Kv adayimin bosbogazligi canima yetti artik!

daha ortada bir şey yok şimdiden başlamışsınız dert yanmaya ki dert mi bu bilemedim. Yaptığınız şey çok ayıp!

Son düzenleme:
Evet haklisin bende olsam öyle hissederim..

Isler zaten kadinin gorevi miSiz ciddi misiniz?Burda yuzlerce kadin konu aciyor evinde kole gibi esinden yardim almamak hizmetci gibi yasamaktan bikmisSiz tam olarak ne yapmaya calistiniz ki kv.cok hakli evet hayat musterek!Kadin yeri geliyor kopek gibi calisiyor...yemek,camasir,cocuk,temizlik bi ise gidip eve gelince pasa gibi yan gelip yatmak degil erkek olmak!Kv.sabirli gibi...sen bu aileyi kacirma.O dedigin kadinlik gorevleri ben cok getirdim zamaninda da madalye takan olmadi

kız daha nişan bile yokken takacağı altınları düşünsün ayarlarsın derse kayınvalidede hizmet bekler doğal olarak... takı yapmaları nasıl gelenekse gelinin kayınvalideye hizmet etmeside gelenek malesef... buyüzden burda çoğu kişi kendi düğününüzü kendiniz yapın kimseyi minnetiniz olmasın diyor zaten... işinize geldimi bi zahmet oğlu evlendirsin oluyor aynı mantıkla gelinden hizmette beklesinler bi zahmet...

Beklediği takıyı evi eşyayı vs. bulamayan gelin adayları malesef saçma sapan sebeblerle kendini burda buluveriyor bizdende; haklısın cnm, aaa olur mu hiçböle şey, fln bekliyor

Sen bize Gelsen cildirirsin herhalde. Benimki cok guzel yemek yapar, masa kurar bende bulasiklari toplarim. 3 senedir toplasan 10 kere ben yemek yapmisimdir. Bi kerede yemek yapmak kadin isidir deyip yemegi temizligi ustume yigdigini gormedim. Ki boyle bi cumle kursa emin ol elimi bi çöpe bile surmezdim.

Sana ne var elalemin evinin duzeninden sanki

Merak etmeyin çok iyi anlasirsiniz belli ki Susan bir gelin olmayacaksiniz, .birbirinizi idare eder gecinirsiniz, sen de çalış vs ben olsam karismazdim en fazla yanlış düşüncede olduğunu söylerdim o zaman sen de çalış vs demem

Kaynananız da eminim şöyle diyordur: müstakbel gelinin her şeye karışması. Hem 50 küsür yaşındaki bir kadın hayatın müşterek olduğunu bilirken sizin bilmemeniz ilginç. Ev işi kadının görevi erkek getir götür yapar ise şaşılacak bir cümle. Siz evlenince saçınızı süpürge edebilirsiniz ama biz akıllı ve değerini bilen kadınlar hayatı müşterek görüyoruz onun için ev altın eşya peşine de düşmüyoruz kafamız rahat yaşıyoruz

Aynen ya sonra söylediklerini karsına çıkarır kocam yardım etmiyor fln dersen oda kadının görevi der..
Bu kv kocayı fazlalık olarak görüo basına atar tıpkı ben gibi...

Bakın haksız olduğunuz yazılınca hemen konuyu eski konulara götürdünüz.
Bir kavgada da en yapılmaması gereken eski konuların açılmasıdır şimdi onu yapıyorsunuz. Cidden idare etmekten ve olgunluktan nasibinizi almamışsınız.
Geçmiş geçmişte kalmazsa sürekli eskiler açılırsa orda huzur mutluluk olmaz. Siz evlenseniz de bu kafayla mutlu olamazsınız.
Eski konuyu da hazmedemiyorsanız böyle sürekli kadına çemkirecek yer arayacaksanız evlenmeyin kadının da başını yakmayın nişanlınızın da başını yakmayın. Huzursuzluk sokacaksınız yoksa...
Ayrıca kadın gözümde çok şen şakrak eğlenceli ve güçlü bir kadın gibi geldi. Ne güzel sevişsin de öpüşsün de, size ne?
Koca kadına, büyüğünüze sen çalış demeye utanmamışsınız kadının sevişiyoruz demesine utanmasını bekliyorsunuz. Çok üzgünüm ama sizin daha çok utanmanız gerekir koca insana akıl verip çemkirecek hakkı kendinizde bulduğunuz için.
Son olarak evlenmek kolay iş değil. O olgunluğu gördük yuva kuracağız diyorsanız da bir zahmet kendi poponuza güveneceksiniz. Nasıl ki kadın çalışmıyor diye git çalış diyorsunuz siz de aynı eve çıkacaksanız ev tutacak para kazanın ikiniz. Kadın kocasından sırf ev hanımı diye yardım isteyemiyorsa siz evlenmek için kayınvalideden hiçmedet ummayacaksınız. Oturup kendiniz çalışacaksınız. Hiç öyle anne baba evlendirir diye de bir kural yok.

Kayınvalideniz kalpazan mı.
Üstünüze vazife olmayan burnunuzu sokmayın bence.
Ben olsa onun yerinde sanane derdim.

Bende Trakyalıyım doğma büyüme hemde hiç duymadım tembele kalpazan dendiğini
gerçekten mi ben ankaralıyım ama trakyada çalışmayana çalışmayı sevmeyene denir kvsi de çalışmayı sevmiyomuş işte tam bir kalpazan xd zamanında bana kızan demişti trakyalı bi arkadaş internetten tüm trakyalılara özgü şeyleri okumuştum

Gunes, daha onceki konunu da hatirliyorum. Perdelerle ilgili birsey soylemisti kayinvaliden.. ailenin yaninda demisti sanirim. Cilveli hatunum ben perdelerimi acik tutamam mi ne demisti. Aklima kazinmisti resmen. O konuda sen hakliydin ama burada degilsin... kayinvalidenle laf dalasina girme. Aslinda bu olayi cok kolay kendine cevirebilirdin. Baktin soyleniyor kayinvaliden ben geldim artik yardim ederim sana erkek ne anlar bosver de aaa ne guzel yemekler yapmissiniz zahmet olmus elinize saglik de. Emin ol aninda yelkenleri suya indirirdi. Ufak bir takdir, gonul alma inan tum sikayetlerini unutturur.

Ay bu omu hatırladım ben onu. O konuda evet çok çok haklıydı. Ama burada haklı değil ne yazık ki.

8 senelik evliyim.Esomon ailesinin arasinda.boyle bir konusma gecsin sizin dediklerinizi soylemeyemem.
Sessiz kalip ben yardim edeyim,siz biraz dinlenin vs deseydiniz.
Sizin yaninizda hem kendini hem esini mahcup etmis..

Daha evlenmeden kv ile bu tarz konuşmalara girmek size hiçbir artı sağlamaz.Koskocaman kadına git çalış demek size düşmez ayrıca çok ayıp.Saygı gereği susup ortamı yumuşatmanız lazımdı.Kadın yorulmuş stres yapmış sizde üstüne tuzu biberi olmuşsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…