kuzenim katil oldu

esra510

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
437
6
96
Diğer
kızlar çok üzgünüm bunalımlardayım kuzenim süt kardeşim katil oldu daha 28 yaşında bir hiç uğruna elini kana buladı

hiç bir sebep bir insanı öldürmeye yetmez.o yüzden vah vah yada Allah kurtarsın demiyeceğim.......

her ne sebeple olursa olsun bi insanın yaşam hakkını almak cezasız kalmamalı
insan öldürmenin cana kıymanın haklı tarafı yok

Adam kendi hayatını karartmış ne denebilir ki?

noldu nefsi müdafa için mi neden böyle bişey yaptı ki

kız arkadaşıyla bara gidiyor 2 adamda orda bunlar gece kulubünden çıkıyor o 2 kişide bunları takip ediyor bizimkiler bir çorbacıya giriyor adamlardan biri heyy yanındali kıza günde kaç posta atıyorsun diğer adam diyorki ben olsam 3 posta atarım diğer adam diyorki ben 5 posta atarım kuzenim sinirleniyor ağzıızı toplayın içeri lokanta sahibine diyorki çıkarın şunları dışarı elimden bir kaza çıkacak .tekrar içeri giriyor bu sefer bize versene yanındaki kızı sana 5 milyar veririz diyor kuzenim üzerine yürüyor ağzını topla diyor adam silahı çıkarıyor kuzenimin başına dayıyor buda bileğini büküp silahı elinden alıyor o sırada silah ateş alıyor kenndi ayak parmağından vuruluyor işte o sırada silahı çekiyor birinin kalbine geliyor o ölüyor aynı gece diğerinide belden aşşağı vuruyor oda 2 gündür hastanedeydi şimdi haber geldi 2,kişide ölmüş çok üzgünüm teyzem çok hasta kadın zaten şeker hastasıydı arkadaşlar kimse çocuğunu katil olsun diye doğurmuyor ne hayallerle nasaıl seve seve büyütüyoruz çocuklarımızı tahtlarını yapıyoruz ama bahtlarını yapamıyoruz işte yorumlarınızı empati kurarak yaparsanız sevinirim inanın çok üzgünüm ölen kurtuldu gitti ya geride kalan ...............

çok korkunç birşey öfke kontrolü çok önemli etrafta , trafikte, özellikle alkollü mekanlarda böyle insanlar çok var. tekin olmayan yerlerden ve insanlardan herzaman uzak durmak lazım. yoksa adamı katil bile ederler. trafiktede böyle durduk yerde sorun çıkarıp hırgür çıkarmaya çalışanlar olabiliyor. böyle durumlardan çok korkuyorum bende ama anlamadığım bunlar 2 kişilermiş ve anlaşılan pek tekin kimseler değilmiş. nasıl 2 kişi kuzenini zaptedememişler nasıl olmuşta ellerinden silahı almışta onları vurmuş. birde yanındaki kız için yada eşin bile olsa münakaşaya girmek yerine gidip karakola şikayet etmesi gerekirdi. sonuçta onların ettiği laflarla yanındaki kız kirlenmiş olmuyor. gider karakola şikayet eder yada anında polisi arar darp var silah var derse polis gelirdi. bir anlık öfke hayatını kararttı.

Ölen kurtuldu gitti ne demek.
Öfkene sahip olacaksın. Belaya bulaşmayacaksın. İte dalaşacağına çalıyı dolaşacaksın.
Hadi birini kazayla vurdu diyelim ya diğerini. Kusura bakmayında haklı bulamadım kuzeninizi.
Hepsine yazık olmuş ne diyim.

Yani silah bu kadar kolay verilmemeli,
yolda kime çarpsan,silah çıkacak belinden...
Sarhoş insanların dediklerine uymayıp,taksiye atladığı gibi dönmesi gerekti.
Şimdi ne olacak??
ölen 2 genç insana mı üzülmek lazım,ömrünü hapislerde çürütecek ,
hiç uğruna 2 genç insanın katili bu insana mı???
Buna tarafsız olarak mahkeme karar verecektir zaten..
Bu konuda empati yaparak yorum yazmak bana düşmez...

Son düzenleme:
" ölen kurtuldu gitti ya geride kalan ............... "bu nasıl bi düşünce???

kesin müebbet alır. hayatta kaybedecek hiç mi bir şeyi yokmuş kuzeninin? uzaklaşsın o sıra orda bir şey olduğunu sezdi madem kalksın gitsin. allahım çok yazık yaşı da daha çok ufakmış.allah affetsin.

Sakaryalısınız profilinizde yazdığına göre.Sakarya gazatelerinde çıkan haberle anlattıklarınızın benzer yönleri var.Sanırım bu haber kuzeninize ait.Burda çok farklı anlatılıyor

**Karasu ilçesinde meydana gelen olayda, gazinodan çıkarak çorbacıya giden Şaban Ali Özden, Korkut Çiçek ve İ.D. (30) arasında gazinoda çalışan bir kadın yüzünden tartışma çıkmış, tartışmanın büyümesi üzerine İ.D. silahını çekerek Şaban Ali Özden'i öldürmüş, Korkut Çiçek'i de ağır yaraladıktan sonra kaçmıştı. Olayın üzerinden bir gün geçtikten sonra polise giden zanlı İ.D., suç aleti tabanca ile birlikte teslim oldu. Poliste ifadesi alınan İ.D. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak
cezaevine konuldu.

kızlar benim annemin dayısıda 70 yaşındaysı o zaman karısı da 45 falandı..ikinci eşiydi adamın (ilk eşi ölmüştü).bunlar hayvancılık yapıyorlardı yaylaya gidiyorlar..adam hayvanlara bakmak için dışarı çıktıktan bi kaç dakika sonra kadın çığlık atıp yardım istiyor..bağırıyor falan..dayım koşup geliyorki bir adam kadına saldırıyor.tecavüz etmek için.o öfkeyle çifteyi kapıp ateşliyor adamın başına denk geliyor ve adam ölüyor..6 yıla mahkum oldu..gerçekten çok üzücü bi durum..yapan pislik geberip gitti dayım 5 yıldır içerde..yapan adam da sokaktan geçen biri değil tabi tanıdık biri...

Yazık..iki kişinin hayatı sonlanmış..birisinin hayatı kararmış..
teksası geçti canım ülkemiz,dışarıya adım atmaktan korkar olduk.
Etrafımızı eşkiyalar,teröristler,sapıklar bastı.
Hakkımızda hayırlısı.

ne kadar cok artı bu cinayet olayları içki en büyük etken nerdeyse her gün bir cinayet haberi okuyoruz Allah ıslah etsin.artık yolda yürüken bile korkuyorum her an herşey olabilir böyle bir dünyaya çocuk getirmek bile korkutuyor beni.

sanırım sız kuzenınızı cok sevdıgınız ıcın ona bunu konduramıyor ve bılmek ıstedıgınız sekılde olayı anlatıyorsunuz fakat olay arkadasın dedıgı gıbı farklı olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…