Kv adayimin bosbogazligi canima yetti artik!

Ay vallahi kayınvalidene üzüldüm ben. Hem kadına çan çan çene yetiştirip kocasının oğlunun yanında gayet terbiyesiz bir üslupla senden büyük kadına akıl ver. Hem de takacağı takı için yaptım de.
Biz de evlendik ama kimseden de bir şey beklemedik.
Ben ne takacakları altını düşündüm ve buna sinirlendim ne de takı istedim.
Evi de eşimle hallettim.
Kimse de mecbur değil ama içinden geçer yaparsa sevinirsin. Yapmazsa da laf etmeye hakkınız yok.
Bence siz biraz olgun olun ağırbaşlı olun. Ben kayınvalideme de anneme de kalkıp ders verecek, akıl verecek laflar etmem haddimi bilirim yani.
Olgunluk yaşınıza uygun davranmaktır. Koca insana öyle laflar sayan insandan da olgunluk dersi alacak değil hiç kimse.
Sizin çocuğunuz olsa ve gelininiz altın ev beklentisine yani sırf maddi kaynaklı beklentilerden size böyle davransa ne hissedersiniz.
Bana kalkıp yarı yaşımda gelin adayım böyle erkek görevi falan dese sen çalış dese ben orada ağzının payını verirdim. Kadın yine olgunmuş.
Biraz kendinize gelin bence.

Son cümlene +1 koyuyorum..
Müstakbel eşi yazmıştır bunu bir yere. Kendisininkini ev işi yapmaya çok hevesli sanıyor galiba.

Bak hala...

'Boş boş konuşmayın!' diye çıkışıver de hizaya gelsinler ya olur mu canım öyle aaaa
Konuşmadıklarını nereden biliyorsunuz? İlla haberiniz olacak dimi?
Aşırı bir kontrol deliliği var sizde. İşleri çok zor sizinle.

evlenecek olan sizsiniz,

siz ve nişanlınız yorsun takı ve ev meselelerine kafayı

Derdi tamamen sensin sana laf sokuyor yardim et diye hepsi boyle canm malesef..

kayınvalide kavramıyla derdiniz ne bilmiyorum ama zıkkımlansın buyuk biri hakkında(ki bence kimseye denmez) söylenebilecek kelime değil... çok saygısızca...

zıkkımlansın çok saygısızca bi söylem...

Sorma sorma o kadar olgun ki gelinin annesinin yaninda biz kocamla sevisiriz de opusuruz de diyor. Konu acmistim acip okuyabilirsin Oyle olgun ki kocasiyla yemis kafayi. Ben bu aileye yalnizca sozlum icin katlaniyorum. Ayrica cocuk evlendirmek o kadar kolay degil. Benim ailem de onun ailesi de tasin altina elini sokmak durumunda.

madem sinir oluyorsun cagirinca gitmeyeceksin kendi aile icindeki sozlere laflara tartismalara karisma hakkin yok kaynana sana dua et cemkirmemis ayrica ne demek erkek isi degil orasi kv nin evi onun evindeki is dagilimi duzen degil sana kimseye dusmez

Ben bos bogazlılığı sende gordum.
Size ne düşer kadına ayar vermek ?
Birde neden kadının işi olsun temizlik ?
O yaşta ki kadının kafa yapısı size göre daha makul vallahi.
Madem kadının işi umarım Eşiniz bir bardağı bile kaldırmaz yerinden. Sizde görevinizi yaparsınız.

Ne kadar da cahilce düşünceniz var

Şok oldum okuyunca

SiZin gibi zihniyetler yüzünden kadınalr hala hem evde hem işte eziliyorlar

Çünkü neden? Kadın evin hizmetlisidir, kadın ev işlerini yapar, erkek lütfederse sadece salata yapar.

Siz kadın olduğunuza emin misiniz ?

İnşallah kızınız değil oğlunuz olur da bu zihniyet ile kocasına kul köle büyütmezsiniz diyeceğim ama oğlunuz olursa da prens gibi yetiştireceksiniz belli

Ayrıca bu konuda gördüğüm tek boş boğaz sizsiniz

Ayyy şu an çok sinir oldum size.daha sabah eşimle tartıştık görev paylaşımın falan.bir kadın olarak nasıl dersiniz kadının görevi bunlar diye.bakalim evlenince de ayni dusunecek misiniz?!!!kvdeniz doğru söylüyor. Hayat müşterek.
Üstelik ne olursa olsun siz neden onların arasındaki laf dalaşına katiliyorsunuz.baktin8z onlar kavga ediyor.uzaklasin çıkın odadan.sizin taraf tutmanıza savunmaniza ihtiyaçları yok.valla yine iyilermis. Dönüp de ters cevap vermemişler.

Hiç bir zaman karı koca arasına girilmez.Bu kulağına küpe olsun.tavsiyemdir.

biz gelinler olarak ses yükseldi mi bile uzaklaşıriz. hemen ayrı odada kapıyı kapatır duymayız hiç birşey.onlar aile ve bu zamana kadar bizler yokken aralarındaki problemleri halletmisler.bundan sonrada kendileri ederler.unutmayin.siz ordayken kavga etmeleri talihsizlik diye düşünün ve hayatınıza devam edin

Kendi evinin hizmetini yapmiyorken ben niye yapacagim?
Ama işte kayınvalide ve kayınbabalar hep böyle. Gelinleri evlerine hizmetçi olarak görüyorlar gelin etraflarında dönse dursa bunu bekliyolar hep. Gelin 1 gün hizmet etse neden 2 gün etmedi diye yine laf söylerler napsan hep bir eksik bulurlar yaranamazsın.Kayınvaliden de lafı kocasına söylüyo gibi yapmış ama sana söylemiş işte senden hizmet beklemiş.

millet 40 yıllık kaynanasına böyle ayar vermiyor..
size mi düştü kadına o zaman sende çalış demek.. onların aile yapısı sizi ilgilendirmez aile içindeki görev dağılımları da..
siz evlendiğinizde bütün işleri yaparsınız kendi aileniz içinde ..

Hah işte, sen asıl karın ağrına gelsene.

Noldu canım sana mal mülk yedirmeyecekler diye mi korkun? Sen, nişanlınla ev düzecek olgunlukta değil misin? Tek sermayen kadın olarak ev işi yapmak mı? Hayatın onun bunun eline avucuna bize ne verecekler diye bakmakla mı geçecek?

Koca kadın bile senden daha güçlü, kadın hizmetçi değil anlamış. Yazık, cidden yazık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…