olduğuna çok sevindim. Meme konusuna gelince ortalıkta şöyle bir muhabbet var anlamadım normal doğurursan meme verirsen annesin de sezeryan ve biberonla besliyorsan eksik annesin. Birde ne kadar meraklı bir milletiz ya çocuk bebek yetiştirme konusunda 40 kişiden laf çıkıyor. Hastaneye gidiyorsun hamilesin tanımadığın biri geliyor diyor süt iç yok öyle yok böyle ya sorulunca konuşmayı öğrenemicez anladım. Takmamaya çalış herkesin dediği aynı günlük ve chnb, teyzemi ilknur hep diyorlar süt verme ve büyükler ilk günlerin kabusu alıştır kendini diye. Annane gelmiş başına he he diyip geçecesksiniz. Allahtan eşin arkanda.
günlük caım sağlıklık olsunda bildiğin gibi bana hala erkek diye laf sokuyor kafasızlar :) kızın yakalamış vallahi. Kardeşini her çocuk kısknaırda sanki önemli olan büyüyünce ilişkilerine yansımasın bu kıskançlık. Senin saçlar dimdik olur ama halledersin. Eniştem konusunda hakkında hayırlısı. Ne zaman belli olacak belli mi peki yurtdışı olayı. öpüyorum çok
candaş dr ne dedi? yeminimi bozdum ağalarrrrrrr olayına çok sevindim.
evettttttttttt bu haftada benim depresyonum var. Ben bu kayınvalidemi napıcam ya allahadına ya bi çıkar yol. Herşeyi o biliyor, herşei o en iyisini yapıor, bana şimdiden taşıyıcı anne muhabbeti yaptığı gibi, ben snein yanında kalırım 3 ay annen yok ya annen yok ya annanen yaşlı ya, böyle sezerciğe bağlatacak beni :))) İstiyor ben evi, eşimi, bebeği ona vereyim tüm yönetim onda olsun.
evlenmeden önce tüm bunların olacağını biliyordum kayınvalidemde bir kadın inceliği göremediğimi basitlik gördüğümü söylüyordum. Annem ve teyzem yok deli misin öğretmen kadın diyorlardı. Bile bile lades benimki. Eşim napıyor bu arada? sen haklısın diyor he he de geç diyor ama ben haklıyımı sadece ben duyuyorum annesine KİTY haklı diyemiyor. Çünkü bana güvenmiyor demek ki o da eksik görüyor beni. Eltime bu kadar yapamıyor çünkü eltimin ailesi parçalar onu, 2. çok geçerli bir meselği var diş hekimi. Ağzı açılınca sen iiş bulamazsın ev hanımı oldun diyor. 3 ay yapamam kızlar vallahi durum bildiğiniz gibi değilUzakta olmasına rağmen böyle. İstanbul'a taşınırlarsa :))))))))) cenaze namazıma beklerim hepinizi.
nasıl ama şişirdim sizi heheheh.
benziyosunuz ya epeyce :)) eşinin adını biliyodum önceden demiştin, eşinede baktım şimdi hafiyelik yaptım yani :) ne tatlı çıkmışsınız siz öyle formalarla :)candaş mavi elbise varken yanımda olan meşhur kardeşim :))) eşimin ismi Alper :)
demekki harbiden benizyoruz kardeşimle, ben pek benzetmiyordum ama :)
bende valla.istemiyorum annenin filan diye.sen yine 10 gün vermişsin ben hiç süre vermedim.akşama kadar gelsin gitsin o da en fazla 1 hafta.hee hevesi yoksa mümkünse hiç gelmesin dedim :)) bizlerde birz fena mıyız ne ? :))ya şimdiden söyle eşine en fazla 10 gün kalsın diye...ben olmayan bebek için çoktan bu konuşmayı yaptım
canım Allah yardımcın olsun. ben de var bir öğretmen kaynana. resmen çocuk gibi davranıyor, özellikle eşime.
ama ne yapayım fazla sesimi çıkarmıyorum, sonuçta annesi. ki görüyoruz ki anne kolay olunmuyor. ama çocuk meselesine gelince bakmaya çok talipli olacağını zannetmiyorum ben, ilk torun olmasına rağmen çünkü gezmeye çok meraklı. eşim de zaten 5-6 yaşına gelene kadar farklı şehirde anneanne yanında kalmış. eşiem bazen diyorum ki sana bakmamış, torun mu bakacak diye.anesine verme sebebi ise doğunun ücra köyünde öğretmenlik yapıyolarmış, ve hastalansa doktora götürme imkanları yokmuş, bakçak kimse de yokmuş. ama ne hikmetse eşimi postaladıktan sonra aynı yerde çocuk çalışmalarına devam etmiş. öğretmen insan korunmayı bilmez mi değil mi?ve ikinciye tekrar hamile kalınca kürtaja gitmiş. kürtajım için o gelmişti yanıma benim geçen sefer. ve bana moral vermeye çalışırken ağzından kaçırmaz mı?makina sesinden falan bahsetti, eskiden ayık yapıyolarmış kürtajları. sen nerden biliyosun dedim, böyle böyle demez mi. eşime dedim böyle böyle, annenin günahını çekiyoruz biz, canlı canlı kıymış. anne babanın günahını çocuklar çekermiş. çocuklar çekince kim üzülüyor, anne baba. eşim de ilk defe duymuş olayı bilmiyomuş, ne kadar üzüldü anlatamam.
ve arkadan görümceme hamile kalmış ve ne hikmetse aynı köyde onu büyütmüş bi süre. eşim garibim uzaklarda kalmış anneden. lafı gelince kakıyorum.
ama canım ne kadar kızsak da anne kolay olunmuyor. sabırlı olmalıyız. çok zor herkesin başında kaynana derdi ama ne yapalım.
senin planın ne canım?sen ne düşünüyorsun bebek bakımına yardım etme konusunda?kimi düşünüyosun?
sen yazınca acaba bu benim arkadaşımmı dedim :) ama arkadşımın eşi mühendis ve ankarada.yazık gerçekten yaptıkları bizden çıkıyoda farkında değiller.yani k.validenin öğretmeni müendisi başbakanı köylüsü ev hanımı .. hiçbişey farkettirmiyor demekki ...sabır çekmek en güzeli.dayanabilene tabi...ee sizin bebeğinize annen bakabilecek mi peki ?