- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Beni düşünün bir de .Gerçekten durumu olmayan insan sen teklif etsen bile gurur yapar istemez
Bunun ki arsızlık
Siz de fazla yüz vermişsiniz
Okurken gıcık oldum resmen
Ah o hatayı bende yaptım şimdi kendime kızıyorum.
Benim ki akraba bile değildi.Komşu
Her şeyimi alırdı,parfümü bitirir geri verirdi makyaj malzemelerim hep onda olurdu.Kontorünü ben atardım her ay.Cep telefonu aldım kıyafetler aldım yaptım ettim.Hep ben ısmarladım ödedim
Bir kırık iğnesini görmedim almadım.Sevem zaten birinin birşeyini almayı.
Sonra ne mi oldu ben kötü oldum
Dedim ben enayimiyim ya ne bu böyle,vazgeçtim yapmaktan.Düşman oldu bana
Bunlar asalak gibi kanını emer adamın,uzak dur arkadaşım yaparsın da senden kötüsü olmaz
Öz yeğeniniz yani .
Durum daha kötü desenize .
İnsanlar hep mi böyle yahu .
Beni düşünün bir de .
Konuşmamaya çalışıyorum ama artık bilemiyorum .
Biliyorum böyle olacağından da eminim .
Daha vermeyeceğim diyorum her seferinde ama veriyorum .
Yeni elbise ayakkabı aldım bugün bakalım isteyecek mi ?
Biliyorum böyle olacağından da eminim .
Daha vermeyeceğim diyorum her seferinde ama veriyorum .
Yeni elbise ayakkabı aldım bugün bakalım isteyecek mi ?
Çok sağolun inanın kararımı verdim artık vermeyeceğim hiçbir şeyimi .çok gıcık oldum. ben olsam inadına alır alır, gösteririm de vermem.
seni resmen enayi yerine koyuyor kusura bakma. arkandan neler diyordur.
hayır diceksin sadece. neden belirtmek zorunda değilsin. canım istemiyor, hayır, bugün günlerden cuma, hayır, gözünün üstünde kaşın var,hayır.
küsersede küssün. anladığım kadarıyla zararlı çıkan o olur. karda olan sen.
hatta bırak küssün yahu ne uğraşıcaksın.
Pislik kadın .aynen oyle durum cok daha kotu arkadasim.. yegenime werdim
ablamin gprumcesi.de istedi.ona da herseyimi verdimm...
en kotusu de ne biliyo musun...?? simdiki esimle o zaman sewgiliydik
o gorumceyle esimi tanistirdim ben sewgilim onun sewgiliso gezmeye.ciktik
aksam ewe gelince kiz bana ne desin... o cocuk cok yakisikli sen yanina.yakismiyosun dedi... kiskaniyodur dedim..
iki gun sonra.kizin gunlugune bi baktim kiz benim sewgilime.asik olmus... bizi ayirma sevgilimi kendine
ayarlama planlari yapiyomus yaziyomus... okudukca.cildirdim...
anlican bu insanlar.boyle iste arkadasim.. gercekten ihtiyaci olan.isteyemiyo utanir.agzini acamaz...
am boyle yuzsuzleri.insanin koynundaki kocasini bile alir...
O zor işte annem işin sevabında .ister onlari da.ister sen ona tavrini belli etmedikce gor bak daha
neler neler ister... annen ona dolabini bile werirmis ya
annene de soyle baskasindan once seni dusunsun..
Kesin ister,ben daha alıp etiketini sökmeden alıyordu istiyordu benden.Olmaz deyince surat asıyordu.Dayanamıyordum.
Bu gibi insanlar bizi kötü yapıyor işte,sonra kimseye inanmıyoruz
Öylede kötü olacaksın böylede en güzeli sana göre an az zararlısını seçmek yani isteklerine engel olmak
Çok sağolun inanın kararımı verdim artık vermeyeceğim hiçbir şeyimi .
Dün akşam mesaj atmış aldığın kot gömleği versene bana yarın .....e gideceğiz diye .
Veremem bende dışarı çıkacağım belki onu giyerim dedim .
Giymeyiver bir zahmet dedi .
Geçen gün benden aldıklarından birini giyin bi zahmet sende dedim bir şey yazmadı şimdilik .
iyi yapmışsın tebrik ederim.
"giymeyiver bi zahmet" demek ne demek yahu. bu işten karlı çıkan sen olacaksın. hiç değilse sinirlerin yerinden oynamayacak.
şu aşamada günah olduğunuda sanmıyorum. asıl emanete hıyanet etmek, üstüne konmak günahtır.
sizde parayı sokaktan toplamıyorsunuzdur. keşke aldıklarını getirse bütün ev onun olsa, bu durumda bende sorun etmem ama üstüne konmak nedir. yaşlar kaçtı bu arada?
Dün resti çektim bakalım ne olacak .
Kesin gelir bugün yada yarın alışverişe çıktım ya .
Ne yapsak hepsi unutuluyor demi ya ne kadar vahim .
Bunun bir akrabası buna bir etek vermiş .
Hani şu 15e 20ye satılan çiçekli etekler var ya bu sene herkes giyiniyordu .
Sağolsun bu eteği verdi Allah razı olsun deyip durdu .
Benden aldığı onlarca kıyafete teşekkür bile etmedi hiç .
Birde hepsi marka kıyafetlerdi markasız almıyor da hanımefendi benim avmden .
Ne oldu ses var mı ?
Geldimi yanına
Annesi geldi :)
Elbiseleri göstersene Ceylinim dedi yeğenim bağırdı kafamı şişirdiniz yeter diye
O sırada kaynadı :)
Elbiseleri göstersene Ceylinim dedi yeğenim bağırdı kafamı şişirdiniz yeter diye
Evet onun annesi, onun varlığı benim hayatıma artı katmıyor çokça eksi katıyor .o kizin annesi mi dedi aldiklarini goster diye) desene bunlar anne kiz ayni...
yazdiklarini okudum da sana giymeyiver demis yaa sinirden gulme krizine girdim ya...
ayni yegenim) sen en iyisini bulmussun bosver uzulme sana kuserse kussun alinirsa alinsin ....
Kaçtım :) Benim kuzucuk öyle dedi gel Ceylin sen yemek yemedim bugün yemeğini yedireyim dedim mutfağa soktum daha da sormadı :)kaçsaydın hemennn
Bu kadarmış yemin ettim daha vermeyeceğim diye .
Bundan sonra seni kullanmasına izin verme.
Söylemez miyim ?annenin eli açık yani yardım etmeyi sevdiğinden bence önce onunla konuş...
rahatsız olduğunu en azından verilen şeyleri düzgün kullanmadığını belirt
ceylinim sendeki ne sabrı anlayamadım okudukça kaynıyorum..
giymeyi ver bizahmet nedemek ya?
sanki sen ondan ödünç almışsın
bir gün daha giymk için izin alıyosunda giymeyi ver bizahmet diyor.
Buzamana kadar senden giden herşey onda kaldıysa nasıl ihtiyacı varki ?
yapmayın artık ya bu duyguların sömürülmesine izin vermeyin gerçekten ihtiyacı olan alırken utanan ihtiyacı olduğu halde ihtiyacım yok benden kötüsü vardır ona verin diyen insanlar var eğer annen illa birine yardım edicekse bari böyle birine etse cidden konuş annenle rahatsız olursun bak gitmez böyle cidden psikolojikmen etkiler seni gerekirse kırmak lazım bence ki bunlar yüzsüz tükürsen yarabbi şükür der..
Gerçekten ailecek çok güzel ve iyi niyetli insanlarsınız .
Allah hepinizden razı olsun ..
Ya ihtiyaç olsun olmasın birinden bişi emanet alsan gözün gibi bakarsın ,
bende ihtiyaçtan değil ama bir arkadaşımdan gece elbisesini ödünç almıştım tüllüydü böyle elimde yıkamıştım mesela aman birşey olmasın diye .
Evde yavaş yavaş gündeme gelirse bu konu annen babanda sanırım biraz uzak dururlar .
iyi etmişsin anladığım kadarıyla sende çok yumuşak kalplısın kırmak ıstemıyorsun yemin edince belki kendini tutabilrisin vermemek için boşver kontör felanda attırma tatlım .
kendinide yalnız hıssetme biz yanındayız bunalma bu konu yuzunden çok üzüldüm gerçekten senın için ben burdan bukadar sinirleniyorsam seni düşünemiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?