Arkadaslar burada hic bir bahane ölümü haketmez falan demişde örnek veriyorum. size biri tecavüz etse kızınıza annenize veya sevdginiz birine o öldürülmeyi haketmiyor mu yani :)) komiksiniz basınıza gelmediği için konusuyorsunuz.
Amaaa cok ustune gelmisler yegeninin yazik....o hapisteyken kadin onu bekliyecekmi.....
ölüp kurtulanın anası babası karısı çocuğu yokmu acaba?nasıl ölüp kurtuluyo?
Bela gelıcek yerlerden uzak durucaksın.kız ark. Laf söylenmesini istemiyosan o tarz yerlere gitmiceksin.gece hayatının ne bok olduğu belli.allah 2 tarafada sabır versin
bir kadına, hem de yanında erkek olan bir kadına yönelik "günde kaç posta ......?" gibi bir eşy söyleyebiliyorsa herhalde ölenin anası, babası, karısı, çocuğu yoktur. Yoksa anası, babası, karısı, çocuğu olan biri bir kadına böyle bir laf eder mi? Etmez bence anası, babası, karısı, çocuğu olan "adam" böyle laf etmez. Utanmasa yorum sahibi, laf atanları haklı görcekmiş. Bravo, böyle devam edin, sizin gibi kadınların tecavüzü, laf atılmayı, taciz edilmeyi her şeyi hak ettiğini düşünen kadıncıklar olduğu müddetçe daha başına neler gelir neler.... Ayrıca da, kadınlar sadece gece hayatında böyle tacizlere maruz kalmıyorlar, her an gündüz vakti, hatta sabahın köründe gayet normal bir sokakta yürürken de kalıyorlar. Tamamen erkekciklerin insafına kalmış kaderimiz. Onlar uygun görürse laf da yeriz, taciz de ediliriz di mi? Bir de merak ediyorum, allah kimsenin sabrını böyle bir olayla sınamasın ama, sizin başınıza böyle bir şey gelse, hani bara gitmezsiniz ama oldu ya gelse (çünkü sadece ve sadece barlarda oluyor ya böyle şeyler!!!!!), kocanız ne cevap verirdi acaba? Soruyorum? 3 mü derdi, 5 mi derdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?