Kuş pisliğinden bıktım

Balkona tel falan tavsiye edenlere ne desem bilemedim. Çok sinirlendim. :sinirli: O meleklerin canı acırsa ne olacak? Neyse susayım yoksa ağır konuşacağım.

Kuşları çok ama çok sevdiğim için tavsiyem şudur: Balkona camekan yaptırın. Balkonun dış tarafına da askılı yem kabı koyarsanız minnakların karnı doyar. :KK68:

Hayvanlar da geldikleri kapının bereketi.... o kadar doğru ki, allah razı olsun🙏🏻
Çok teşekkür ederim, Rabbim sizden de razı olsun. Kalbimiz çocuklara, hayvanlara ve de yaşlılarımıza her daim merhamet ve sevgiyle baksın. Ne ekersek onu biçeceğiz. Foğa intikamını alıyor, görüyoruz. Bizler de son zamanlarda evlere kapanmak zoru da kaldık, hayvanlar az biraz rahat etmişti. Sosyal medyada bir kaç fotoğrafa denk gelmiştik 😃 hayvancıklar evlerin camından içeri bakıyorlardı.

Bizim komşu güvercin besliyordu, kuşlar sürekli cam kenarlarına pisliyordu. Biz kuş konmaz taktirdik. Gelemediler çok şükür.

Arkadaşlar kızmayın bana mecburdum. Kızım lösemi tedavisi görüyordu. Yazin cam hep açıktı. Kızımın sağlığı daha önemliydi. Yoksa kuş düşmanı değilim.

Valla bende engel olamıyorum.Pencerelere bebek koyuyorum arada değiştiriyorum.Balkon camlı ama kenarlara konuyorlar yine.Renkli bez falan bağlıyorum işte.Olduğu kadar olmadığı kader 😂

bir vejeteryan olarak hayvanları rahatça yiyen insanların yok kuşlar balkonlara gelse nolurmuş yok yaşayacak yerleri mi kalmış gibi saçma hassasiyetlerine anlam veremiyorum.orası benim evim balkonumda kuş istemiyorum diyenleri hayvanları çatur çutur yiyenlerden daha insani buluyorum :halay:

bir vejeteryan olarak hayvanları rahatça yiyen insanların yok kuşlar balkonlara gelse nolurmuş yok yaşayacak yerleri mi kalmış gibi saçma hassasiyetlerine anlam veremiyorum.orası benim evim balkonumda kuş istemiyorum diyenleri hayvanları çatur çutur yiyenlerden daha insani buluyorum :halay:
🥰

Yorumunuzu üstume aliyorum çünkü, benim yorumumda o yöndeydi. Hayvanları rahatca yediğimi kim söyledi, bende vejetaryanım :)

Yorumunuzu üstume aliyorum çünkü, benim yorumumda o yöndeydi. Hayvanları rahatca yediğimi kim söyledi, bende vejetaryanım :)
yok kuzum size özel yazmadım .bir çok üye yazmış da hayvan hakları şu bu genel olarak yazdım ben e o yenenlerin de yaşama hakkı var o zaman diye.bu arada et yiyenlere saygılıyımdır asla karışmam tenkit etmem.bu konu üzerine e bu da hayvan hakkı o zaman demek için yazdım

Bizim balkonda da aynı durum var. Ama biz kovamıyoruz kıyamıyoruz. Yem su falan koyuyoruz. Yani kuş dışkısı ne kadar pis olabilir ki otçul bir hayvan sonuçta.
bizimde balkonda güvercinler yuva yapmıştı,
pisliğini bizim balkonda ben temizleyememiştin neredeyse koku beni bayıltıyordu, eşimi o halimi görünce kendisi temizledi , acaip kokuya hassasım, koku duyarlılığı her insanda aynı değil

Muhabbet kuşu. Başlık kuş pisliği diyor, ona istinaden yazdım.
Doğru diyorsun. Kuş pisliği deyince benim direk güvercin anlamamda sıkıntı🙃
Bizim de vardı yavrum öldü. Çok tatlıydı aşkııımmm diyordu cicikti adı mavi yeşil renkte erkekti. Felç olmuş veterinere götürdüm. D ve b kompleksi verdi ama kurtaramadık : (

bizimde balkonda güvercinler yuva yapmıştı,
pisliğini bizim balkonda ben temizleyememiştin neredeyse koku beni bayıltıyordu, eşimi o halimi görünce kendisi temizledi , acaip kokuya hassasım, koku duyarlılığı her insanda aynı değil
benim de mutfak balkonuma yerleşmeye çalışıyorlar hergün temizlesem de yetmiyordu çok ta kötü kokuyordu file yaptırdım gene de kirleniyor acayip hayvanlar apartmanın heryeri açık bizim onlarca ağaç var geniş alanlar var balkonda yiyecek yok ne diye inatla gelip pislerler anlamıyorum.balkonumda sevmiyorum bu hayvanları.net.ben onların yuvalarına gidip pisliyormuym da onların böyle bir hakkı olacak benimki de can hasta halimle temizliyorum temizliğe gelen kadın bile iğrenerek temizliyor ona da yazık :kızgın:

Doğru diyorsun. Kuş pisliği deyince benim direk güvercin anlamamda sıkıntı🙃
Bizim de vardı yavrum öldü. Çok tatlıydı aşkııımmm diyordu cicikti adı mavi yeşil renkte erkekti. Felç olmuş veterinere götürdüm. D ve b kompleksi verdi ama kurtaramadık : (
bekarken 8 yıl da ben besledim adı nazlıcan dı aklıma geldi şimdi üzüldüm bak

benim de mutfak balkonuma yerleşmeye çalışıyorlar hergün temizlesem de yetmiyordu çok ta kötü kokuyordu file yaptırdım gene de kirleniyor acayip hayvanlar apartmanın heryeri açık bizim onlarca ağaç var geniş alanlar var balkonda yiyecek yok ne diye inatla gelip pislerler anlamıyorum.balkonumda sevmiyorum bu hayvanları.net.ben onların yuvalarına gidip pisliyormuym da onların böyle bir hakkı olacak benimki de can hasta halimle temizliyorum temizliğe gelen kadın bile iğrenerek temizliyor ona da yazık :kızgın:
Haklisin insanı canından bezdiriyor , her türlü kuş pisliği, uğraşmayan bilmez

Back
X