- 14 Temmuz 2023
- 4.549
- 5.663
- 78
- 23
- Konu Sahibi Bir Gul Bir Gonca
Başınız sağolsun
bende yeni dogmus 2 gunluk bebegimi kaybettim geç dogum oldu ve dogumda zorlandi. Kilosu vardı 3 kl 900 gr. Ona ragmen sezeryan bile teklif etmediler. Beni normal doguma zorladilar. Dogumda çok zorlandim uzun sürdü doktor dedi rahmin alinmadigina şükür et bu gibi dogumlarda rahim alinabiliyor diye. Ben kendime zor geldim iç dış dikiş. Gunlerce idrarimi hic bir sekilde tutamadim. Bebegim 2 gun sonra aniden öldü. Oysaki ölücek kadar durumu kotu degildi. Fotograflari videolari. Her seyi var. Hani aniden birisi uçurumdan iter ya o gibi oldu. O şokla yürümekte zorlanan ben oturmuşum. Hani gercekten boynumu dik tutamadim. Boynum kafami taşiyamiyordu bir Yana egikti. Boynumun arka tarafindaki sinir damarlarimi çekiyordu ki. Bebegimin olumunden yarim saat oncesindeki fotolari ve videolari var o an farkinda degilim ama sonrasinda baktigimda ölmemek için can cekisiyormus. Zar zor nefes aliyormus. Benim icin ne kadar zor bebegim ölüm yastigindaki halinin videosu var
bana kac kisi dedi sil diye. Ben nasil siliyim. Bebegimin ölusunu 2 kere gordum. Keske ellerime alsaydim kucaklasaydim opseydim. Yaşasaydı 1 yaş 3 ay olucaktı. Hani benimkisi isyan degilde benim canimi yakan karnimdayken kiskandigim yavrumu mezara koymam. Onun o kucucuk bedeninin çurumesi. Onu bir gun bile unutmadim. Hani ilk gunler gibi degil ama hala kalbimde acisi çok fazla. Suan 29 haftalik hamileyim. Bu gune kadar neler yasadim bir ben bilirim. O hastaneden buyuk umutlarla girip elin bos çikmak var ya. Uzulmeyim diye herkesten ayri bir yerde giyinidrmeleri. Falan. Çok aci. Bebegin kac kilo dogdu. Agla canim yasını tut icine atma.