- 18 Mart 2011
- 8.987
- 30.189
- 748
- Konu Sahibi minnie mouse
-
Ama babası her fırsatta sildi kızı napsın ki hiç sahip çıkmadı baba
Nİkaha kadar dur diyoda görüşmicek kızla yine o zaten duracaktı görüşmicem deyince oda öyle bi tepki vermiş ve devamlı söylüyomuş bunu kızda yine bana sahip çıkmıcak diyoBabası sahip çıkmış ama kızımız evlenmeden kendine sahip çıkamamış hamile kalmış. Bu durum herkesin hazmedecegi bir olay değil. Boşanmış gelmiş aile sahip çıkmış yine ama kızımız evlenmek istiyor. Baba da nikaha kadar dur demiş ki bu çok mantıklı. Insanlar ailelerini ne duruma soktuklarini düşünmeliler
Nikah olacak hemen normalde biraz daha bekliceklerdi ama bu durum olunca oğlan gel kıyalım nikahımızı demişBence sabretsin ailesinin yanında kalsın . Annesinin tehditi için değil kendisi için . sonuçta düğün/nikah olmadan adamın yanına giderse hakettiği değeri görmeyecek ve belki adam kullanıp bırakacak . Yanlış anlamayın doğuran anne baba sahip çıkmıyorsa üç yıldır tanıdığının çıkacağı garanti mi ? İşi gücü maaşı varsa gitsin kendine düzen kurşun aksi takdirde nikah yapana kadar kalsın
Çalışıyo zaten yıllardır ama yok kız rahat değil bende bizde kal diyoruz ama huzurum yok daha fazla dayanamıyorum diyoişi gücü, mesleği olana kadar babasının evinde oturacak.
5 yıldır kendi için tek yaptığı şey yeni birini bulmak olduysa babası yerden göğe kadar haklı.
ilk evlilik için bile 24 yaş küçük diyorum bazen, kuzeniniz yanında çocuğu ile ikinci evliliğini yapacak.
koca kaçmıyor. çok genç.
ve ben çok eminim aklı başında adımlar atsa babası destekler.
öyle asgari ücretle tezgahtarlık vs değil.
kaydolsun açıköğretime muhasebe okusun.
çalışsın didinsin, işe başlasın.
geleceği planlı bir şekilde bir işe kalkışırsa babası da destekler.
onun höt höt demesine bakmasın o.
eğer güvenirse, kuzeninizi kararlı görürse izin verir.
Tek taraftan bakıyorsunuz adamın kendine göre sebepleri vardırAma babası her fırsatta sildi kızı napsın ki hiç sahip çıkmadı baba
Bi sebep söylemiyo ki işi gücü yerinde oğlanın da o olmaz bu olmaz hep olmazBabası bu yeni adamı neden istemiyor? Yoksa omru boyunca hiç mi evlenmesin diyor?
Onu da düşündü ama kıza esir hayatı yaşatıyo hep bi şüphe ayrı eve çıkmak istedi onada izin yok dıları bile yalanla dolanla çıkıyo
Kız çalışıyo zaten evde oturmuyo çocuguna kendine bakıyoTek taraftan bakıyorsunuz adamın kendine göre sebepleri vardır
18 yaşında kızı gebe kaldı mecburi düğün yapıldı
Damat hayırsız çıktı
Sonra boşandı geri geldi
Şimdi de tekrar evlenmek istiyor
Hayat için bir çabası var mı kuzenin?
İşe gireyim çalışayım dışardan okuyayım çocuğumun bakımında maddi destekte bulunayım aileme destek olayım artık evlilik hakkında daha temkinli olmalıyım önce kendime odaklanayım vs.
Hiç bunları düşünmüyorsunuz
Adam kızar tabi zamanında böyle bir olay yaşanmış kız yine tutturmuş evlencem diye
Azcık olgunluk diliyorum
Çalışıyo zaten yıllardır ama yok kız rahat değil bende bizde kal diyoruz ama huzurum yok daha fazla dayanamıyorum diyo
Tüm konunun özeti bu aslında, çok güzel özetlemişsenizkuzeniniz zaten güvenilmez biri.
yeniden güven inşa etmek yerine hala çocukça davranıyor.
hala yalan dolan peşinde.
oturup 1-2 yıl ders çalışsa, babası da ciddiyetini görseydi böyle olmazdı.
sürekli söylenip hiç emek vermeyip sağı solu suçlayan insanlardan.
kolay yolu seçip evliliğe koşuyor.
koşsun bakalım, yine baba evine dönecek değil mi?
bunun yerine unutsun evliliği.
hayatında olan kişide beklesin bir zahmet.
otursun ders çalışsın, babasına yalan söylemesin.
gerekirse 5-6 ay dışarı çıkmasın.
elbette bu güveni kazanmak kolay değil ve kaybetmenin bedeli var.
ödesin.
hiç birimiz bedel ödemeden kendi hayatlarımızı elimize almadık.
eşek gibi çalıştık, işimize, ailemize, sevgimize, çocuklarımıza emek verdik. yeri geldi fedakarlık yaptık.
yoksa kolaydı deneye yanıla koca bulmak.
neyse, baba haklı.
yalanla dolanla adamı kandırdığını sanıyor ama kimse salak değil.
çalışıp parayı babasına mı veriyor? belki de o para için evlenmesin diyordurKız çalışıyo zaten evde oturmuyo çocuguna kendine bakıyo
Yok hayır para kendin deçalışıp parayı babasına mı veriyor? belki de o para için evlenmesin diyordur
AMin aynen öyleNe doğru bilemiyorum ama Allah yardımcısı olsun, hayırlı kapılar açsın demeye geldim
Bu ülkede kadın olmak ne zor maalesef
Ay iyi tamam gitsin evlensin başı göğe ersinKız çalışıyo zaten evde oturmuyo çocuguna kendine bakıyo
e o zaman yine hata yapıyor daha 23-24 yaşında neden hemen evlilik hemen kaçma düşüncesi evlenince rahat gezip tozcak mı? çalışmayacak mı? napcak evlilik neyin çözümü ki kaçmak istiyor anlamadım ben ortada evlenmek kaçmak için sebep göremedim valla hem de hiç babası iki bağırıyor diye kaçmak neden değil dicen ki dövmüşte ama vurma olayı ben gidecem dedikten sonra olmuş sanırım ne bilim kuzeniniz okuyorsa kaçmak çözüm değil. evlenceği kişi ne iş yapıyor onun ilk evliliğimi nedir necidirYok hayır para kendin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?