Kuzenimin babasıyla kavgası

minnie mouse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2016
1.557
1.708
133
33
Kızlar merhaba kuzenim yanımda şuanda bende burayı önerdim yazdıklarınızı okucak
Kuzenim daha önce bi evlilik yaptı.
küçük yaşta 18 hamile kaldı evlenmek zorunda kaldı. Babası tabi bir sürü olay çıkarttı asacam kesecem vuracam.
Düğünden sonra görüştü kızla soğukta olsa sonra altınlarını annesine istetti borcu varmış.
çeyreklerini ve 1 tane bileziğini aldı ( eniştem de asarım keserim havasında herkes ondan korksun ister ama bi halt edemez)

Bu altınları aldıktan sonra bidaha görüşmicez ben olanları kabullenemiyorum falan dedi 3 yıl görüşmedi kuzenimle
Eşiylede anlaşamadı köyde oturtmak istedikler kızı bi şekilde boşandı eşinden araya birileri girdi barıştırdılar babasıyla
1 tanede çocugu var.
BU OLAYIN ÜZERİNDEN 5 YIL GEÇTİ

Şimdi kuzenimin yine 3 yıldır bi ilişkisi var ve artık evlenmek istiyolar tabi baba yine onaylamıyo. Defalarca yine evlenirsen ne ölün ölüme ne dirin dirime diyo
Dün hiç yoktan bi sebepten yine açılmış konu
Yine demiş nikaha kadar dur ondan sonra senide neslinide istemiyorum demiş kuzenimde bende giderim madem görüşmicen benim burda durmamın bi anlamı yok demiş
Annesi ( teyzem )çok üzülüyor gidersen ırmağa atatım kendimi diye yemin etmiş çocukla birbirlerine sarılmışlar o diyo ben anneanemi bırakmam annesi diyo bizi ayırmayın diye bi kaç gün daha duracam annem için diyo
Babası kolundan tutmuş s.. git diye açmış kapıyı bi kaç kerede vurmuş kolları mosmor
Napsın şimdi bu kız benimde beynim yandı annen için kal diyorum ama daha duramam babama güvendim de geldim düştüğümüz hale bak hiç sahip çıkmadı bana diyo bide tek çocuk bi fikir verin allah rızası için gitsin mi kalsın mı

Babası bu yeni adamı neden istemiyor? Yoksa omru boyunca hiç mi evlenmesin diyor?

3 yıllık ilişkisine mi güveniyor peki ailesine güvenmiyorsa?
Hiç ders almamış sanırım.
Kuzenin işi gücü var mı sevgilisine ailemi sildim geldim dediğinde saygı göreceğini mi sanıyor?

3 yıllık ilişkisine mi güveniyor peki ailesine güvenmiyorsa?
Hiç ders almamış sanırım.
Kuzenin işi gücü var mı sevgilisine ailemi sildim geldim dediğinde saygı göreceğini mi sanıyor?
Ama babası her fırsatta sildi kızı napsın ki hiç sahip çıkmadı baba

babası güvenini boşa çıkarmamış ki.
açmış kapısını, 5 yıldır da yanındaymış.
kuzeniniz yine 23-24 yaşında,
21-22 yaşında kusura bakmasın yine çocuk aklı ile bulduğu biri ile bu sefer yanında çocuğu ile evlenmek istiyor.
babası haklı.
kuzeniniz evlenmek yerine bir meslek sahibi olup kendi ayakları üzerinde durmalı.
genç yaşta hayata başladı diye böyle devam etmesin.
28-30 dan önce de ikinci evlilik düşünmesin.

Onuda götürecek
Nereye goturecek kıme goturecek.
Kacmalara doyamamıs kuzenınız.

Bırlıkte oldugu kısı ıle aılesını ıkna etmeye calısacak , cok mu zor bu anlamıyorum.
Hakketten ınsan 2. defa cocukla kacmaya bıraz cok affedersınız yurek ıster yanı

Onu da düşündü ama kıza esir hayatı yaşatıyo hep bi şüphe ayrı eve çıkmak istedi onada izin yok dıları bile yalanla dolanla çıkıyo

Babası sahip çıkmış ama kızımız evlenmeden kendine sahip çıkamamış hamile kalmış. Bu durum herkesin hazmedecegi bir olay değil. Boşanmış gelmiş aile sahip çıkmış yine ama kızımız evlenmek istiyor. Baba da nikaha kadar dur demiş ki bu çok mantıklı. Insanlar ailelerini ne duruma soktuklarini düşünmeliler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…