Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Özelden attım ama beceremedim sanırım.Ablama ilettim numaranı ben.İnşallah irtibata geçersiniz.Tekrar tekrar teşekkürler.

Rica ederim. Gurbetlik zor. İhtiyaç duyarsa elimden geleni yaparım. Sen gençsin ablan da benden küçüktür değil mi?

aman karışmazlarsa olmaz canım :) istediği kadar hanım hanımcık olsun.sen bitanesin :) kıymetini bilmiyolar :) lan arkadaş bu kaynana milletinede yaranılmıyor.4 yıllık bitirmişsin ne stiyo daha.bizimk .valideme hep şey der. şimdik açıklıyorum gerçeği buarada :)) ben teknikerim.profilimde müh. görünüyroum burdakiler mühç diye biliyo tanınmayım diye :) ama artık tanıyan tanır siz herşeyi biliyosunzu hakkımda çünkü :) neyse işte habire ah benim oğlum 2 yllık istemedi istese kaç kere okurdu , eşim 24 yaşında başladı üniv. hep kötü dediler.mallar okur 2 yıllığı dediler vs.dedim bize de aynısını dediler ama gözümü açtım, ara elemana hep ihtiyaç var ki benim bölümümde memura çok ihtiyaç var.yok biz beğenmedik o hep yksek puanalr aldı öğretmenlik yazdı tercihten kaybetti vs.bende dedim bizde iyi puanlar aldık ama nasip olmadı.neyse her dk ben slağım o yüzden 2 yıllık yazdım gibi muamele yapıyo.kendi yeğeninin okuduğu tavukçuluğuda yere göğe sığdıramıyo, bölüm 1. olmuş bilmem ne.en sonunda da bozdum o kimki bizle kıyaslıyosun, alımı bile yok filan diye.aklı esti mi benim kızım oğlumuda memur etti diyo.işine nasıl gelirse.çok uzattımda yaranılmıyo arkadaş.şimdi küçük oğlu liseden terk, hadi bakalım o bulsun daha yüksek tahsillisini + ben açıköğretimide okudum sonuçta diplomam 2 atne.şimdi çok konuştum .. yapılmayacak şeyler değilde kendi yapamadığını beğenmiyolar ya kıl oluyorum... babanda aynı benim babam gibi ya valla koptum :)) ama chnb nin dediği gibi kötü olmasın diye diyodur adam napsın ... inş iş olayıda olurda kendini toplarsın.eşine ve özellikle kardeşine öğretme planın süpe.gelin adayı şanslı :) bu arada bişey hatırlatmışım sana sevindim :))
yok canım o zman bişey yoktur bence.yoksa gözetim altına alınırdı .. aaa buarada geçen yıllarda benim erkek kardeşimi yanlış teşhisle kuş gribinden karantinaya aldılar.konaydaydı.ankaraya geldi sevgilsiyle.allahtan bişey yokmuş.3,5 attık ama hepimiz.

babanene maşallah ya :) allah razı olsun ondna.akıllı kadınmış tabi ölmezsem dllendirmeye ne gerek var demiştir :)ne güzel bi hatıra bırakmış sana.
abla sabah girdide bişey demedi.geri çıktı hemen.
Özelden attım ama beceremedim sanırım.Ablama ilettim numaranı ben.İnşallah irtibata geçersiniz.Tekrar tekrar teşekkürler.

canım ablana boş şifalar diliyorum,inş bebeği onunla 9 ay kalır ve sağ salim kucağına alır...

Kays (nam-i diger Mecnun) Leyla'ya biraz daha yakin olmak icin babasinin yaninda calismaya baslamis.. Leyla da iscilere yemek dagitiyormus.. Herkese bol kepce yemekleri verdikten sonra Kays'in tabagina kasigi degdirip gecmis.... Mecnun sevincten havalara ucmus..

Arkadaslari "ya Mecnun, sen gercekten delisin, Leyle eger seni sevseydi, bize verdiginden daha cok yemek verirdi, ama o sana bir lokma bile vermedi" demisler

Mecnun'un cevabina bakin..." Bana da hepinize davrandigi gibi mi davransaydi "

Evet canim arkadaslarim... Allah da bazi insanlara bol bol nimetler veriyor, herkes cok mutlu mesut... Kendilerini ayricalikli hissediyorlar bu nimetlerin karsisinda, cünkü Allah onlari cok seviyor ya..... Ama... hic birsey göründügü gibi degil bu hayatta, bunlarin akibetini elbet bir gün anlayacagiz...

Allah'in sevdigi kullardan olmak ümidiyle.....

az önce bunu okudum kopyala yaptım benden önce yapıştırmışsın:)süper bi yazı

candaşım eşimden haber bekliom işte allaha şükür ultrasonda bişi çıkmamış bide bizimki çok pipirikli yaa bende akisne bu bebk konusu hariç çok rahatımdır dün burnum kanadı mesela baya peçete doldu akşam anlattım buna kalk hastaneye gidelim diyo dedim iyiym ben bişi yok:)bebek konusu olsa akan sular durur ama kardeşininde amma talihsizlik olmuş bee

ablacım benim doktorum hiç alttan bakması bugüne kadar sence yarın bakabilirmi bacaklarım tüylü biraz ona göre tedbirli olayım diyorum yarın çağırdı da beni çok az var ama bakarsa utanırım ondan bile daha 1 hafta önce almıştım

Son düzenleme:
güzelmiş :) haklısın ablacım ya hiçişey göründüğü gibi değil.yinede şükür tabi halimize.züğürt tesellsi yapayım madem bu durumda :) nazlımın deyişiyle seçilmiş melek anneleriyiz biz değil mi ? farklıyız :)

demek aynı şeyi paylaşcaktınız :) önemli bişey değildir.vet bebek mevzuunda tüm dirayet gidiyo.ama 1 tane pimpirikli yeter değil mi ? galiba bende eşimde ikimizde çok rahatız.eşim çok öksürüyodu bi ara saf dr ona sormuş veremmisin sen diye ? sanki dr olan eşim :)) onda bile alay etmiştik baya :)

kafayı sıyırıyorum galiba, yada çok çalışmaktan beynim sulandı :) candaşın altındaki inşallah birgün yazısını hoşgeldin miniğim diye okudum ya pes diyorum kendime :)

Son düzenleme:
Candaş o yazıyı paylaşan arkadaş da çok kıymetli bir arkadaş. Çok güzel paylaşımlar yapar hep. Sen bu ay ovulasyon yapacaksın değil mi?

Nazlım bilemiyorum canım tedbirli olmakta fayda var...

iyiydi bu tamama :)ben perdedeki deseni bebeğe benzettiğim an kafayı yediime kanaat getirmiştim zaten aklımız yerinde kalsa bari lazım olcak

Candaş o yazıyı paylaşan arkadaş da çok kıymetli bir arkadaş. Çok güzel paylaşımlar yapar hep. Sen bu ay ovulasyon yapacaksın değil mi?

Nazlım bilemiyorum canım tedbirli olmakta fayda var...
ellerine sağlık arkadaşın .. ne güzel bişey ... bende bu ay yapayım diyorum benimde aklıma az evvel gelmişti.akşama sipariş vereyimde netten başlayım madem..
iyiydi bu tamama :)ben perdedeki deseni bebeğe benzettiğim an kafayı yediime kanaat getirmiştim zaten aklımız yerinde kalsa bari lazım olcak

aynen aynen :)) valla kafayı sıyırcaz dediğin gibi yerinde kalsa fena olmaz lazım olacak ne de olsa :))

Yap canım yap. Tam anlayalım bakalım senin yumurtlaman ne zamanmış...

Dr az önce biraz göründün kayboldun, tek kese değil mi canım?:))

chnb ablacım ben poliklinik yapıyorum bi yandan. o yüzden bi görünüp bi kayboluyorum:)))

Tekti ablacım:))) bu cumartesi kendi doktoruma gidicem inşallah görürüz kalp atımı gerçi erken daha ama...

Maşallah... İnşallah canım. Herkesin ablası oldum ne güzel. Bir Peppe var, bana abla diyemeyecek galiba:)) Bir sürü kız kardeşim var ne güzel. 2 kızız biz. Bşka kardeşim yok derdim şimdi ne çok var maşallah...

canım ablana boş şifalar diliyorum,inş bebeği onunla 9 ay kalır ve sağ salim kucağına alır...

Çok teşekkürler Candaşcığım.İnşallah dualarımız kabul olur ve miniğimiz annesinden ayrılmaz.

Kaynana konusuna gelince;benim kayınvalidemle bir sorunum yok çok şükür.Eşim babasını 3 yaşındayken kaybettiği için kayıpederimde yok benim.Kayınvalidem evlendikten sonra bir hikaye anlatmıştı bana.Bir kaynana-gelin varmış.Çok iyi anlaşıyorlarmış.Kayınvalide gelini sabah işe gitmeden geliyormuş ve torununa bakıyormuş.Evdeki yemek işlerini,temizlik işlerini hallediyormuş.Gelininin yarım gün çalıştığı birgün gelini demiş ki''Anne öğleden sonra arkadaşlarım gelecek''Kayınvalideside demiş ki ''Sen hiç sıkılma kızım ben hazrlık yapar,evi toparlarım''demiş.Sonra gelini eve geldiğinde bakmış ki ev temiz,pastalar,börekler hazır.Teşekkür ederim anne demiş.Kayınvalidesi evine gitmek üzere yola çıkmış.O sırada gelininin arkadaşları gelmiş sohbete dalmışlar.Kayınvalidesi yolun yarısından telefonunu unuttuğu için geri dönmüş.Anahtarı olduğu için kapıyı kendisi açmış rahatsız etmemek için.O sırada gelininin arkadaşları ne kadar şanlısın herşeyini hazırlayıp gitmiş kadıncağız demişler.Gelinide demiş ki ne kadar iyi olursa olsun eve girdiğimde kapının önünde terliklerini görünce bir tuhaf oluyorum,ne kadarda olsa adı üstünde kaynana demiş (Kayınvalidemde ne kadar taraflı bir hikaye anlatmış yeni farkediyorum)

Bu kaynana sorunu insanoğlunun en büyük sorunu sanırım.Kadınların çoğu mutluluğunu,yuvasını kaybedecek noktaya geliyor.Kayınvalidelerin farkedemediği şu sanırım.Oğulları artık evlendi ve hayatlarında yeni bir sayfa açıldı.Birde herkes kendi annesi gibi birini bulamaz,bulsa bile kırılma noktası annesiyle kayınvalidesi arasında farklı oluyor.

chnb ablacım ben poliklinik yapıyorum bi yandan. o yüzden bi görünüp bi kayboluyorum:)))

Tahmin ettim canım. Ben de erken geldim hem yemek, hem bura, az sonra da oğlanın dersleri başlıyor...

Minicikumut sanırım kaynana iyiyse bile psikolojisi yetiyor. İnşallah bizler de iyi kaynanalar oluruz...

Ama erkek annesi olunca temkinli konuşmak lazım herhalde. Kıskanır mıyım gelini diye düşünüyorum. Birkaç tane daha evlat olsa belki ilgi dağılır. Tek çocukla kalırsam ben de kendimden korkmuyor değilim. Oğlumun yakınımda olmasını isterim gibime geliyor:))

Rica ederim. Gurbetlik zor. İhtiyaç duyarsa elimden geleni yaparım. Sen gençsin ablan da benden küçüktür değil mi?

Ben 24 yaşına giricem şubatta ablam temmuzda 25 oldu Küçüktür diye tahmin ediyorum senden ablacım.

canım ateşini de ölççç taf yardımcı olur sana gerçekten işe yarıo üye olduumuz siteyi incelesen kafayı yersin neler var neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…