Kurtulmak için, ne yapmalıyım?

Kendini bu şekilde rahatça ifade edip bu kadar özgüvenli görünen birinin basit bir muayeneye gidipte bunları öğrenmeye çalışmaması,buraya konu açması,BEN BÖYLEYİM!,vurgusu yapmak istemesinden başka birşey getirmiyor aklıma.
Aslında siz sorunuza cevap aramıyorsunuz,çünkü bu soruya net cevabı burası değil jinekologlar verebilir.
Feminizmi bize mi aşılamaya çalışıyorsunuz,düşüncenizi empoze etmek mi amaç bilemedim,lakin bu kadar vurdulu kırdılı,AHH İSTEMİYORUM!,havasına bürünmeniz ciddi psikolojik sorunlarınızın olduğunu düşündürdü sadece.

Kansere hiç girme zaten işim gereği pazar paylarını öngördüğümden biliyorum, neler neler... Ailede kanser vakası olması falan doktoru ikna etmek için gerekçe olabilir. Devlet hastanesinde yapmazlar da özel doktorlar yapabilir yukarıda yazdığım şeyde görüldüğü gibi beklesin diye öğüt veriyor bir de :)

Görüşlerinizi bir sorun gibi düşünmedim aslında, yanlış anlamanızı istemem. Sadece bu konudaki huzursuzluğunuzu burdan hissedebiliyorum ve belki fikirleriniz biraz yumuşarsa problemler de küçülebilir.

Doğurganlık çok temel bir şey, günümüz koşullarında yok edilebilir mi bilmiyorum ama en azından kontrol altına alınabiliyor. Umarım her şey gönlünüzce olur.

Tamam, çok sağol.
Halletmiş olduk.
Yeniden sağol.

Bu analizi yapmak seni yormuş olmalı.
Fakat uzatmayacağım.
Tartıştığım için ban yiyorum.
Ve bunu hiç istemiyorum.

Siz sadece doğurganlık gitsin istiyorsaniz tüplerinizi aldirmaniz yeterli, sanki adet de olmak istemiyorsanız gibi anladım en ya en yakinim birinden biliyorum tüpler alınsa bile adet olunuyor

Daha 26 yasindasin ve boyle sacma bir dusunce yuzunden tup baglatma rahim aldirma gibi operasyonlar dusunuyorsun ve burda sana destek veren bir suru insan var, valla pes.
Senin sorunun ne adet olmak ne feminizim, bu bildigin obsesyon. Hemen bi psikiyatriste git. Yoksa bugun rahmini aldirsan, yarin göğüslerin batacak gozune, obur gun sacim basim dersin.
Bunu normal kabul edip, fikrine saygi duyuyorum bravo diyip bi de önerilerde bulunanlara da ayri hayret ettim.
Aslinda butun bunlarin sebebi insanin kendinden uzaklasmasi, yaratilisina uygun bir yasam surmemesi..

umarım pişman olmazsın şu dünyda pişmanlık kadar zor birşey yok

Sağol Usagi.
Yaptıklarımın sorumluluğunu daima üstlenirim.
Sorunları çok takan bir kimsede hiç olmadım. Genelde boşveririm.
Ve dahada güzeli, kendimi tanıyorum.

Valla tatlım göğsünden utanıyorum, özgür olmak istiyorsun, dogurmak istemiyorsun.
Evet bi çözümü var rahatsizliginin ameliyat.
Yani soyleki doktora gidiyorsun ve bülent aplanin bedeninden soktukleri et parçasını sana takmalarini rica ediyorsun.
Bütün düşüncelerinde böylece kapanmış oluyor.

Yaşın da küçükmüş senin. .

Bahseden oldumu bilmiyorum ama burda yazılan hiç bir yöntemi 30 yaşından önce ya da 2 çocuğun yoksa veyahut seks işçisi değilsen yasal olarak yaptıramazsın. 30 sınırını 35'e çekmeyi konuşuyorlardı o ne oldu en son bilmiyorum.

Senin olayın ne ben anlamadim Bi tek hamile kalmak istemediginizi anladimda diger soylediklerinizden ne istediginizi anlayamadim
Cocuk olayıyla güven ne alaka ayrıca feministlikle senin konunu pek bağdaştıramadım feminist olunca cocuk yapılmıyormu
Çok çalışmaktan benim devreler yandı sanırım

Bu doğurma'dan tamamen koruyor mu insanı?
Öyle ise, evet yeterli olur.
Peki bir ameliyat şekli mi bu?
Ya da ilacı var mı?
İsteğe bağlı olarak gerçekleştirilebilir mi?
hyr korumaz tüpleri olmadan da hamile kalanlar var, karın ağrılarını da geçirmez

Profesyonel hekimlerden yardım almalısınız bence çünkü burada soruna cevap vermek yerine yargılamayı tercih ediyorlar. Ben de sevmiyorum regl olmayı, marketten bu tarz ürünleri almayı, zamanını takip etmeyi falan ama yapacak bişey yok. Kendimce çözümler buluyorum, pedleri bana iki uç ay falan gidecek şekilde önceden alıyorum, fazla ağrım olduğu zaman ağrı kesici alıyorum hiç sevmesem de... Yani bunları birçok kadın yapıyor zaten. Bilemiyorum, varsa bir çözümü profesyonel destek tavsiye edebilirim ancak.

Farklı fikirleri düşünceleri görmek hoşuma gider. Söyledikleriniz bana çok yabancı gelse de, umarım yargılanmadan arzu ettiğiniz gibi bir hayat yaşarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…