kuzenim katil oldu

ölüp kurtulanın anası babası karısı çocuğu yokmu acaba?nasıl ölüp kurtuluyo?
bela gelıcek yerlerden uzak durucaksın.kız ark. laf söylenmesini istemiyosan o tarz yerlere gitmiceksin.gece hayatının ne bok olduğu belli.allah 2 tarafada sabır versin

kesinlikle katılıyorum tamam ölenlerde de hata var
ama bu kadar basitmi allah aşkına o zaman herkes herşeye
sinirlenince çekip vursun birini kazayla vurdu
diğeri? yazık etmiş kendine ayrıca ya ölenler onların geride bıraktıkları
off çok zor allah herkese sabır versinn

Son düzenleme:
off ne kötü bi durum ağıza alınmayacak laflar etmişler hele de bi erkeğe yanında sevgilisi varsa off diyorum..
ama üzüldüm kuzeninize,allah yardımcısı olsun,genç yaşında hayatını karartmış
keşke sinirlerine hakim olabilseydi diicem ama boş...

Durup dururken bir kıza ben olsam 3 posta ben olsam 5 posta verirdim diyemez kimse,kızın geçmişinden uzantıları olabilir...

Aklım hayalim almıyor...
Canı Allah verir, Allah alır...
Ne olursa olsun kimsenin can almak haddine değil.
İnsan olan sadece canına veya çoluk çocuğunun eş dost ana babasının canına kast edildiğinde koruma amaçlı silah çeker, onu da öldürecek şekilde değil etkisiz hale getirecek şekilde.
Böyle bir durumda ise verilecek tepki, kendini ve kız arkadaşını korumak için hemen o mekanı terk etmek ve kişileri gerekli mercilere şikayet etmektir.
Ama bizim toplumumuzda her şey şiddetle çözülmeye çalışılır.
Sonra da böyle nice hayatlar kararır.
Boşuna dememişler, içki kötülüklerin anasıdır.

Allah düşmanımın başına bile vermesin ve sabır versin. Nasıl yaşarsan o şekilde can verirsin bu da öyle olmuş işte. Bir erkeğin yanındaki kadın kerhaneden bile çıkma olsa bu başka erkeklerin o kadına laf atmasına sebep değil. Olmuşla, ölmüşe çare yok. Şöyle olsaydı böyle olurdu gibi yorumlar laf kalabalığı sadece. Ama bazı yorumları kınayarak okudum. Ölende mi kabahat derler öldürende mi? Bir insan psikopat değilse şayet zevkten adam öldürmez değil mi? Ağır tahrik var işin ucunda, serde erkeklik var hangi erkek yanındaki kadının ağır laflarla tacize uğramasına göz yumabilir?

üzerine çok şey yazılabilir
keşke öyle olmasaydı böyle olmasaydı diye ama malesef sonucu değiştirmez

gazetede yazana göre silah kuzenine aitmiş
sevgilisi denen kadın da gazinoda çalışan bir kadınmış belki de konsomatristi
yanındaki kadın kim olursa olsun kimsenin 3 posta 5 posta gibi çirkin laflarla saldırma hakkı yok ayrı mesele
ama diyelim ki böyle terbiyesiz içkinin dozunu kaçırmış insanlar ağır laflar da edebilirler
o zaman ordan yanındaki kadını alıp çıkıcaksın .
giden gitti kalana ne olacak demişsin de
bence asıl vah gidene arkalarında ailelerini çocuklarını bıraktılar girdiler
kuzenin bizim kanunlarımızla çok fazla yatmaz üzülme
aramızda ne katiller ne tecavüzcüler dolaşıyor 3 5 yıl yatıp çıkıp gene aynı suçu işliyorlar.

bu arada bazı arkadaşlar yok içki içmeyeceksin gece hayatından uzak durucaksın filan demişler de
gece dışarı çıkıp edebiyle içip eğlenen de bir sürü insan var
nereye ne zaman kimle gidiceğini bildiğin zaman sorun yaşamazsın.

Benim anladığım kadarıyla kuzenin bara çıkıp barın müdavimi veya barda çalışan bir kadınla birlikte bardan çıktı. Ardından beraber çorbacıya gidince yine barda takılan 2 sarhoş kuzeninle yanındaki kadına laf attılar. Bunun üzerine kuzenin silahla ikisini vurdu. Yani anlattıklarınla haberi birleştirirsek ben olayı böyle algıladım. Bence bu olayda herkesin bir kabahati var.

Birincisi kuzeninin yanındaki kadın her kim olursa olsun kimsenin o kadını aşağılayıcı laf söylemeye hakkı yok.

2 sarhoş hadsiz her yerde sizi bulabilir, bu durumda kuzenin hemen çorbacıdan çıkmalıydı. Sarhoşun sataşmasına cevap vermemeliydi.

Üçüncü olarak kuzenin de sarhoş olabilir. İşte içkiyi kontrolsüzce tüketen, ne yaptığını bilmeyen insanların takıldığı yerlere giden insanın böyle bir durumla karşılaşması olası.

Ne diyeyim adalet yerini bulsun inşallah.

Kusura bakmayın ben de vah vah diyemeyeceğim, ayrıca kuzeninizin o kadar masum olduğunu da düşünmüyorum. Aklı üç kuruşluk çalışan adam bile gecenin o saatinde 2 tane sarhoşun sözlerine itibar etmemesi gerektiğini bilir. Gittin adamlara saldırdın, boğuştun, şimdi senin ne farkın kaldı onlardan...

Bana göre asıl delikanlılık öyle bir durumda o sözlere kulağını tıkayabilip, sevgilisini alıp o mekanı terk edebilmek, kimseyi tehlikeye atmadan, yanındaki kadını da rezil rüsva etmeden insan gibi olayı çözümleyebilmektir. Ucuz kahramanlıklar peşinde koşulursa işte böyle kaç ailenin birden hayatı kararır.

Bana göre asıl delikanlılık öyle bir durumda o sözlere kulağını tıkayabilip, sevgilisini alıp o mekanı terk edebilmek, kimseyi tehlikeye atmadan, yanındaki kadını da rezil rüsva etmeden insan gibi olayı çözümleyebilmektir. Ucuz kahramanlıklar peşinde koşulursa işte böyle kaç ailenin birden hayatı kararır.

katılıorum...

çok geçmiş olsun evett hoş bi durum değil ama adamın nefsini zorlamışlar kocalarınızı düşünün kim olsa orda katil olabilirdi kiiii bu olay kuzeninizin başına gelmeden sorsaydınız bu durum başına gelse napardın diye katil olurdum demezdi heralde allah kimsenin başına vermesin
işte böle durumlarda skin olamıyorsun aaa güzel kardeşim yanımdaki kadına laf atmış kiii laf atmakşa kalmamış belden aşşagı vurmuş neyse ozaman ben bi karakola gideyim diyemezsin heralde
allah esirgesin arkadaşlar insanız herşey gelebilir başımıza

ölen kurtuldu diye bir yorum yapmanız çok acı. kuzeniniz olabilir sizin, ama empati kuramıyorum bir insanın hemde 2 canı birden almasına. birde kaybedilenlerin ailesini düşünelim şimdi ciğer acısı yaşıyorlar. sebep ne olursa olsun bir insanın canını almanın hiçbir haklı tarafı olamaz. benimde kardeşimi katletti bir cani 11 senedir yüreğimiz yangın yeri.size empati kurmayı öneriyorum sanki ölenler bunu haketmiş gibi yazdıklarınız.

Buyurun burdan yakın...

Sakarya'nın Karasu İlçesi'nde bir restoranda aşırı alkol aldıktan sonra çorbacıya giden 36 aşındaki Şaban Ali Özden ile arkadaşı 38 yaşındaki Korkut Çiçek, yan masada oturan 25 yaşındaki İ.D. ile yanındaki kadına baktıkları iddiasıyla tartıştı. Tartışma uzayınca tabancasını çıkaran İ.D., 2 arkadaşa kurşun yağdırdı. Özden ölürken, Çiçek ağır yaralandı.

Olay saat 02.00 sıralarında ilçe merkezinde bulunan bir çorbacıda meydana geldi. Gece buluşup sahildeki bir restorane giden Şaban Ali Özden ile arkadaşı Korkut Çiçek burada uzun süre alkol aldı. Geç saatlere kadar sohbet eden 2 arkadaş, içki masasında fotoğraf da çektirdi. Daha sonra Karadeniz Caddesi'ndeki çorbacıya giden Şaban Ali Özden ile arkadaşı Korkut Çiçek, çorbalarını içerken, aynı yerde kadın arkadaşıyla oturan İ.D. ile tartışmaya başladı. “Yanımdaki kadına niye bakıyorsunuz” diye bağıran İ.D. ile aşırı alkollü olan Özden ve Çiçek birbirlerini itmeye başladı. Bu sırada belinden ruhsatsız tabancasını çıkaran İ.D., 2 arkadaşa art arda ateş etti.

Özden ve Çiçek,vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla kanlar içinde yere yığıldı. Çağrılan ambulansla Karasu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 2 ağır yaralıdan Şaban Ali Özden kurtarılamayarak ölürken, komada olduğu bildirilen arkadaşı Korkut Çiçek'in ise tedavisi sürüyor.

Olayın ardından kaçan İ.D. ile yanındaki D.A. adlı kadın, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Şimdi ölen mi tek suçlu...

Son düzenleme:
kesinlikle değil hem tabanca taşıyor kuzeniniz ruhsatsız
kaldıki diğer 2kişi aşırı alkollü yazık gerçekten yazık tamam
kadına söylenenler çok çirkin asla hiç bir erkeğin kaldıramıyaağı şeyler
ama hemen çekip vurmakmı gerekiyor ikisinide hemde
kuzeniniz sadece kendi hayatını mahvetti peki ya diğerleri ya onların
çocukları varsa onlar yetim kaldı kimsesiz babasız kaldılar off
allah kimseye yaşatmasın böyle şeyler

Ölen her ıkı canında aılesı var ...onlar ıcın durum ne acı..

Alkol şişedekı gıbı durmuyor..

İçince ne dedıgını bılmeyen ınsanlar yuzunden bu kacıncı olum...

tabiki haklısınız ölenler kurtuldu derken ben geride bıraktıkları ailesinide düşünerek yazmıştım kim bilir kimin babası kimin abisi kimin eşi kimin dayısı amcasıydı ben hepsine inanın çok çok üzülerek yazdım sadace diyeceğim yanlış yer yanlış zaman yanlış insanlar.........

Bu erkeklerin beyni bi oraya çalışıyor zaten.Memlekette bi kendi anası bacasının namusu var.Öyle diyene sende bana ananı bacını sat diyeceksin bakalım ne diyecek.Memlekette bu zihniyet oldukça katil olmak elde değil

Üzülemeyeceğim kusura bakmayın.

Allah'ın verdiği canı ne olursa olsun kimse alma hakkına sahip değildir.

Yaptığının karşılığını görecek, cezasını paşa paşa çekecek kuzeniniz.

Siz de " ...ölen kurtuldu ya geride kalan... " tarzı cümleler kurmaktan vazgeçin bence.

O ölenin ailesi çoluğu çocuğu yok mu.

Adam ne kadar ...... olsa da o çocukların suçu ne

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…