- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Anladim ya mecburen yani. Oyy oyy. Ne diyim hayatta başarilarMalesef iki çocuk
Sabah 7:30 akşam30
Kimse yanaşmadı
Kv yalnız mı yaşıyor normalde? Diğer evde oturduğunda altta üstte başka çocuğu falan oturuyor mu?
Bence başka şey bahane ederek söyleyin. Mesela yalnız yaşıyorsa ve diğer evin olduğu yerde başka çocuğu yoksa; “buradaki eve taşınsan daha iyi olur, Allah korusun bir sorun olduğunda sana daha kolay ulaşırız” diyebilirsiniz.
Diğer evi kapatmaz, sadece çocuklara baktığı zamanlarda buradaki evde kalmasına ikna etmek lazım diyorsanız; “çocuklara ayrı oda yapmak lazım, senin kaldığın odayı değiştirmemiz gerekecek” vs diyebilirsiniz.
Eğer salonda yatıyorsa “senin düzenini bozuyoruz, rahat edemiyorsun diye içimize sinmiyor. İstersen akşamları seni buradaki evine götürelim, sabahları getiririz” diyebilirsiniz.
Ya da “seni bizim eve yormayalım, buradaki eve yerleştirelim, sabahları biz çocukları getirelim” diyebilirsiniz. Bir süre sonra da “çocukları sabah çıkarmak zor oluyor soğukta” deyip onu getirip götürmeye başlarsınız.
bence bunlar gayet mantikli ve kalp kirmayacak oneriler.
Yine de su fikir hosuma gitmiyor. Yani ben evden cikarken evde olacak, ben isten cikacagim eve gelecegim, hala evde olacak, sonra evine gidecek.
Kac yasinda insan icin bu cok uzun bir is gunu demek olmus oluyor, 2 cocukla birlikte. Eve gidip bir de yemek vs yapacaksa hepten zor. Maddi durumu da yerindeymis kayinvalidenin. Bence istemez gelip gitmek.
Çalışmam lazım
Bakıcı bulamıyorum
sabah 7:30 akşam 19:30
Bide büyük çocuğum başkasıyla durmaz
Ayrıca mecbur kv ve annem bakıyor yoksa yoruluyorlar
Büyük 4 küçük 1 yaşında
Büyük yarım gün kreşe gidiyor
Kalan yarım gün için bakıcı tutsam inanın ki büyük oğluma bakamazlar doğdudundan beri aneanne büyüttü
Kardeşi doğunda devreye babaanne girdi
Başkasını kabullenemez
günah almak istemem ama nedense bende öyle hissettimBakıcı bulamıyorum değil bence, bulunur, maddi olarak işinize bu geliyor, bakın madem fikir sordunuz söyleyim,hem kadına baktirip hem de böyle düşünmeniz hiç hoş değil, gündüz işin bitti hop akşam evine, ki bakmak zorunda değil, bence Bakıcı bulun toptan kurtulun bu rahatsızlıklar, bu biraz keyifcilik, bencillik olmuş sizinkisi
Kp 20 dk uzaktaki evde mi kalıyor? Tamam niyetiniz kötü değil sizde rahat etmek istersiniz ama sizin çocuğunuza bakmak için neden akşamları yalnız kalsın?haftada bikaç gün bile olsa..Bence size yansıtmasa bile çok kırılır.Kızlar merhaba
Hemen konuma gireyim
İki çocuğum var annem ve kv.sıra ile bakıyorlar
annemle aynı ilçedeyiz o yüzden annem akşam evine dönüyo
Kv. 20 dk uzaklıktan geldiği için bizde kalıyo 2 gece 3 gece bazen daha çok
Kv.nin oturduğumuz ilçede iki katlı evi var altta kiracı oturuyor üst kat ise tamamen eşyalı kv.kendi eşyaları sadece tv.eksik
Kv çocuklara bakmaya gelince sürekli eşimle problem yaşıyoruz çünkü ben gelmeme rağmen çocuklara karışıyo onlarla ilgili karar vermek istiyo.
Ben de karıştırmıyorum falan neyse
Ben istiyorum ki artık kv. kendi evinde kalsın
Eşime söyledim bu kötü bişi deği sonuçta kendi evi eşyaları kendinin ve altta kiracısı var dedim
Eşim ben söyleyemem diyor
Kızlar fikir verin bu kötü bişey mi?
Yada ben konuşsam alınacak kızacak bişey var mı
Ki ben torunlarıma baksam düzülü evim olsa evimde bakardım
Teşekkür ederim hepinize
Ayrı ev fikrindense bu konudaki rahatsızlığınızı yumuşak bi şekilde söyleyin bence. Baktınız devam ediyor sonra teklif edersiniz.İnanınki ediyorum
Ama çocuklara çok karışıyo
Yatak odama giriyo
Müsait olup olmamamın önemi olmadan
Çocuklar onunmuş gibi davranıyo
Bende fevriyim
Laf söylüyorum
Bu sefer eşim üzülüyor
Bende böyle çözüm bulmuştum açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?