- 30 Mayıs 2011
- 1.544
- 469
- 163
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Evet haklisin bende olsam öyle hissederim..Canim ben zaten ilk zamanlar hic orali bile olmuyordum, ama artik onlar boyle tartisinca kendimi benim yuzumden tartistiklarini ben misafir gittigim icin tartisiyolar gibi hissediyorum. Ve bu bana kendimi siginti gibi hissettiriyor sozlumun evinde. Rahatsiz oluyorum.
kız daha nişan bile yokken takacağı altınları düşünsün ayarlarsın derse kayınvalidede hizmet bekler doğal olarak... takı yapmaları nasıl gelenekse gelinin kayınvalideye hizmet etmeside gelenek malesef... buyüzden burda çoğu kişi kendi düğününüzü kendiniz yapın kimseyi minnetiniz olmasın diyor zaten... işinize geldimi bi zahmet oğlu evlendirsin oluyor aynı mantıkla gelinden hizmette beklesinler bi zahmet...Ama işte kayınvalide ve kayınbabalar hep böyle. Gelinleri evlerine hizmetçi olarak görüyorlar gelin etraflarında dönse dursa bunu bekliyolar hep. Gelin 1 gün hizmet etse neden 2 gün etmedi diye yine laf söylerler napsan hep bir eksik bulurlar yaranamazsın.Kayınvaliden de lafı kocasına söylüyo gibi yapmış ama sana söylemiş işte senden hizmet beklemiş.
Sorma sorma o kadar olgun ki gelinin annesinin yaninda biz kocamla sevisiriz de opusuruz de diyor. Konu acmistim acip okuyabilirsin Oyle olgun ki kocasiyla yemis kafayi. Ben bu aileye yalnizca sozlum icin katlaniyorum. Ayrica cocuk evlendirmek o kadar kolay degil. Benim ailem de onun ailesi de tasin altina elini sokmak durumunda.
gerçekten miBende Trakyalıyım doğma büyüme hemde hiç duymadım tembele kalpazan dendiğini
Gunes, daha onceki konunu da hatirliyorum. Perdelerle ilgili birsey soylemisti kayinvaliden.. ailenin yaninda demisti sanirim. Cilveli hatunum ben perdelerimi acik tutamam mi ne demisti. Aklima kazinmisti resmen. O konuda sen hakliydin ama burada degilsin... kayinvalidenle laf dalasina girme. Aslinda bu olayi cok kolay kendine cevirebilirdin. Baktin soyleniyor kayinvaliden ben geldim artik yardim ederim sana erkek ne anlar bosver de aaa ne guzel yemekler yapmissiniz zahmet olmus elinize saglik de. Emin ol aninda yelkenleri suya indirirdi. Ufak bir takdir, gonul alma inan tum sikayetlerini unutturur.
Miss'cigim insallah yanlis hatirlamamisimdir telden girdigim icin kontrol edemedim eski konulari ama ben oyle hatirladim.Ay bu omu hatırladım ben onu. O konuda evet çok çok haklıydı. Ama burada haklı değil ne yazık ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?