kuzenimin evlilik dışı çocuğu

Gururluydu biraz mahcup olması gerekmezmiydi dedinizde pes doğrusu. Niye gittiniz ağlayıp zırlayacagini düşünüp acidiniz iki beylik laf etmeyide düşündünüz baktıniz olmadı dert oldu size
Konu sahibi laf almak icin gitmis amma nafile kuzen gururlu durmus...ekmegine yag surmemis belli.Dusmani uzakta aramamak lazimNiye mahcup olsun dunyaya bi can getirmis bi kadinin en buyuk gururu dogal olarak.Zaten 1 kere bosanmis belki cocuk istedi babayla yasamak istemez...tercih meselesi malum evliligin icini de gormusKonu sahibi kiskanmis dik durusunu bence.Su forumda namus bekcilerinden midem bulandi yemin ederim!Herkes kendi donuna sahip ciksa keske

arkadaşlar sanki boşa nefes tüketiyorsunuz
konu fake gibi geldi bana
"hamileymiş, doğurmuş, ziyaretine gittim" şeklinde bir cümle dizilimi var. sanki başta sadece hamilelikten doğumdan bahsedecekti de sonradan vazgeçip ziyarete gitmeyi ekleyerek aksiyon yapmış gibi...

Benim kardeşimde 30 yaşinda bekar, gelip dese ki abla hamileyim, mutluluktan çıldırırım herhalde :))
Yeğenime de p.ç diyecek adamın alnını karışlarım
Eh aynen bir aile yakınımız var 40 yaşında ve bekar ama deli gibi çocuk istiyor, evlenemedi, anlaşabildiği bir erkek bulamadı ve şimdi ciddi ciddi Sperm Bankasını düşünüyor. Ben de kararını destekliyorum, sonuçta doğa kadınlara adil davranmıyor, 5 yıl daha beklese çocuğu olacağı garanti mi?

Valla hiç düşünmesin varsa öyle bi şansı hemen değerlendirsin, evli olmayıp ta çocuk istese hakkı olmamış mı oluyor, annelik resmi nikahı olan kadınların tekelinde olan bi vasıf değil... İsteyen her kadının hakkı...

Meryem üzerli yapınca sorun olmuyor ya

Onun babası da belli ama adam nüfusuna almadı

Ama bana eşine söylesem mi diye düşünmeniz garip geldî zira ilk duyduğum anda söyleyeceğim kişi eşimdir

Eşin kuzen bebek yaptı diye sana görüşme mi diyecek ya da sen de yaparsın gözü ile mî bakacak ki

Size ne, esinize ne? Eski es bu durumu kullanip nafakayi kesebilir, kuzeninizde bebegin babasina dava acabilir.

Nasıl yani ? Neden eşinizden saklıyorsunuz ? Kuzeninizin bebeği olmuş evli ya da evli değil ne fark eder ? Siz bebeğe nasıl ısınamadınız ? Bebeğin ne suçu var ? Evlilik dışı çocuk yapmaya suç diyebilirsek... Kafamda deli sorular

Eşlerin her şeyi bilmesi gerektiğini düşünmüyorum. İlerde gereksiz şekilde başınıza kalkabilir.

konu sahibi burda da lafını aldı gitti bence

vallahi kadına helal olsun kimseye zorla yamanayım deyip çocuk doğurmamış
kontrolsüzce sevişip hamile kaldım aldırayım deyip günaha girmemiş
kadın kendine güvenmiş çocuk yapmış paşa paşa da bakar çocuğa
bizim ülkede zor bir sürü şeyle karşılaşacak ama bir şekilde büyütecek

benim bu tür konularda asıl kızdığım evli olmasına rağmen doğum kontrolüne doğru düzgün kullanmayıp sorunlu ve boşanmaya giden evliliklerini belki kurtarırım diye çocuk yapanlar
çocuğu yapıp daha sonra keyfi olarak kürtaj yaptıranlar ( tecavüz çocuklarını demiyorum )

yada sevgilisini evliliğe ikna etmek için adamı kandırıp çocuk yapanlar
bunların hepsine karşıyım ama bu kadına hiç bir şey demenin kimsenin hakkı yok
konu fakesede gerçekse de umarım çevrede yaptığının sorumluluğunu alıp kimseye muhtaç kalmayan kadınlar olur

konu sahibi ise eşime nasıl anlatayım diyorsa hiç anlatmasın kuzeniyle de buluşmasın kadına yardımcı olmayacaksa
ayrıca eşine ne ki

ne güzel ki doğurmuş
aldırmamış
insan hata yapabilir ama gider onu düzeltir de ..Allah bilir kimin ne olduğunu, o yüzden yargılama yapmayın
ikincisi de bebiş masum:) onu sevememeniz ne kötü:'(

Aslinda kuzenin hamile kalip cocugu aldirmasi falan gerekiyordu yada cocugu babasinin basina atip hayatina hicbirsey olmamis gibi devam etmesi gerekiyordu. Evladina sahip cikarak sizi sulalecek soka ugratmis belli.

Ayrica bebegi ziyaret etseniz de etmeseniz de birsey degismez. Onun basinda aslan gibi annesi var, kimseye muhtac kalmaz evvelAllah...

Aldırıp onu öldürmekten çok daha gururlu ve insancıl bir tavır sergilemiş. Utanıp mahçup olsaydı ballandıra ballandıra ezecektiniz onu değil mi? Yüzüne tükürecektiniz. Ama helal olsun bu fırsatı vermemiş size. Sizin asıl yaranız iki laf edip manasız hıncınızı çıkaramamış olmanız. Yazık babası istemedi deyip sahipleneceğiniz yerde içim soğudu diyosunuz. Aman siz sevmediniz diye yavrucak pek üzülmüştür zaten.

Size ne bundan? Ya da eşinize ne? Helal olsun kadına, doğurmuş bakıyor bebeğine
Edit: imla

Ablam esine soyledi hatta babama da söyledi. Iki gun sonra esim duyarsa diye çekiniyorum. Ben de söylemeyi hiç istemiyorum ama ya gittiğimi de ogrenirse diye düşünüyorum.

Kuzeninin yaşadıkları eşini ilgilendirmez ki hem bebeğin de hiç bir günahı yok. Kuzeninizi böyle bir durumda ziyaret etmek cok doğal birşey eşiniz de bunun için size kızacak değil ya.

Toplumda normal karşılansaydı,evlenmek nasib olmadığında hiçdeğilse hoşlandıpım birinden çocuğum olsum isterdim.Ay ne saçmalıyorum ya.Çocuğum olmadan menepoza girecem derdi hep.Toplum beni köyü yola itiyor:)
Yani olmaması gereken birşey ,.Yaygınlaşması toplumu aşağı çeken bir durum.

Ama bu durımun zorluklarını göze almış kendisi.Zor işlere kalkışmış...
Ama onu zor duruma düşürmeyin.Desteğinizi de eksik etmeyin .Bebeğn bir suçu da yok..Eşine söylemesen iyi..

Son düzenleme:
konu esinize soylemeseniz de duyulmayacak mi? Burada da kuzen kahraman ilan edilmis okudugum kadariyla hepsini okuyamadim ama. Toplumumuz tutucu o cocugun neler cekecegini dusunmek gerek anneye helal olsun demekle bitmiyor. Ustelik eski es nafakayi kesebilir anne de her zaman basinda mi. Madem bir iliskisi vardi en azindan korunmaliydi
Cocuga acidim yazik.

Tulipa neden yaygınlaşmasının toplumu aşağı çektiğini düşünüyorsunuz, bir de hangi yönden? Aslında teknik olarak bakıldığında dünyanın gelişmiş ülkelerinde evlilik dışı çocuğun yaygın olduğunu söyleyebiliriz.

Yaygın ams
Yaygın ama aile kavramı dejenere orda...Aile kavramını aşağı çeker.Babasız çocuklar desteksiz bir şekilde yetişmiş olur..Erkekleri böyle zaptedemiyoruz öyle iyice free takılırlar. .
İyi bir fikir değil genel manada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…