Kuruntu mu benimki?

Hem selam vermeyip hem de tombullu olan cümleyi söylemesi art niyet bence..
Face deki paylaşımlarım içeriğini de siz biliyorsunuz,
yani bilmeden bir yorum yanlış olur..
Eşiniz kullanıyor mu face hesabını, kullanıyorsa onun paylaşımları nasıl ve ona atıflar var mı?

Face konusunda birşey diyemem ama sokakta eşinizle konuşup sizi görmezden gelmesi joş olmayan bir durum...

arkadaşlar kızı silmeyi bende çok düşündüm ama sonra işin iç yüzünü anlayamam sonunda nasılsa açık verecek diye bekliyorum onun arkadaşlarına baktım hepsi evli ve akraba kısmından birde bu tip şarkı yada sözleri koymak birine mesaj değilmidir sizce ben mesela eşim için koyuyorum okim için...eşime birşey bakmak için o işyerine gideceğimi söyledim izin vermedi eşimin bana karşı davranışlarıda değişmedi acaba kız eşime takmış olabilirmi var mı böyle insanlar yaparmı acaba ne dersiniz?

öyle insanlar, ama bence sana öyle geliyordur, esinin davranislari degismediyse, kurcalama fazla.
hem face de hep öyle yapanlar var...

bana göre eşinizin face ine yazmak gereksiz. eğer kadın eşinizin kullanmadığını biliyorsa sizin yazdığınızı anlayacak ve kendince daha çok eğlenecektir. sadece izleyin şimdilik başka birşey yapmaya gerek yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…