kuzenim katil oldu

yazık ya bela bulmuş resmen olacak işte tüh...ölenmi öldürenmi katil derler işte buda bir örnek Allah kurtarsın artık üzüldüm...

çok üzüldüm. ölene de üzüldüm. kuzeninize de üzüldüm.kız arkadasına da üzüldüm.
alkol bu şişede durduğu gibi durmuyor.

kız arkadası daha zor durumdadır. bir taraftan onun yüzünden kavga çıktı. iki kişi öldü sevgilisi hapise gitti..

zor Allah herkese sabır versin akıl fikir versin.
keşke ruhsatsız bir silah taşımasaydı. eşimde biz flört ederken ruhsatlı silahı vardı ama hatrım için yok etti. asla ne yanında ne evimde istemiyorum. keşke o kızında haberi varsa engelleseydi.
kuzeniniz öfkesine hakim olsaydı.
o adamlar bu kadar sapıtmasaydı tahrik etmeseydi. tüm bunlar yaşanmasaydı....

yazık ya bela bulmuş resmen olacak işte tüh...ölenmi öldürenmi katil derler işte buda bir örnek Allah kurtarsın artık üzüldüm...

aynen arkadaşım zor bir durum aşşasğı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık .bizde şaştık kaldık

Çok kötü bir olay. Bir anlık sinir sonucu olmuş.Bu insanlar bu silahları nedn taşır bilmem.Kuzeninniz keşke ya sabır deyip gitseymiş.Allahın yazısı bekide.. Geçmişolsun

İşte öyle insanlar yüzünden masum olanların hayatı kararıyor.Annesinede Allah sabır versin inşallah.Lanet olsun o adamlarada....

bu haberi nette okudum ben
yazık üzüldüm keşke olaylar bu aşamaya gelmeseydi
keşke kuzenin ordan çıkıp gitseydi
keşke daha soğukkanlı olabilseydi
ne diyeceğimi bilemedim

Resulallah'ın bir sözü var : Gerçek pehlivan öfkelendiği zaman nefsine hakim olabilen kimsedir '' diye..

Son zamanlarda erkekler '' erkek '' olmayı yanlış anlıyorlar ..
İçip küfretmeyi , karıya kıza sarkmayı , laf atmayı erkeklik sayıyorlar ..
Biri yan gözle baksa '' diklenmeyi , kavga çıkarmayı, dövüşüp, sövmeyi '' erkeklikten , nam'dan sayıyorlar..

Geçen gun okula gidiyorum. bır yolcu muavine sert çıkışmış , muavinde şöförün kardeşiymiş
adam koca otobusu cektı yol kenarına tıklım tıklım dolu otobusten indi
yolcuyuda indirdi başlardılar kavga etmeye ..
bir hışımla otobüse bindi şöför , meğerse silah , bıçak vs .. arıyormuş .. Allahtann bulamadı
etraftan yetısenler oldu yola devam edildi ..

Çok salak ya bu erkek milleti .. ne diyeyim ..
Ölene de , öldürenede çok yazık .. Bu dünya geçer de ya Ahirette ki hesabı .? korkunç ya ..
Allah acısın , ve herkezi boyle kaza belalardan sakınsın .

fesubanallahh...gelde katil olmaa!!

kuzeninize çok üzüldüm...Allah sabır versin onada ailesinede....ölenlerinde ailelerine Allah sabır versin elbet ama bazı insanlar gerçekten kaşınıyorlar,zorla katil ediyorlar insanı...ne demek ya yanındaki kıza kaç posta bilmem ne resmen tahrik etmiş....eğer gerçekten bu şekilde olduysa olay ben kuzeninize üzüldüm sadece...çünkü bana göre tecavüzcülerden farkı yok o ölenlerin ve nasılki tecavüzcüler idam edilmeli diyorsam bunlar içinde farklı düşünmüyorum....

yok öyle milletin karısına kızına salyalarını akıta akıta dil uzatıp,karşıdan efendilik beklemek...!

buyur işte...her zaman geçerli olmasada ölende mi kabahat öldürendemi lafını severim...

bi insan psikopat ,ruh hastası değilse şayet durup dururken adam öldürmez...bi insanı öldürmekte kolay değildir,kimbilir ne tahrikler olmuştur ne birikimler olmuştur...ki namus bu,toplumun en hassas olduğu konu....heleki bazı insanlar çok çok daha hassastır...

katılıyorum...kime ne,onlara ne,kimin haddine!! dediğin gibi bir erkeğin yanındaki kadına ne olursa olsun böyle laf atılmaz....

aynen katılıyorum bu yorumada... bende olsam öyle derdim.....

Ben yazilan cizilen haberler icinde birseyler soylemek istiyorum.Basina guvenmemiz gerekiyor bu dogru ama maalesef yapilan haberlerin buyuk kismi hic bi zaman gercegi yansitmiyor buna canli sahidim. Vakti zamaninda annem agir depresyondaydi ve sorunlar yuzunden hem biraz tartismistik hemde bunalimda oldugundan hap icmisti, Hastaneye goturdum apar topar ve polislerde dahil herkes beni sucladi ben bunalimdaydi agir depresyon ilaclarida iciyordu hersey ustuste geldi birde bbiz biraz atistik diye aciklama yaptim ustelik polise anlattim . Hic bir basin mensubu gormeme ragmen ertesi gun benim adimida kullanarak beni suclu duruma dusurmusler.kizi yuzunden intihar etti demisler ki guya sorun cep telefonu almiyormus annem o yuzden cikmis ben sebep olmusum. O kadar cok agladim ki durduk yere benim de adim karisti ki genc kizdim o zamanlar ergenlik donemi hic bu insanlar haber yaparken etkilenir mi cocuklar diye dusunmuyor. Ustelik bizden izinde alinmadi allah kahretsin o haberi kim yaptiysa. Polisinde oyle allah bildigi yapsin beni korkutup annen olurse seni hapishaneye aticaz demisti ve ben utandigimdan asil olayi anlatamamis tartistik bunalimdaydi demistim. Oysaki o gun bizim 2 kat ustumuzdeki bekar erkek komsumuz bizim evimize gelmisti birseye ihtiyaci olmustu ve annem kibarlik edip eve davet etti. Annem dul benimde anneannem laf cikar diye odu kopan bir insandi evdede yoktu o sirada komsuya gecmisti ben anneme yaptiginin yanlis oldugunu ima etmistim. Oda bana kizmisti ondan cikti kavga bunu utandim polise anlatamadim ama onlar beni cep telefonu yuzunden annesini inthara surukledi diye iznim haberim bile olmadan basin mensuplarina haber yaptirdilar. Allahtan anneme birsey olmadi ama alalh beni bu duruma dusurenlere dunyayi dar etsin ins. Her okudugunuza inanmayin benim basima gelmese hala her yazilan haber dogrudur sanabilirdim ama oyle olmadigini tecrube ederek ogrendim. Bire bin katip uydurup yazmayi cok iyi bilirler Allah ellerien dusurmesin

Son düzenleme:
basın gerçekten yansıtmış olayı mesela yanındaki kıza yan baktı diye öldürdü diye yazmış sizce yan baktı diye kaç kişi insan öldürebilir soruyorum size inanın rahatlamak sizle dertleşmek için konuyu açmıştım ama bazı arkadaşlar o kadar yüklendilerki bana konuyu açtığıma pişman olmuştum ama şimdi iyiki açmışım diyorum saolun

ilk yazarken sebebini açıklamamışsın o yuzden yuklenmişler.yazık olmuş kuzenine dünyada sapıklar tükenmedikçe daha çok insanın canı yanar

Insanin basina gelemeyince anlayamiyor iste... bende benim basima bu olay gelmeden once koyun gibi sorgusuz sualsiz her tv de cikan gazetede cikan habere inanirdim. Ne zaman o kucucuk yasimda olayin sorumlusu yapildim gazetede haber yapildi ben kahrimdan oldum annemde tabi ama genede bize konusma hakki haber yapilip yapilmamasi hakkinda bir secenek tanimadilar. Kulaktan dolma polisten aldiklari kiytirik bilgi ile suclayacak haberi cekici hale getirecek bir senaryoya bagladilar isi. Annemin bilgilerini istemislerdi ehliyetini bulup vermistim o ehliyetteki fotografi bile izinsiz haberimiz yokken sadece hemsireye verdigimi dusunurken gazeteye basmislar. Bu kadar mi insanfsiz olunur ben hastahane icin gerekli oldugunu dusunerek verdigim kisisel bilgiler bile coktan haber malzemesi yapilmisti. Ama tabiki o zaman kucuktum aklim ermemisti ve korkumdan polise az cok anlatmistim simdiki aklim olsa hayatta yemez tabi bana bunlari yapacak polis bile olsa... ama iste yaninda baba olmayinca tek basina baskada bir buyuk olmayinca ancak bu kadar oluyor iste

missplayful küçücük yaşında neler yaşamışsın öyle çok üzüldüm adına .rabbim hepimize hayırlı güzel ömürler nasip etsin inşallah

öyle canım basın ya benimde arkadaşımın yakını intihar etmişti o kadar dallandırıp budaklandırmışlardıki şaşırıp kalmışlardı habere..
kuzenine üzüldüm açıkcası ağır tahrik var aşırı sinir sonucu keşke hiç bulaşmamış olsaydı Allah kurtarsın..

Tabiki insan oldurmenin hic bir bahanesi olmaz ama kotu insanlar zevk icin oldururken iyi insanlar gozu dondugunde caresiz kaldiginda ve cinnet gecirdiginde olduruyor. Oldurmeninde oldurmekten oldurmeye farki var. Mesela bu sekilde gozunuz dondu, tecavuze ugrayacaksiniz,biri evinize zorla girmis hirsiz ugursuz napicaksiniz?? Elbette insanin gozu doner mecbur kalir.. bazen insan nadir durumlarda birine oldurmeye mecburda kalabilir. Tabiki sinirime hakim olabilirdi ama silahli insanlari gorunce onlar beni vurmadan ben canimi kurtariyim erken davranayim diye dusundu herhalde... Uzuluyorum gercekten cok da gencmis allah sabir versin.

allah her iki tarafada sabir versin cok zor bir durum..kalan icin bitmicek olan vicdan azabi elbette.diger yandanda ölenlerin arkasindan üzülen aileler.
Ama yani igrenc muhabbetler gecmis insanlik disi icgüdüsel olan hayvanlardir ama bu durumda hayvanlara hakaret olur yazik cok yazik allah isla etsin böyle insanlari

hiç bir sebep bir insanı öldürmeye yetmez.o yüzden vah vah yada Allah kurtarsın demiyeceğim.......

yani bu yorumu yaparken insan arkadaşa bir sorar neden katil oldu diye..zorla katil etmişler adamı,ha tabiiki keşke olmasaymış kim diyebilirki iyikide yapmış ama hangi türk erkeği yanındaki kadına laf atılırsa tahammül ederbilirki..

ama keşke sinirlerine hakim olsaymış çekip gitseymiş,dişini yumruğunu sıksaymışda kendini yakmasaymış..yazık olmuş..

cvbım polemiğe mehal vermesin,can almayı savunmadım asla savunulamaz nefse hakim olmak gibi bir seçenek var çünkü sadece dinlemeden yargılamaya kızdım..

birgün kardeşimin kız arkadaşı yanındayken,bi grup serseri "motoruna binde git"demişler kardeşime..abla gözüm döndü bir erkeğe denilecek en son şeydi abla katil olmama ramak kalmıştı kaçtılar dedi..çok kızdık annemle ama erkeğim anlayamazsınız dedi..ne denebilirki..

yani hiç bir şekilde yinedede olmaması gerek ağır tahrik var ne diyim kader mahkumu yazık olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…