kuzenimin evlilik dışı çocuğu

rehordi-cui

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2016
4
9
1
35
Iyi akşamlar arkadaşlar. Benim bi kuzenim var. Kendisi biraz farklı birisiydi her zaman. Yakın bir zamanda öğrendim ki hamileymis ve gecenlerde de duydum ki doğum yapmış. Hatta ziyaretine de gittim ama eşime söyleyemedim. Çünkü evlilik dışı ilişkiden dunyaya gelmiş bir bebek. Eşime söylemeli miyim bilmiyorum.
Hadi onu da geçtim ben neden diğer kuzenlerimin çocuklarına yaklaştığım gibi yaklasamadim neden onyargiliyim. Çok garip hissediyorum. Ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum.

Herkesin günahı sevabı kendine. Önyargılı olmanız bunun yanlış olduğunu bilmenizden gayet normal. Bu çocuğun yasal ne hakkı vardır şimdi diye en basitinden ben düşündüm şimdi. Çok cesaret isteyen bir durum yaşanmış cidden.

Hiçbirşey deme...o bebeğin hiç günahı yok.masum sabi.
Eşine neden söylüyorsun ki bunu
Gereksiz bilgi aktarımı olur.
Ablam esine soyledi hatta babama da söyledi. Iki gun sonra esim duyarsa diye çekiniyorum. Ben de söylemeyi hiç istemiyorum ama ya gittiğimi de ogrenirse diye düşünüyorum.

Peki babası belli mi yani evlilik dışı olabilir ama baba gidip nüfusuna alır
eşin hiç mi duymayacak bence söyle ailedekiler nasıl karşılıyor peki
Ailesinin erkekleri reddetmis kadınları kabullenip hediye filan gondermisler hatta. Babasının belli olduğunu ama istemediğini soylemis. Ben açık açık konismadim. Nufis cuzdanini çıkartmış yani babasi nüfusuna almamış kabul etmiyor çocuğu. Ben ziyaretine gittim ama o kadar gurur duyulacak birsey yapmis gibi davranıyordu ki insan azıcık mahçup olmaz mi bilmiyorum ben mi fazla tutucu davranıyorum ama herkes kabul edecek mecbur diye düşüncesiz davranilamaz ki. O masumun ne gunahi var da ona böyle bir hayati layik gördü. Kendisi calismiyor eski eşinin verdigi nafaka ve annesinden aldigi parayla ayri evde yaşıyor.

eski eşi bunu kullanıp nafaka vermeyi kesebilir hususi evlenmeden çocuk yaptı nafaka için diyerek bi ihtimal.
her şey bi mahkemeye bakar açar babalık davasını eşek gibi adamın nüfusuna kaydedilir

olan olmuş napıcaklar ki çocuklu kadını sokağa atacak halleri yok pek de rahat yaşıyormuş oh ayrı evde çalışmadan ordan burdan gelen parayla

Gitmeden önce söyleseydin eşine keşke.sen ziyarete gidiyorsun.sonuçta
gizli saklı gibi duyarsa buna bozulur sadece.
Duyarsa da görüşmeyeceksin bundan sonra diyebilr

Canım bende ayni durumdayım üstelik kardeşim benim.herkesib kendi tercihi onlar beraber yaşiyor.çocugyda kendi üstüne kayıtlı nufusta söyle eşine gidip geliyorsan cocugu olmus de kimden nasıl söylemene gerek yoj

Ya hu çocuğun anası değilsiniz, babası değilsiniz size mi düştü kaygısı? Hayat onun hayatı, karar da onun kararı. Burada sizin fikirlerinize zaten yer yok. Eşinize ne ki, öğrense ne öğrenmese ne?
Rahatsızsanız görüşmeyin olsun bitsin, ama bu meseleyi konuşmayı da bırakın.

Görünen köy kılavuz istemez. Zaten aklı başında düşünceli biri olsaydı bunları düşünüp akıl ederdi. Herkesin hayatı kendine. Herkesi adam etmeye kalkarsak buna ömrümüz yetmez. Eşinize bir şey söylemeyin. Kendi kendisine duyarsa duyar. Sonuçta kuzeninizle siz bir değilsiniz.

Beni sakin yanlis anlamayin ama kime ne? Birtek doguran anneyi alakadar eden bir durum. Bebek dogmus bir kere keske olmasaymis demek cok itici benim gözümde sonucta o yavrucak secmedi bu durumu.
Hangi sartlarda dogarsa dogsun bebegin günahi yok, o bir melek. Insanlarin hayatina müdahale etmeye calisan insanlarada ben isinamiyorum.

Valla ben burda esinizden saklanacak bir durum göremedim..Kuzeniniz secimini yapmış,tercihlerinin bedelini yine kendisi ödeyecek..Burda esinizi ve sizi ilgilendiren bi durum yok görüşmek istemezseniz görüşmezsiniz olur biter

Dava açabilir babalık davası.Ayrıca eşinize neden söylemiyorsunuz söyleyin ne olacak oda yeğen sonuçta diğer yegenlerden ayrı tutulmamali.

Eşinizi ilgilendiren bir durum yok aslında. ama sonuçta söylememeniz veya saklamanız içinde bir neden yok.
Öğrendiğinde sizi yargılayacağından mı çekiniyorsunuz.?

Ne kuzeninizi yargılayabilirsiniz nede o bebeği.
Hiçbirimizin buna hakkı olduğunu düşünmüyorum.
Hatta desteklerinizi esirgemeyin derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…