- 21 Ekim 2016
- 1.557
- 1.708
- 133
- 33
- Konu Sahibi minnie mouse
-
Görüştü kişinin yanına gidecekBirinin yanına gitme ihtimali var mi? Annenin tehditleri boş. Madem birini tehdit edecek, şiddet uygulayan kocasinin karşısına geçsin
Görüştüğü kişiyle gidecek evleneceklerNereye gidecek kuzeniniz gidecek yeri var mı
Görüştü kişinin yanına gidecek
Adam karısınıda takmıyo ki ıda çağresiz kalıyo
NedenBen aileyi hakli buldum.
Ama babası her fırsatta sildi kızı napsın ki hiç sahip çıkmadı baba3 yıllık ilişkisine mi güveniyor peki ailesine güvenmiyorsa?
Hiç ders almamış sanırım.
Kuzenin işi gücü var mı sevgilisine ailemi sildim geldim dediğinde saygı göreceğini mi sanıyor?
Onuda götürecekÇocugu ne yapacak?
Nereye goturecek kıme goturecek.Onuda götürecek
Onu da düşündü ama kıza esir hayatı yaşatıyo hep bi şüphe ayrı eve çıkmak istedi onada izin yok dıları bile yalanla dolanla çıkıyobabası güvenini boşa çıkarmamış ki.
açmış kapısını, 5 yıldır da yanındaymış.
kuzeniniz yine 23-24 yaşında,
21-22 yaşında kusura bakmasın yine çocuk aklı ile bulduğu biri ile bu sefer yanında çocuğu ile evlenmek istiyor.
babası haklı.
kuzeniniz evlenmek yerine bir meslek sahibi olup kendi ayakları üzerinde durmalı.
genç yaşta hayata başladı diye böyle devam etmesin.
28-30 dan önce de ikinci evlilik düşünmesin.
Görüştüğü kişiyle gidecek evlenecekler
Babası sahip çıkmış ama kızımız evlenmeden kendine sahip çıkamamış hamile kalmış. Bu durum herkesin hazmedecegi bir olay değil. Boşanmış gelmiş aile sahip çıkmış yine ama kızımız evlenmek istiyor. Baba da nikaha kadar dur demiş ki bu çok mantıklı. Insanlar ailelerini ne duruma soktuklarini düşünmeliler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?