- 3 Mayıs 2011
- 13.829
- 49.121
- 798
- Konu Sahibi Pembe Unal
-
Fizyoterapist onayladı olduğunu. Kontrolde göstereceğim doktorada ama zaten bariz belli. Kime sorsam evet diyorArkadaşın bebeği de yaşadı tortikolis ve egzersizle yendi. Ama yüzünde anomali olmadı. Evham yapmış olabilir misiniz, doktora gösterdiniz mi?
Doktor görmedi henüz ama fizyoterapist onayladı.yüz asimetrisi dr un da fark ettiği bir şey mi? size öyle geliyor olmasın? ben de oğlumun belinde eğrilik var diye acayip kafaya takıyordum ama benden başka gören yoktu dr da dahil.
Büyüdükçe geçer oturur falan demedi miFizyoterapist onayladı olduğunu.
İnşallah büyüdükçe düzelir. Yüz asimetrisi direkt özgüvenini sosyal hayatını vs de etkiler.Hiç duymamıştım okuyunca netten baktım şimdi.
Genelde boyun bölgesinde olan bir rahatsızlık sanırım. Ama o kısım baya düzeldi yazmışsınız.
Şimdi bu bebişler hızla büyüyor, o tombiş yanaklar, butlar yürümeye koşmaya başladıkça eriyor.
Doktor değilim tabi ama evham yapma derim nacizane.
Evren ne düşünsen, ne söylesen ona göre çalışıyor senin için.
Bunu unutma lütfen.
Bunlar emme yanakları. Her bebeğin tombuldur. Ama büyüdükçe geçer dedi. Ama kendisine güvenmiyorum çünkü aylardır önümüzdeki ay taburcu olacaksınız diyor hala devam ediyoruz.Büyüdükçe geçer oturur falan demedi mi
Tortikolisten dolayı yanakları asimetrik kalmış bir yetişkin görmedim. yüz kemikleri boyun kemikleri kasları büyüdükçe oturur muhtemelen. Doktorun takip ettiği bebekler vardır süreci biliyor olabilir. İçim rahatlasın derseniz bir fizyoterapiste daha danışın. Geçmiş olsun.Bunlar emme yanakları. Her bebeğin tombuldur. Ama büyüdükçe geçer dedi. Ama kendisine güvenmiyorum çünkü aylardır önümüzdeki ay taburcu olacaksınız diyor hala devam ediyoruz.
Daha buyuk degildir muhtemelen ama iki tarafta ayni duzlukte degilse farkli gorunur ve evet bebeklerde ayni tarafa yatmaktan olur.Acaba bir tarafa daha çok yattığından olabilir mi ? Bır yanağın büyük olması . İnşallah hicbir şey olmadan atlatirsiniz.
Belki de öyle olmuştur o da büyüyünce düzelir inşallah zatenDaha buyuk degildir muhtemelen ama iki tarafta ayni duzlukte degilse farkli gorunur ve evet bebeklerde ayni tarafa yatmaktan olur.
Ama bi tarafa yatma sebebini ortadan kaldirmak gerek. Yani boynunu ceviremedigi icin muhtemelen tek tarafa yatiyordur. Boynunu actirmak gerekiyor
Başka şehire gideceğiz. Orada bir fizyoterapist buldum. Ona da göstereceğizTortikolisten dolayı yanakları asimetrik kalmış bir yetişkin görmedim. yüz kemikleri boyun kemikleri kasları büyüdükçe oturur muhtemelen. Doktorun takip ettiği bebekler vardır süreci biliyor olabilir. İçim rahatlasın derseniz bir fizyoterapiste daha danışın. Geçmiş olsun.
İnce olan tarafa yatmaya meyilli evetAcaba bir tarafa daha çok yattığından olabilir mi ? Bır yanağın büyük olması . İnşallah hicbir şey olmadan atlatirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?