yazık ya bela bulmuş resmen olacak işte tüh...ölenmi öldürenmi katil derler işte buda bir örnekAllah kurtarsın artık üzüldüm...
kız arkadaşıyla bara gidiyor 2 adamda orda bunlar gece kulubünden çıkıyor o 2 kişide bunları takip ediyor bizimkiler bir çorbacıya giriyor adamlardan biri heyy yanındali kıza günde kaç posta atıyorsun diğer adam diyorki ben olsam 3 posta atarım diğer adam diyorki ben 5 posta atarım kuzenim sinirleniyor ağzıızı toplayın içeri lokanta sahibine diyorki çıkarın şunları dışarı elimden bir kaza çıkacak .tekrar içeri giriyor bu sefer bize versene yanındaki kızı sana 5 milyar veririz diyor kuzenim üzerine yürüyor ağzını topla diyor adam silahı çıkarıyor kuzenimin başına dayıyor buda bileğini büküp silahı elinden alıyor o sırada silah ateş alıyor kenndi ayak parmağından vuruluyor işte o sırada silahı çekiyor birinin kalbine geliyor o ölüyor aynı gece diğerinide belden aşşağı vuruyor oda 2 gündür hastanedeydi şimdi haber geldi 2,kişide ölmüş çok üzgünüm teyzem çok hasta kadın zaten şeker hastasıydı arkadaşlar kimse çocuğunu katil olsun diye doğurmuyor ne hayallerle nasaıl seve seve büyütüyoruz çocuklarımızı tahtlarını yapıyoruz ama bahtlarını yapamıyoruz işte yorumlarınızı empati kurarak yaparsanız sevinirim inanın çok üzgünüm ölen kurtuldu gitti ya geride kalan ...............
kızlar benim annemin dayısıda 70 yaşındaysı o zaman karısı da 45 falandı..ikinci eşiydi adamın (ilk eşi ölmüştü).bunlar hayvancılık yapıyorlardı yaylaya gidiyorlar..adam hayvanlara bakmak için dışarı çıktıktan bi kaç dakika sonra kadın çığlık atıp yardım istiyor..bağırıyor falan..dayım koşup geliyorki bir adam kadına saldırıyor.tecavüz etmek için.o öfkeyle çifteyi kapıp ateşliyor adamın başına denk geliyor ve adam ölüyor..6 yıla mahkum oldu..gerçekten çok üzücü bi durum..yapan pislik geberip gitti dayım 5 yıldır içerde..yapan adam da sokaktan geçen biri değil tabi tanıdık biri...
Allah düşmanımın başına bile vermesin ve sabır versin. Nasıl yaşarsan o şekilde can verirsin bu da öyle olmuş işte. Bir erkeğin yanındaki kadın kerhaneden bile çıkma olsa bu başka erkeklerin o kadına laf atmasına sebep değil. Olmuşla, ölmüşe çare yok. Şöyle olsaydı böyle olurdu gibi yorumlar laf kalabalığı sadece. Ama bazı yorumları kınayarak okudum. Ölende mi kabahat derler öldürende mi? Bir insan psikopat değilse şayet zevkten adam öldürmez değil mi? Ağır tahrik var işin ucunda, serde erkeklik var hangi erkek yanındaki kadının ağır laflarla tacize uğramasına göz yumabilir?
Bu erkeklerin beyni bi oraya çalışıyor zaten.Memlekette bi kendi anası bacasının namusu var.Öyle diyene sende bana ananı bacını sat diyeceksin bakalım ne diyecek.Memlekette bu zihniyet oldukça katil olmak elde değil
basın gerçekten yansıtmış olayı mesela yanındaki kıza yan baktı diye öldürdü diye yazmış sizce yan baktı diye kaç kişi insan öldürebilir soruyorum size inanın rahatlamak sizle dertleşmek için konuyu açmıştım ama bazı arkadaşlar o kadar yüklendilerki bana konuyu açtığıma pişman olmuştum ama şimdi iyiki açmışım diyorum saolun
basın gerçekten yansıtmış olayı mesela yanındaki kıza yan baktı diye öldürdü diye yazmış sizce yan baktı diye kaç kişi insan öldürebilir soruyorum size inanın rahatlamak sizle dertleşmek için konuyu açmıştım ama bazı arkadaşlar o kadar yüklendilerki bana konuyu açtığıma pişman olmuştum ama şimdi iyiki açmışım diyorum saolun
hiç bir sebep bir insanı öldürmeye yetmez.o yüzden vah vah yada Allah kurtarsın demiyeceğim.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?