- 6 Mart 2016
- 4
- 9
- 1
- 35
- Konu Sahibi rehordi-cui
-
Ablam esine soyledi hatta babama da söyledi. Iki gun sonra esim duyarsa diye çekiniyorum. Ben de söylemeyi hiç istemiyorum ama ya gittiğimi de ogrenirse diye düşünüyorum.Hiçbirşey deme...o bebeğin hiç günahı yok.masum sabi.
Eşine neden söylüyorsun ki bunu
Gereksiz bilgi aktarımı olur.
Ailesinin erkekleri reddetmis kadınları kabullenip hediye filan gondermisler hatta. Babasının belli olduğunu ama istemediğini soylemis. Ben açık açık konismadim. Nufis cuzdanini çıkartmış yani babasi nüfusuna almamış kabul etmiyor çocuğu. Ben ziyaretine gittim ama o kadar gurur duyulacak birsey yapmis gibi davranıyordu ki insan azıcık mahçup olmaz mi bilmiyorum ben mi fazla tutucu davranıyorum ama herkes kabul edecek mecbur diye düşüncesiz davranilamaz ki. O masumun ne gunahi var da ona böyle bir hayati layik gördü. Kendisi calismiyor eski eşinin verdigi nafaka ve annesinden aldigi parayla ayri evde yaşıyor.Peki babası belli mi yani evlilik dışı olabilir ama baba gidip nüfusuna alır
eşin hiç mi duymayacak bence söyle ailedekiler nasıl karşılıyor peki
Ben anlamsız yere çekiniyorum. Soyleyecegim kisi babam olsa onda da cekinirdim. Eşimle degil de benimle ilgili soyleyememe sorunu.herkesin hayatı kendine. hem bu olay eşini niye ilgilendirsin
eski eşi bunu kullanıp nafaka vermeyi kesebilir hususi evlenmeden çocuk yaptı nafaka için diyerek bi ihtimal.Ailesinin erkekleri reddetmis kadınları kabullenip hediye filan gondermisler hatta. Babasının belli olduğunu ama istemediğini soylemis. Ben açık açık konismadim. Nufis cuzdanini çıkartmış yani babasi nüfusuna almamış kabul etmiyor çocuğu. Ben ziyaretine gittim ama o kadar gurur duyulacak birsey yapmis gibi davranıyordu ki insan azıcık mahçup olmaz mi bilmiyorum ben mi fazla tutucu davranıyorum ama herkes kabul edecek mecbur diye düşüncesiz davranilamaz ki. O masumun ne gunahi var da ona böyle bir hayati layik gördü. Kendisi calismiyor eski eşinin verdigi nafaka ve annesinden aldigi parayla ayri evde yaşıyor.
Ailesinin erkekleri reddetmis kadınları kabullenip hediye filan gondermisler hatta. Babasının belli olduğunu ama istemediğini soylemis. Ben açık açık konismadim. Nufis cuzdanini çıkartmış yani babasi nüfusuna almamış kabul etmiyor çocuğu. Ben ziyaretine gittim ama o kadar gurur duyulacak birsey yapmis gibi davranıyordu ki insan azıcık mahçup olmaz mi bilmiyorum ben mi fazla tutucu davranıyorum ama herkes kabul edecek mecbur diye düşüncesiz davranilamaz ki. O masumun ne gunahi var da ona böyle bir hayati layik gördü. Kendisi calismiyor eski eşinin verdigi nafaka ve annesinden aldigi parayla ayri evde yaşıyor.
Dava açabilir babalık davası.Ayrıca eşinize neden söylemiyorsunuz söyleyin ne olacak oda yeğen sonuçta diğer yegenlerden ayrı tutulmamali.Ailesinin erkekleri reddetmis kadınları kabullenip hediye filan gondermisler hatta. Babasının belli olduğunu ama istemediğini soylemis. Ben açık açık konismadim. Nufis cuzdanini çıkartmış yani babasi nüfusuna almamış kabul etmiyor çocuğu. Ben ziyaretine gittim ama o kadar gurur duyulacak birsey yapmis gibi davranıyordu ki insan azıcık mahçup olmaz mi bilmiyorum ben mi fazla tutucu davranıyorum ama herkes kabul edecek mecbur diye düşüncesiz davranilamaz ki. O masumun ne gunahi var da ona böyle bir hayati layik gördü. Kendisi calismiyor eski eşinin verdigi nafaka ve annesinden aldigi parayla ayri evde yaşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?