- 18 Kasım 2012
- 169
- 107
- 53
- Konu Sahibi rehordi-cui
-
Konu sahibi laf almak icin gitmis amma nafile kuzen gururlu durmus...ekmegine yag surmemis belli.Dusmani uzakta aramamak lazimGururluydu biraz mahcup olması gerekmezmiydi dedinizde pes doğrusu. Niye gittiniz ağlayıp zırlayacagini düşünüp acidiniz iki beylik laf etmeyide düşündünüz baktıniz olmadı dert oldu size
Eh aynen bir aile yakınımız var 40 yaşında ve bekar ama deli gibi çocuk istiyor, evlenemedi, anlaşabildiği bir erkek bulamadı ve şimdi ciddi ciddi Sperm Bankasını düşünüyor. Ben de kararını destekliyorum, sonuçta doğa kadınlara adil davranmıyor, 5 yıl daha beklese çocuğu olacağı garanti mi?Benim kardeşimde 30 yaşinda bekar, gelip dese ki abla hamileyim, mutluluktan çıldırırım herhalde :))
Yeğenime de p.ç diyecek adamın alnını karışlarım
Valla hiç düşünmesin varsa öyle bi şansı hemen değerlendirsin, evli olmayıp ta çocuk istese hakkı olmamış mı oluyor, annelik resmi nikahı olan kadınların tekelinde olan bi vasıf değil... İsteyen her kadının hakkı...Eh aynen bir aile yakınımız var 40 yaşında ve bekar ama deli gibi çocuk istiyor, evlenemedi, anlaşabildiği bir erkek bulamadı ve şimdi ciddi ciddi Sperm Bankasını düşünüyor. Ben de kararını destekliyorum, sonuçta doğa kadınlara adil davranmıyor, 5 yıl daha beklese çocuğu olacağı garanti mi?
konu sahibi burda da lafını aldı gitti benceKonu sahibi laf almak icin gitmis amma nafile kuzen gururlu durmus...ekmegine yag surmemis belli.Dusmani uzakta aramamak lazimNiye mahcup olsun dunyaya bi can getirmis bi kadinin en buyuk gururu dogal olarak.Zaten 1 kere bosanmis belki cocuk istedi babayla yasamak istemez...tercih meselesi malum evliligin icini de gormus Konu sahibi kiskanmis dik durusunu bence.Su forumda namus bekcilerinden midem bulandi yemin ederim!Herkes kendi donuna sahip ciksa keske
Aldırıp onu öldürmekten çok daha gururlu ve insancıl bir tavır sergilemiş. Utanıp mahçup olsaydı ballandıra ballandıra ezecektiniz onu değil mi? Yüzüne tükürecektiniz. Ama helal olsun bu fırsatı vermemiş size. Sizin asıl yaranız iki laf edip manasız hıncınızı çıkaramamış olmanız. Yazık babası istemedi deyip sahipleneceğiniz yerde içim soğudu diyosunuz. Aman siz sevmediniz diye yavrucak pek üzülmüştür zaten.Ailesinin erkekleri reddetmis kadınları kabullenip hediye filan gondermisler hatta. Babasının belli olduğunu ama istemediğini soylemis. Ben açık açık konismadim. Nufis cuzdanini çıkartmış yani babasi nüfusuna almamış kabul etmiyor çocuğu. Ben ziyaretine gittim ama o kadar gurur duyulacak birsey yapmis gibi davranıyordu ki insan azıcık mahçup olmaz mi bilmiyorum ben mi fazla tutucu davranıyorum ama herkes kabul edecek mecbur diye düşüncesiz davranilamaz ki. O masumun ne gunahi var da ona böyle bir hayati layik gördü. Kendisi calismiyor eski eşinin verdigi nafaka ve annesinden aldigi parayla ayri evde yaşıyor.
Ablam esine soyledi hatta babama da söyledi. Iki gun sonra esim duyarsa diye çekiniyorum. Ben de söylemeyi hiç istemiyorum ama ya gittiğimi de ogrenirse diye düşünüyorum.
Tulipa neden yaygınlaşmasının toplumu aşağı çektiğini düşünüyorsunuz, bir de hangi yönden? Aslında teknik olarak bakıldığında dünyanın gelişmiş ülkelerinde evlilik dışı çocuğun yaygın olduğunu söyleyebiliriz.Toplumda normal karşılansaydı,evlenmek nasib olmadığında hiçdeğilse hoşlandıpım birinden çocuğum olsum isterdim.Ay ne saçmalıyorum ya.Çocuğum olmadan menepoza girecem derdi hep.Toplum beni köyü yola itiyor:)
Yani olmaması gereken birşey ,.Yaygınlaşması toplumu aşağı çeken bir durum.
Ama bu durımun zorluklarını göze almış kendisi.Zor işlere kalkışmış...
Ama onu zor duruma düşürmeyin.Desteğinizi de eksik etmeyin .Bebeğn bir suçu da yok..Eşine söylemesen iyi..
Yaygın ama aile kavramı dejenere orda...Aile kavramını aşağı çeker.Babasız çocuklar desteksiz bir şekilde yetişmiş olur..Erkekleri böyle zaptedemiyoruz öyle iyice free takılırlar. .Tulipa neden yaygınlaşmasının toplumu aşağı çektiğini düşünüyorsunuz, bir de hangi yönden? Aslında teknik olarak bakıldığında dünyanın gelişmiş ülkelerinde evlilik dışı çocuğun yaygın olduğunu söyleyebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?