bizim balkonda böyle dertlerimiz olmuyor. çünkü balkonu ve evi tüm gün biz işgal ediyoruz. onlara fırsat kalmıyor.Merhaba arkadaşlar ben balkona pisliyen kuşlardan bıktım cd ayna poşet işe yaramıyor lütfen yardım edin
Ben sigara içiyorum. Evde 3 balkon var. Sadece tekine çıkıyorum. Manzarası güzel diye çayımı kahvemi de orda içiyorum. Özellikle pandemi dönemi hep evdeyim ve balkona gir çık yapıyoruz en az yirmi kere. Neyse ama geliyolar yine. Hatta en son yumurtasını biz balkondayken yaptı ben videoya aldım hatta. Güvercinlerin insandan korkusu olmuyor her zaman. Şimdi yan yana oturuyoruz balkonda işte.bizim balkonda böyle dertlerimiz olmuyor. çünkü balkonu ve evi tüm gün biz işgal ediyoruz. onlara fırsat kalmıyor.
boş bırakılan yere başkaları yerleşir. dünyanın kanunu bu...
Aynı dert bendede mevcut,yavrulayan kuşlar klima yanlarında hiç sorun değil ama balkon kenarları baştan sona dışkıları yla doluyor,kara dut yedıklerı zamanı hıc sorma,rengi taşta kalıyor,spatulayla kazımaktan başka çare kalmıyor..bır yerde okumuştum,kuşlar siyah renkten ürküyorlarmış,balkona siyah poşet asın diyorlardı,ama ben denemedimMerhaba arkadaşlar ben balkona pisliyen kuşlardan bıktım cd ayna poşet işe yaramıyor lütfen yardım edin
Ne kadar tatlı anlatmışsınız yaa. Gözümde canlandı o manzara. Allah razı olsun kovmuyorsunuz ne güzel. Onlar da can.Ben sigara içiyorum. Evde 3 balkon var. Sadece tekine çıkıyorum. Manzarası güzel diye çayımı kahvemi de orda içiyorum. Özellikle pandemi dönemi hep evdeyim ve balkona gir çık yapıyoruz en az yirmi kere. Neyse ama geliyolar yine. Hatta en son yumurtasını biz balkondayken yaptı ben videoya aldım hatta. Güvercinlerin insandan korkusu olmuyor her zaman. Şimdi yan yana oturuyoruz balkonda işte.
Yok en son kovmaya çalıştık. Onlar gelip gidip ot taşıdıkça biz artık falan. En son geldi betonun üstüne yumurtladı işte:) inatlar bir de. Çünkü en son yavruları iki üç ay oluyor, bir gün sabah bir kalkmış eşim yavrunun biri kanlar içinde yatıyor. Başka bir kuş parçalamış öldü o. Sonra diğeri büyüdü baya uçmasına 10 gün var yok. Sabah bir kalktım üstünde bir güvercin bütün lafasindaki tüyleri yolmus. Etleri yolmus kan içinde yine. Veterinere götürdük krem verdi sürdük hep. Bir de kutuya koyduk çünkü diğer güvercin peşini bırakmadi aslında annesinin peşindeydi de. Neyse biz balkondayken kutuyu açtık annesi geldi babası geldi besledi vs. Diğer güvercin de geliyo tabii hemen. Kovuyoruz. Neyse uçmaya başladı bu..önce yan balkona uçtu geri geldi. Ertesi gün daha çok uçtu ama hep geri geldi akşam zaten hep yerindeydi..sonra gitti ve gelmedi. Öldüğünü düşünüyoruz önün da. Gelirdi çünkü. Annesi babası geldi çünkü hep. Demem o ki üzüldük iki yavruya da. Yine aynı şeyleri yaşamayalım diye istemedik ama inatcilar.Ne kadar tatlı anlatmışsınız yaa. Gözümde canlandı o manzara. Allah razı olsun kovmuyorsunuz ne güzel. Onlar da can.
Yok en son kovmaya çalıştık. Onlar gelip gidip ot taşıdıkça biz artık falan. En son geldi betonun üstüne yumurtladı işte:) inatlar bir de. Çünkü en son yavruları iki üç ay oluyor, bir gün sabah bir kalkmış eşim yavrunun biri kanlar içinde yatıyor. Başka bir kuş parçalamış öldü o. Sonra diğeri büyüdü baya uçmasına 10 gün var yok. Sabah bir kalktım üstünde bir güvercin bütün lafasindaki tüyleri yolmus. Etleri yolmus kan içinde yine. Veterinere götürdük krem verdi sürdük hep. Bir de kutuya koyduk çünkü diğer güvercin peşini bırakmadi aslında annesinin peşindeydi de. Neyse biz balkondayken kutuyu açtık annesi geldi babası geldi besledi vs. Diğer güvercin de geliyo tabii hemen. Kovuyoruz. Neyse uçmaya başladı bu..önce yan balkona uçtu geri geldi. Ertesi gün daha çok uçtu ama hep geri geldi akşam zaten hep yerindeydi..sonra gitti ve gelmedi. Öldüğünü düşünüyoruz önün da. Gelirdi çünkü. Annesi babası geldi çünkü hep. Demem o ki üzüldük iki yavruya da. Yine aynı şeyleri yaşamayalım diye istemedik ama inatcilar.
Ne iyi insansınız güzel kalbinizden öpüyorumBenim eski evimdeki balkonuma ve pencere kenarlarına konarlardı cok kirlenirdi. Hatta alt 2 daireyle cok kavga ederdik bu sebeple, neymiş kuşkonmaz takıcakmisim kuşların dışkıları balkonlarına geliyormuş.. Zaten hayvanların konulabileceği yuva yapabileceği heryeri ellerinden alıyoruz. Nolmus konmuşsa, dışkılar hemen çıkıyor zaten yazik hayvanlara
Benimde mutfak camına geliyorlar su icmeye onlara su koyuyorum
Pisliyorlar hiç sorun etmedim camsil suyu fisfisliyorum çok kurumus olanlara siliyorum
Gölgede,güneşte yatacak yer bakıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?