Kuruntu mu benimki?

baya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
108
0
0
Diğer
bir süredir aklımı meşgul eden bir şey var kuruntumu yapıyorum bilmiyorum beş yıllık evliyim şükür hiç bir sorunumuz yok eşimle eşimin kendi face sayfası var işlerinden dolayı bakmaya fırsat bulamıyor ben bakıyorum mesajlarına falan ona söylüyorum neyse ben yeni doğum yaptığım sıralarda birgün yolda yürürken bir kızla karşılaştık bayan bana selam vermeden eşimle konuşup bebeği sevdi ve eşime annesi gibi tombul demiştin ama değilmiş dedi ve selamsız gitti eşime sordum çalıştığı firmalardan birinde sekretermiş kızın davranışından rahatsız oldum uzatmayayım eşimin sayfasında arkadaş olarak gördüm eşime sordum teklif etmiş kabul ettim dedi bir süredir kızın yayınladığı müzikler şiirler çok manidar gelmeye başladı sanki mesaj veriyormuş gibi eşime sordum yok öyle birşey kuruntu yapma dedi eşime güvenim sonsuz ama o kızda beni rahatsız eden birşey var hiç tanımıyorum ama öyle hissediyorum siz ne dersiniz kızın niyeti kötü olabilirmi?

yok canım kuruntu yapmayın gerçekten.. kızın listesinde kimbilir kaç kişi vardır, herkesin üstüne alınması lazım o zaman.. takmayın kafanıza yerimseniben size selam vermemesi densiz bir kişilik olduğunun göstergesi sadece..

kimbilir kızın listesinde kaç erkek daha var, neden eşine
gizlli mesaj yolluyo olsun, belkide listesindeki başka birine yolluyo
ama selam vermemesi rahatsız edici, eşinle konuşuyo, bebeği seviyo, ama sana selam vermiyo, sadece sana gülümsemişte olabilir, belkide gülümsedi sen kaçırdın, o da bi selam çünkü
ama bu kadar rahatsız oluyorsan ve kız eşinle arkadaş değilse sil gitsin, eşine söyleyerek

Size selam vermemesi hoş bi davranış del elbetteki ama bence facebook durumu vs.sadece kuruntudur muhtemelen..Biz kadınlar yaparz bunu ara sıra..

madem sizde ona msjlar yollayın manidar, manidar...

evli mutlu çocuklu şarkısını yazın iletinize klibini paylaşın. eşinizle mutlu fotolarınızı paylaşın.

annelik her kadını daha da güzelleştiriyor manasında yazılar yazın. o çatlasın. bunlara cvp gelirse sizi izliyor demektir.

kızın listesinde sadece eşiniz varsa kuruntu yapabilirsiniz

Bence siz kadının size selam vermeyişine kızdınız haklı olarak, ve de kuruntu yapıyorsunuz bu yüzden...

eşinize güveniyorsanız kuruntu yapmayın derim ama şu da varki kadın anlar ve hisseder umarım hislerinizde yanılırsınız.malesef ki böyle kadınlarda var dikkatli olmak takipte olmak her zaman iyidir.bir şeyler olması gerekmiyor.ama bunu eşinize belli etmeden yapmalısınız.öyle bir şey söz konusu değilken aklına sokmuş oluyorsunuz yanlış bu yapmayın.mutluluklar

ay ne var bunda arkadaşım kuruntu yapacak negüzel bal gibi giden bi evliligin var ayol germesene ortamı ..
ay valla şu kadınlarında ottan moktan sebelerden kocalarını kıskanıp hayatı çekilmez yapmasına sinir oluyorum ya.....birtek eşin ekliyse sorun çıkar yak o pc yi ama degilse yoluna devam et ..

bence facebook'tan silin,kız da eşiniz sildi zanneder,içten içe kızda platonik bişeyler varsa da biter....

Bence silmeyin ,onu gördüğünüz için kıskanıldığını sanar.Değerli hisseder kendini,çünkü o kızda o potansiyel var.Sizi insan yerine koyup konuşmaması çok kaba ve art niyetli bir davranış.Görgü kurallarından bi haber belli.sempatiksalakcinni

bence eşinizin sizi o bayanla tanıştırması lazımdı burda kabalığın en büyüğü eşinizde... ayrıca sizin arkanızdan "tombul" gibi bir ifade kullanması da çok çirkin bana göre... bu konuda ona kızabilirsiniz ama bu durumdan şüphe duyduğunuzu hissettirmeyin ve de takibi elden bırakmayın...

canm benmm BU KK KADINLARI sana sadece kuruntu,yok öyle bişey diyosa yoktur,,güzelim facede o kadar kişi varki kız hangsine diyo kimbilir..yok yere eşeğin aklınada karpuz kabuğu düşürme

kesinlikle. a.s

"annesi gibi tombul'' mu?????
esim birine boyle bir sey demis olsa sacini basini yolardim vallahi...

esine face uzerinden gonderme yaptigini sanmiyorum.
bir sey yapcaksa direk mesaj falan yollar bence...
takilma canim...

ama esin bu kizi nerden taniyor bunu iyice ogren derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…