Bunu söylerseniz hiç hoş olmaz bence zaten bunu kv isteseydi size söylerdi ben akşam orda kalıyım diye komşuyu ne yapsın akşam vakti . Zaten haftanın her günü kalmıyormuş sabredin yada kvnize baktırmayınTabiki hayır eşim sabah alıp getirir akşamda yemekten sonra götürürüz diye düşündüm
Çünkü kv.o evde yıllarca oturmus konu komşu çok orda ona
Evet kötü birşeyKızlar merhaba
Hemen konuma gireyim
İki çocuğum var annem ve kv.sıra ile bakıyorlar
annemle aynı ilçedeyiz o yüzden annem akşam evine dönüyo
Kv. 20 dk uzaklıktan geldiği için bizde kalıyo 2 gece 3 gece bazen daha çok
Kv.nin oturduğumuz ilçede iki katlı evi var altta kiracı oturuyor üst kat ise tamamen eşyalı kv.kendi eşyaları sadece tv.eksik
Kv çocuklara bakmaya gelince sürekli eşimle problem yaşıyoruz çünkü ben gelmeme rağmen çocuklara karışıyo onlarla ilgili karar vermek istiyo.
Ben de karıştırmıyorum falan neyse
Ben istiyorum ki artık kv. kendi evinde kalsın
Eşime söyledim bu kötü bişi deği sonuçta kendi evi eşyaları kendinin ve altta kiracısı var dedim
Eşim ben söyleyemem diyor
Kızlar fikir verin bu kötü bişey mi?
Yada ben konuşsam alınacak kızacak bişey var mı
Ki ben torunlarıma baksam düzülü evim olsa evimde bakardım
Teşekkür ederim hepinize
Eğer öyle olsaydı kadın beni evime götürün işim gücüm var derdi.Tabiki hayır eşim sabah alıp getirir akşamda yemekten sonra götürürüz diye düşündüm
Çünkü kv.o evde yıllarca oturmus konu komşu çok orda ona
valla kız anneleri sabah gelir bakar akşam da damada görünmeden gider. ama sözkonusu erkek annesiyse bakması bile lütuf. çünkü niye çünkü erkek annesiGitmesini istiyorsan cocuklara artik kv bakmayacak. Oyle sabah gel aksam git biz rahatsiz oluyoruz denmez. Ne kadar kibar soylersen soyle bu kapiya cikiyor.
Rahatsizsan hiç baktirmayacaksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?