kuzenim katil oldu

gecmis olsun..
ama kusura bakmayın yani adam öldürmenin bahanesi olmaz bana göre..

geçmiş olsun... keşke hiç bulaşmayıp hemen o yerden ayrılsalarmış.
düşündüm de benim sevgilim de öyle bir duruma düşebilirdi bana o şekilde laflar söylense. ama tabiki bunlar işin bahanesi değil. birinin canını almak Allahtan başka kimsenin hakkı değil...

Arkadaslar burada hic bir bahane ölümü haketmez falan demişde örnek veriyorum. size biri tecavüz etse kızınıza annenize veya sevdginiz birine o öldürülmeyi haketmiyor mu yani :)) komiksiniz basınıza gelmediği için konusuyorsunuz.

Bir erkeğe böyle şeyler söylenmez.. Çoğu haberi izlediğimde bunları taksimden sallandıracaksın diyorum şahsen.. Kusura bakmasın kimse ama ölenlerin aileleri bile utanıyordur onlardan.. Kuzeninizin yaptığı şeyi desteklemiyorum asla ama ülkemizde iki ayaklı hayvan çok malesef..

Yazık olmuş. Bilerek ve isteyerek olmamış bununda bir ceza azaltıcı durumu vardır diye düşünüyorum.

Aynen arkadasim ben boyle bir durumda gozumu karartirim Allahtanda af etmesi icin yalvaririm... cezamida cekerim ama gozumu bile kirpmam acikcasi....

yazik yaaa yazik...gecmis olsun....ama canim yaa kadin galiba barda calisiyormus diilmi...bu ortamlardan ne beklenirki....Allah korusun....arkadaslar inanin yasamak istiyorsaniz sabirli olacaksiniz....sana dadasan varsa birakip gideceksin....bir arkadasin dedigi gibi kufrettiler kadin öylemi oldu....sikayete gideceksin...ama sarhossa adam ne yaptiginida bilmez....Allahim sapik yerlerden korusun....barda baska ne olurki kuran okunmasinimi bekliyordunuz!!!!

adam öldürmenin tabiki bahanesi olmaz ama çocuğun o anda neler hissettiğini bilemeyiz. hepimizin cinnet geçirdiği anlar oluyor. allah affetsin ne diyelim. olan çocuğun gençliğine oldu.

cok kötü olmus cok kötüüüüüüüü...
********ler kiza laf atmislar kuzenin kim bilir nasil hisetti.. gözü dönmüstür o an..
allah bildigi yapsin baskasinin kiz arkadasina, sözlüsüne, nisanlisina, karisina göz dikenleri.. allaha havale ediyorum öyle insanlari.. ********ligin önünde gideni yaptiklari
olan kuzenine olmus cok yazik olmus gencligine olmus olan.. of of allah kurtarsin ailesinede sabir versin

Son düzenleyen: Moderatör:
Inanmiyorum yaaa cok üzüldüm ((( Kuzeninin hic bir sucu yok bi anlik yaptigi birsey.. cok yazik olmus cokkkk Allah yardimcisi olsun..

bir kadına, hem de yanında erkek olan bir kadına yönelik "günde kaç posta ......?" gibi bir eşy söyleyebiliyorsa herhalde ölenin anası, babası, karısı, çocuğu yoktur. Yoksa anası, babası, karısı, çocuğu olan biri bir kadına böyle bir laf eder mi? Etmez bence anası, babası, karısı, çocuğu olan "adam" böyle laf etmez. Utanmasa yorum sahibi, laf atanları haklı görcekmiş. Bravo, böyle devam edin, sizin gibi kadınların tecavüzü, laf atılmayı, taciz edilmeyi her şeyi hak ettiğini düşünen kadıncıklar olduğu müddetçe daha başına neler gelir neler.... Ayrıca da, kadınlar sadece gece hayatında böyle tacizlere maruz kalmıyorlar, her an gündüz vakti, hatta sabahın köründe gayet normal bir sokakta yürürken de kalıyorlar. Tamamen erkekciklerin insafına kalmış kaderimiz. Onlar uygun görürse laf da yeriz, taciz de ediliriz di mi? Bir de merak ediyorum, allah kimsenin sabrını böyle bir olayla sınamasın ama, sizin başınıza böyle bir şey gelse, hani bara gitmezsiniz ama oldu ya gelse (çünkü sadece ve sadece barlarda oluyor ya böyle şeyler!!!!!), kocanız ne cevap verirdi acaba? Soruyorum? 3 mü derdi, 5 mi derdi?

yazmayı unutmuşum: Allah yardımcınız olsun bu arada, kader kurbanı kuzeninize, size ve ailenize..

Yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum...

Okurken şaşkınlıktan ölecek gibi oluyorum yorumları ya!!! Bu yorum yazan arkadaşlar faunus içinde yaşıyorlar sanıyorum... Sormak geçiyor içimden... GERÇEK MİSİNİZ siz?

İnsan cinnet geçirebilir... Allah korusun ama herkesin başına gelebilir... Cinnet hali 13 saniye imiş... 13 saniye içinde insan neler yapabilirmiş....

Konu sahibinin anlattığına göre...Belli ki ağır tahrik var...

Gazetede yayınlanan haberlere inanmam ben!!!

Allahım bu olayla sınanan herkese sabır versin...

Üzülmeyin burada yapılan düşüncesizce yorumlara... Rabbim bizi daha nelerle sınayacak hiç birimiz bilemiyoruz... Ben korkarım kötü düşünmekten bir gün aynı şeyle sınanma ihtimalini göz önünde bulundururum... vesselam!

böyle insanlar benim anam var kardeşim var demezki bilmez böyle insan için olan şeyleri. kendi anasına bacısına öz evladına neler yapanlar var duyuyoruz. kanları bozuk bunların. yazık ki olan kuzeninize olmuş. allah yardımcınız olsun.

böyle insanlar anne kardeş nedir bilmezki. kendi annesine kardeşine hatta öz evladına neler yapanlar var. kanları bozuk bunların. yazık ki olan kuzeninize olmuş. allah yardımcınız olsun. böyle insanlarada lanet gelsin.

benim düşüncem bu bayan kımdi? degermiy di? ne kadardır bırlıktey di? saskınım yaa kuzenınızde baktıki laflar var dayılanmak yerıne kalkıp ordan uzaklasa bılırdı demek ki kuzende saglam degılmıs ne demek yaa laf attılar kız arkadasına karısı bacısı anası da degıl ki oyle olsa bıle can alınmaz densız sarhos deyıp cıkıp gıtmlıydı sımdı ne oldu o kız kuzenı mi beklıcek benım arkadsım 40 yasında ki babasıyla 22 yasında ki amcasını boyle sennın kuzenin gıbı bı cani yuzunden kaybettı 10 yasındaydı o zaman onlarda kız kardesıne laf attıular dıye tartıstılar ve o laf atan ııkısını bırden vurdu sımdı su sözün cok koydu ölenler kurtuldu ne demek bu yaa yaa o adamlar cekıp senın kuzeni öldürseydi dıyebılecekmıydın kuzen öldü kurtuldu yok boyle bısey boyle cahil ınsanları kınıyorum bı tanesı tutmus yorum yapmıs kocanıla dısarı cıksanız boyle olsa ne cevap verırdı dıye sormus bırıncısı onun karısı degıl ıkıncısı kocamla oyle bır olay yasasak tutupta vurmazdı emin ol orayı terkederdı oyle ınsanlarla muhattab bıle olmazdı yanı kocanla dısarı cıkıyosun tutup sana laf atıyolar ve kocan adamı öldürüyo ee mutlumu olcaktın yok yaa kımse kımsenın canına kıyamaz ne olursa olsun hak var hukuk var iyi bırı laf attı gıdıp vuralım bırı çellme taktı onuda vuralım

Son düzenleme:
YaNLIZ soYLE BIR DURUM VAR konu sahibinin anlattigina gore bu sarhos adamlar silah cekmis kuzeni bu adamlarin kafasina silahi dayayacagini bilemezdi . Sizinde kafaniza silah dayansa sizde elinden alir karsinizdakini vurmaya calisirsiniz ki caninizi kurtarasiniz. Heleki iki adamda silahliysa. Kuzeni sahsi silahi ile vurmamis kendisini vurmak isteyenden almis ve vurmus. Bunu bende yapardim kuzu gibi olumu mu bekleyecegim. Bu tartisma ile alakali degil . Bu heryerde basiniza gelebilir trafiktede, bar cikisida,yolda yururkende size silah dayasalar imkaniniz varsa elbette o silahi alip caninizi kurtarirsiniz. O vurmasaydi vurulacakti cunku isler o raddeye gelmis. Elbette can almanin bahanesi olmaz ama o insanda kendini savunmak zorunda kalmis olenler insan olsa savunmasiz bi insana silah ceker miydi? Erkek gibi davranip dovusurlerdi..Kavganin bile bir adabi vardir. Ayrica silah edinmenin iki ayri nedeni var genelde ya serseri ve korkak olurlar boyle etrafa mikrop sacar bu tipler. Yada insanlar kendilerini hirsizdan ugursuzdan soygundan saldiridan korumak icin silah edinir. Hele bu devirde ben silah edinmenin anlamini gayet iyi anliyorum. Benim evime hirsiz gircekte beni ailemi vuracak oyle agzimiz acik bakacakmiyiz. Olumu mu bekliycez. Ayrica kafayi yemis cildirmis insanlar veya cetelerde olabiliyor sirf sebepsiz yere kafasi atip sucsuz yere insanlari olduren. Bu gibi durumlardan herkes kendini korumali tedbir almali. Ben geceleri cok korkuyorum hirsizdan ve esimle karar verdik silah alacagiz. Elbette kimse istemez boyle seylere karissin ama bu resmen doga kurali o an gelmedi birsey yapmazsaniz ya siz oleceksiniz yada olduruleceksiniz. Ben acikcasi olecegimi hissedersem oldurmekten cekinmem.

Ayrica ben olenlerede uzulmedim bencede olmusler ve kurtulmuslar... ne deseydik peki Allah rahmet eylesin mi.. boyle mikroplar yuzunden masumlarin iyi niyetli insanlanlarin eli kana bulanmiyor mu? bence boyle insanlarin olmesi daha iyi ne kadar bu cinslerden olen olursa ortalik o kadar rahata kavusur huzur bulur. Artik sokakta rahat yuruyemez hale geldik hepimiz. Iyi insanlar da kotuler kadar cesaretli olmalilar bence...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…